15 Nisan 2021, Perşembe 14:27:27

THK'da Aidat krizi!

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından, Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı imzasıyla şubelere bir bilgilendirme yapıldı.
  • Merak etmeyin bunlarda aynı sadece kalanları götürüyorlar çalışanları devletten geldikleri için devlette adam atamayannlar pandemi de uydurup uydurup zoraki izinli kçö yaparak yıpratma yapıyorlar herkese aba altından sopa gösterip çaktırmadan devletten artanlarla kadrolaşma çalışıyorlar.
  • Bırakın KAYYUMU ELEŞTİRMEYİ... BU. HALE GETİREN HORTUMCU GENERALLERİ VE ONLARIN YALAKA ALBAYLARINA BAKIN. EMEKLİ GENERAL OLAN ESKİ GENEL BAŞKANLAR USULSUZLUK YAPARKAN , DENETLEME KURULU BAŞKANI EMEKLİ ALBAY MUSTAFA ÖZKAN DA HAZIROLDA İZLİYORDU HERŞEYİ.
  • THK'dan ayrılan eski çalışanlarının alacaklarına sözde mahkeme kararıyla engel olan kayyumların kul hakkı yiyerek sistemi kurtarmaya çalışması gerçekten komik.THK'nın millet tarafından bağışlanan taşınmazlarını acaba hangi yandaşlara satmaya çalışıyorlar?
  • demek ki hala yenecek kırıntılar kalmış..dibini kurutmadan bırakmayacaklar herhalde
  • Değil 60 TL, 6 TL'yi zor alır şubeler... Çünkü kurumun gerçek sahipleri Türk Gençleridir. Hani şu işsizliğin ayyuka çıktığı gençler... Kayyum heyetini mantığa davet ediyorum.
  • Şubelere sormak yerine golfçu emekli generale sormak daha iyi bir fikir olabilir
  • Adamlar tüzük neyi gerektiriyorsa onu yazmış, burada itiraz edecek ne var? 60tl yi kayyum heyeti belirlememiş ki, memur gösterge rakamı belirlemiş. Ayrıca üyelik ücretini ödemeyenler ödesin demiş, bir derneğin üyelik ücretini istemesinden daha doğal ne var?
  • Neden bu kurum için artık gereken yapılmıyor?
  • 13 saat
  • daha bu kurumda yenebilecek birşeyler kaldı mı acaba? kurban gelir deri dilen ramazan gelir fitre zekat dilen eeeee kurumu bu hale getirenler bir elleri yagda bir elleri balda ortalıkta fink atadursunlar nasıl olcak bu iş?

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından, Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı imzasıyla şubelere bir bilgilendirme yapıldı.

Yapılan bilgilendirmede; 'Her yıl Ocak ayında bütçe kanunu ile belirlenen memur maaş katsayısının en az otuz gösterge rakamı ile çarpımından elde edilecek miktar, o yılın üyelik aidatı olarak belirlenir' hükmüne dayanarak yeni aidat miktarı belirlendi. Buna göre yeni aidat miktarı 60 Lira oldu.

Özellikle pandemi koşullarında bu rakamın yüksek olduğu şeklinde alınan karara tepki gösterilirken, Kayyum heyetinden ise aidat ödemeyen üyeler için bizzat yanlarına gidilerek aidatların alınması istendi.

THK'da Aidat krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Aynı tas ~ 3 yıl önce
Merak etmeyin bunlarda aynı sadece kalanları götürüyorlar çalışanları devletten geldikleri için devlette adam atamayannlar pandemi de uydurup uydurup zoraki izinli kçö yaparak yıpratma yapıyorlar herkese aba altından sopa gösterip çaktırmadan devletten artanlarla kadrolaşma çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYYUM ~ 3 yıl önce
Bırakın KAYYUMU ELEŞTİRMEYİ... BU. HALE GETİREN HORTUMCU GENERALLERİ VE ONLARIN YALAKA ALBAYLARINA BAKIN. EMEKLİ GENERAL OLAN ESKİ GENEL BAŞKANLAR USULSUZLUK YAPARKAN , DENETLEME KURULU BAŞKANI EMEKLİ ALBAY MUSTAFA ÖZKAN DA HAZIROLDA İZLİYORDU HERŞEYİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayyum ~ 3 yıl önce
THK'dan ayrılan eski çalışanlarının alacaklarına sözde mahkeme kararıyla engel olan kayyumların kul hakkı yiyerek sistemi kurtarmaya çalışması gerçekten komik.THK'nın millet tarafından bağışlanan taşınmazlarını acaba hangi yandaşlara satmaya çalışıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden e cvp ~ 3 yıl önce
demek ki hala yenecek kırıntılar kalmış..dibini kurutmadan bırakmayacaklar herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thec ~ 3 yıl önce
Değil 60 TL, 6 TL'yi zor alır şubeler... Çünkü kurumun gerçek sahipleri Türk Gençleridir. Hani şu işsizliğin ayyuka çıktığı gençler... Kayyum heyetini mantığa davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recep ~ 3 yıl önce
Şubelere sormak yerine golfçu emekli generale sormak daha iyi bir fikir olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee ~ 3 yıl önce
Adamlar tüzük neyi gerektiriyorsa onu yazmış, burada itiraz edecek ne var? 60tl yi kayyum heyeti belirlememiş ki, memur gösterge rakamı belirlemiş. Ayrıca üyelik ücretini ödemeyenler ödesin demiş, bir derneğin üyelik ücretini istemesinden daha doğal ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 3 yıl önce
Neden bu kurum için artık gereken yapılmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam ~ 3 yıl önce
13 saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etmsgt 06 ~ 3 yıl önce
daha bu kurumda yenebilecek birşeyler kaldı mı acaba? kurban gelir deri dilen ramazan gelir fitre zekat dilen eeeee kurumu bu hale getirenler bir elleri yagda bir elleri balda ortalıkta fink atadursunlar nasıl olcak bu iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000