06 Mayıs 2013, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Harika bir cevap olmuşta anlayana tabiki...Umarım bir nebze anlayabilmiştir muhataplar...Konuşmadan önce düşünmek, yargılamadan önce emin olmak, emin olmadan önce de ehil olmak gerekir....Tebrik ediyorum gereken cevabı kat be kat vermişsiniz de anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..
  • Çetin Bey, insanlara sizi eleştirme şansı verirseniz bunu zevkle yaparlar. "Benim işimi yap" derseniz hepsi susar ve yorumu keser. Onun için canınızı gereksiz polemiklerle sıkmayın, sadece deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşın, yılların birikimi var sizde. İnsanların sizden öğreneceği çok şey var. Başarılar dilerim.
  • Çetin bey,yazınız biraz kriptolu olmuş ama sanırım anlayan yere ulaşmıştır. Sizin gibi değerli yöneticilerin sayısı ne yazıkkı hergeçen gün biraz daha azalıyor. Sizden ricam çalışanın sesi ve kulağı olmanız, bu süreçte şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim. Hava alanlarında yaşanan işçi hakları kıyımlarını dile getirerek yanımızda olacağınız dileğiyle güçlü yazılarınızı bekliyoruz...
  • Sevgili Cetin,oncelikle yeni pozisyonun hayırlı olsun.Bundan böyle zevkle okuyacağımız yazılarının takipçisi olacağım.İmzasız mektuba gelince;Ne yazdıklarını bilemiyorum ama senin bam teline basıldığı kuskusuz.Yazında verdiğin hikayecikleri vede yazılanları bu densizlerin anlayabileceğini sanmıyorum.32 sene calısıpta havacılığı biliyorum diyemediğim halde 2,5 senede yetiştiğini söyleyebilen kişi allahın bir lütfu olsa gerek.Ben sahsen emeğine yazık,zamanına yazık demek istiyorum.Bu tur insanlara zaman ayırıpta cevap yazman bile karsındakileri yüceltmiş olacağını düşünüyorum.Esenlikler diliyor sevgilerimi sunuyorum.
  • Yazan kişiyi tanımam yazdıkları çok hoş ve okurken insanı sıkmayan satırlar , ama birilerini eleştirirken yada yazdıklarını beğenmediğin zaman onları biraz hor görmemeniz daha hoş olurdu. Çünkü belliki siz çalışma ortamında tulumla yada yağ-kir ile , eldiven ile çalışanlardan değildiniz. O şekilde çalışanların çalışmayanlardan herzaman çok şikayeti olduğu görmemezlikten gelinmez,dimi. O yüzden biraz daha hoş görülü olsanız daha hoş olurdu. O kişilere burada yazma imkanı sadece yorum mertebesinde oluyor siz sayfayı doldurma hakkını yakalamışsınız , amacım sizi kırmak değildi ve büyüğümüzsünüz size saygı duyarım.
  • Ben iki haftadır bu yazar ne diyor anlamadım. Anlayan biri bana cevap verebilir mi acaba? Havacılıktanmı bahsediliyor. Sanki biri ile mailleşiyor gibi. Yanlışmı düşünüyorum. Kişisel bir yazımı yoksa.
  • merhaba çetin bey, sizinle faza/la çalışamadım fakat siz öyle bie yürek bir yürek var ,ki mangal gibi kim n e derse desin sizin gibi böyle yöneticler havalimanında kalmadı.sizin öğütleriniz yaşam çizginiz bizlere örnej olmuştur başarılarınızı devamnı dilerim catering mustafa
  • Nerde o güzel e-mail'lerin be abi. Özledik vallahi. Sabah işe gelince hoş bir gülümseme olurdun bizim için, uzakta da olsan sesini duyardık... Benim şahsi bir beklentim yok senden, ama görüyorum ki şiketimizde senden beklentisi olan çok (seslerini duyurmaları manasında). İnşallah dostlarımında diledikleri olur ve artık herkes huzur içinde çalışır. Sevgiler
  • Sizden yardım alabileceğimizi düşünmüştük. Galiba olmadı. Çelebi' de P/T çalışacağınızı duyduk. Doğru mu bilmiyorum. Eğer öyle ise söyleyecek bir şey kalmıyor. Çalışanları boş verin, Çelebi sağ olsun.
  • yazı güzak. ders alan alır ama küskün ve dargın topluluk ilgi ve sorunlarının duyurulmasını bekliyor. Diğer köşe yazarları genel ve THY konuları ile ilgili yazıyor. Sefa beye bakın THY çalışanları temsilcisi sanki.Biz sizi Airport habere neden gönderdik ki. Çelebi çalışanlarının temsilcisi olacağınızı düşündük. Yanılmadığımızı biliyoruz, ama görmekte istiyoruz. Ses ver Çetin bey, ses ver.

ADRESSİZ MEKTUP

 

( İmzasız mektubun, imzalı cevabı)

Çalıştıkları şirkete iki buçuk sene önce girip, kırk seneyi aşkın emeğe isimsiz bir mektupla seslenmeyi marifet sayan iki kimliksiz meslektaş için bu mektup ( Bu arada lütfen yazışmaları cetinö[email protected] veya yorum köşecikleri üzerinden yapalım. Yazının herkese açık olması beni rahatsız etmezdi.)

Sayın Baylar,

Sizden hiç ümitli değilim buna rağmen mektubunuzu neden cevapladığımı söyleyeyim önce. Amaç sizin üzerinizden başkalarına, anlayacak olanlara bir iki minik hikâye ile mesaj vermekten öte değil.

THY’ deki arkadaşınızın benimle ilgili anlattıkları farz edin ki doğru. Bu sizin açınızdan neyi değiştirir ki bu? Bu size, bu gününüze bir fayda sağlar mı?

Güvenilir arkadaşınız 4 sene önce girmiş havayollarımıza. Ben oradan ayrılalı 11 sene oldu.1971 sonu THY’ li olmuştum. Şimdi oturup hesaplayın. Ben THY’ ye girdiğimde sizin güvenilir zat daha doğmamıştı herhalde. Birilerinin yanlış veya doğru bir şeyler fısıldadığı ortada. THY’ de bizim dönemden kaç kişi kaldığını ise bilemiyorum. Saçmalıkları cevaplamamı istiyorsunuz. Hayhay. Çirkin anlatımlarınızın bu bölümünü cevaplayayım.  Sizi ve arkadaşınızı hiç ama hiç ciddiye almıyor ve bu konuda cevaplamaya değer bulmuyorum..

Unutmadan, iki buçuk senede Sivil Havacılığı tam olarak öğrendiğinizi lütfen bir daha söylemeyin. Yazık bize. Başkalarını bilmem ama beni bayağı bir komplekse sokuyorsunuz Bu kadar sene sonra ben halen sorup bir şeyleri öğreniyorum.  

Tehdit kokan “kötü yorum bombardımanı” sözünüz benim bu köşede yazacaklarımı değiştirmez. Yorum köşeleri sizler için ayrılmış. Tabii ki istediğiniz gibi kullanırsınız. Bu söylemekle olmaz, deneyin ve görün. Ben belirttiğiniz üç kurumada teşekkür borçluyum.  Umarım ki, kurumlarla yöneticilerini ayırt edebilirsiniz.

Beni çalıştığım kurumların aleyhine ateşleyecek kadar ince ve doğru bir anlatım zekâsı görmedim hitabınızda. Derler ya,” testide ne varsa dışına o sızar”.

Şunu unutmayın ki, “Daha iyisini bulana kadar en iyi iş sahip olduğunuzdur.” Yoksa aşağıda anlatılan Tavşan’a dönersiniz. Siz önce kafa olarak şirketinize dönün. Şanslısınız ki, sizi bir kere kabul etmişler ve oradasınız. Kendinizi yetiştirin. Hem de yalnız Sivil Havacılık konusunda değil. Hepimiz önce insan olmalıyız. Gerisi daha kolay. Bence sizler önce bunu bir deneyin.

Mektubunuzda ifade ettiğiniz konulara uygun cevaplar aşağıdaki küçük hikâyeciklerde gizli.

Yıllar önce söylenmiş, yazılmış ve kitaplara geçmiş. Konuları sizinkilere değiniyor veya teğet geçiyor. Size ve sizin gibi düşünenlere verebileceğim en ciddi cevap bu.  İyi okuyun, sanki sizin için yazmışlar. Ve de bu yazıma bir torum yazın. Yine isimsiz tabii ki. Ve de size zaman ayırdığım için bana teşekkür edin.

Bir nasihat: Ne beni ne de başkalarını bu şekilde denemeye kalkmayın.

Adam gibi arayın. İnsan gibi görüşelim, konuşalım. Anlaşamayacağımız belli ama yine de adam gibi konuşmanın sağlığa bir zararı yok.

Moso Ağacı

Uzakdoğu’ da yetişen bir tür Bambu ağacı olan Moso, dikilmesini takip eden beş yıl boyunca en ideal şartlar da bile hiçbir gelişme göstermez. Sonra birdenbire sihirli bir el dokunmuş gibi günde 40-45 cm gibi büyümeye başlar. Altı hafta içinde yaklaşık 19 ila 20 metre arasında boya ulaşır. Aslında bu yaşanan bir sihir değildir. Moso ağacının birdenbire hızla büyümesinin nedeni, beş yıl boyunca toprağa saldığı yüzlerce metrelik kökleridir.

( Bu ağacın yapısını inceleyiniz. Ders alınabilecek çok şey bulacaksınız. Bu garibim ağaç bile beş sene çıt çıkartmazmış. Anlattıklarınız ve iki buçuk senede hakkınızın yendiğini söylemeniz kesin bir arıza göstergesi. Kendinizi büyük görmeyin. İki buçuk senede daha elli santimlik bir kökünüz oluşmamıştır. )

Sıra ile

Naziler önce sosyalistler için geldiler, ben sosyalist olmadığım için ses çıkartmadım.

Sonra Sendikacılar için geldiler, sendikacı olmadığım için yine ses çıkartmadım.

Daha sonra Yahudiler için geldiler, Bu defada Yahudi olmadığım için ses çıkartmadım. Günler geçti benim için geldiler. Bu defada, etrafımda benim için sesini yükseltecek kimse kalmamıştı. Bir şeyleri anladım ama geç oldu.

(Siz herkese kötü davranmayı sürdürün. Bünyenin sizi kabullenmemesi size bir mesajdır. Doğru olanı kabul etmiyorlar sözünün ise komik. Sizinle kaç kişi anlaşabilir bilemem ama yanınızda kimseyi bulamamanız normal. )

Karga ile Tavşan

Karga bütün gün hiçbir şey yapmadan ağacın en yüksek dalına tünemiş, uyukluyordu.

Onu gören küçük tavşan sordu.

“Ben de senin gibi tüm gün bir şey yapmadan oturabilir miyim?”

“Elbette” dedi karga “neden olmasın.”

Tavşanda onun bu yanıtı üzerine yere çöktü ve hiçbir şey yapmadan oturmaya başladı. Bir süre sonra çalılıkların arasından bir tilki fırlayarak tavşanı oracıkta yiyiverdi.

Aşağıda olup bitenleri yukarıdan üzüntü ile izleyen karga kendi kendine söylendi. “ Hem aşağıda olup, hem de hiçbir şey yapmadan oturabilmenin bedeli çok yüksektir tavşan kardeş. Sen işin bu yanını hiç düşünmedin

( Siz halen söylediğiniz gibi oturun ve yine ifade ettiğiniz üzere sinirden insanlara kötü davranın. Karga sizi de kandırmış. Tilkilerin sizi yemesi yakındır. Eğer yemezlerse kendi sağlıklarını düşünüyorlar demektir. Sonucu sizin açınızdan farklı olmayacak başka bir çözüm bulacaklar ve kendileri yemese de sizi başkalarına yedireceklerdir. )

Aptal Puma Sendromu

Vahşi kedilerin uzak atalarından olup yaklaşık iki metre uzunluğundaki benekli bir yırtıcı olan Pumayı tanırsınız. Birçok özelliği ile ünlüdür bu ormanların harika kedisi. Ama en çok ta hızlı ve kıvrak koşusu ile tanınır. Avının peşine düştüğü andan itibaren giderek hızlanan ve vücudunun tüm eklem ve kaslarını ortaya koyan hareketlerini seyretmek bir zevktir. Bu ölüm koşusu bazen pumanın bazen ise hayatı için koşan kurbanın zaferi ile sonuçlanır.

Peki bir puma avının peşinden ne kadar koşar? İşte ormanların vahşi avcısını uygarlıkların kurucusu insan' a örnek yapacak olanda pumanın bu özelliğidir. Puma avının peşinden sürdürdüğü "ölüm koşusunu" her zaman avının cüssesine göre ayarlar. Yani bir ceylan ele geçirmek için koştuğu süre ile, bir tavşanın peşinden geçirdiği süre asla aynı değildir. Çünkü puma akıllı bir hayvandır ve koşarken harcadığı enerji miktarı, avdan elde edeceği potansiyel enerji miktarını aştığı anda puma koşmaktan vazgeçer. Yenilgiyi kabul edip başka av arar. Bu nedenle ceylanın peşinden fazla, tavşanın peşinden çok daha az koşar.

İşte "aptal puma sendromu"  bunun tersini yapan insanların ruh halini ifade etmek için, yani bir tavşanın peşinden yıllarca koşan sonra da yakaladığı avı bir öğünde bitiren akılsızlar için kullanılır. Başarının sırrı pumanın stratejisinden, yani harcanan emek, ulaşılan sonuç ilişkisindeki dengeyi iyi saptamaktan geçiyor.

( Galiba iki buçuk senelik çok çok uzun sektörel koşu sonrası bu tür mektupları yazmaktan başka bir marifet edinemediniz. Sıfıra sıfır elde var sıfır dediğinize göre. Gereksiz yere enerji harcamışsınız. Artık sonuçlara üzülmekle vakit harcamayın. Süreçteki yanlışlıklarınızı düzeltmeye bakın. )

Her ikinizin de düşünmenizi / düşünebilmenizi temenni ediyorum. 

ADRESSİZ MEKTUP

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Lawyer-B ~ 11 yıl önce
Harika bir cevap olmuşta anlayana tabiki...Umarım bir nebze anlayabilmiştir muhataplar...Konuşmadan önce düşünmek, yargılamadan önce emin olmak, emin olmadan önce de ehil olmak gerekir....Tebrik ediyorum gereken cevabı kat be kat vermişsiniz de anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BBAYKAL ~ 11 yıl önce
Çetin Bey, insanlara sizi eleştirme şansı verirseniz bunu zevkle yaparlar. "Benim işimi yap" derseniz hepsi susar ve yorumu keser. Onun için canınızı gereksiz polemiklerle sıkmayın, sadece deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşın, yılların birikimi var sizde. İnsanların sizden öğreneceği çok şey var. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolubeyi ~ 11 yıl önce
Çetin bey,yazınız biraz kriptolu olmuş ama sanırım anlayan yere ulaşmıştır. Sizin gibi değerli yöneticilerin sayısı ne yazıkkı hergeçen gün biraz daha azalıyor. Sizden ricam çalışanın sesi ve kulağı olmanız, bu süreçte şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim. Hava alanlarında yaşanan işçi hakları kıyımlarını dile getirerek yanımızda olacağınız dileğiyle güçlü yazılarınızı bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOLUBEYİ CVP ~ 11 yıl önce
SELAMLAR VE İYİ GÜNLER. APH'DE YAZINCA ÇALIŞANIN SESİ OLMA DURUMUNDA OLACAĞIN AÇIK.BU TABİİ Kİ ŞİRKETLERİ KARALAMAK ANLAMINA GELMEZ. DOĞRU OLANI, DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAZINCA O YOL YAZI YAZANI ZATEN ÇALIŞANLARIN YANINA GÖTÜRECEKTİR.BU ARADA KENDİ HATALARIMIZA VURGULAMANIN FAYDALI OLACAĞINA İNANIRIM. İNŞALLAH SİZLERE FAYDALI OLABİLİRİZ.TEŞEKKÜRLERİMLE.
cevapsız mektuplar ~ 11 yıl önce
Sevgili Cetin,oncelikle yeni pozisyonun hayırlı olsun.Bundan böyle zevkle okuyacağımız yazılarının takipçisi olacağım.İmzasız mektuba gelince;Ne yazdıklarını bilemiyorum ama senin bam teline basıldığı kuskusuz.Yazında verdiğin hikayecikleri vede yazılanları bu densizlerin anlayabileceğini sanmıyorum.32 sene calısıpta havacılığı biliyorum diyemediğim halde 2,5 senede yetiştiğini söyleyebilen kişi allahın bir lütfu olsa gerek.Ben sahsen emeğine yazık,zamanına yazık demek istiyorum.Bu tur insanlara zaman ayırıpta cevap yazman bile karsındakileri yüceltmiş olacağını düşünüyorum.Esenlikler diliyor sevgilerimi sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAPSIZ MEKTUP CVP ~ 11 yıl önce
Selam, İyi geceler olsun. Tabii ki bazı yazdıklarımızı anlamayanlar olacak. Bazen de yazanı karalamak için anlamadık bu ne ? diyenlerde. Buna hazırlıklıyız. Zaman ayırma konusunda aynı şekilde düşünmüyorum. Gençlere bir şeyleri anlatmak için zaman ayırmak gerekiyor.Şu an için bizde "zaman" denilen kavramdan yeterince var zaten. Tenkit etmek zor iş. Hepimizde, sektörümüzde tenkit edilebilecek bir çok şey var tabii ki. Tenkide damdan düşer gibi girmek " bağcıyı dövmek " gibi. Amaç bu olmamalı.Tabii ki tenkit de yapacağız. Ama bunun da bir nezaketi olacak şüphesiz. Ben eminim ki gerek o mektup yazan arkadaşımız ve gerekse bu tür yorum yapanlar bizi tanımıyorlar ve hiç birlikte olmadık.Biraz zaman ister. Tanırlar ve de anlarlar. Onlara iyi bir yaşam ve iyi ilişkiler dilemek gerekiyor. Sevgi ile.
yorum hakkı ~ 11 yıl önce
Yazan kişiyi tanımam yazdıkları çok hoş ve okurken insanı sıkmayan satırlar , ama birilerini eleştirirken yada yazdıklarını beğenmediğin zaman onları biraz hor görmemeniz daha hoş olurdu. Çünkü belliki siz çalışma ortamında tulumla yada yağ-kir ile , eldiven ile çalışanlardan değildiniz. O şekilde çalışanların çalışmayanlardan herzaman çok şikayeti olduğu görmemezlikten gelinmez,dimi. O yüzden biraz daha hoş görülü olsanız daha hoş olurdu. O kişilere burada yazma imkanı sadece yorum mertebesinde oluyor siz sayfayı doldurma hakkını yakalamışsınız , amacım sizi kırmak değildi ve büyüğümüzsünüz size saygı duyarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM HAKKI. CVP ~ 11 yıl önce
Kusuruma bakmazsanız yazılan hangi satırlar hoş, kimin kimden şikayeti görmemezlikten gelinmiş, hangi konuda hoş görülü davranılmamış anlayamadım. Konu bana gönderilen mektupsa, o bir yorum değil. Direk saldırı.Yanlız bana da değil. Civarında olan herkese. Yine de boşvermeyip cevapladım. Yoruma kapımızda, kalbimizde, haklı olması halinde beynimizde açık. Kimseyi hor görmek benim yaradılışımda yok.Haddimi de aşar. İlk yazımda da belirttiğim üzere yorum, okuyanada, yazanada bir şeyler katmalı.İçi dolu bir yoruma tabii ki saygın satırlar gözüyle bakılır. Analayamamamı mazur görünüz lütfen. Saygı beyanınızı teşekkürlerimle karşılıyor ve de sizinki gibi kibar yazışmaların kırıcı olamayacağını takdirinize sunuyorum. Saygılarımla.
Ne diyor ~ 11 yıl önce
Ben iki haftadır bu yazar ne diyor anlamadım. Anlayan biri bana cevap verebilir mi acaba? Havacılıktanmı bahsediliyor. Sanki biri ile mailleşiyor gibi. Yanlışmı düşünüyorum. Kişisel bir yazımı yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE DİYOR CVP. ~ 11 yıl önce
Yazdığım herşeyi, herkesin anlaması gibi bir beklenti içinde tabii ki değilim. Hayır havacılıktan bahsetmiyorum. Burada haklısınız. Mailleşme tabiriniz ise tam doğru değil. Bunu yazış şeklimle ilgili bir tenkidiniz olarak algılıyorum. iki üç yazıda başka kavramlardan bahsedeceğimi söylemiştim ilk yazımda.Ne söylediğimi anladığınıza eminim. Çünkü basit ve anlaşılabilir yazı yazmaya gayret ediyorum.Ayrıca Sivil Havacılık gibi grift bir konuyu meslek edinmiş herkesin bu basit kavramları anladığınızdan şüphe duyamam. " Bu yazar ne diyor anlamadım " demeniz konusunda ise yorum yapamıyorum. Amaç herkese bu kavramları bir nebze olsa da hatırlatmaktan öte değil. İyi geceler diliyorum.
emekli ~ 11 yıl önce
merhaba çetin bey, sizinle faza/la çalışamadım fakat siz öyle bie yürek bir yürek var ,ki mangal gibi kim n e derse desin sizin gibi böyle yöneticler havalimanında kalmadı.sizin öğütleriniz yaşam çizginiz bizlere örnej olmuştur başarılarınızı devamnı dilerim catering mustafa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKLİ CVP ~ 11 yıl önce
Sağol Mustafa bey Kardeşim, teşekkür ediyorum. Faydalı olabildimse ne mutlu. Temennimiz bizlerde çok çok daha iyi yöneticilerin yetişmesi.Vede imkan verilirse ( Örnk. Beni THY' den uzaklaştıran Yönetim bana bu imkanı vermişti ) iftihar edebileceğimiz bir çok arkadaşımızın arkasından zevkle yürüyebileceğimize eminim. Tekrar teşekkür ediyor, sevgiler sunuyorum.
sevgiler ~ 11 yıl önce
Nerde o güzel e-mail'lerin be abi. Özledik vallahi. Sabah işe gelince hoş bir gülümseme olurdun bizim için, uzakta da olsan sesini duyardık... Benim şahsi bir beklentim yok senden, ama görüyorum ki şiketimizde senden beklentisi olan çok (seslerini duyurmaları manasında). İnşallah dostlarımında diledikleri olur ve artık herkes huzur içinde çalışır. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVGİLER CVP. ~ 11 yıl önce
İyi geceler dostum. Tabii ki en büyük dileğimiz herkesin huzur içinde çalışması. Yönetim benin genele mail gönderme yetkimi kaldırınca herkese son bir mail göndererek özel mail adreslerini bana göndermeleri halinde paylaşımları sürdürebileceğimi belirtmiştim. Yanılmıyorsam 500' e yakın adres bildirimi aldım. O kardeşlerimizle haberleşmeyi eskişsi gibi sürdürüyorum.Eğer [email protected] ' a mailini gönderirsen seni de dahil etmekten zevk alırım. Teşekkür ediyorum . sevgi ile.Cetin
Hayal kırıklığı ~ 11 yıl önce
Sizden yardım alabileceğimizi düşünmüştük. Galiba olmadı. Çelebi' de P/T çalışacağınızı duyduk. Doğru mu bilmiyorum. Eğer öyle ise söyleyecek bir şey kalmıyor. Çalışanları boş verin, Çelebi sağ olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYAL KIRIKLIĞI ~ 11 yıl önce
Selam arkadaşım. 1. Tabii ki Çelebi sağ olsun. Orada 13.000 üzerinde insan çalışıyor. O sağ olsun ki sizlerde orada olabilin. 2.Çelebi' de PT çalışa durumum 25 Şubat günü işten ayrılma bilgisi verildiği zaman bana söylendi.27 Şub. günü tekrar görüştük. Derya hanımdan 10 gün içinde bana dönmesini rica ettim. Dönmedi. Bir iki mail attı. Bu bir IK Oyalamasıydı. Anladığım kadar ile o günkü tansiyonu düşürmek için yapılan bir öneriydi. Bu yöntemin yabancısı değilim. 10 gün sonra başka bir şirkete müracaat ettim ve Çelebi defterini kapattım.Bu konuda bir daha IK Başkanını veya YK' da birini aramadım. 3. Bu gün gidip Çelebi ile ilişkimi tam olarak kestim. ( İmza VB....) 4. Hayal kırıklığınızı bu denli kibar iki satırla bildirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çelebi çalışanlarına görevdeyken boşvermedim.Şimdi nasıl aldırmayabilirim ki? Bunu size şimdi anlatmak hiç hoş bir davranış değil. Bu cahil her kimse kendine yakışanı yapmış. Tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum.
KÜSKÜN TOPLULUK ~ 11 yıl önce
yazı güzak. ders alan alır ama küskün ve dargın topluluk ilgi ve sorunlarının duyurulmasını bekliyor. Diğer köşe yazarları genel ve THY konuları ile ilgili yazıyor. Sefa beye bakın THY çalışanları temsilcisi sanki.Biz sizi Airport habere neden gönderdik ki. Çelebi çalışanlarının temsilcisi olacağınızı düşündük. Yanılmadığımızı biliyoruz, ama görmekte istiyoruz. Ses ver Çetin bey, ses ver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÜSMEYİN CVP ~ 11 yıl önce
Değerli arkadaşım, Tabii ki bu güne kadar görev yaptığım tüm şirketlerin çalışanlarının temsilcisi olabilmeyi isterdim. Becerebildiğim kadarı ile sorunlarınızın duyurulması konusunda ( ilgilenecek makamlara ) gayret sarf edeceğim. Bu da yanlız köşede yazı yazmakla yapmakla olmayacaktır.Bir kaç gündür bu konu ile uğraşıyorum. Ses vereceğim tabii ki. Duyacaksınız, merak etmeyin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000