19 Şubat 2024, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • BENİM BİLDİĞİM TEK ŞEY FETÖCÜLÜKTEN DE SUÇLANIP İŞTEN ATILAN 211(-2 ) KİŞİYE MAHKEME İŞEİADE KARARI VERİNCE BUNLARIN İŞE KABUL EDİLMEMELERİ VE DE BAU BOLATIN BAKACAĞIM, BİR KURUL KURDUM DEMESİNE RAĞMEN UMURSAMAMASIDIR. KK O ARADA İŞE ALDIĞI KİŞİ İSE ONU DA DEĞERLENDİRMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM.
  • BENİM BİLDİĞİM TEK ŞEY FETÖCÜLÜKTEN DE SUÇLANIP İŞTEN ATILAN 211(-2 ) KİŞİYE MAHKEME İŞEİADE KARARI VERİNCE BUNLARIN İŞE KABUL EDİLMEMELERİ VE DE BAU BOLATIN BAKACAĞIM, BİR KURUL KURDUM DEMESİNE RAĞMEN UMURSAMAMASIDIR. KK O ARADA İŞE ALDIĞI KİŞİ İSE ONU DA DEĞERLENDİRMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM.
  • ( ÇETİN ÖZBEY) BOLAT BEYİN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİ BENİ İLGİLENDİRMEZ.KİMİN FETÖCÜ OLDUĞU DA. ONU DÜŞNMESİ, BİLMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM. BEN YAŞANMIŞLARA BAKIYORUM.
  • Vay be! Adelet ve kul hakkını boynuzlu - boynuzsuz koyun boyutunda algılayan, 15 Temmuz sonrası CV değişikliğine giden şu kıymetli By Bolat’a bakın siz… Demek İlker Aycı’nın hırsızlık sebebiyle işten attığı ahlaksız zatı tekrar işe almış, bu Kadir Gecesi doğan bu şanslı ahlaksız da By Bolat’ın kendisine verdiği gollük pası 90’a takmış ve bir hırsızlık daha yapmış… Sonra da By Bolat ‘lamı cimi yok bu sefer’ diyerek bu golcü ahlaksızı Thy den atmış. Atarken de ahlaksızın babası cemaat mensubu Seyfullah abiden THY’nin çalınan parasını geri almış… İnsan gerçekten hayret ediyor! Şimdi yakında bu By Bolat hikayesi Kızıl Goncalar’da bölüm konusu olur… Peki By Bolat’ı kim oynar? bu ahlaksız hırsızın götürdüğünü ama fazla götürmediğini, işe tekrar alınmasını By Bolat a rapor eden teftiş başkanı apo yu kim oynar?
  • Thy"de yaklaşık 20 sene çalışmış birisi olarak gördüklerimin küçücük bölümünden bir kesit aktarayım. Ahmet Bolat Fetö okullarında öğretmenlik yapıyordu bunu biliyorum mütevelli heyetinde varmıydı çok emin değilim.Yönetime gelir gelmez 211 den atılanların içinde bizlerin de Fethullah'çı diye bildiği beyefendi bir insan olan K.K u genel müdür yardımcısı olarak göreve başlattı. K. Bey'in çalıştığı binada onlarca örgüt mensubu vardı bunların bir kısmı 15 Temmuz sonrası Fethullah'çıların kurduğu Borajet'de göreve başlayınca bizim de gayretlerimiz ile Borajet serüveni başlamadan bitti.17/25 operasyonu akabinde ertesi gün kaçan eski başkan A.M de yad edelim. Ahmet bey eski Fethullah'çı ekibi göreve davet edecekse benim güvenlik başkanım Fetö'nün mahrem İmamı Serhat Soydan ve güvenlik müdürüm Lütfü Ersoy'u da çağırsın bari.Pilot arkadaşımın Fethullah'çı müdür S.efendi tarafından eften püften sebeplerden işten atıldığını ve maalesef ki bununla ilgili kararı da Anayasa başkanının oğlunun verecek olması çok acı bu vb somut belgeler ile yaptığım paylaşımları mahkeme kararı ile durduranların bu dünyada kimseden korkmadıkları aşikâr. Sayfa da yorumlarımızı korkusuzca paylaştığınız için sizlere de teşekkür ediyorum.
  • İktidarın al dediği herşeyi alır,at dediğini atar yalan ,dolan konusunda usta yine klasik bir tribün hareketi yapmış o kadar..
  • 211 kişiye çok büyük bir vicdansızlık ve ahlak dışı bir tuzak kurularak, THY deki görevlerinden haksız şekilde edildikleri yetmiyormuş gibi bütün iş hayatlarına darbe yapıldı. Bütün sektör kendilerinden vebalı gibi kaçtı. Hala da üzerlerine atılan çamur nedeniyle azap yaşamaya devam edenler çokça var. Siz bu insanların gelecek kariyerlerini de bitirmekle kalmayıp sosyal hayatlarını, özel hayatlarını, aile hayatlarını ve sağlıklarını da zedelediniz kapanmayacak büyük zararlar verdiniz. Sizden öncekiler attı, siz ümit verip bir kez daha gömdünüz. Gerçekten bu yapılan görülmemiş zulüme karşın sizler nasıl rahat yaşıyorsunuz vicdanınız nasıl rahat ediyor çok merak ediyorum. Bizler çok büyük acılar çektik çekmeye devam da ediyoruz ama birazcık ilahi hak adalet varsa sizlerin çekeceğiniz acılar için size çok üzülüyorum!

AYT İTİRAFI / ALTIN YÖNETİCİDEN ALTIN PROJE



12 Şubat 2024, pazartesi akşamı saat 21:00:34’ de Airport haberde gördüğüm “Ahmet Bolat; 'THY'den ayrılan ve talebi olan çalışanların dosyalarını inceliyoruz” başlıklı derme çatma bir haberi okuyunca bu beyefendi için ne düşüneceğimi şaşırdım. Bu aralar ne Türk Hava Yollarından atılanlar konusu vardı, ne de işten uzaklaştırıldıktan sonra geri dönmek isteyenler gündemdeydi. Birdenbire bu konu çıktı ortaya.” Evet bayram değil, seyran değil eniştem bizi neden öptü” Ne düşüneyim, nesine inanayım veya kim ne düşünür, kim bu beyefendiye inanır bilemem. Beni bu noktaya ne mi getirdi? Bir kısmını tekrar anlatayım. Hak verirsiniz, vermezsiniz kendi bileceğiniz iş.

Demek ki saygıdeğer Bolat bu konularda dürüstlüğü ve doğruluğu ile o kadar temayüz etmiş bir yönetici ki, kendi döneminde şirketten ayrılanlar (?) bir tarafa uzun yıllar önce şirketten ayrılmış çalışanlar bile eski dosyalarına bir de Bay Bolat’ın bakmasını istiyorlar. Bu talepte bulunanlar mutlak Bay Bolat’ın anlayacağı lisandan konuşabilmek için gerekli alt yapıyı (?) oluşturarak şirket dışından siyasi bir destek / torpil bulmuşlardır. Söz konusu personele ait eski dosyalara istinaden yapılan işlemler hakkında, hukuk danışmanı olarak görevlendirilen Bayan Tebük’ ün görüşünün oluşmasını takiben, konunun bir kez de hassas terazi (?) görevini yürütecek olan, bu ve benzeri konularda dürüstlüğü ile temayüz etmiş (?) tarafsızlık sembolü (?) Bay Bolat tarafından da değerlendirmesi, mutlak müspet sonuç verecektir.

Suallerimi direk sorup, yazıya sonra devam edeceğim.

SORU 1: SAYIN BOLAT TÜRK HAVA YOLLARINA KİMLERİ (?) GERİ ALMAK İÇİN HAZIRLIK İÇİNDESİNİZ?

SORU 2: Hatırlar mısınız bilmem. Aşağıdaki 2 satır sizin sözlerinizden oluşuyor.  Geldiğimden beri, şirkete kimin referansıyla girdiğine bakmadan, şu 3 grup kişiyle yollarımızı ayırdık. Hırsız, Ahlaksız ve Zalim (altlarına, çalışanlarına, mobbing yapan).

Şimdide aşağıdaki soruda dile getirilen yaşanmışın yukarıdaki sözlerinizle bağdaşıp bağdaşmadığına bakın. Söylediğiniz sözlere bir kez daha bakın ve icraatınızı düşünün. Herkes ne düşünür onu boş verin.Siz kendiniz ile ilgili ne düşüneceksiniz acaba?

İlker Aycı döneminde yüz kızartıcı bir suçtan ötürü iş akdi feshedilen sözleşmeli bir çalışanı tekrar Türk Hava Yollarına kadrolu statüde geri almıştınız. Buna rağmen bu çalışan İlker Bey döneminde işlediği aynı suçu bir kez daha tekrarlamış ve kendisinin ikinci kez işten uzaklaştırılma zarureti hasıl olmuştu. Ve de bu çalışanı hakkında hiçbir hukuki işleme başvurmadan çıkartmıştınız şirketten. Size bu durumu soran bir arkadaşımıza “iddialar yeterince sağlam kanıtlarla desteklenmiyordu zaten meblağ da büyük değildi ve de üstelik aile fertlerinden birisi şirketin zararını ödemişti” gibi bir şeyler söylemiştiniz. İddialar yeterinde sağlam kanıtlara dayanmıyor ama ailenin bir ferdi yine de şirketin zararını karşıladı Öyle mi Bay Bolat. Haksız bir suçlamayı kabullenmek (?)  Evet, söz konusu personelin işe ikinci kez kabul edilmesi işlemi Başkan olmanızı takiben hukuk danışmanlığı görevini icra eden Bn. Tebük’ ün görüşünün tarafınızca onaylanması üzerine mi şekillendi? Kendilerini göreve YK Başkanlığına atandığını zaman getirdiğinizi ifade ettiğinize göre öyledir. Türk Hava Yollarında 14 sene hizmet vermiş olan bir hukukçunun size böyle bir görüş vermesi bana zor hatta imkânsız gibi geliyor. Böyle bir görüş verebilmesi taşıdığı unvanı inkâr anlamı taşıyacaktır.

Üstelik kendinizden önceki YK başkanının icraatını “yeterince sağlam kanıtlarla desteklenmeyen bir nedenle THY’ den bir çalışanı attığını” ifade etmek sureti ile gölgeleme gayretiniz ibretle izlemiştim. Bu çabanızın diğerlerinin yanında yağlı kara gibi üzerinize yapışacak, en ağır değerlendirme unsurlarının ilk sıralarında yer alacağına şüphem yok. Hesaba göre bir de aynı ekibin insanlarısınız ya. Yukarıda okuduğunuz anlatımdan sonra “şirkete kimin referansı ile girdiğine bakmadan” başka bir deyişle “kimden torpilli olduğuna bakmadan” sözünüz bayağı komik olmuyor mu? Bu sözleriniz ve tutumunuz için kartallar size gülmez ama kargalar kasıklarını tuta tuta güler ve çok eğlenirler Sn. Bolat.

Ve de 211’ler’in Kısa Hikayesi: Malum göreve geldiğiniz tarihlerde hayli başınızı ağrıtan 211’ ler konusuna değinmeden edemeyeceğim. O zamanda bir komisyon kurup hepsinin durumunu teker teker tetkik ettireceğinizi ve suçsuz olanlarla ilgili işlem yapacağınızı söylemiştiniz. Oysaki bu insanlar, Yerel Mahkeme, İstinaf mahkemeleri ve de Yargıtay işverenin haksız suçlamalarını (Fetöcü olmadıklarını) dikkate alarak suçlananlar hakkında işe iade kararı vermişti. Şimdi eminim ki THY onları Performanslarının düşüklüğü nedeni ile şirketten uzaklaştırdığını söyleyeceksiniz. (THY Yönetiminin saygıdeğer avukatlarının mahkemede mahkemelerde yaptıkları sözlü ve yazılı savunmaları sırasında bu grubun içinde Fetöcü bulunmadığı belirterek herkesi şaşırtmışlardı.

İlk kez mahkemede bir hâkimin gülmemek için kendini zorladığı görülmüştü. Her ne ise sonuçta Bay Bolat’ın altın tartarcasına hassasiyetle (?) yaptığı değerlendirme sonrası 211 kişi içinden yalnız 2 tek kişinin THY’ den haksız yere uzaklaştırıldığına karar verilerek işe iadeleri sağlandı. Bu beylerden birisi çok kısa bir süre sonra Genel Müdürlüğe terfi ettirildi, diğerinin işe kabulünden hemen sonra terfii sağlanan Genel Müdür beyin yakın mesai arkadaşı olduğunu biliyoruz.

Anlayamadığım husus bu iki kişinin o listeye girmesine Genel Müdür Yardımcısı unvanını taşırken neden engel olmadığınız / olamadığınızdır. Bunu çözemedim.

 Bay Bolat YK Başkanı olduğu tarihten bu yana IK sorunlarını (?) değerlendirmek üzere hukuk müşavirliği görevine atadığını söylediği Bn. Tebük ‘un iki mahkemenin ve bir yüksek mahkemenin kararının tersini savunacağına inanmak istemiyorum. Herhalde kurduğunuz komisyonun diğer üyeleri de 211 kişinin ismini o meşum listeye yazan halen de birlikte çalıştığınız üst yöneticilerden oluşmuştu.

Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim var da yok Bay Bolat. Karar hukuk Danışmanınızın ve sizin. “Ben Ahirete, en Yüce Mahkemeye “boynuzlu koyundan, boynuzsuz koyuna gösterdiği boynuzun, hesabının sorulacağına” yürekten inanan biriyim. sözü de sizindir. AYT itirafı / altın proje: THY’ den atıldıktan sonra torpil bulup şirkete dönmek isteyenleri için planlanan bir işe alım programıdır? Bakalım bu kez eski yöneticilerin icraatlarını nasıl neler söyleyerek gölgeleyeceksiniz?

Sn. Başkan, kırk yamalı bohça gibisiniz. Bedduam siz ve size benzeyenler için.

AYT İTİRAFI / ALTIN YÖNETİCİDEN ALTIN PROJE

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

CVP YÜCEL ŞAHİN ~ 2 ay önce
BENİM BİLDİĞİM TEK ŞEY FETÖCÜLÜKTEN DE SUÇLANIP İŞTEN ATILAN 211(-2 ) KİŞİYE MAHKEME İŞEİADE KARARI VERİNCE BUNLARIN İŞE KABUL EDİLMEMELERİ VE DE BAU BOLATIN BAKACAĞIM, BİR KURUL KURDUM DEMESİNE RAĞMEN UMURSAMAMASIDIR. KK O ARADA İŞE ALDIĞI KİŞİ İSE ONU DA DEĞERLENDİRMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yücel Şahin ~ 2 ay önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
CVP YÜCEL ŞAHİN. ~ 2 ay önce
Yücel bey, ( Çetin Özbey) Bu hakiki isminiz mi bilemiyorum. Sansür için kusuruma bakmayınız. Bu denli iddialı olduğunuza göre yazdıklarınız mutlak doğrudur. Ancak tanımadığım insanlarla ilgili suçlamaları yayımlamamak gibi bir prensip kararım var. Zira bir şekilde sorulsa yazdıklarımı / yayımladıklarımı savunamam. VPN kullanıyorsanız sizi de bulmak hayli zor olur. Anlayacağınızı umuyorum. Saygı benden.
CVP YÜCEL ŞAHİN ~ 2 ay önce
BENİM BİLDİĞİM TEK ŞEY FETÖCÜLÜKTEN DE SUÇLANIP İŞTEN ATILAN 211(-2 ) KİŞİYE MAHKEME İŞEİADE KARARI VERİNCE BUNLARIN İŞE KABUL EDİLMEMELERİ VE DE BAU BOLATIN BAKACAĞIM, BİR KURUL KURDUM DEMESİNE RAĞMEN UMURSAMAMASIDIR. KK O ARADA İŞE ALDIĞI KİŞİ İSE ONU DA DEĞERLENDİRMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP HAYRET BİR ŞEY ~ 2 ay önce
( ÇETİN ÖZBEY) BOLAT BEYİN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİ BENİ İLGİLENDİRMEZ.KİMİN FETÖCÜ OLDUĞU DA. ONU DÜŞNMESİ, BİLMESİ GEREKEN BEN DEĞİLİM. BEN YAŞANMIŞLARA BAKIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret bi şey ~ 2 ay önce
Vay be! Adelet ve kul hakkını boynuzlu - boynuzsuz koyun boyutunda algılayan, 15 Temmuz sonrası CV değişikliğine giden şu kıymetli By Bolat’a bakın siz… Demek İlker Aycı’nın hırsızlık sebebiyle işten attığı ahlaksız zatı tekrar işe almış, bu Kadir Gecesi doğan bu şanslı ahlaksız da By Bolat’ın kendisine verdiği gollük pası 90’a takmış ve bir hırsızlık daha yapmış… Sonra da By Bolat ‘lamı cimi yok bu sefer’ diyerek bu golcü ahlaksızı Thy den atmış. Atarken de ahlaksızın babası cemaat mensubu Seyfullah abiden THY’nin çalınan parasını geri almış… İnsan gerçekten hayret ediyor! Şimdi yakında bu By Bolat hikayesi Kızıl Goncalar’da bölüm konusu olur… Peki By Bolat’ı kim oynar? bu ahlaksız hırsızın götürdüğünü ama fazla götürmediğini, işe tekrar alınmasını By Bolat a rapor eden teftiş başkanı apo yu kim oynar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist bagaj da benzerinin elinde ~ 2 ay önce
Adam roman yazdı resmen . Bütün kulla hakkı yiyen hırsızları getirdi . İşçi bile yönetici oldu . Kargodan getirdi . Heryerden getirdi ama kayıp eşya dan personelin önünü kesi . Senelerde yiyorlar haramzadeler . İSonun yaverleri hepsi . Hepsi yedikleri kul haklarının , çaldıkları personellerin zamanlarının hesabı verecektir .
Yücel Şahin ~ 2 ay önce
Thy"de yaklaşık 20 sene çalışmış birisi olarak gördüklerimin küçücük bölümünden bir kesit aktarayım. Ahmet Bolat Fetö okullarında öğretmenlik yapıyordu bunu biliyorum mütevelli heyetinde varmıydı çok emin değilim.Yönetime gelir gelmez 211 den atılanların içinde bizlerin de Fethullah'çı diye bildiği beyefendi bir insan olan K.K u genel müdür yardımcısı olarak göreve başlattı. K. Bey'in çalıştığı binada onlarca örgüt mensubu vardı bunların bir kısmı 15 Temmuz sonrası Fethullah'çıların kurduğu Borajet'de göreve başlayınca bizim de gayretlerimiz ile Borajet serüveni başlamadan bitti.17/25 operasyonu akabinde ertesi gün kaçan eski başkan A.M de yad edelim. Ahmet bey eski Fethullah'çı ekibi göreve davet edecekse benim güvenlik başkanım Fetö'nün mahrem İmamı Serhat Soydan ve güvenlik müdürüm Lütfü Ersoy'u da çağırsın bari.Pilot arkadaşımın Fethullah'çı müdür S.efendi tarafından eften püften sebeplerden işten atıldığını ve maalesef ki bununla ilgili kararı da Anayasa başkanının oğlunun verecek olması çok acı bu vb somut belgeler ile yaptığım paylaşımları mahkeme kararı ile durduranların bu dünyada kimseden korkmadıkları aşikâr. Sayfa da yorumlarımızı korkusuzca paylaştığınız için sizlere de teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy fetö ~ 2 ay önce
Hukuk danışmanı da Anayasa başkanının oğlu Abdullah Enes Arslan adalete bak!
THY FETÖ ~ 2 ay önce
bU NE DEMEK. HUKUK MÜŞAVİRİ BİR BAYAN.
Ortam karışık ~ 2 ay önce
Ortamı karıştırmak istiyorlar,gidiş hat böyle milleti ayaklandırıp,bi amaçları var sanırım,fetönün oyunları var bu ortamda.
Thy fetö ~ 2 ay önce
Hukuk müşavirliğinde tek bir bayan yok Anayasa başkanının (Zühtü Arslan) oğlu Abdullah Enes Arslan da orada görevli. Pilot arkadaşımı eften püften sebeplerden işten attıran müdür S. ile ilgili nasıl bir karar verecek merakla bekliyorum,akabinde pilot arkadaşın da dahil olduğu bir yayın yapmayı düşünüyoruz. Ahmet bey'e tavsiyem pilota hakkını vermesidir bu konu ile ilgili Sabri bey bizimle irtibata geçebilir!
Yücel'e ~ 2 ay önce
Arkadaşım Bay Bolat YK Başkanlığına atanmadan önce de bizde çalışıyordu. Hem de uzun bir süre. Bahsettiğiniz öğretmenliği nasıl yapar ki? -YK' da izin aldıysa o başka tabii ki- ikinci şık hem bizde çalışıp hemde öğretmenlk yapması. Sizce bu olabilir mi? Mütevelli heyetinde- okulun- varmıydı? Bakalım. Onu gizlemek mümkün değil.
yücel şahine ~ 2 ay önce
adam bu akademik unvanları neden aldı ki. Ders verdiyse bizim gençlere faydalı olmayı istemiştir. ne var bunda.
Yalanın Mahir’i çakma hoca.. ~ 2 ay önce
İktidarın al dediği herşeyi alır,at dediğini atar yalan ,dolan konusunda usta yine klasik bir tribün hareketi yapmış o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalanın mahiri' ne ~ 2 ay önce
maalesef doğru. Yaptığı açıklamayı bir daha okuyun. Aklına gelmiş, söylemiş gibi. Bir de bir hukukçuyu da alet etmiş. İlk okuyunca onun için de ayrıca üzüldüm. Okuyan herkes Bolat göreve geldiğinden beri bu konularda yaptığı saçmalıklara onun da görüşü olduğunu düşündü.
hukuk danışmanı ~ 2 ay önce
Bolat Bey bu şirketten ayrılında gelen her kimse bu hukukçuya güvenebilir mi? Bay Bolat onu da yanında mı götürecek. Bay Bolat buradan ayrılmaz demeyin. 20 senedir bu görevden ayrılanlar da aynı görüşte olan adamlar değil miydi?
çetin bey, ~ 2 ay önce
iki üçtür Bolat'ın arkasına yaprak kısmı dünya haritasından oluşan bir ağaç koyuyorsunuz? Bu ağaç bir şey ifade ediyor mu?
CVP ÇETİN bEY ~ 2 ay önce
( ÇETİN ÖZBEY)Ağacın o kısmında bir THY uçağı var. Şirketin dünyayı dolaştığını ifade ediyor desem uygun olur mu? O uçağı oraya boşuna mı koyduk? Başka ne ifade edebilir ki? Mavi renge takıldıysanız dünya yukarıdan o rengin haki olduğu şekilde görünmüyor mu? Kısacası ağaç THY' nin dünyaya yayılmış hizmetini temsil ediyor? U
211 ~ 2 ay önce
211 kişiye çok büyük bir vicdansızlık ve ahlak dışı bir tuzak kurularak, THY deki görevlerinden haksız şekilde edildikleri yetmiyormuş gibi bütün iş hayatlarına darbe yapıldı. Bütün sektör kendilerinden vebalı gibi kaçtı. Hala da üzerlerine atılan çamur nedeniyle azap yaşamaya devam edenler çokça var. Siz bu insanların gelecek kariyerlerini de bitirmekle kalmayıp sosyal hayatlarını, özel hayatlarını, aile hayatlarını ve sağlıklarını da zedelediniz kapanmayacak büyük zararlar verdiniz. Sizden öncekiler attı, siz ümit verip bir kez daha gömdünüz. Gerçekten bu yapılan görülmemiş zulüme karşın sizler nasıl rahat yaşıyorsunuz vicdanınız nasıl rahat ediyor çok merak ediyorum. Bizler çok büyük acılar çektik çekmeye devam da ediyoruz ama birazcık ilahi hak adalet varsa sizlerin çekeceğiniz acılar için size çok üzülüyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Politika mağdurları da geri dönsün ~ 2 ay önce
Engelli olarak emeklilik politikası nedeniyle ayrılmak durumunda kaldık. Politika mağdurları da geri dönmeli.Adil ol Bolat

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000