09 Haziran 2010, Çarşamba 12:01:08

KTHY İHALESİNDE ZARF SKANDALI!

KKTC’de hükümet dün batma aşamasına gelen Kıbrıs Türk Hava Yolları’nı (KTHY) kurtarmak amacıyla işletme ortağı ihalesine çıktı. İhaleye sadece AtlasJet havayolları teklif verdi. KTHY personelinin yoğun protesto gösterisi altında yapılan ihalede, Atlasjet’in zarfı çalındı ve ihale ortada kaldı.
  • İdeal Örnek KTHY Avrupa Birliği Hava Meydanlarında Habersiz olarak yapılan Yabacı Uçak Güvenlik Denetlemelerinde 17 Türk Şirketi arasında o,18 lik bulgu oranıyle en güvenli havayolu ünvanına sahip olduğunu biliyormusunuz. KTHY 40 tan fazla meydana uçuş yaptığını biliyormusunuz... ltf yavru vatanın Milli bayrak taşıyıcısı için bukadar acımasız ve bilgisizce yorum yapmayınız. şirketin zorlukları olabilir bınun sebepleri vardır. nasıl aşılabileceği konusunda fikri olan ltf yorum yapsın çamur at izi kalsın en kolay yöntemdir. ama artık değer bulmuyor. bütün ülkeler için milli değerler kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilebilir. çıkar uğruna bukadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum çünkü milli havayollarının misyon kesintisiz ulaşımdır.
  • İhale zarfına sahip olamayan bir Havayolu, havacılığın can ve mal güvenliği sorumluluğunu nasıl taşıyabilir Allah aşkına!
  • yanlış haber 6 uçak 641 pesonel ltf doğru yazalım ...
  • Bu kıbrısın ve kıbrıs halkının bir sorunu parayıda türkiyenin verdiği filan yok !! Eskidendi o ballı günler ! Artık kendisyle baş başa KTHY bu nedenle bırakın o yorumları...
  • Vay vay vay 6 uçak toplam 1000 e yakın personel . maşallah. yiyin şirketi sonra türkiye bilmem yırtsın biyerlerini sizi toplamak için.

KTHY bugün istifa eden Yönetim Kurulu eski Başkanı Fikret Çavuşoğlu, iki anahtarla açılan kutu içindeki zarfın nasıl çalındığını anlayamadıklarını belirterek, polise başvurduklarını ve ihalenin ertelenip ertelenmeyeceği konusunda ise Başsavcılık’tan görüş isteyeceklerini ifade etti.

Son iki yılda her ay ortalama 3 milyon dolar zarar eden KTHY’nın 1'i kiralık toplam 6 uçağına, 100 milyon doları aşan borçları nedeniyle icra gelmek üzere...

KKTC hükümetinin önünde, tasfiye ya da ortak bulmaktan başka alternatif bulunmuyor. Yetkililer, 200 personelin yeterli olacağı şirkette 900’e yakın personelin çalıştığını, yüksek maaşlar, aşırı istihdam ve verimsiz işletme nedeniyle zararın her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekiyorlar...

KTHY İHALESİNDE ZARF SKANDALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
İdeal Örnek KTHY Avrupa Birliği Hava Meydanlarında Habersiz olarak yapılan Yabacı Uçak Güvenlik Denetlemelerinde 17 Türk Şirketi arasında o,18 lik bulgu oranıyle en güvenli havayolu ünvanına sahip olduğunu biliyormusunuz. KTHY 40 tan fazla meydana uçuş yaptığını biliyormusunuz... ltf yavru vatanın Milli bayrak taşıyıcısı için bukadar acımasız ve bilgisizce yorum yapmayınız. şirketin zorlukları olabilir bınun sebepleri vardır. nasıl aşılabileceği konusunda fikri olan ltf yorum yapsın çamur at izi kalsın en kolay yöntemdir. ama artık değer bulmuyor. bütün ülkeler için milli değerler kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilebilir. çıkar uğruna bukadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum çünkü milli havayollarının misyon kesintisiz ulaşımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İhale zarfına sahip olamayan bir Havayolu, havacılığın can ve mal güvenliği sorumluluğunu nasıl taşıyabilir Allah aşkına!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yanlış haber 6 uçak 641 pesonel ltf doğru yazalım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kıbrısın ve kıbrıs halkının bir sorunu parayıda türkiyenin verdiği filan yok !! Eskidendi o ballı günler ! Artık kendisyle baş başa KTHY bu nedenle bırakın o yorumları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vay vay vay 6 uçak toplam 1000 e yakın personel . maşallah. yiyin şirketi sonra türkiye bilmem yırtsın biyerlerini sizi toplamak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000