17 Mart 2020, Salı 12:27:55

Atlasglobal uçucuları basın açıklaması yaptı

Geçtiğimiz ay iflasını açıklayan Atlasglobal Havayolları'nın uçucuları Bakırköy Adliyesi önünde bir basın açıklaması yaptı.
  • Olurolur bekleyin umuttur herkes alı bir gün alacaklarını ama şeytan cennete girdiği zaman
  • Dualarımız sizinle, gönül isterdi ki daha fazlasını da yapabilelim.
  • Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur 40 kere dedik batıyorsunuz alın kıdeminizi vs çekin gidin diye dinlemediniz.1ay fazladan para alacam diye yaktınız emeklerinizi.Havacılıkta hak hukuk yok işte anlayın bizi savunan yok hele kabin tam sahipsiz.Şimdi uğraşırsınız ama alabileceğinizi sanmıyorum Bora jet örneğindeki gibi .
  • Aylardır paralarını alamayan tüm Atlas zedelere geçmiş olsun diyor, Bir an önce emeklerinin karşılığı olan paralarını alabilmelerini diliyorum
  • 6 ay oldu verilen sözün yerine getirilmediği “Hukuk hak adalet” vefa gibi yalnızca bir semt ismi imiş.
  • Konusmaları anlasılır degıl.
  • AZAP Nekadar değerli insanlarsınız ayağınıza emeğinize sağlık haklı davanızda tam destek hep destek
  • Sevgili işverenim , biz aç bi ilaç evlerimizdeyiz . Coronavirüsden öncede karantina gibi evlerimizden çıkamadık çünkü cebimizde 1 kuruşumuz yok. Ben kızıma bez alamıyorum ben evime yiyecek alamıyorum. Benim gibi kaç kişi var hepimiz mağduruz. Siz evinizde yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyor musunuz . Vicdan azabı çekmiyor musunuz. Yüzlerce Malınızdan mülkünüzden 3 tanesini satsanız bizim haklarımız karşılanır. Kiramı veremiyorum, eşimi de hastalıktan dolayı ücretsiz izne çıkardılar ne bekliyosunuz birimiz kendimizi mi yaksın intihar mı etsin . Inanın bunun kıyısındayız. Kızıma yetemiyorum, evimizde yemek yok. Biz aç bi ilaç evlerimizdeyiz , siz bu akşam yemek yerken boğazınızdan nasıl geçecek lokma ?
  • Personel gelirlerini ödeyin

Geçtiğimiz ay iflasını açıklayan Atlasglobal Havayolları'nın uçucuları Bakırköy Adliyesi önünde bir basın açıklaması yaptı.

Alacaklarının tahsili için Bakırköy Adliyesi'ne gelen Atlasglobal Havayolları kabin ve kokpit ekibi, Corona virüs önlemleri kapsamında dilekçe veremediklerini bildirdi. Yapılan açıklamada Kasım ayından beri ödeme beklediklerini ifade eden Atlasglobal uçucuları, şirketten yanıt beklediklerini ifade etti.

İşte o açıklama:
 

Atlasglobal uçucuları basın açıklaması yaptı