17 Haziran 2013, Pazartesi 15:15:13

ATLASJET HAZİRAN'DA UÇUŞA GEÇTİ

Atlasjet, 17 Haziran itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Iğdır’a uçmaya başlıyor...
  • atlasjete teşekkürler stratejik bir sefer başlattı.ığdır dünyada üc ülkeye sınırı olan bir il ve gelecek vadeden bir pazar.ayrıca ığdırda atlasjet biletleri satılıyor acentadan da almaya gerek yok sitesinden alabiliyoruz
  • Atlas jet ığdırda fazla dayanamaz ığdıra karslılarla partner olarak gırmıstır.ığdır halkı ve acentaları 2 gündür atlasjetı ptotesto etmekte bıletlerını satmamaktadır.
  • Iğdır da acentalar atlas jetın bıletını satmama kararı almışlar kendılerı ıle gorusmeyı reddeden atlas jetın karslı acentalar ıle işbirliği yapması boykot kararı almalarına sebep olmus.bugun hiçbir ofisten bilet alamadım.
  • atlasjet le atlasjet le uçuyoruz atlasjet le...türkiyenin en kaliteli personeline sahip Yolcusuna en kaliteli hizmeti veren havayolu şirketi. Daha da büyür inşallah.
  • Aynen katılıyorum size flaplar 5 diyerek 737 lerddn başka uçan yok demeye çaliştiniz galiba iyi de yapmissiniz... Onur Air de sadece İstanbula ucuyor yetmezzzz!....
  • ahhh Mykonos !!!
  • Iğdır'ı bilmem de, Atlas sipariş verdiği BOMBARDIER'leri bi teslim alsın o zaman asıl bombayı patlatacak. Daha önce de söylemiştim; (ort) 175 koltukluk uçakların pazarı doydu gibi ülkede. Ve bunu ilk gören Atlas oldu.
  • Ortada Trabzon gibi ucajlarda 1 bos koltugun olmadigi flaplarin bazen 5 ten fazla acildgi Trabzon hattina ucus koymamak....! Tamamen rezillik olursa bu hatta rekabet olur atlas ! Igdir a ucmakta guzel ama rekabet olmayan ve mevcut havayolunun ucaklarinin dolu oldugu bi yere gitmekle olmuyor...
  • BORAJET ZATEN UÇUYOR ORAYA SANA NE OLUYOR SİVİL HAVACILIK TUZLUK MU
  • Igdir'a sefer duzenlenmesi cok guzel oldu. Igdir dogu'nun en guzel sehirlerinden biri. Bence Turkiye'nin dort bir yanindan sefer duzenlenmeli. Izmir'den Antalya'dan Igdir'a bu yaz ucuslar baslayacak diye duydum umarim dogrudur.

Iğdır ile  birlikte Van, Kars, Edremit, Simferopol’e uçmaya başlayan Atlasjet,  20 Haziran’da başlayacağı Mykonos seferiyle birlikte bir ay içerisinde 6 yeni noktaya uçmuş olacak.

Atlasjet Havayolları, destinasyonlarına Haziran ayı içerisinde 6 yeni nokta ekleyerek hızlı bir büyüme kaydetmiş olacak.

Atlasjet, 17 Haziran’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Iğdır’a başlayan uçuşuyla  Haziran ayında yeni destinasyonlarına beşincisini eklemiş oldu. 3 Haziran’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kars, Van’a, 17 Haziran’da Iğdır’a, 7 Haziran’da Atatürk Havalimanı’ndan Simferopol’e uçmaya başlayan Atlasjet, 20 Haziran’da ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mykonos’a uçmaya başlayacak. Böylece uçuş haritasına sadece bir ay içerisinde 6 yeni nokta eklemiş olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın her günü, karşılıklı olarak Van, Kars ve Iğdır’a uçan Atlasjet, yine haftanın her günü Atatürk Havalimanı’ndan Edremit’e uçuyor.

Ukrayna’nın önemli şehirlerinden ve Yalta’ya yakınlığıyla dikkat çeken Simferopol’e Atatürk Havalimanı’ndan haftada 4 gün karşılıklı uçan Atlasjet, 20 Haziran’da başlayacak Mykonos seferlerini Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 7 sefer karşılıklı olarak gerçekleştirecek.

Atlasjet sunduğu ücretsiz otobüs servis hizmeti ile uçuş keyfini karada da devam etmesini sağlıyor. Simferopol, Kars ve Iğdır’da da ücretsiz servis hizmetinden faydalanabilen yolcular, Atlasjet’in uçtuğu tüm yeni destinasyonlarda Business Class ve EkonomiPlus ayrıcalıklarını da yaşıyor. Yüksek hizmet kalitesini ve ulaşılabilir fiyatlarını daha fazla yolcusuna ulaştırmayı hedefleyen Atlasjet,  büyüme ağına yeni detinasyonlar eklemeye devam edecek.

ATLASJET HAZİRAN'DA UÇUŞA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ığdır atlas ~ 11 yıl önce
atlasjete teşekkürler stratejik bir sefer başlattı.ığdır dünyada üc ülkeye sınırı olan bir il ve gelecek vadeden bir pazar.ayrıca ığdırda atlasjet biletleri satılıyor acentadan da almaya gerek yok sitesinden alabiliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEHMET YILMZ ~ 11 yıl önce
Atlas jet ığdırda fazla dayanamaz ığdıra karslılarla partner olarak gırmıstır.ığdır halkı ve acentaları 2 gündür atlasjetı ptotesto etmekte bıletlerını satmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iğdırlı ~ 11 yıl önce
Sen hain düşüncelerinle kal emi.Biz Iğdırlılar Atlasjet'e destek vereceğiz.Hizmeti de kendisi de var olsun.
YOLCU ~ 11 yıl önce
Iğdır da acentalar atlas jetın bıletını satmama kararı almışlar kendılerı ıle gorusmeyı reddeden atlas jetın karslı acentalar ıle işbirliği yapması boykot kararı almalarına sebep olmus.bugun hiçbir ofisten bilet alamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iğdırlı vatandaş ~ 11 yıl önce
Yalan söylüyorsun.Bütün acenteler satıyor.Senden başka herkes memnun.
atlasjet ~ 11 yıl önce
atlasjet le atlasjet le uçuyoruz atlasjet le...türkiyenin en kaliteli personeline sahip Yolcusuna en kaliteli hizmeti veren havayolu şirketi. Daha da büyür inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok yazik'a ~ 11 yıl önce
Aynen katılıyorum size flaplar 5 diyerek 737 lerddn başka uçan yok demeye çaliştiniz galiba iyi de yapmissiniz... Onur Air de sadece İstanbula ucuyor yetmezzzz!....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 11 yıl önce
ahhh Mykonos !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu Dışı ~ 11 yıl önce
Iğdır'ı bilmem de, Atlas sipariş verdiği BOMBARDIER'leri bi teslim alsın o zaman asıl bombayı patlatacak. Daha önce de söylemiştim; (ort) 175 koltukluk uçakların pazarı doydu gibi ülkede. Ve bunu ilk gören Atlas oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Bunu ilk defa sizden öğrendim.Sipariş edilen uçak sayısı ve modeli hakkında da bilginiz var mı? Ayrıca en ufak siparişleri bile haber eden sitelerde bu haberi hiç okumadım..
canuk ~ 11 yıl önce
http://www.youtube.com/watch?v=YXyMiTzk5fE Bombardier'in genuine account'u youtubeta.
vatandaş ~ 11 yıl önce
Teşekkür ederim paylaşımınız için.Okuduğum kadarıyla bu uçağın hizmete girmesi 2014 sonunda olacak,vede sanırım Atlasjetin başlaması da 2015i bulacak.Umarım Atlasjet ve ülkemiz hayırlı olur..
cok yazik... ~ 11 yıl önce
Ortada Trabzon gibi ucajlarda 1 bos koltugun olmadigi flaplarin bazen 5 ten fazla acildgi Trabzon hattina ucus koymamak....! Tamamen rezillik olursa bu hatta rekabet olur atlas ! Igdir a ucmakta guzel ama rekabet olmayan ve mevcut havayolunun ucaklarinin dolu oldugu bi yere gitmekle olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 11 yıl önce
BORAJET ZATEN UÇUYOR ORAYA SANA NE OLUYOR SİVİL HAVACILIK TUZLUK MU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özcan ~ 11 yıl önce
Igdir'a sefer duzenlenmesi cok guzel oldu. Igdir dogu'nun en guzel sehirlerinden biri. Bence Turkiye'nin dort bir yanindan sefer duzenlenmeli. Izmir'den Antalya'dan Igdir'a bu yaz ucuslar baslayacak diye duydum umarim dogrudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000