14 Şubat 2019, Perşembe 18:10:18

AtlasGlobal kabin memuru alacak

AtlasGlobal Havayolları kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Gel de gör are you menü diyor yahu are you menü nedir colayi duyduk da menü ne
  • Türkçe konuşmayı biliyorum bende başvurmak istiyorum
  • 57 yaşındayim ilkokul mezunuyum bol bol tv dizisi izlerim günde 3 kez takip ederim dizileri ev hanimiyim 4 çocuğum var urfada oturuyorum hiç urfadan dışarı cikmadim bende kabin memuru olmak istiyorum iyi derecede zazaca biliyom.
  • Turkhava yollarında çalışan hostes vs diğer firmaların 3-4-5 katı maaş almari prim almari 12 Den fazla maaş almaları normaldir. Çünkü hepsi özel insanlardır seçilmiştir ayrıcalıklı klas ve estetiktirler en az 5 dil bilirler.Nasaya koy bilim adamı olarak orda bile sorun yaşamazlar. O nedenle kafa yormayın bu traz konulara. Burası Türkiye hayırlı traşlar.
  • resimde güzel göründüğüne bakmayın...göz nazarı var bu meslekte...çalıştıkça çirkinleşiyorsun...denemesi bedava...
  • Tk dan kimse basvurmaz oraya.. thy bize 5 yil zam yapmasa yine atlasdaki kabin memuru arkadaslardan fazla aliyoruz. Tabi ona gore ucuslar program daha yorucu olabiliyor. kabinde kariyere yeni baslayacak arkadaslara tavsiyem, atlas jet 1-2 sene calisin sabredin sonra dunyanin en cok kabin maasi veren havayoluna basvurun derim. Gelsin 12 15 bin maaslar , audi q3 ler ..
  • Bende ortaokul mezunuyum ak parti milletvekili amcam var adi gizli benide torpille thy ye sokacak yarin ingilizce kursuna başlıyorum hadi bakalim
  • İmam hatip mezunuyum iyi derecede arapça konuşuyorum benide alın 22 yaşindayim bekarim
  • Eğitim ücreti kaç para alacalsiniz? Ve bize aylik maaş ne kadar vereceksiniz?
  • Torpilim var işe alınır mıyım?

AtlasGlobal Havayolları kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

Havayolunun resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şartları karşılayan adayların 10 Mart tarihine kadar başvuru yapması istendi. 

AtlasGlobal'den yapılan açıklam şöyle; "1.65 - 1.80 cm boy, 19-30 yaş aralığında, en az lise veya dengi okul mezunuysan ve Gökyüzünde Olmak Seni Heyecanlandırıyorsa, bu ilan sana sesleniyor!

İyi derecede İngilizce seviyesine sahip olup tercihen ikinci dil biliyorsan, 10.Mart.2019 tarihine kadar başvurunu bekliyoruz!

Detaylı bilgi almak ve öz geçmişinizi göndermek için [email protected] adresi üzerinden grup şirketimiz Atlantik Uçuş Okulu (AFA) iletişime geçebilirsiniz.

Uçuş ekibmizde sizleri görmek için sabırsızlanıyoruz.

AtlasGlobal kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Sen bir de corendona ~ 5 yıl önce
Gel de gör are you menü diyor yahu are you menü nedir colayi duyduk da menü ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 5 yıl önce
Türkçe konuşmayı biliyorum bende başvurmak istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rte ~ 5 yıl önce
Suriyecede bilmen gerek
Gaye ~ 5 yıl önce
57 yaşındayim ilkokul mezunuyum bol bol tv dizisi izlerim günde 3 kez takip ederim dizileri ev hanimiyim 4 çocuğum var urfada oturuyorum hiç urfadan dışarı cikmadim bende kabin memuru olmak istiyorum iyi derecede zazaca biliyom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekarsan ~ 5 yıl önce
Önce kendine bir koca bul
Yusuf ~ 5 yıl önce
@bekarsan hahaahahahahahaahahah alemsin
Xwb ~ 5 yıl önce
Turkhava yollarında çalışan hostes vs diğer firmaların 3-4-5 katı maaş almari prim almari 12 Den fazla maaş almaları normaldir. Çünkü hepsi özel insanlardır seçilmiştir ayrıcalıklı klas ve estetiktirler en az 5 dil bilirler.Nasaya koy bilim adamı olarak orda bile sorun yaşamazlar. O nedenle kafa yormayın bu traz konulara. Burası Türkiye hayırlı traşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkhava yollari mi? ~ 5 yıl önce
tavsiyem biraz kendinizi geliştirin savundugunuz havayollarina layık olmaya çalışın.
havacı ~ 5 yıl önce
resimde güzel göründüğüne bakmayın...göz nazarı var bu meslekte...çalıştıkça çirkinleşiyorsun...denemesi bedava...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne kadarda ~ 5 yıl önce
doğru yazmıssın. Aynen doğru
resim ~ 5 yıl önce
Ne güzel çıkmış diye düşünmüştüm tam da :)
Vatandaş ~ 5 yıl önce
O kadar güzel Türk kızı varken, bu Slav kızının fotoğrafını niye kullanırlar anlayamıyorum. Pilot resmî olarak da sakallı salon beyini kullanırlar. Anlamak zor. Japon Hava yollarında Amerikalı artist fotoğrafı kullanırlar mı mesela.
Purs ~ 5 yıl önce
Tk dan kimse basvurmaz oraya.. thy bize 5 yil zam yapmasa yine atlasdaki kabin memuru arkadaslardan fazla aliyoruz. Tabi ona gore ucuslar program daha yorucu olabiliyor. kabinde kariyere yeni baslayacak arkadaslara tavsiyem, atlas jet 1-2 sene calisin sabredin sonra dunyanin en cok kabin maasi veren havayoluna basvurun derim. Gelsin 12 15 bin maaslar , audi q3 ler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 5 yıl önce
Şu yorum nedir nasıl bir yorumdur yaa bir tk kabinmemuru olarak yaptığın yorumdan ben utandım nasıl bir aşağılık kopleksin var insanları hor görmek senin gibiler yüzünden milletin gözü bizim maaşlarda lafa bak hiç bir tk lı böyle birşey paylaşmaz kesin yenisin
Audi q3 ~ 5 yıl önce
Arabamı ya. Yazık sizlere
Derdiniz tk lı ~ 5 yıl önce
Hakettiğiniz ne varsa almanız dileği ile hemde sonuna kadar alın ama bu arada yok tk lı şöyle aldı böyle aldı yok haketmedi yok işmi yapıyor deme nerden biliyorsun sen ne yapıp ettiğimizi daha önce bu işimi yaptın tk da çekin şu gözünüzü kendi alıcağınıza bakın biride yazmış amcalar falan herkes torpilli yok ing yok falan kime diyosun sen torpil ile girdin diye bileğimin hakkı ile girdim ben ing ilede seni tokatlarım sen iki günde mevsim ve saat farkları yaşa ne hale geliyorsun görelim birde sallıyacağına gel arkadaşım gel gir sende gir sınava gir mülakata başar gir kapı herkese açık
Ya bu ne sacma sapan bi mesaj ya. ~ 5 yıl önce
Tk ile konunun ne alakasi var? Atlastaki emekci arkadaslarimiz da alinlarinin teriyle kazaniyorlar, tkdakiler de... karsilastirma yapip durmayin, herkesin emeginin karsiligini alacagi bir gun olur umarim. Q3 falan size ne, kime ne ya?
Thy ~ 5 yıl önce
Türk hava yolları bayrak taşıyıcılar arasında personeline en az ücret ödeyen firmadır. Yaptığı iş modelinin avantajı bu zaten. Körfezdekiler petrol fiyatının ucuzluğu ile rekabet eder. THY de ucuz işçi çalıştırmasıyla.
Km ~ 5 yıl önce
Adam troll yapmış sizde km sanıp yorum yapiyorsunuz.km olan herkes bilirki aldığımız ücret dünyaya standartlarının altında kimse böyle bir yorum yazmaz
atlas jet mi ~ 5 yıl önce
atlasglobal cnm önce adini öğren
Tarık ~ 5 yıl önce
ya TGSci ya bos beles yatan instagram kovalayan GM personeli ya da torpilli AKADEMI trolü bunlar arkadaslar. Purs yazmıs Purser bile yazamamis. ciddiye almayin. Purser zaten mantık olarak f/o dan fazla alması lazım yıllarını vermis hakkıdır. bunu bile idrak edemeyecek kadar zavallı torpilli arkadas
Feride ~ 5 yıl önce
Bende ortaokul mezunuyum ak parti milletvekili amcam var adi gizli benide torpille thy ye sokacak yarin ingilizce kursuna başlıyorum hadi bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahah ~ 5 yıl önce
Komik şey seni.. ya bi git surdan
Murat ~ 5 yıl önce
Sizin gibiler yüzünden refah seviyemiz dibe vurdu
Havaciva ~ 5 yıl önce
Gerçeği öyle maalesef
İspanyol aysel ~ 5 yıl önce
İmam hatip mezunuyum iyi derecede arapça konuşuyorum benide alın 22 yaşindayim bekarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 5 yıl önce
Trol musun sen? Haykırdım
Kac para ~ 5 yıl önce
Eğitim ücreti kaç para alacalsiniz? Ve bize aylik maaş ne kadar vereceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 5 yıl önce
Eğitim 1200 tl maaş 5000 tl+
Yorum ~ 5 yıl önce
Torpilim var işe alınır mıyım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000