01 Temmuz 2019, Pazartesi 10:53:26

Atlasglobal kabin emniyet grubu çalıştayına ev sahipliği yaptı

Atlasglobal Hava Yolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü koordinesinde, ülkemizde yolcu taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılmış işletmelerde görev yapan personelden oluşan 8. Kabin Emniyet Grubu Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.
  • Personelin surat asıklıgı ayda 110 saatten fazla uçması, tüm cıft bosların degısöesı, hergun en az 5 kez program degısmesı , cıft boşta bıle rahat bırakılmamaları, illegal uçuşu kabul Etmedıklerınde en ağır uçuşlara gomderılmelerı, dünyadan haberı olmayan Ekıp tahsıs gorevlılerı tarafından saygısızca tehdıt edılmelerı gibi sebeplerden kaynaklanıyor . Allah yardımcıları olsun . Dışarda da şartlar ıyı olmadıgından kalıp katlanıyor insan. Ama dışarda hayat var . Orda kalınan hergun hayattan bir gün degıl 1 ay götürüyor
  • Hepsini diger conference lardan o kadar iyi taniyorumki , sanki gune gelir gibi otururlar, cay , kahve ,dedikodu aksama kadar :))
  • ise yararsiniz
  • isler mudurlugu

Atlasglobal Hava Yolları,  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü koordinesinde, ülkemizde yolcu taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılmış işletmelerde görev yapan personelden oluşan 8. Kabin Emniyet Grubu Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı. Çalıştay, 26-27-28 Haziran tarihlerinde Pullman İstanbul Hotel Convention Center’da   gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı birçok hava yolu şirketinin katılımıyla gerçekleşen Çalıştay, Atlasglobal Hava Yolları Genel Müdürü Sermed Temizkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Temizkan, 8.si gerçekleştirilen Kabin Emniyet Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile  getirerek başladığı  konuşmasına, 2017 yılı itabarıyla büyük fedakarlıklarla Kabin Emniyet Çalıştayı’nı kurup bu noktaya getiren İbrahim Yurdakul’a da teşekkür ederek devam etti.

Hava yolları yöneticileri ve temsilcilerinin değerli fikirleri ve tecrübeleri ışığında Türk Sivil Havacılığı’nın daha iyi ve daha verimli bir noktaya ulaşacağına inancının sonsuz olduğunu belirten Temizkan, Atlasglobal ailesi olarak bu anlamda her türlü destek ve imkanı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

3 gün süren çalıştay süresince, kabin ekibi genel ingilizce dil yeterliliği, Sivil Havacılık  Genel Müdürlüğü web sayfası kabin emniyet bölümü içeriği, insan kaçakçılığının tanınması ve müdahalesinde kabin ekibi eğitimi talimatı gibi pek çok konuda çalışmalar gerçekleştirilirken,  aynı zamanda; ulusal seviyede ihtiyaç duyulan  kabin ekibi, kabin emniyeti/güvenliği ve yolcu konularında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile paylaşımlarda bulunularak, kabin ve yolcu emniyetini ulusal seviyede arttırmak icin gereklilikler tartışıldı.

Çalıştay sonunda, Atlasglobal Hava Yolları ekibi tarafından katılımcılara özel bir yarışma düzenlendi. Yarışma kapsamında, özel olarak hazırlanan sorulara doğru cevap vermeye çalışan misafirler, oldukça keyifli anlar yaşadı. Yarışma sonunda ise, en yüksek puan alan 2 kişiye çift kişilik Atlasglobal Business Class bileti hediye edildi.

Atlasglobal kabin emniyet grubu çalıştayına ev sahipliği yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Birdost ~ 5 yıl önce
Personelin surat asıklıgı ayda 110 saatten fazla uçması, tüm cıft bosların degısöesı, hergun en az 5 kez program degısmesı , cıft boşta bıle rahat bırakılmamaları, illegal uçuşu kabul Etmedıklerınde en ağır uçuşlara gomderılmelerı, dünyadan haberı olmayan Ekıp tahsıs gorevlılerı tarafından saygısızca tehdıt edılmelerı gibi sebeplerden kaynaklanıyor . Allah yardımcıları olsun . Dışarda da şartlar ıyı olmadıgından kalıp katlanıyor insan. Ama dışarda hayat var . Orda kalınan hergun hayattan bir gün degıl 1 ay götürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gune gelenler grubu ~ 5 yıl önce
Hepsini diger conference lardan o kadar iyi taniyorumki , sanki gune gelir gibi otururlar, cay , kahve ,dedikodu aksama kadar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ~ 5 yıl önce
ise yararsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavgalı gibi ~ 5 yıl önce
Atlas kabin memurları ile meslektaşız, xray de veya pasaportta karşılaşıyoruz sanırsın aramızda miras kavgası var beş karış surat hiçbir tebessüm yok mimik yok selam sabah yok.. Bu ne egodur anlamadım gitti.
Kpt ~ 5 yıl önce
Senden daha çok işe yaradıkları bir gerçek. Değil Kabinin Sultanları, genel müdürlükteki çaycı Mehmet olmasa iş olmaz. Dışarıdan hoş, bellide boş gözüken bu meslek, dünyanın en zor işlerinden biri olmanın yanında; hem güvenlik, hem sağlık ve emniyet için çok riskli bir iştir. Bu emekçi kardeşlerimize sahip çıkmalı ve gereken saygıyı göstermeliyiz. O kadar.
bos ~ 5 yıl önce
isler mudurlugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000