15 Aralık 2013, Pazar 08:22:14

RİZE'Yİ HAVALİMANI HEYECANI SARDI

Rize Kent Konseyi Başkanı Hamit Turna Rize Havalimanı için Ulaştırma Bakanlığı’nın yer hazırlığına giriştiğini belirterek, “Şu anda 3 yer belirlendi. En uygun olanı hangisiyse havalimanı olarak burası belirlenecek” dedi.
  • rizeye hava alanı büyük ölçüde lazım ayder yaylasına yılda kaç insan geliyor düşünemezsiniz bu turistlerin hemen hemen yarısı ülke dışı dan geliyor ülkemizden çoğu insanlar turistlik amaçlı geliyor rizeye yapılacak hava alanı çoğu ili geçecek ve rizeye ekonomik kalkınma yaşayacak buna emin olun trabzondan inen yolcular perişan oluyor bu yüzden bür hava alanıda rizeye lazım (ardeşenli)
  • Göreceksiniz rize trabzonu üçe katlıcak yolcuda
  • Ey trabzonlu kardeslerım ben fındıklı ilcesındeyım inanin bazen gurcıstana inis yapiyorum gavur memleket daha yakın simdi sizce rizeye hava alani lazimdeyılmi kardaslar
  • Rizeli olmayıp böyle saçma sapan yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum. Önce bir trabzona uçup ordan ardeşene pazara fındıklıya bir geçin bakalım kaç km yol yapacaksınız. Sabah 8 uçağı için 5 te belkide daha erken havaşa binip 2 saat yol gidip bide yalandan havalimanında beklemek nedir siz bilir misiniz? Çayeli,Pazar yada ardeşen ilçelerinden birine yapılacak bir havalimanı rizeli ve artvinli olan bütün vatandaşları rahatlatacsktır. Birde şunu göz önünde bulundurun lütfen Rize aşırı dereceden göç veren bir şehir,sadece ben bile istanbulda yaşayan ve rize ile bağlarını koparmamış 50 hane sayabilirim. Velhasılı bilgisizce ve ezbere yorum yapmadan önce lütfen bölgeyi biraz araştırın.
  • trabzonlu olarak rizeye havaalanini yapilmasini destekliyorum. rize artvin illerini kapsayacak sekilde düsünülmeli. giresun ordu havaalani gibi neden olmasin. simdiden hayirli olsun.
  • 50 bin nüfusluk şehire havalimanı yapmak ahmaklıktır.Nedir bu havalimanı merakı ya Trabzon Havalimanı ömür boyunca Rizeye yeter ayrıca bakanlık bu havalimanını yapmayacak tamamiyle seçim öncesi halka atılmış bir yemdir bu..
  • Trabzonlular olarak Rize'yi seviyoruz. bazı rizelilerin sırf fenerbahçe takımını desteklemeleri uğruna Trabzon'a ve Trabzonspor'a sataşma durumları Trabzon-Rize kardeşliğini bozmaz. Rize'ye havaalanı Trabzon havaalanının kapasitesini etkileyecektir kuşkusuz ama her ile havaalanı yapılırken Başbakan kendi memleketini elbette es geçemezdi.Bunu anlayışla karşılıyorum
  • bu ne sacma is kardesim ya samsunda var trabzonda var giresun ordu da ortak yapiliyor masallah sahil seridi havaalanlariyla doldu
  • Rıze den Trabzon havalımanı çok yakın diyen arkadaşlar neden sadece Rize Trabzon arası mesafe konuşuluyor pekala ya Hopa Trabzon,Ardeşen Trabzon arası ne kadar. Şunu iyi bilmemiz lazım Rize Artvin arasına yapılacak bır havaalanı hem bölgede. büyük bır ıhtıyaçtır hem de hemen hemen Trabzon kadar iş yapar.Ayrıca Batum havaalanı ne kadar kullanışlıdır.
  • Ben Trabzon luyum bu konunun çekememezlikle bir ilgisi yok.Ayrıca biz sesimizi çıkarıyoruz son yorumcu.!!!Millet aç geziyor arasında 65 km olan yere havalimanı yapılmaz.Orgi denilen yerde gereksiz.Haaa sen amerika gibi mi yapmak istiyosun ülkeyi sayın yöneticiler ; o zaman git önce temel ihtiyaçlarını karşıla ülkenin sonra 1 yıl içinde tüm illere 1 havalimanı kur.

Rize Kent Konseyi Başkanı Hamit Turna Rize Havalimanı için Ulaştırma Bakanlığı’nın yer hazırlığına giriştiğini belirterek, “Şu anda 3 yer belirlendi. En uygun olanı hangisiyse havalimanı olarak burası belirlenecek” dedi.

Havaalanı ile ilgili komisyonun hazırladığı raporun şu anda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde olduğunu kaydeden Turna, “Dosya Başbakan’a sunuldu. Seçim çalışmaları olduğu için bekleniyor. Diğer bir yandan da yer tespit çalışmaları yapılıyor. Ulaştırma Bakanlığı yer tespit çalışmalarıyla uğraşıyor. 3 tane yer belirledi. En uygun yer hangisiyse oraya karar verilecek. Rize havalimanı projesinin seçimlerden önce açıklanmasını bekliyoruz. Yerel seçimlerden önce sayın başbakanın bu müjdeyi vermesini bekliyoruz” dedi.

Rize’nin gerçekten bir havaalanı ihtiyacı olduğunu da söyleyen Turna, “Havaalanı ile ilgili bir komisyon oluşturuldu ve komisyonun çalışmaları sonucunda böyle bir ihtiyacın var olduğunu saptadık. Dosyayı Başbakana ulaştırdık. Başbakan da bu talebin resmileştirilmesini istedi. Havaalanının yapılması doğrultusunda görüş var. Bunun hayata geçirilmesini bekliyoruz. Trabzon’da havalimanı var çok yakın deniyor. Biz iki komşu kentiz. Bazen sis oluyor başka illere gidebiliyor. Sonuç olarak Karadeniz’i bütün olarak düşünüyoruz. Karadeniz bu yatırımda da birlikte kazanacaktır. Rize ile Trabzon’un birbirini çekemez düşünceleri vardır. Ben böyle düşünmüyorum. Trabzon ve Rize iki kardeş ildir. Birbirlerini desteklemeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

RİZE'Yİ HAVALİMANI HEYECANI SARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
rizeye hava alanı büyük ölçüde lazım ayder yaylasına yılda kaç insan geliyor düşünemezsiniz bu turistlerin hemen hemen yarısı ülke dışı dan geliyor ülkemizden çoğu insanlar turistlik amaçlı geliyor rizeye yapılacak hava alanı çoğu ili geçecek ve rizeye ekonomik kalkınma yaşayacak buna emin olun trabzondan inen yolcular perişan oluyor bu yüzden bür hava alanıda rizeye lazım (ardeşenli)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilyas çetinkaya ~ 10 yıl önce
Göreceksiniz rize trabzonu üçe katlıcak yolcuda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazı ~ 10 yıl önce
Ey trabzonlu kardeslerım ben fındıklı ilcesındeyım inanin bazen gurcıstana inis yapiyorum gavur memleket daha yakın simdi sizce rizeye hava alani lazimdeyılmi kardaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rizeli olmayıp böyle saçma sapan yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum. Önce bir trabzona uçup ordan ardeşene pazara fındıklıya bir geçin bakalım kaç km yol yapacaksınız. Sabah 8 uçağı için 5 te belkide daha erken havaşa binip 2 saat yol gidip bide yalandan havalimanında beklemek nedir siz bilir misiniz? Çayeli,Pazar yada ardeşen ilçelerinden birine yapılacak bir havalimanı rizeli ve artvinli olan bütün vatandaşları rahatlatacsktır. Birde şunu göz önünde bulundurun lütfen Rize aşırı dereceden göç veren bir şehir,sadece ben bile istanbulda yaşayan ve rize ile bağlarını koparmamış 50 hane sayabilirim. Velhasılı bilgisizce ve ezbere yorum yapmadan önce lütfen bölgeyi biraz araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
altuntastelfs ~ 10 yıl önce
trabzonlu olarak rizeye havaalanini yapilmasini destekliyorum. rize artvin illerini kapsayacak sekilde düsünülmeli. giresun ordu havaalani gibi neden olmasin. simdiden hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize Havalimanı :) ~ 10 yıl önce
50 bin nüfusluk şehire havalimanı yapmak ahmaklıktır.Nedir bu havalimanı merakı ya Trabzon Havalimanı ömür boyunca Rizeye yeter ayrıca bakanlık bu havalimanını yapmayacak tamamiyle seçim öncesi halka atılmış bir yemdir bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 10 yıl önce
Rize hakkında birşey bilmediğin belli,önce aç viki'den nufusunu öğren sonra bi Trabzon havalimanına kaç uçak iniyor ve bu yolcuların kaçı Rize-Artvin yolcusu onu öğren ondan sonra konuş.Seçim yatırımı diyorsun da Başbakan 11 yıldır iktidarda şimdi mi aklına geldi de memlekete bir havaalanı yapayım diyor.Seçim yatırımı olsa şimdiye çoktan yapılırdı.Emin ol yeni yapılan Şırnak,Bingöl,Iğdır,Zafer,Kastamonu havaalanlarından daha işlek olacaktır.Doğuda her ilde var da Rize mi zorunuza gitti.
Uzman Havacı ~ 10 yıl önce
Trabzonlular olarak Rize'yi seviyoruz. bazı rizelilerin sırf fenerbahçe takımını desteklemeleri uğruna Trabzon'a ve Trabzonspor'a sataşma durumları Trabzon-Rize kardeşliğini bozmaz. Rize'ye havaalanı Trabzon havaalanının kapasitesini etkileyecektir kuşkusuz ama her ile havaalanı yapılırken Başbakan kendi memleketini elbette es geçemezdi.Bunu anlayışla karşılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilgincc ~ 10 yıl önce
bu ne sacma is kardesim ya samsunda var trabzonda var giresun ordu da ortak yapiliyor masallah sahil seridi havaalanlariyla doldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu ~ 10 yıl önce
Ne oldu zoruna mı gitti,doğuda,batıda her ilde var.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rıze den Trabzon havalımanı çok yakın diyen arkadaşlar neden sadece Rize Trabzon arası mesafe konuşuluyor pekala ya Hopa Trabzon,Ardeşen Trabzon arası ne kadar. Şunu iyi bilmemiz lazım Rize Artvin arasına yapılacak bır havaalanı hem bölgede. büyük bır ıhtıyaçtır hem de hemen hemen Trabzon kadar iş yapar.Ayrıca Batum havaalanı ne kadar kullanışlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedar Senghor ~ 10 yıl önce
Aam bilmezler dostum ezbere konuşurlar.Zafer havaalanına trilyonlar döküldü 3 il dolduramıyor bir havaalanını ama Rize Havaalanı ondan kat kat fazla yolcusu var.Hele yazın günde 4,5 u.ak garantisi var.Cidde'den bile charter seferler olur.Rize Arap turistlerle doluyor yazın.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben Trabzon luyum bu konunun çekememezlikle bir ilgisi yok.Ayrıca biz sesimizi çıkarıyoruz son yorumcu.!!!Millet aç geziyor arasında 65 km olan yere havalimanı yapılmaz.Orgi denilen yerde gereksiz.Haaa sen amerika gibi mi yapmak istiyosun ülkeyi sayın yöneticiler ; o zaman git önce temel ihtiyaçlarını karşıla ülkenin sonra 1 yıl içinde tüm illere 1 havalimanı kur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usam ~ 10 yıl önce
Amerikan hükümeti halkının temel ihtiyaçlarını karşılıyormu?O ,dev sandığın cücenin 55 milyon fakiri var.
usam'a ~ 10 yıl önce
adam haklı yazmış,sen avut kendini.tayyip önce vatandaşlarını doyursun.55 milyon fakir yüzlerce milyon kişiden 55 milyon.Türkiye'mizin 80(diyelim)milyonundan 48 milyon kişi açlık sınırında(sallamıyorum güncel bunlar)66 milyon kişi ise fakir.bi oranla bakalım çok bilmiş !
usam'a ~ 10 yıl önce
313 milyondan 55 i fakir.Türkiyede 80 milyon diyelim.80 milyonun 62 milyonu fakir.46 sı açlık sınırı.oranını da sen kur artık ileri zekalı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000