05 Mayıs 2024, Pazar 08:50:00

Bakan Güler'den uçak gemisi açıklaması

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler savunma sanayi gelişimleriyle gündeme oturacak önemli açıklamalarda bulundu.
  • Bir zamanlar iha-sihaya çamur atan tayfanin ağızları dolu olduğu için kapanmıştı ;)) bakiyorumda gene çamur atmaya başladılar. Ya arkadaş birde ülkem için bir çivi çakana helal olsun diyin ne olacak. Yüzlerce genç mühendis çalışanlarımızın azmini zedelemekten başka bir seye yaramıyor yorumunuz.Yok sonrası kendinizde morariyorsunuz ama neyse sizlerde yüz yok alışkın siniz.;)))
  • Neyle yapceniz!!!!!!! Garpuz kabuylamı
  • Nukleer olmazsa oynamam
  • Paşam dikkatini çekerim, din kardeşi olduğumuzu unutma.
  • Bizim kadar kendi vatandaşına düşman, kendi vatandaşının suyunu sıkıp ölümün ucuna getirerek yaşamayı reva görüp de bizden başka her millete koşturan, el üstünde tutan başka bir ülke yoktur.
  • Türkiye işgalci veya emperyalist bir ülke değildir. Uçak gemisine ihtiyacı yoktur. Millete oynamanın da gereği yoktur. Uçak gemisiyle uğraşacağınıza sınırlarımızı iyi koruyun. Mülteci memleketi olduk artık. Biz Türklere yaşayacak ülke kalmadı. Aklınızı başınıza toplayın.
  • TL'nin değeri kalmadığı için yeni para birimimiz KAAN mı oldu? 40 Kaan 3 Bayraktar versem para üstü olarak 2 kızıl elma alırsam, acaba kaç togg satın almışımdır? Enag enflasyonu %120, bugünün 40 Kaan'ı yarın kaç Kızıl Elma yapar, çeyrek karpuz şimdilik 200 TL
  • 1 ucak gemisinin 1 gunluk isletme maliyeti de 400 kaandan daha fazla. Kaldi ki tek ucak gemisini acik denizlere tek basina salamazsin, yanina koruyucu filo lazim, personel lazim, muhimmat lazim, gida lazim, yakit lazim, onlar da 40 kaandan ucuz mu?
  • Güler misin ağlar mısın,sanki biz başka bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye kabına sığmıyormuş,ekonomisi batmış, yol geçen hanı olmuş,eğitim sistemi, güvenlik,adalet,hak,hukuk bitmiş, dışa bağımlılık rekor kırıyor bu zat da hala tribüne oynuyor. 500 milyon dolar borç alacak kadar batmış bir ülke uçak gemisini nasıl yapacak ve yaptı diyelim işletecek, maliyeti ne haberin var mı? Diyorsan ki uçakları sarayları,arabaları satıp yapacağız, vatandaşı daha da borca sokup işleteceğiz o zaman belki...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler savunma sanayi gelişimleriyle gündeme oturacak önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk’e verdiği röportajda yeni yapılacak uçak gemisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Güler'in konu hakkındaki açıklaması şöyle:

Türkiye artık kabına sığmayan bir ülkedir. Bir ucumuz Somali’de bir ucumuz Azerbaycan’da. Biz kardeşlerimize de erişecek her ortamı yaratmalıyız. Uçak gemisi yapmak 40 KAAN’ı yapmaktan daha ucuz. Kendimiz yapacağız ve buna ihtiyacımız var. Afrikalı kardeşlerimiz Cumhurbaşkanımızla görüşmek için bekliyorlar. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerine her şey gerekiyor

 

Bakan Güler'den uçak gemisi açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Genr başladılar;)) ~ 12 gün önce
Bir zamanlar iha-sihaya çamur atan tayfanin ağızları dolu olduğu için kapanmıştı ;)) bakiyorumda gene çamur atmaya başladılar. Ya arkadaş birde ülkem için bir çivi çakana helal olsun diyin ne olacak. Yüzlerce genç mühendis çalışanlarımızın azmini zedelemekten başka bir seye yaramıyor yorumunuz.Yok sonrası kendinizde morariyorsunuz ama neyse sizlerde yüz yok alışkın siniz.;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 12 gün önce
Olmayan aklınla ahkam kesme,güya ülke için çivi cakanlar sayesinde ülkenin hali her bakımdan ortada, ülkeyi,milleti daha da ağır borca sokup,dışardan destekle teknoloji, ekipman,mühendislik alıp burada birleştirip yapınca,yalan söyleyince ülkeye çivi mi çakılmış oluyor yoksa ülkenin tabutuna çivi mi sahibinin sesi?
Neeey ~ 12 gün önce
Neyle yapceniz!!!!!!! Garpuz kabuylamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nukleer olsun ~ 12 gün önce
Nukleer olmazsa oynamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel Ali ~ 13 gün önce
Paşam dikkatini çekerim, din kardeşi olduğumuzu unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ülke ~ 13 gün önce
Bizim kadar kendi vatandaşına düşman, kendi vatandaşının suyunu sıkıp ölümün ucuna getirerek yaşamayı reva görüp de bizden başka her millete koşturan, el üstünde tutan başka bir ülke yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 13 gün önce
Türkiye işgalci veya emperyalist bir ülke değildir. Uçak gemisine ihtiyacı yoktur. Millete oynamanın da gereği yoktur. Uçak gemisiyle uğraşacağınıza sınırlarımızı iyi koruyun. Mülteci memleketi olduk artık. Biz Türklere yaşayacak ülke kalmadı. Aklınızı başınıza toplayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para birimi ~ 13 gün önce
TL'nin değeri kalmadığı için yeni para birimimiz KAAN mı oldu? 40 Kaan 3 Bayraktar versem para üstü olarak 2 kızıl elma alırsam, acaba kaç togg satın almışımdır? Enag enflasyonu %120, bugünün 40 Kaan'ı yarın kaç Kızıl Elma yapar, çeyrek karpuz şimdilik 200 TL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya isletme maliyeti? ~ 13 gün önce
1 ucak gemisinin 1 gunluk isletme maliyeti de 400 kaandan daha fazla. Kaldi ki tek ucak gemisini acik denizlere tek basina salamazsin, yanina koruyucu filo lazim, personel lazim, muhimmat lazim, gida lazim, yakit lazim, onlar da 40 kaandan ucuz mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy bakannn ~ 13 gün önce
Güler misin ağlar mısın,sanki biz başka bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye kabına sığmıyormuş,ekonomisi batmış, yol geçen hanı olmuş,eğitim sistemi, güvenlik,adalet,hak,hukuk bitmiş, dışa bağımlılık rekor kırıyor bu zat da hala tribüne oynuyor. 500 milyon dolar borç alacak kadar batmış bir ülke uçak gemisini nasıl yapacak ve yaptı diyelim işletecek, maliyeti ne haberin var mı? Diyorsan ki uçakları sarayları,arabaları satıp yapacağız, vatandaşı daha da borca sokup işleteceğiz o zaman belki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000