17 Mart 2016, Perşembe 18:56:56

TALPA'dan ilk icraat; otoparka zam

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nin (TALPA) yeni yönetimi ilk icraatını gerçekleştirdi. Otopark ücretlerine yüzde 20 zam yapıldığı üyelere duyuruldu.
  • Şeffaf Talpa, Sabiha ve TAv yüzde kaç zam yaptı? açıklayın da bilelim. Ben Sabiha'nın yüzde 250 zam yaptığına asla inanmıyorum.Yapsa yapsa yüzde 10 yapmıştır. Fırsatçı Talpa yönetimi de bu zammı 25 ile çarpıp yüzde 250 olarak bize bindirmiş. Doğru mu değil mi, açıklama bekliyoruz, biz koyun değiliz.
  • Ne o para mı lazım işbilir Talpacılar? Niye Talpa üye aidatlarına zam yapmıyorsunuz da çogunluğu bizim gibi kabin memuru olan emekçilere yükleniyorsunuz? Ne kadar rahat yalan söylediğiniz ilk işinizde ortaya çıktı. Sendikada bizi satıp ortada bırakmanız ders olamamış demek ki pilot camiasına.
  • Asarız, keseriz, gücümüzü görecekler diye atıp tutarak seçimi kazanan Ayhan Günal ve saz arkadaşları ilk yenilgiyi otoparkçılara karşı aldılar.Koskoca dernek, 2 tane havalimanı işletmesine söz geçiremedi ve onların yaptığı zammı katlayarak personele yansıttı.Yazıktır, ben hem SAW'dan hem AHL'den uçuyorum, her ay 180 TL ödeyeceğim.Ayrıca SAW'a % 250 zam yapıp % 20 yaptık demek maskaralığına ne demeli?
  • Isg olsun Atatürk olsun Esenboğa olsun bunların sonundaki havaalanı ibaresinin Havalimanı olarak duzeltilmesinde fayda olunacagi kanaatindeyim ...
  • Otoparktan her ay zarar eden talpa daha ne kadar bu yükü sırtında taşıyacak merak ediyorum.Sendikal bir hak olan ulaşım hizmetinde araçlarını kullanan çalışanlara araçlarını koyacakları yeri göstermek ve bunun bedelini ödemek şirketin görevi değilmidir.Bunu beceremiyorlarsa en azından Tav ile konuşup neden kota artırımı yapmıyorlar.Açık otoparktan ulaşımın ne kadar zor olduğunu görmüyorlarmı.Yazıktır birazda personelle ilgilenin..
  • 65+%20= 73₺. 90₺ değil. 80+%20= 96₺. 100₺ değil. Sizinki nasıl bi matematiktir???
  • Sendika konuyla nicin ilgilen miyorrrr?Sendika TAV la anlasma yapmalidir....
  • Sendika konuyla nicin ilgilen miyorrrr?Sendika TAV la anlasma yapmalidir....
  • Pilotlar bu dar gelirleriyle nasıl karşılarlar bu kadar zammı biraz insaflı olun
  • Hiç almayan 15-20bin lira maaş alıyor ,ol ben veriyim teknisyen arak bu miktarı karşılayamayacak durumda varsa aranızda ya.. Maaşım 5bin lira ben heray o kadar parayı ödüyorum sadece havalimanına eş dost getirip götürürken limana.. İnsanoğlu böyle işte..

TALPA'nın geçtiğimiz günlerdeki genel kurulunda değişen yönetimi ilk icraatını gerçekleştirdi.

Otopark duyurusu yapan TALPA, 2016 yılı Ocak ayından itibaren ücretlerine yüzde 20 zam yapıldığını belirtti. Mart ayı da dahil olmak üzere geçen aylardaki ücret farklarının TALPA tarafından ödendiği belirtilen açıklamada, bu ay itibariyle zamlı ücretlerin üyelere yansıtılacağı ifade edildi.

İşte TALPA'nın otopark açıklaması;

Sayın Otopark Üyeleri,

İSTANBUL TAV- ISG -ANKARA TAV Otopark ücretlerine 2016 yılı Ocak ayından itibaren, aylık ve kota aşımı ücretlerine % 20 oranında zam yapılmıştır. Ocak, şubat, mart aylarında zamlı ücretler siz sayın üyelerimize yansıtılmamış olup TALPA’nın kısıtlı imkanları ile karşılanmıştır. Nisan 2016 ayından itibaren zamlı ücretler siz sayın üyelerimize yansıtılmak zorunda kalınmıştır.

Uygulanacak yeni otopark ücretlerinin son durumu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve banka talimatlarını yeni ücretlere göre değiştirmeleri herhangi bir olumsuzluk durumu ile karşılaşmamaları açısından önem arz etmektedir.

Nisan 2016 ayından itibaren uygulanacak otopark ücretleri aşağıdaki gibi olacaktır.

 TALPA ÜTELERİOTOPARK ÜYELERİ
TAV (ATATÜRK HAVAALANI - KAPALI OTOPARK)65.00 TL90.00 TL
TAV (ATATÜRK HAVAALANI - AÇIK OTOPARK)50.00 TL60.00 TL
ISG (SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI)65.00 TL90.00 TL
TAV (ESENBOĞA HAVAALANI)80.00 TL100.00 TL

Otoparkla ilgili herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamanız için gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,

TALPA Yönetim Kurulu

TALPA'dan ilk icraat; otoparka zam

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Fırsatçılar sizi ~ 8 yıl önce
Şeffaf Talpa, Sabiha ve TAv yüzde kaç zam yaptı? açıklayın da bilelim. Ben Sabiha'nın yüzde 250 zam yaptığına asla inanmıyorum.Yapsa yapsa yüzde 10 yapmıştır. Fırsatçı Talpa yönetimi de bu zammı 25 ile çarpıp yüzde 250 olarak bize bindirmiş. Doğru mu değil mi, açıklama bekliyoruz, biz koyun değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin crew ~ 8 yıl önce
Ne o para mı lazım işbilir Talpacılar? Niye Talpa üye aidatlarına zam yapmıyorsunuz da çogunluğu bizim gibi kabin memuru olan emekçilere yükleniyorsunuz? Ne kadar rahat yalan söylediğiniz ilk işinizde ortaya çıktı. Sendikada bizi satıp ortada bırakmanız ders olamamış demek ki pilot camiasına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜÇLÜ Talpa? ~ 8 yıl önce
Asarız, keseriz, gücümüzü görecekler diye atıp tutarak seçimi kazanan Ayhan Günal ve saz arkadaşları ilk yenilgiyi otoparkçılara karşı aldılar.Koskoca dernek, 2 tane havalimanı işletmesine söz geçiremedi ve onların yaptığı zammı katlayarak personele yansıttı.Yazıktır, ben hem SAW'dan hem AHL'den uçuyorum, her ay 180 TL ödeyeceğim.Ayrıca SAW'a % 250 zam yapıp % 20 yaptık demek maskaralığına ne demeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
[email protected] ground ~ 8 yıl önce
Isg olsun Atatürk olsun Esenboğa olsun bunların sonundaki havaalanı ibaresinin Havalimanı olarak duzeltilmesinde fayda olunacagi kanaatindeyim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendikalı ~ 8 yıl önce
Otoparktan her ay zarar eden talpa daha ne kadar bu yükü sırtında taşıyacak merak ediyorum.Sendikal bir hak olan ulaşım hizmetinde araçlarını kullanan çalışanlara araçlarını koyacakları yeri göstermek ve bunun bedelini ödemek şirketin görevi değilmidir.Bunu beceremiyorlarsa en azından Tav ile konuşup neden kota artırımı yapmıyorlar.Açık otoparktan ulaşımın ne kadar zor olduğunu görmüyorlarmı.Yazıktır birazda personelle ilgilenin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl %20 bu? ~ 8 yıl önce
65+%20= 73₺. 90₺ değil. 80+%20= 96₺. 100₺ değil. Sizinki nasıl bi matematiktir???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A/340 ~ 8 yıl önce
Sendika konuyla nicin ilgilen miyorrrr?Sendika TAV la anlasma yapmalidir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A/340 ~ 8 yıl önce
Sendika konuyla nicin ilgilen miyorrrr?Sendika TAV la anlasma yapmalidir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insafsizlik ~ 8 yıl önce
Pilotlar bu dar gelirleriyle nasıl karşılarlar bu kadar zammı biraz insaflı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desem.. ~ 8 yıl önce
Hiç almayan 15-20bin lira maaş alıyor ,ol ben veriyim teknisyen arak bu miktarı karşılayamayacak durumda varsa aranızda ya.. Maaşım 5bin lira ben heray o kadar parayı ödüyorum sadece havalimanına eş dost getirip götürürken limana.. İnsanoğlu böyle işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000