05 Ocak 2016, Salı 15:04:42

İlyas Karagülle de bildiri yayımladı

TALPA'nın başkan adaylarından İlyas Karagülle de seçimler öncesinde pilotlara seslendi.
  • Saygı rumuzuyla yazan beyefendi. 22 yıldır havacılığın içinde de dişe dokunur ne yapmış Karagül'le Kaptan.?? Kaç dönemdir TALPA da görev aldı. Ne değiştirdi ki şimdi neyi değiştirmeyi vadediyor? Azıcık mantıklı olalım.
  • Bakın idda ediyorum,ilyas karagülle talpayı tamamen menfaati için kullanıcak,onu ve ailesini yakından tanıdığım için biliyorum,bu adam huzursuz ego sahibi bir adam,ortalığı nasıl karıştıracak izleyin,kthy de yapmadımı,dikkat edin geçimsizliğinden 2. Başkanken yönetim kırulu üyeliğine düşürüldü, ama hırsa bak ama bunlar ailecek böyle izleyin neler oluyo
  • Bilmeden sallayan arkadaşa lafım Pgs den ayrılıp tk ya geçen pilotlar şirketi o dönem yöneten ucubeler nedeniyle Ayrıldılar şirketlerinden tk ya katıldılar İlyas kaptanı ne kadar tanıyorsunda böyle bir ithamda bulunuyorsun
  • Abi durmak yok, yola devam. 20 ocakta ordayiz. laf edenleri aynaya bakmaya davet ediyorum.saygilar.
  • İLYAS KARAGÜLLE KTHY de pilotların saygınlığını sağladı ondan önce uçağın arkasında pas uçan ekipler ön koltukta uçmaya başladı sosyal haklarımız arttı KTHY de aramızda nönkör lerde vardı tabiki
  • İlyas kaptan ve ekibinin seçilmesi durumunda TALPA nın geceler dışında neler yapabileceğini herkes görecek. Buradan sesleniyorum yayınlamış olduğu bildiriye sadık kalarak ekibi ile birlikte bayrağı yukarılara taşıyacağına, SORUNUN değil ÇÖZÜMÜN bir parçası olacağına inancım tamdır.BOL ŞANSLAR İLYAS KAPTAN
  • Hicbir airbus kaptani b777 de fail olmadi 3 737 kaptani fail oldu . Dostum yalan yanlis konusuyosun.
  • Kim gelirse gelsin sen aidatı verirsin onlar geceyi düzenler. Yok sektörün sorunuymuş yok pilotların sosyal haklarıymış. Yalandan iki çalıştay bir kaç sunum. Birde BAŞKANIM namı tamamdır.
  • Yorumsuz
  • Uşen bizden bişey olmaz beeeee...!

TALPA'nın başkan adaylarından İlyas Karagülle de seçimler öncesinde pilotlara seslendi. Karagülle TALPA üyeleri arasından onlarca yönetim çıkaracak potansiyel var derken, 'her türlü eleştiriye değer vereceğiz' dedi.

İlyas Karagülle açıklamasında:

Saygıdeğer meslektaşlarımız,

20 Ocak günü TALPA Genel Kurulu yeni yönetimini seçecek. Hiç kuşkusuz TALPA üyeleri arasından 1-2 değil onlarca yönetim çıkaracak potansiyeli var. Ancak sivil toplumda görev almak gönüllülük ister. Aday olmayan arkadaşlarımızın kendilerine göre mutlaka haklı sebepleri vardır. Bu bir bayrak yarışıdır. Görev süresi bitince mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet edenler kenara çekilecek, hepsi birbirinden değerli, bilgili, iyi eğitim görmüş arkadaşlarımız TALPA bayrağını daha da yükseltmek için göreve talip olacaklardır.

Can taşıyan, kendisini bizlere emanet eden yolcularımızın sorumluluğunu üstlenen meslektaşlarımız için bir sivil toplum örgütünde yer almak her gün üstlendikleri sorumluluğun yanında mukayese dahi edilemez.

Bizler, bu toplumun birer ferdi olarak hizmet etmek için, katkı sunmak için yola çıktık. Listemizde çok tecrübeli, mesleğe yıllarını vermiş, birikimli, tecrübeli büyüklerimizin yanısıra son derece iyi yetişmiş, birikim sahibi ama daha önemlisi heyecan dolu genç arkadaşlarımız da var.

Fransızların ünlü atasözü “Gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse “ der. Bizim listemiz hem bilgi, hem enerji sahibi melektaşlarımızdan kurulu. Ama en önemlisi hepimizin iyiniyetli olmak gibi bir ortak paydası var. TALPA’ya almak için değil vermek, katkı sunmak temel hedefimiz. Kendi kişisel çıkarları için, derneği atlama taşı olarak kullanmayı reddediyoruz.

Geçmişin birikim ve tecrübesini yok saymıyoruz. Üzerine ne konulabilir onu düşünüyoruz. Geçmişi kötüleyerek bir strateji üretmek yerine ileriye bakacağız. Gelişen, değişen dinamik bir sürece ayak uydurarak takip eden değil takip edilen bir anlayışı hakim kılacağız. Olaylar olduktan sonra değil henüz tasarı aşamasında iken müdahale edeceğiz. Proaktif bir yönetim anlayışı uygulayacağız.

TALPA yönetimine aday olan meslektaşımızın listesinde çok değerli arkadaşlarımız var. Bizim onların niteliği, yetkinliği, bilgi ve birikimleri konusunda müspet veya menfi bir değerlendirme yapmamızın doğru olmayacağını düşünüyoruz. Bizler rakibimiz olan liste ile meşgul olmak yerine TALPA için yapacaklarımıza, projelerimize, izleyeceğimiz stratejilere yoğunlaşıyoruz. Kısır bir çekişmenin, atışmanın, kulis faaliyetlerinin topluma yarar getirmeyeceğini değerlendiriyor, kendi yolumuzda ilerliyoruz. Birbirimizle kavga ederek enerjimizi tüketmenin isabetli olmayacağını biliyoruz. TALPA’yı, bu tür sonuçsuz kalacak, kamuoyu nezdinde itibar kaybettirecek, dostlarını üzecek bir gerilim sürecine sokmanın yanlış olacağını düşünüyoruz.

Derdimizi sesimizi yükseltmeden anlatabileceğimizi, şirketlerle, resmi otorite ve kurumlarla birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu, hasmane tutum ve davranışların TALPA’yi sektörde yanlızlaştıracağını, etkisizleştireceğini, haklı taleplerinin dahi önyargılarla müzakere edilmeyeceği bir noktaya getirebileceğini, giderek hukuken ve fiziken mevcut olsa bile dikkate alınmayan , yok sayılan bir sürece gidebileceğini görüyoruz.

1958’den bu yana, derneğe hizmet eden, katkı sunan, çok zor süreçlerde derneği ayakta tutan değerli büyüklerimizin ve meslektaşlarımızın emeğine saygı göstermeyi temel ilke olarak benimsiyoruz. Genel Kurulun teveccühü halinde, görev süremizi bitirip bayrağı devrederken candan bir teşekkürün en büyük ödülümüz olacağına inanıyoruz.

Emeğe, bilgiye, birikime, tecrübeye, verilen her türlü katkıya saygı duyacağız.

Her türlü eleştiriye değer vereceğiz. Yanlışlarımızı,eksiklerimizi söyleyenlere teşekkür edecek,

Niteliği ve niceliği ne olursa olsun her düşünceye, katkıya, öneriye açık olacağız.

Ekibimizi oluştururken son derece titiz bir çalışma yaptık. Uyumlu ve temsil kaabiliyeti yüksek bir kadro kurduk. Bu bir kadro hareketidir. Başkan adayından yedek üyeye kadar herkes yönetimde söz sahibidir. Listemizi oluştururken Dernek Tüzüğünün koyduğu kurallara ve limitlere harfiyen uyduk. Dernek yönetiminin, seçim sürecinde adayların dernek imkanlarından yararlanmasını sağlayan kararına rağmen kendi imkanlarımızla yola devam ediyoruz. Kimseye diyet borcumuz yoktur.

Hedefimiz toplumumuzu sonuna kadar temsil etmek, hak ve menfaatlerini korumaktır. Hiçbir meslektaşımızı sahipsiz, çaresiz, yalnız ve ortada bırakmayacağız. Meslektaşlarımıza zarar gelmemesi için gerekirse kendi geleceğimizi riske edeceğiz.

Onurlu, dik duran, gücünün farkında olan, hedefine daha yüksekleri koyan ancak ayağı da yere basan bir anlayışla yola çıktık.

Yolumuz açık olsun.

Saygılarımızla,

Kpt. Plt. İlyas KARAGÜLLE

İlyas Karagülle de bildiri yayımladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Karşı saygı ~ 8 yıl önce
Saygı rumuzuyla yazan beyefendi. 22 yıldır havacılığın içinde de dişe dokunur ne yapmış Karagül'le Kaptan.?? Kaç dönemdir TALPA da görev aldı. Ne değiştirdi ki şimdi neyi değiştirmeyi vadediyor? Azıcık mantıklı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlyassssss ~ 8 yıl önce
Bakın idda ediyorum,ilyas karagülle talpayı tamamen menfaati için kullanıcak,onu ve ailesini yakından tanıdığım için biliyorum,bu adam huzursuz ego sahibi bir adam,ortalığı nasıl karıştıracak izleyin,kthy de yapmadımı,dikkat edin geçimsizliğinden 2. Başkanken yönetim kırulu üyeliğine düşürüldü, ama hırsa bak ama bunlar ailecek böyle izleyin neler oluyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdanın sesi ~ 8 yıl önce
Bilmeden sallayan arkadaşa lafım Pgs den ayrılıp tk ya geçen pilotlar şirketi o dönem yöneten ucubeler nedeniyle Ayrıldılar şirketlerinden tk ya katıldılar İlyas kaptanı ne kadar tanıyorsunda böyle bir ithamda bulunuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Abi durmak yok, yola devam. 20 ocakta ordayiz. laf edenleri aynaya bakmaya davet ediyorum.saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 8 yıl önce
İLYAS KARAGÜLLE KTHY de pilotların saygınlığını sağladı ondan önce uçağın arkasında pas uçan ekipler ön koltukta uçmaya başladı sosyal haklarımız arttı KTHY de aramızda nönkör lerde vardı tabiki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şerefli ~ 8 yıl önce
İlyas kaptan ve ekibinin seçilmesi durumunda TALPA nın geceler dışında neler yapabileceğini herkes görecek. Buradan sesleniyorum yayınlamış olduğu bildiriye sadık kalarak ekibi ile birlikte bayrağı yukarılara taşıyacağına, SORUNUN değil ÇÖZÜMÜN bir parçası olacağına inancım tamdır.BOL ŞANSLAR İLYAS KAPTAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Hicbir airbus kaptani b777 de fail olmadi 3 737 kaptani fail oldu . Dostum yalan yanlis konusuyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aidat ~ 8 yıl önce
Kim gelirse gelsin sen aidatı verirsin onlar geceyi düzenler. Yok sektörün sorunuymuş yok pilotların sosyal haklarıymış. Yalandan iki çalıştay bir kaç sunum. Birde BAŞKANIM namı tamamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şerefsiz ~ 8 yıl önce
Yorumsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 8 yıl önce
Uşen bizden bişey olmaz beeeee...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000