13 Kasım 2014, Perşembe 09:54:14

TALPA’DA TARİHİ GENEL KURUL KARARI!

Kısa adı TALPA olan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği, ay sonunda olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişikliği de yapılacak.
  • Ne yipranmasi kardes...ne SGK si..onlar sadece emekli asker pilotlarin dernegi...
  • Sayin TALPA yetkililileri sivil kokenli pilotlarin emekliliklerini etkileyecek yipranma yili ile ilgili SGK çalışması varmıdır..
  • TALPA NE İŞE YARAR?
  • Icao level 4 alamayan adama dunyadaki hic kimse yardim edemez, iddia ediyorum. O adam oturup bu saatten sonra grammar mi calisacak, birakin kardes bu isleri. Bu sinavin amaci ingilizcesi olmayan adamlari elemektir, bu adamlara level 4 aldirsan ne olur. Bunlarin yapacagi en iyi is sinavlarin sorularini ezberlemek. Level 4 olmayan adam havacilikta da olmasin, havada level 4 u olmayan adamin ne isi var sorarim sizlere?
  • Arkadaslar!!! TALPA simdiye kadar ayagi yerden kesilen veya kesilmeyen tum arkadaslarimiz icin ne yapmistir?
  • Şuan hali hazırda level 6 almış olanlar ömür boyu level sınavına girmiyor..bu merkez kurulduğu takdirde durum değişir mi acaba
  • ICAO level 4 sınavı şuan trajikomik derecede kolay bir sınav, sınav merkezi değişince içeriğide tamamen değişip neredeyse ielts seviyesinde bir sınav olucaktır (kesin bilgi) Talpa zaten sadece işi yokuşa sürecek işlerle uğraşıyor sadece bu karar bizim aleyhimize olan bir durumdur arkadaşlar
  • Sayın TALPA yaetkilileri "Havacılık İş Kanunu" ne alemdedir? TALPA'nın bu konuda bir çalışması var mıdır?

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), 26 Kasım 2014 tarihinde olağanüstü genel kurula gitme  kararı aldı. TALPA’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ilk toplantıda salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın 10 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi.

TALPA’nın Olağanüstü Genel Kurulu’nda tüzük değişikliğine de gidileceği ifade edilirken, bugüne kadar seçilen yönetimlerin 2 yıl olan görev süreleri de 3 yıla çıkarılacak. TALPA ayrıca, ICAO Level 4 İngilizce Sınav Merkezi’nin kurulması kararı da aldı.

Tüzük değişikliğiyle daha önce üyeler TALPA Yönetim Kurulu tarafından oy birliğiyle ihraç edilebilirken, yeni düzenlemeyle salt çoğunluğun sağlanması durumunda üye ihracı yapılabilecek.

Ayrıca yapılacak tüzük değişikliğiyle bundan böyle TALPA Başkanlığı’na aday olacak kişilerin en az 10 yıl dernek üyesi olmaları zorunluluğu aranacak.

TALPA’NIN TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİLERİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

TALPA’DA TARİHİ GENEL KURUL KARARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne yipranmasi kardes...ne SGK si..onlar sadece emekli asker pilotlarin dernegi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin TALPA yetkililileri sivil kokenli pilotlarin emekliliklerini etkileyecek yipranma yili ile ilgili SGK çalışması varmıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TALPA NE İŞE YARAR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Icao level 4 alamayan adama dunyadaki hic kimse yardim edemez, iddia ediyorum. O adam oturup bu saatten sonra grammar mi calisacak, birakin kardes bu isleri. Bu sinavin amaci ingilizcesi olmayan adamlari elemektir, bu adamlara level 4 aldirsan ne olur. Bunlarin yapacagi en iyi is sinavlarin sorularini ezberlemek. Level 4 olmayan adam havacilikta da olmasin, havada level 4 u olmayan adamin ne isi var sorarim sizlere?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar!!! TALPA simdiye kadar ayagi yerden kesilen veya kesilmeyen tum arkadaslarimiz icin ne yapmistir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şuan hali hazırda level 6 almış olanlar ömür boyu level sınavına girmiyor..bu merkez kurulduğu takdirde durum değişir mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ICAO level 4 sınavı şuan trajikomik derecede kolay bir sınav, sınav merkezi değişince içeriğide tamamen değişip neredeyse ielts seviyesinde bir sınav olucaktır (kesin bilgi) Talpa zaten sadece işi yokuşa sürecek işlerle uğraşıyor sadece bu karar bizim aleyhimize olan bir durumdur arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş kanunu ~ 9 yıl önce
Sayın TALPA yaetkilileri "Havacılık İş Kanunu" ne alemdedir? TALPA'nın bu konuda bir çalışması var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000