25 Eylül 2008, Perşembe 14:40:07

Business'ın en iyisi Star Alliance

İngiltere’de, The Business Traveller tarafından verilen “En İyi Havayolu Birliği” ödülünü bu yıl da, dünyayı birleştiren Star Alliance aldı.

Star Alliance CEO’ su Jaan Albrecht: “Üç yıl ardı ardına bu ödülü almamız, uluslararası uçuşlarda tercih edilen olmaya devam ettiğimizin kanıtıdır. Dünya çapında işleyen bir ağla Star Alliance üyelerine kaliteli hizmet veren üye taşıyıcılarımıza da Teşekkür etmeliyiz” dedi.

İngiliz The Business Traveller ödülleri, Business seyahatlerde üst düzey bir liyakat olarak görülüyor ve oteller, havayolları, araç kiralama hizmeti, bagaj hizmetleri gibi 46 ayrı kategoride dağıtılıyor.
İngiltere’deki The Business Traveller tarafından verilen “En İyi Havayolu Birliği” ödülünü bu yıl da, dünyayı birleştiren Star Alliance aldı.

Bununla birlikte 17 havayolu şirketi daha ödül aldı. Bunlardan 8’i Star Alliance üyelerine verildi; Singapore Airlines (6), LOT Polish Airlines (1) ve South African Airways (1).

İngiliz The Business Traveller okuyucuları Nisan-Temmuz 2008 ayları arasında oy kullandı ve oylar bağımsız bir araştırma şirketince değerlendirildi.

Business'ın en iyisi Star Alliance

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000