11 Mayıs 2012, Cuma 12:13:14

HIRVATİSTAN HAVAYOLLARI ATAĞA GEÇTİ

Star Alliance üyesi olan Hırvatistan Havayolları, kabin ve ikram konseptinde bir dizi yeniliği uygulamaya koydu. Hırvatistan Havayolları’nın 11 Nisan 2012 tarihinde başlattığı yeni ikram konsepti yolcuların büyük beğenisini kazanıyor.
  • ayh sırf hırvat erkekleri için binerim o uçağa

 

“Hırvatistan’ın Lezzetleri “ sloganıyla tanıtılan yeni ikram konseptinde amaç Hırvatistan’a özgü yemekleri ön plana çıkarmak. Bu sayede iki yıl boyunca Hırvatistan’ın 8 bölgesine ait özel tadlar yolcularla buluşacak. İç ve dış hat uçuşlarında yeni konsept ile daha çok business yolcusu hedefleniyor.

BUSINESS CLASS’TA 3 FARKLI YEMEK TERCİHİ

Havayolunun yaptığı 70 dakikayı aşan uçuşlarda yolculara üç farklı yemek tercihi sunulacak. Bunun yanısıra sıcak havlu ve geniş bir şarap listesini içeren menü verilecek.

Sadece business class değil ekonomi sınıfında uçan yolculara sunulan ikramın kalitesi de iyileştirildi. Bu sınıfta uçan yolcular da yine bölgeye özel şarapların tadına bakabilecek.

İLK PİLOT BÖLGE ISTRA OLDU

Uçaklarda sunulmaya başlanan yeni ikram konsept için ilk pilot bölge olarak Hırvatistan’ın kuzeyindeki Istra Bölgesi seçildi. Profesyonel aşçılar tarafından hazırlanan Istra Bölgesi’ne ait özel lezzetler gökyüzünde yolcuların beğenisine sunuldu. Ünlü Hırvat şarap uzmanı Saša Špiranec de Istra Bölgesi’nin en iyi beyaz ve kırmızı şaraplarını yolcularla buluşturdu.

Hırvatistan Havayolları uçağına adımını atan yolcular Hırvatistan’ın çeşitli bölgelerine ait yerel müziklerile karşılanıyor. Ayrıca uçak içinde yolcuların ücretsiz temin edebileceği dergide her bölgeye ait yöresel tadlar ile ilgili detaylı bilgi içeren makaleler yer alıyor.

Yolcular uçuş sırasında önlerine gelen ikramın hangi bölgeye ait olduğunu kabindeki videolardan da izleyebilecek. İsterlerse o bölgelere ait şarap, içki ve özel ürünleri satın almalarına imkan sağlanacak.

UÇAK İÇİNDEKİ KOLTUKLAR DA YENİLENDİ

Kabindeki yenilikler ikramla bitmiyor. Hırvatistan Havayolları, filodaki 3 adet Airbus 144 koltuk kapasiteli A319 tipi uçaklarındaki koltukları da yeniledi. Recaro üretimi yeni deri koltuklar ile daha fazla konfor ve rahatlık sunuluyor.

Yeni koltuklar daha geniş diz aralıkları sağlarken, yolcular önlerindeki koltukların altına el bagajlarını rahatlıkla koyabiliyor. Yeni koltuk tasarımının mimarı ise havayolunun dizayneri Ivana Ivanković Prlić.

25 Mart’tan itibaren Zagreb’ten İstanbul’a sefer başlatan Hırvatistan Havayolları, artan yolcu sayısını göz önüne alarak yaz sezonunda uçuş sayısını haftada 14’e çıkarttı.

27 MAYIS’TA İSTANBUL-DUBROVNİK UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Hırvatistan Havayolları, 27 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Zagreb’in ardından Dubrovnik uçuşlarına başlamayı planlıyor.

HIRVATİSTAN HAVAYOLLARI ATAĞA GEÇTİ

Yorumlar

leman ~ 12 yıl önce
ayh sırf hırvat erkekleri için binerim o uçağa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000