01 Ağustos 2011, Pazartesi 17:55:40

STAR ALLIANCE'TAN ŞOK KARAR!

THY’nin de üyesi olduğu uluslararası havayolu şirketleri işbirliği kuruluşu Star Alliance, Hindistan Havayolları'nın Star Alliance üyelik sürecini sona erdirdi...
  • TK da yillardir bazi sartlari yerine getiremiyor bu gidisle ayni son TK miz icin olabilir
  • jo balle balleee... pandramii.. severim hindistanı, hint aksanı ile ingilizce konuşmayı :))
  • Air India, üyelikten çıkarılmadı, üyelik sürecinde gereklilkleri yerine getirmediği için üyeliğe tam kabul edilmedi.... Ama şu an itibariyle yerine getirmediği şart yada şartların ne olduğu bilinmemektedir.
THY’nin de üyesi olduğu uluslararası havayolu şirketleri işbirliği kuruluşu Star Alliance, Hindistan Havayolları'nın Star Alliance'a olan üyelik sürecini sona erdirdi.

Buna gerekçe olarak, 2007’de üye olarak alınmak üzere uyum sürecine dahil edilen Hindistan Havayolları’nın Star Alliance’ın üyelik koşullarını yerine getirmemesi gösterildi.

Hindistan Havayolları Air India’nın Star Alliance uyum sürecinden çıkarılması ile ilgili kararın, üye kabul sürecini görüşmek üzere kısa bir süre önce birararaya gelen Hindistan Sivil Havacılık Bakanlığı yetkilileri, Air India Tepe Yöneticisi Arvin Jadvah ve Star Alliance CEO’su Jaan Albrecht’in yaptıkları toplantıda alındığı bildirildi. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Star Alliance CEO’su Jaan Albrecht, Air India’nın Star Alliance üyeliğine kabul sürecini sona erdirmelerinin, stratejik yenilenmede devamlılık açısındanm şirkete esnek hareket etme olanağı sağlayacağını belirterek, bu kararın Air India ile birlik olarak ilişkilerinin bittiği anlamına gelmediğini, şirketin ileriki tarihlerde Star Alliance üyesi olma şansının devam ettiğini ifade etti. 
STAR ALLIANCE'TAN ŞOK KARAR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
TK da yillardir bazi sartlari yerine getiremiyor bu gidisle ayni son TK miz icin olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
jo balle balleee... pandramii.. severim hindistanı, hint aksanı ile ingilizce konuşmayı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Air India, üyelikten çıkarılmadı, üyelik sürecinde gereklilkleri yerine getirmediği için üyeliğe tam kabul edilmedi.... Ama şu an itibariyle yerine getirmediği şart yada şartların ne olduğu bilinmemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000