30 Mayıs 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Sayın Ali Kıdık, Thk Üniversitesi'nde çocukları okuyan aileleriz.Buraya dünyanın parasını ödememize rağmen çocuklarımız ve biz rezil oluyoruz(özellikle pilotaj bölümü).Özellikle uçuşlar konusunda büyük problemler var,öğrenciler zamanında mezun olamıyor.Üniversite yönetiminden tatmin edici hiç bir yanıt alamıyoruz,hep oyalayıcı taktik izliyorlar.Lütfen bu üniversitede neler olduğu konusunda ayrıntılı ve objektif bir araştırma yapıp bizleri aydınlatır mısınız?
  • kurumdaki çeteleri umarım yollar
  • Turk havaciliginin daha da ileri gitmesi temenni eder, sevgili hemserim Ahmet Bey'e basarilar dilerim.
  • Erzicanlıyım çok heyecanlıyım.
  • Havacılığa hayırlı olsun. Ayrıcada sizi tebrik ediyorum. Ali bey benim merakım şerafettin deniz başkanımın, mhp'nin olacak kongresinde acaba gönlündeki genel başkan kim?
  • orhan birdal efendiye dikkat etsin
  • Allah yardımcıları olsun. İyi şeyleri memleket için yapacaklar.
  • Erzincanlılara dikkat etsin yeter
  • Bu haber mi şimdi???
  • Başbakanın havacılık sınavı. THY zarar ediyor bakalım başbakan bu duruma el atacak mı?

Yeni bakan aynen devam…

Değerli okurlarım, Binali Yıldırım’ın başbakan olmasının ardından Ulaştırma Bakanlığı dönemindeki yaşadıklarımızı ve gözlemlerimi geçen hafta bu sütunlardan size aktarmıştım.  Lakin ağız dolusu küfür ve hakaretlere maruz kaldım. Umurumda mı? Hayır. Şimdi de yeni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ile ilgili yazacağım. Hakaretler, umurumda mı? Hayır.

Belli bir zümre var. Bunlar için AK Parti hükumeti iyi de yapsa kötü de yapsa düşünce aynı. Düşüncenin adı “Tu kaka”.  Oysa olması gereken olumsuzu da olumluyu da yazabilmek, söyleyebilmek.

Bu yüzden “Tu kaka” zümrenin geçen hafta yazmış olduğu hakaretleri  “Ağzı kokan, kalbi kara, fikriyatı bozuk, inançsız, ahlaksız ve şeref yoksunu” insanlar olarak değerlendiriyorum.

Beni yalakalıkla itham eden, makam peşinde koşturan biri olarak gören insanları, kendi iç dünyalarındaki kişiliklerini klavye arkasında kusan züppe olarak görüyorum.

Ama açıkçasını söylemem gerekirse ben bir yalakayım.

Nasıl bir yalakayım söyleyeyim.

Ben; Ordu-Giresun Havalimanı’nın yapılması için bugünün başbakanı geçmişin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a defalarca söyleyen bir yalakayım.

Ben; havacılık sektöründeki gelişmeleri yazan, olumsuzlukları aktaran bir yalakayım.

Ben; geçmişin DLH (Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları Genel Müdürlüğü) Genel Müdürü olan Ahmet Arslan’a Ordu-Giresun Havalimanı için defalarca dil döken bir yalakayım.

Bunun adına yalakalık diyorsanız “evet” ben bir yalakayım.

Bir Allah’ın kulu ne Binali Yıldırım’dan bu güne kadar kum tanesi kadar ne kendim için ne de bir başkası için talepte bulunduğumu ıspat etsin bugün mesleği bırakırım. Bizimkisi; abi-kardeşlik ilişkisinden öteye gitmedi-gidemez.

Ama ben yalakaları, iki yüzlüleri size tarif edeyim.

Sabaha kadar içip, ağzı leş gibi kokan ve sonra da boş yere mescitlere akın ederek apron kartını düşürenleri biliriz. Makam uğruna nasıl takla attıklarını da biliriz.

Ve Ahmet Arslan…

Tanıdığım için çok şanslıyım.

Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın bir kopyası diyebilirim. Kişiliği, samimiyeti, cana yakınlığı, güleryüzlülüğü, çalışkanlığı  ile sevilen bir bürokrat idi.

Bir dönem Kars milletvekili olunca, “milletvekili olunca burnu büyür” diyenlerin aksine o yine aynı Ahmet Arslan olarak kaldı. Turuncu meclis koltuklarının bir kifayeti olmadığını yansıttı. Keşke tüm vekillerimiz öyle olsa.

Binali Bey, İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olunca da aynı fikirde idim dün de aynı fikirde idim. Kendisi ile de paylaştım Ulaştırma Bakanlığı’na kendisinin layık olduğunu.

Binali Beyin başbakan olmasından sonra kabine açıklanmadan birgün önce yine hissiyatımı paylaştım kendisi ile.

“Hayırlısı” demekle mütevazı bir cevap verdi. Eminim ki bakanlığı boyunca da çalışkanlık ve samimiyeti ile üstlendiği görevi layıkı ile yerine getirecektir. Allah’ın bize bahşettiği en güzel varlıklardan biri olan gözümüz ile sadece ileri bakacağına sonsuz inanıyorum.

Bir uyarım olacak. Etrafınıza üşüşmek isteyen ve amacı sadece çıkar olan insanlardan uzak durun. Çevrenize bakın hemen göreceksiniz.

Yeni bakan aynen devam…

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

THK Üniv. velileri ~ 8 yıl önce
Sayın Ali Kıdık, Thk Üniversitesi'nde çocukları okuyan aileleriz.Buraya dünyanın parasını ödememize rağmen çocuklarımız ve biz rezil oluyoruz(özellikle pilotaj bölümü).Özellikle uçuşlar konusunda büyük problemler var,öğrenciler zamanında mezun olamıyor.Üniversite yönetiminden tatmin edici hiç bir yanıt alamıyoruz,hep oyalayıcı taktik izliyorlar.Lütfen bu üniversitede neler olduğu konusunda ayrıntılı ve objektif bir araştırma yapıp bizleri aydınlatır mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misaifrr ~ 8 yıl önce
kurumdaki çeteleri umarım yollar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tugrul ilbars ~ 8 yıl önce
Turk havaciliginin daha da ileri gitmesi temenni eder, sevgili hemserim Ahmet Bey'e basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok ~ 8 yıl önce
Erzicanlıyım çok heyecanlıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y.K. ~ 8 yıl önce
Havacılığa hayırlı olsun. Ayrıcada sizi tebrik ediyorum. Ali bey benim merakım şerafettin deniz başkanımın, mhp'nin olacak kongresinde acaba gönlündeki genel başkan kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
orhan birdal efendiye dikkat etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefa ~ 8 yıl önce
Orhan bey'in sivil havaclığa kazandırdıkları ile geçmişi bir kıyaslayın. Şahıslara olan düşmanlıklarınız yapılan hizmetleri görmemenize engel olmamalı. Orhan beyin havacılığa kazandıracağı daha çokkkkkk şeyler var.
Mümtaz ~ 8 yıl önce
Allah yardımcıları olsun. İyi şeyleri memleket için yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
Erzincanlılara dikkat etsin yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Bu haber mi şimdi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğren ~ 8 yıl önce
Kardeşim, bu haber değil zaten ,makale,makale..
havacı ~ 8 yıl önce
Başbakanın havacılık sınavı. THY zarar ediyor bakalım başbakan bu duruma el atacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000