25 Mart 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • 29 u bayram ikramıyesı vardı ne ses var ne mail??odamı yalan oldu
  • Thy nin bayram parası gece yatarmı sizce
  • Bitirirsen savaş olur salgın olur kaos olur yatar uçağın yerde banane der personelin. Güzel günlerde başa geçtin zor durumlarda o niteliksiz dediğin kabin memurların gitti kimsenin cesaret edemediği yerlere. Halen de iç savaş olan ulkesinde sıkıntılar olan haritada keşfedilmemiş yerlere uçuyoruz oturmadan servis yemek içecek dağıtıyor personelin. Bu paraya aldığın personel durmaz kaçar dikkkaat…. Akıl edermisiniz sanmam.
  • tgs de maaşlardan önce aşırı kalitesiz yöneticileri bim e yollayın lütfen
  • KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK…
  • Bay Bolat 65 yaşına gelmişsin, thy ye yapışmış küpünü dolduruyorsun. Ayıptır be kardeşim biz uçucuların pazar mesaisini haklarını niye vermezsin üzerine yatarsın
  • Bizden bir şey olmaz. Bugün gördüm yeni memurlar ve yıldızlı kaptanlar koşa koşa sendikadan çikolata alıyordu. Mistehak bize
  • Sözde teknik’e verilen zam ao’ya verilen zamla eşitlenecekti. Teknik %56’da kaldı… sözlerinizi tutmadınız…
  • Bu adamlar bizim aklımız ile oynuyor! 20bin civarında uçucunun olduğu bir şirkette çalışan için yapılan tis'te uçucular için yapılan düzenlemeler, alınan haklar nedir, birisi çıksın açıklasın? Birisi yanında silahlı korumayla, A8L ile gezer, birisi bize vasıfsız der, maaşımızı medyaya açıklar! Bu insanlar size ne yaptı da böyle davranıyorsunuz? Bu sistem bir gün çökecek, ve bu bizim sayemizde olacak! Bizim sesimize sağır olanlar, gün gelecek basını taşlara vuracak! Yapılması gereken bellidir
  • O vermedigin pazar mesaileri, MR Bolat, en yakinlarindan cikar insallah.

Bol At Ahmet… Trolünü Yanılttın mı?

Ahmet Bolat TİS anlaşması bitti sanıp, rahat nefes aldığını sanıyor. Oysa nefes darlığı daha yeni başlıyor. Belki de iş hayatının en konforlu döneminin entübe edilme zamanına yaklaştı farkında bile değil. Zira en güçlü anında bir bakmışsın kolun kanadın kırılmış uçamaz haldesin. Örnekleri var mı, var!

Birkaç haftadır kafanızı TİS ile ütülüyoruz ve biz bunun sizi ne kadar rahatsız ettiğinin farkındayız. Ancak doğru bilgiyi almanızın tek mecrasının AirportHaber olduğunun da siz farkındasınız. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın kulis bilgisi ile beslediği, bedava uçak bileti  ve ultra yüksek sponsorluklar ile zenginleştirdiği trol hesap THY çalışanlarının yüzde 105 zam alacağını iddia etmişti.

Aslında burada mesele zam oranı değil, Hava İş Sendikası’nı balon haberler ve Ahmet Bolat’ın kulis haberi diye adlandırdığı bilgilerle sendikanın köşeye sıkıştırılması ve itibarsızlaştırılmasıydı gerçek niyet.

Perde arkasında çok çetin bir mücadele geçtiğini bildiğim TİS süreci bundan önceki hatırladığım iki ya da üç TİS gibi Cumhurbaşkanının devreye girmesi ile çözüldü. 

Ama hiç bu kadar THY tarafının agresifleştiği, seviyesizleştiği görülmemişti. İlker Aycı’nın hiç olmazsa görgüsü ve devlet adamlığı ciddiyeti vardı. Evet, çok ama çok hataları vardı. Ancak temsiliyet olarak baktığınızda yerini dolduran bir yöneticiydi.

Ahmet Bolat'ın bu TİS sürecinde hiç kimse umurunda olmadı. Özellikle kaptan ve kabin memurlarını inşaat işçisi sınıfına koyarak; Pazar mesaileri için “Kırmızı çizgim” diyerek diretti. 

Utanmadan da “Pazar günü çalışanlara 150 TL” demesin mi? Sadaka mı veriyorsun Ahmet bey? Senin bir günlük masrafın bu milletin asgari ücreti be. Biraz sıkıl da, biraz utan.

İzahata muhtaç bir konu bu Pazar mesaileri. Aslında önceki TİS’lerdeki maddelerde yazıyordu. Beyefendi onu eski TİS’lerden de kaldırmak istedi. Ancak biline ki o süreç bitmedi ve mahkeme süreçleri devam edecek.

THY çalışanları en azından Nisan ayında geçmiş aylarla birlikte oldukça rahatlayacak bir maddi imkana kavuşmuş olacak. Ancak sosyal hakların daha da iyileşmesi için sendikanın baskısının devam etmesi gerektiğini söyleyebilirim.

Bu arada yan mahallede oturan ve çok sayıda kişinin işsiz kalmasına sebep olan diğer sendika da kaostan medet umarcasına saldırıya geçmiş durumda. Sizin yerinizde ben olsam THY’nin çalışanlarına daha fazla imkan, daha fazla sosyal hak vermesi gerektiğini savunur; mevcut sendikanın TİS ölçeğinde yanında olurdum ki samimiyetiniz ölçü bulsun.

Birkaç kişi istifa etmiş Hava İş Sendikası’ndan. Her TİS sonrası olur. Sonra anlaşılır ki sendikasız olmayacak geri döner.

Ben o yan mahalledeki sendikaya öneride bulunmak isterim. Öyle bir yiğitliğiniz var ise AJET’te hemen yapılanmaya, sendikalılaştırmaya gidin. Sun Express veya THY’nin 21 iştirakinden birinin sendikası olun vallahi ayakta alkışlamazsam namerdim.

Bir kez daha söylemek gerekirse, şu TİS için inanılmaz bir efor sarf edildi. 

Ahmet Bolat, eli ayağı titreyerek geçtiği Cumhurbaşkanının karşısında “Tamam efendim” ve bazı şikayetlerden öteye gidemedi. 

Belki de İlker Aycı gibi o da beni şikayet etmiştir. Hatta “İYİ Partili Ali KIDIK sürekli aleyhimizde yazıyor” bile demiş olabilir. Zira gölgesinden bile tedirgin olan bir adamın benim istifa ettiğimi bile söyleyememiştir.

Oysa ben siyaset yaparken de burada siyasi yazmadım işimi yaptım. Şimdi de işimi yapıyorum. Ama sen THY’nin YK Başkanı iken bu milletin parasını siyasete gömerken seni kime şikayet edelim.

Allah’a! E ne diyelim Nazif Okumuş’un dediği gibi iktidar Müslümanlığı da bu kadar oluyor.

Ha bu arada trollerinize yazımı gönderin. Ahmet Bey, sizi THY çalışanları unutacak.  Loading

Bol At Ahmet… Trolünü Yanılttın mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (250)

Pehpeh ~ 30 gün önce
29 u bayram ikramıyesı vardı ne ses var ne mail??odamı yalan oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayram parası ~ 30 gün önce
Thy nin bayram parası gece yatarmı sizce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aidiyeti ~ 30 gün önce
Bitirirsen savaş olur salgın olur kaos olur yatar uçağın yerde banane der personelin. Güzel günlerde başa geçtin zor durumlarda o niteliksiz dediğin kabin memurların gitti kimsenin cesaret edemediği yerlere. Halen de iç savaş olan ulkesinde sıkıntılar olan haritada keşfedilmemiş yerlere uçuyoruz oturmadan servis yemek içecek dağıtıyor personelin. Bu paraya aldığın personel durmaz kaçar dikkkaat…. Akıl edermisiniz sanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 1 ay önce
tgs de maaşlardan önce aşırı kalitesiz yöneticileri bim e yollayın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜN GELECEK ~ 1 ay önce
KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O günü iple çekiyoruz ~ 1 ay önce
Yönetimde düzgün insanlar görmek istiyoruz.Ahmet bolat çoğu insanın sevmediği biri olarak unutulup gideceksin.
Allah belanızı ~ 1 ay önce
Ekip iletişim müdürlüğü nde önceden müdür olan, ve liyakatsız şef Şaziye göknil Gökşen. İşi bilmeyen oranın çalışanları sorularını başka şeflere Soran Şaziye göknil Gökşen ve yurtdışına giden Orhan Doğan, bu Bad dua merkez duysun arkadaşlar, bu Bad duayı atan engelli bir kardeşiniz, Allah belanı versin Orhan Doğan, Allah belanı versin Şaziye göknil Gökşen, Allah belanı versin İlker aycı, Allah belanı versin Bilal ekşi. Yedikleriniz yaptıklarınız fitil fitil burnunuzdan gelsin. Ali bey Bu Bad dua mı lütfen başa tuttur ve yayında. Onlarda demek istediğimi anlayacaklar. Ben lütfen yayınla.
2 meyve tepsisini de arkaya yollamayan 77ci kilolu amir ~ 29 gün önce
25.000 tl hangi bankaya yatacak yapi krediye yatmamis acaba akbank hesabima mi yatmistir bilen var mi?
65 yaşında ~ 1 ay önce
Bay Bolat 65 yaşına gelmişsin, thy ye yapışmış küpünü dolduruyorsun. Ayıptır be kardeşim biz uçucuların pazar mesaisini haklarını niye vermezsin üzerine yatarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul haklarıyla geçen ömür ~ 1 ay önce
Bolat Allah'a hesap vereceksin, kaçış yok torpil yok seni kollayan yok şımarıklıklarına, samimiyetsizliklerine prim veren yok yok ki yok.Gerisini sen düşün..Bir hakkım var ise sana haram olsun
Varlık Fonu ~ 30 gün önce
Bay Bolat için hislerini misliyle paylaşıyorum ama pazar mesaileri onun dahi üzerinde bir konu. Meblağ çok büyük, gerçekten büyük, istese de veremez. Verdirmezler.
:/ ~ 1 ay önce
Bizden bir şey olmaz. Bugün gördüm yeni memurlar ve yıldızlı kaptanlar koşa koşa sendikadan çikolata alıyordu. Mistehak bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Verilen sözler ~ 1 ay önce
Sözde teknik’e verilen zam ao’ya verilen zamla eşitlenecekti. Teknik %56’da kaldı… sözlerinizi tutmadınız…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İMZA PARASI ~ 1 ay önce
İmza parasını harcama ozaman çünkü onu geri alırlar, Thy ye imza parası vermeme karşlılığinda 64 verdi zam.
Ka ~ 30 gün önce
Kabin amirliği primi devesa zam ile %50 artırıldı. Bakın o bile %64 yapılmadı. Sizin bir çok kalemdeki tazminatlarınizla aldığınız zam %64 u rahat geçti zaten üstüne de imza parasi
Yokys ~ 30 gün önce
50 bin tl bize versin sonra eşitlenir
Yetti artık ~ 1 ay önce
Bu adamlar bizim aklımız ile oynuyor! 20bin civarında uçucunun olduğu bir şirkette çalışan için yapılan tis'te uçucular için yapılan düzenlemeler, alınan haklar nedir, birisi çıksın açıklasın? Birisi yanında silahlı korumayla, A8L ile gezer, birisi bize vasıfsız der, maaşımızı medyaya açıklar! Bu insanlar size ne yaptı da böyle davranıyorsunuz? Bu sistem bir gün çökecek, ve bu bizim sayemizde olacak! Bizim sesimize sağır olanlar, gün gelecek basını taşlara vuracak! Yapılması gereken bellidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Godfather ~ 1 ay önce
O vermedigin pazar mesaileri, MR Bolat, en yakinlarindan cikar insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000