28 Mart 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • taseronun hakkını cok yedıler bunlar can veremez ılker aycı gelelı durumlar ıyı gıdıyo allah razı olsun
  • Takunyalilari Turkiye sinirlari disinda pek kimse iplemez, o yuzden IATA baskanligi gibi fanteziler zor.
  • Temel Kotil şirketin alttabanında herkes tarafından sevilen bir şahşiyettir.Şirketi son 10 yılda getirdiği üst nokta ortadır.Temel Kotilin gitmesi için hiç bir sebep yoktur.Kendisi gayet başarılı ,sevecen bir insandır.Sn.İ.A gibi içten pazarlıklı değildir.Esas gitmesi gerekenler imam hatip grubudur...Şayet Temel bey gider ise şirket kökten sallanır...Havacılıkta bu kadar başarılı bir şahsın gönderilmesi yerine Y.K başkanı yapılması gereklidir.20 senelik akp li olmayan düz bir memurum bu arada.Buna rağmen Sn.Kotili seviyorum ...Sadece ben diil şirketin yüzde 80 i seviyor , Temel Kotili istemeyen , son senelerde İmam Hatip grubu tarafından şirkete yerleştirilen torpilli gençlerdir.Bunlar THY nin gerçekleridir.Bunları tüm şirket biliyor ve genel manada herkes Genel Müdürüne güveniyor.Saygılar sunarım İmza Torpilsiz , Gariban Memur ( Bu arada imzalanan TİS hepimiz için çok büyük hayal kırıklığı olmuştur , Sendikacıların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır)
  • Bence Ensar vakfına başkan olsun..yakışır.
  • Gider mi gitmez mi bilmiyorum ama adam basarili hakkini verelim. Tam 10 sene once bu zamanlarda 24 gulluk bir gul buketi reklam betimlemesiyle THY hatirladigim kadariyla Dublin, Oslo, Sanaa, Riga, ve 20 tane daha hat acarak buyume hamlesini baslatmisti. Dublin hattini sik kullandigim icin biliyorum once o yaz tarifesinde haftada sali cuma olmak uzere 2 sefer yazin ortasina dogru pazarida ekleyerek 3 sefere ciktilar, simdi maasallah haftada 14 seferle devam ediyorlar. Doluluk bu ara biraz dustu yoksa hep yuzde 95 ve ustu idi bu kisa kadar. Umarim diger yerlerde ayni sekildedir, cunku THY'nin hem musterisiyim hemde ortagiyim.
  • Gider mi kalır mı biz bilemeyiz ama görevi boyunca tüm THY çalışanları ile birlikte oldukça başarılı işler yapmıştır. Orta halli bir şirketi devler ligine çıkartmıştır. Asıl önemli olan budur. Bunun dışında kalan şeyler magazinden ibarettir.
  • temel bey görevinin başında hiçbir yere gitmez..
  • ZAMANI GELDİ ARTIK GİTMELİ GÜLÜŞÜ BİLE SAHTE
  • havacılıkta daha önce görülmemiş,duyulmamış icraatlere,hareketlere,beyanatlara imza atan! temel, ıata gibi bir kurumun başına geçemez!
  • temelin suyu kaynadı :))

THY 4 Nisan'a kilitlendi...

Dün, yani 27 Mart 2016 Pazar günü saat tam 12.20 sularında bir telefon aldım. Telefonun diğer ucundaki kişi "Ali Bey dün gece Temel Kotil köşk tarafından görevden alındı" dedi. İnanmadım ama içimdeki gazetecilik dürtüsü ile sağı-solu aradım. Netice! Bilinmemezlik.

Temel Kotil'in "gitti-gidiyor" dedikodusu AirportHaber'in yaşına eşit. Yani 11 yıl.  Ne tesadüf ki, Kotil'in gidiş dedikodusunun yeni tarihi AirportHaber'in kuruluş yıl dönümüne denk geliyor. Biliyorsunuz 4 Nisan 2016 tarihinde THY Genel Kurulu var. İşte bu yüzden THY'deki dedikodu mekanizması aksiyon filmlerindeki gerilim sahnelerini aratmayacak şekilde gaz vermeye devam ediyor.

Yazının başında da belirttiğim gibi, yine aynı dedikodularla çalkalanıyor THY üzerindeki dedikodu magazini.

Ama ben bu kitabı defalarca okudum, defalarca film olarak seyrettim.  Maalesef sıktı artık.

Bütün bu maceraların ana konusu Temel Kotil. Hiç kimsenin aklından Candan Karlıtekin'in istifa edeceği geçmez iken giden o oldu ve geçen yıl hiç kimsenin aklından geçmez iken istifa eden Hamdi Topçu oldu.

Ve işte o an. Yani geçen sene 6 Nisan 2015'te Temel Kotil'in hayali olan YK başkanlığı kabusa dönüştü.

Yönetim Kurulu Başkanlığı beklerken, "Evdeki hesap çarşıya uymadı" misali gerçekleşti. Kotil, Ankara'dan YKB için çizik yedi. Ve o dakikadan itibaren Temel Kotil'in istifa duyguları en üst seviyeye çıktı.

Ben olsam aynı şekilde düşünür ve beklemeden istifa ederdim. İki tane YK başkanını deviren adam, YK başkanı olamıyorsa "istenmiyorum" duygusuna kapılması doğal bir hissiyattır.

Ve o kendisinden bekleneni yani istifayı seçmedi. İçinden geçen duygulara da gem vurarak "seçim öncesi istifa etmek hükumete zarar verir" içgüdüsü ve mantığı ile hareket etti ve istifayı daha sonra kullanmak üzere rafa kaldırdı.

Çok geçmeden yeni YK başkanı ile anlaşmazlık patlak verdi. Yine istifa dedikoduları patlak verdi.

Lakin hepsi yalan oldu.

Ben hayret ediyorum ve açıkçası gıpta ediyorum Temel Kotil'e.

En ağır eleştiri ona yapılmasına rağmen, en fazla istifası konuşulan olmasına rağmen, en çok dedikodusu yapılan genel müdür olmasına rağmen, arkasından en çok kulis yapılan yönetici olmasına rağmen düştükçe kalktı, düşürülmeye çalışıldıkça dik durdu.

Merak ediyorum Temel bey sinirlerini mi aldırdı yoksa Allah vergisi özel bir direnme gücü mü var?

Şimdi herkesin elinde 4 Nisan'da yapılacak olan genel kurul var. İşte bu genel kurul bir çok kişinin ağzını sulandırıyor.

"Gitti-gidiyor" dedikodusunun son günü. Bu dedikodu mekanizmasının imkanı olsa uluslararası iddia oyunlarının vazgeçilmez kuponu yapılabilecek bir değer Temel Kotil. 1'e kaç verir bilinmez ama, ben Temel Kotil'in gideceğine asla inanmam. Gittiğine de gözlerimle görmedikten sonra inanmam.

Yılan hikayesini geçti bu durum yalan hikayesi oldu artık.

İşte bu sebeple Temel Kotil'e IATA başkanlığı nasip olmadığı sürece THY Genel Müdürlüğü kimseye nasip olmaz.

Şu yakıştırılan makamların hiç biri Temel Kotil'i tahtından indiremez;

Turkcell Genel Müdürlüğü,

Milletvekilliği,

TAI Yönetim Kurulu Başkanlığı,

Turkjet Projesi,

İGA Genel Müdürlüğü.

Temel Kotil, IATA başkanı olduğu taktirde THY ile yolları ayırır. Bu amacına ulaşamaz ise THY'de daha çok Temel Kotil dedikodusu duyarız.

THY 4 Nisan'a kilitlendi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

teknık taseron ~ 8 yıl önce
taseronun hakkını cok yedıler bunlar can veremez ılker aycı gelelı durumlar ıyı gıdıyo allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tak tak ~ 8 yıl önce
Takunyalilari Turkiye sinirlari disinda pek kimse iplemez, o yuzden IATA baskanligi gibi fanteziler zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Siz çıplak ayaklısınız galiba !!
Kim o? ~ 8 yıl önce
Takunya dediğin artık pek kullanılmayan tarihimize ve kültürümüze ait bir nesnedir. Bunu küçümseme olarak kullanmak neyi nesidir anlayamadım? Bu japonyaya gidip bir japona, kimonolu veya katanalı diye dalga geçme eblehliğine benziyor. Sonra o japon katanayı kafana indirirse hakkı vardır yani.
THY MEMURLARI ~ 8 yıl önce
Temel Kotil şirketin alttabanında herkes tarafından sevilen bir şahşiyettir.Şirketi son 10 yılda getirdiği üst nokta ortadır.Temel Kotilin gitmesi için hiç bir sebep yoktur.Kendisi gayet başarılı ,sevecen bir insandır.Sn.İ.A gibi içten pazarlıklı değildir.Esas gitmesi gerekenler imam hatip grubudur...Şayet Temel bey gider ise şirket kökten sallanır...Havacılıkta bu kadar başarılı bir şahsın gönderilmesi yerine Y.K başkanı yapılması gereklidir.20 senelik akp li olmayan düz bir memurum bu arada.Buna rağmen Sn.Kotili seviyorum ...Sadece ben diil şirketin yüzde 80 i seviyor , Temel Kotili istemeyen , son senelerde İmam Hatip grubu tarafından şirkete yerleştirilen torpilli gençlerdir.Bunlar THY nin gerçekleridir.Bunları tüm şirket biliyor ve genel manada herkes Genel Müdürüne güveniyor.Saygılar sunarım İmza Torpilsiz , Gariban Memur ( Bu arada imzalanan TİS hepimiz için çok büyük hayal kırıklığı olmuştur , Sendikacıların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 8 yıl önce
Bence Ensar vakfına başkan olsun..yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisedeki Cin ~ 8 yıl önce
Gider mi gitmez mi bilmiyorum ama adam basarili hakkini verelim. Tam 10 sene once bu zamanlarda 24 gulluk bir gul buketi reklam betimlemesiyle THY hatirladigim kadariyla Dublin, Oslo, Sanaa, Riga, ve 20 tane daha hat acarak buyume hamlesini baslatmisti. Dublin hattini sik kullandigim icin biliyorum once o yaz tarifesinde haftada sali cuma olmak uzere 2 sefer yazin ortasina dogru pazarida ekleyerek 3 sefere ciktilar, simdi maasallah haftada 14 seferle devam ediyorlar. Doluluk bu ara biraz dustu yoksa hep yuzde 95 ve ustu idi bu kisa kadar. Umarim diger yerlerde ayni sekildedir, cunku THY'nin hem musterisiyim hemde ortagiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı ~ 8 yıl önce
Gider mi kalır mı biz bilemeyiz ama görevi boyunca tüm THY çalışanları ile birlikte oldukça başarılı işler yapmıştır. Orta halli bir şirketi devler ligine çıkartmıştır. Asıl önemli olan budur. Bunun dışında kalan şeyler magazinden ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
temel bey görevinin başında hiçbir yere gitmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KESİN GİDER ~ 8 yıl önce
ZAMANI GELDİ ARTIK GİTMELİ GÜLÜŞÜ BİLE SAHTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 8 yıl önce
havacılıkta daha önce görülmemiş,duyulmamış icraatlere,hareketlere,beyanatlara imza atan! temel, ıata gibi bir kurumun başına geçemez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ~ 8 yıl önce
temelin suyu kaynadı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000