23 Haziran 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Genel baskan ve avanesi kendi ucaklariyla yani kurumun ucagi ile isvicrede zurih de...boyle balli kaymakli yer var mi..ama nerdeyse 3 yildir saymanlara zam yok..genel merkeze vardir cunku artik ordakilerin cogunlugu akraba es dost..her yil fitre zekat toplansin diye subelere baski yapilir. geliri olmayan sube tehlikededir her an kapanabilir..daha fazla cok fazla fitre zekat toplanmali daha fazla para aktarilmali.daha ise alunacak bir suru akraba var.gezilecek bir suru yerler var.durmak yok yola devam. pensilvanya destegide var..daha sirtimiz yere gelmez diye dusunenler unutmayin yukarda allah da var.birgun hesabi sorulacak..korkma titre.
  • (Android Uygulaması 26 Haziran 2014, Perşembe 12:39:00 Varan 1: ses kayıtlarından mı başlayalım yoksa video görüntülerinden mi ? Hangisini daha çok isterseniz oradan başlayalım !) ANDROİD UYGULAMASI RUMUZLU YORUMCU, SES KAYITLARI VEYA VİDEO GÖRÜNTÜLERİ FARK ETMEZ. BUNLARIN HEPSİ DE TÜRK HAVA KURUMUNA ZARAR VEREN KONULAR İÇERİYORSA ÜLEKSENİ VE VATANINI SEVEN BİRİ OLARAK BUNLARI HİÇ VAKİT GEÇİRMEDEN YAYINLAMALISINIZ.
  • Orhan beye cagrimizdir.tokattaki bu adam mi seni temsil ediyor.hem de hemserin olarak.adam her turlu firildaga musait.ustelik kufurbaz.yaziklar olsun.
  • Hersey aciklandi anlatildi.artik aciklama yapmasi gerekenler ciksin ortaya, aciklasin getekurse davalar acarak haklarini arasinlar.bu kurum kimsenin ozel sirketi degil.halka mal olmus bir kurum ve mal varligida devlet guvencesinde.artik hukumet ve devletin savcilari arastirsin ak mi kara mi gercekler ortaya ciksin..bu kadar saibe varken hukumetten gerekli incelemeyi yapmasini bekliyoruz.
  • Biz yillardir turk hava kurumu camiasinda cok model gorduk..ama boylesini hic gormedik.tepeden asagiya hepsi ayri bir model..ama bu model ucmuyor kurumun mallarini ucuruyor.
  • Varan 1: ses kayıtlarından mı başlayalım yoksa video görüntülerinden mi ? Hangisini daha çok isterseniz oradan başlayalım !
  • ALİ BEY (Osman Yıldırım, sen inkâr et çevrene. “Arsa almadım, tarla almadım” diye inandırmaya çalış. Trilyonlarla hesaplanan arsaların, tarlaların tapu kayıtları elimde. Akyurt’ta Ankara’nın geleceği denilen yerde kapattığın arsaların hesaplarını bir gün adalete verirsin.) BU İDDİAYI SİZ ORTAYA KOYUYORSUNUZ, LÜTFEN BUNLARLA İLGİLİ TAPU KAYITLARINI DA YAYINLAYIN, OSMAN YILDIRIM EMEKLİYE AYRILDIĞINDA MAL VARLIĞI NEYDİ, ŞU ANDAKİ MAL VARLIĞI NE KADAR. ARADAKİ FARKI NASIL AÇIKLAYACAK. DAHA FAZLA UZATMANIZA GEREK YOK. AÇIKLAYIN Kİ KURUMA YILLARDIR BAĞIŞ YAPAN, FİTRESİNİ ZEKATINI KURBAN DERİSİNİ VERMİŞ VATANDAŞLAR GERÇEKLERİ GÖRSÜN. YOKSA HALKIN VİCDANINDA SİZ FARKLI ALGILANACAKSINIZ. AÇIKLAYIN Kİ OSMAN YILDIRIM CEVAP VERSİN. MAL VARLIĞINDA ARTIŞ VARSA KAYNAĞINI AÇIKLASIN. Cesaret isimli yorumcu lütfen Sizde 2014 / 72016 numarası neyse mutlaka biliyorsunuzdur. Konu hakkında açıklama yaparsanız herkes neyin ne olduğunu bilir.
  • Ali bey cesaretinizi yitirmeyin turk hava kurumunu sevenlerin tek umudu siz oldunuz.bunlar kurumu bitirdi..her turlu pislik var evet kayayi dovdurttugunu herkes biliyor.bir zamanlar kaya nin pesindeydi.secilene kadar.sonra is bitti ve atti.herkese yaptigi ayni.kurumcularida kurumdan atti.ben otuz yildir kurumcuyum asla fitremi ve derimi vermem artik.neler dondugunu biliyorum cunku.size dosya numarasini vermek istiyorum 2014/72016 artik adalet istiyorum.
  • Yakında ulaştırma sektöründe özellikle dhmi de yaşananlarla ilgili öyle analizler yazacağım ki, okuyanların aklı duracak ve yok canım bu kadarda olmaz diyecekler. Özellikle dhmi deki dönen kumpaslar genel müdürün arkasından oynan oyunlar milliyetçi muhafazakâr geçinip genel müdürün çol yakın dostu gibi görünüp arka planda odalara toplanıp kulis yapıp orhan birdalın gitmesi için yoğun çalışmalar yapıp el ovuşturanlar. Hergün birkaç grup halinde odalarda buluşup yeni oluşumların peşinde koşanlar ve hatta hatta genel müdürün dizin dibinde olup sahte gülücük ve sahte sevgilerle riyakarlık yapanlar makam için dostunu satmaya hazır olanlar pek yakında analizlerle saat kaçta hangi gün kaç kişi bu odalarda kumpas kuruyorlar hepsini isim isim açıklayacağım. Özellikle biri varki... neyse onu çok ayrı bir analizle kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim. Çok yakında başlıyor. Takip edin. Hayretler içinde kalacaksınız. Orhan birdalın vicdanını ve insanlığını nasıl kullandıklarını görünce o kişilerden iğreneceksiniz. Belkide yüzlerine tüküreceksiniz.....
  • THK'da olanlar Yargıya taşınmıştır. Ancak THK Adalet Bakanlığına yalvarmakta, kurum zarar görmesin diye dava açılmaması yönünde kıvranmaktadır. Gerçekler tek tek ortaya çıktığında yandaş ve akrabalar ne yüzle bu toplumda gezeceklerdir. Osman YILDIRIM daha önce de kurumun eski personeline şiddet uygulatmıştır. Polis tutanakları ve sağlık raporları ile sabittir. Yargı başlayınca herşey ortaya çıkacaktır. Lütfen devam Sayın KIDIK....

TEHDİT ALTINDA YAŞAMAK...

Bir dönem DHMİ eski genel müdürü Taner Küçükünsal tarafından tehdit edilmiştik. Biz ona söz vermiştik “olumlu her işini televizyon ekranları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Olumsuz her hareketinde de karşında bizi bulacaksın” demiştik. Küçükünsal’ın sonunu bilmeyen yoktur.

Taner Küçükünsal zamanında çantacılar, yalakalar, rüşvetler, adam kayırmalar gırla gitmişti. Bizim bütün bu olumsuzlukları gözler önüne sermemizden dolayı alabildiğine tehditle karşılaşmış ve özel sektörden de destekçilerine de direnmiştik.

Bugün geldiğimiz noktada da aynı şeyleri yaşıyor olmaktan üzüntü duyuyorum. Asır değişmesine rağmen mantalitenin değişememesi ülke çapında mantık olarak geri kalmamamızın tek izah bu olsa gerek. İşini yapana değil de yalakalığı yapana prim verildiği devri konjonktürde biz bildiğimiz yoldan şaşmayıp işimizi yapmaya devam ediyoruz.

Taner Küçükünsal nasıl unutuldu ise ve kimseler tarafından aranılıp sorulmuyorsa bazıları da aranılıp sorulmayacak ve çöplüğe gidecekler.

Bir dönem de SHGM yöneticileri tarafından tehdit edildik. Hatta hiç unutmam bir havayolu şirketinin sahibi “biz sana reklam veriyoruz ama sen sivil havacılık genel müdürü aleyhine haber yapıyorsun” dedi ve benden şu cevabı aldı. “Reklamını hemen çekiver” .

Bir başka havayolu şirketi sahibi “Ali bey o kadar doğru şey yapıyorsun ki seni alkışlamamak aptallık olur. Sivil havacılık genel müdürü bizi tehdit ediyor. Reklam desteğini çek yoksa bütün işlerin burada bekler. Sen oraya Türkiye bayrağı as biz onun parasını ödeyeceğiz. Hem de gururla” diyor.

Biz böyle durumlar yaşadık dostlar.

Ve bir başka tehdit.

Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin’in yanlışlarını yazarken. Gizli numaralardan az aranmadık. “Senin beynini patlatacağız. Sülaleni yok edeceğiz” aldırmadık. Turgut Özal’ın deyimiyle “ALLAH’ın verdiği canı sadece ALLAH alır”

Daha çok şeyler var. Biriktirip arşivliyoruz. Belgesiyle, bilgisiyle, ismiyle, cismiyle notlarımıza düşüyoruz. Bir dönem gelecek ki bu isimleri kitap halinde sizlerle paylaşacağım. Devletle iş yapmamanıza rağmen devletin makamlarına yapılan eleştirileri, devletin malını mülkünü çarçur edenleri ifşa ettiğinizde karşınıza defanslar çıkıyor.

O defansları yaratanlar ise yine devletin hüküm verici bürokratları oluyor. İş yaptığını adamlar tehdit edilerek önünüz kesilmek isteniyor. Ama emin olun bizim gözümüz kara. Rızık ALLAH tarafından verilir. Biz çalışırsak her daim rızık buluruz. Yeter ki dürüst olalım.

Değerli okurlarım…

Haftalardır Türk Hava Kurumu’ndaki olumsuzlukları kaleme alıyorum ve Airporthaber’de de bazı olaylar haber oluyor.

THK Başkanı Osman Yıldırım iki koldan benimle temas haline girmeye çalışıyor. Biri kaba kuvvetle diğeri araya hatırı sayılır insanları koyup benimle yemek yemeği ve bu haberleri yazmamamı rica etme ortamı yaratmaya çalışıyor.

Yukarıda tehditlerden bahsettim.

Son tehdit Osman Yıldırım tarafından gelecek. Belki de kaba kuvvete maruz kalacağız. Emin bilgi kaynağıma dayanarak söylüyorum. Osman Yıldırım bir şube başkanından rica etmiş. “Ali Kıdık benim hakkımda yazı yazıyor. O’nun kolunu kanadını kıracak şekilde dövdürsene. Bir daha yazı yazamayacak şekle sokalım” demiş. İşte kabadayılığın resmi Ankara’dan parlıyor.

Osman Yıldırım, sen inkâr et çevrene. “Arsa almadım, tarla almadım” diye inandırmaya çalış. Trilyonlarla hesaplanan arsaların, tarlaların tapu kayıtları elimde. Akyurt’ta Ankara’nın geleceği denilen yerde kapattığın arsaların hesaplarını bir gün adalete verirsin. 

TEHDİT ALTINDA YAŞAMAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

cesaret ~ 10 yıl önce
Genel baskan ve avanesi kendi ucaklariyla yani kurumun ucagi ile isvicrede zurih de...boyle balli kaymakli yer var mi..ama nerdeyse 3 yildir saymanlara zam yok..genel merkeze vardir cunku artik ordakilerin cogunlugu akraba es dost..her yil fitre zekat toplansin diye subelere baski yapilir. geliri olmayan sube tehlikededir her an kapanabilir..daha fazla cok fazla fitre zekat toplanmali daha fazla para aktarilmali.daha ise alunacak bir suru akraba var.gezilecek bir suru yerler var.durmak yok yola devam. pensilvanya destegide var..daha sirtimiz yere gelmez diye dusunenler unutmayin yukarda allah da var.birgun hesabi sorulacak..korkma titre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 10 yıl önce
(Android Uygulaması 26 Haziran 2014, Perşembe 12:39:00 Varan 1: ses kayıtlarından mı başlayalım yoksa video görüntülerinden mi ? Hangisini daha çok isterseniz oradan başlayalım !) ANDROİD UYGULAMASI RUMUZLU YORUMCU, SES KAYITLARI VEYA VİDEO GÖRÜNTÜLERİ FARK ETMEZ. BUNLARIN HEPSİ DE TÜRK HAVA KURUMUNA ZARAR VEREN KONULAR İÇERİYORSA ÜLEKSENİ VE VATANINI SEVEN BİRİ OLARAK BUNLARI HİÇ VAKİT GEÇİRMEDEN YAYINLAMALISINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
levent serbulent ~ 10 yıl önce
Orhan beye cagrimizdir.tokattaki bu adam mi seni temsil ediyor.hem de hemserin olarak.adam her turlu firildaga musait.ustelik kufurbaz.yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 10 yıl önce
Hersey aciklandi anlatildi.artik aciklama yapmasi gerekenler ciksin ortaya, aciklasin getekurse davalar acarak haklarini arasinlar.bu kurum kimsenin ozel sirketi degil.halka mal olmus bir kurum ve mal varligida devlet guvencesinde.artik hukumet ve devletin savcilari arastirsin ak mi kara mi gercekler ortaya ciksin..bu kadar saibe varken hukumetten gerekli incelemeyi yapmasini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
modelci ~ 10 yıl önce
Biz yillardir turk hava kurumu camiasinda cok model gorduk..ama boylesini hic gormedik.tepeden asagiya hepsi ayri bir model..ama bu model ucmuyor kurumun mallarini ucuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Varan 1: ses kayıtlarından mı başlayalım yoksa video görüntülerinden mi ? Hangisini daha çok isterseniz oradan başlayalım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu vatandaş ~ 10 yıl önce
ALİ BEY (Osman Yıldırım, sen inkâr et çevrene. “Arsa almadım, tarla almadım” diye inandırmaya çalış. Trilyonlarla hesaplanan arsaların, tarlaların tapu kayıtları elimde. Akyurt’ta Ankara’nın geleceği denilen yerde kapattığın arsaların hesaplarını bir gün adalete verirsin.) BU İDDİAYI SİZ ORTAYA KOYUYORSUNUZ, LÜTFEN BUNLARLA İLGİLİ TAPU KAYITLARINI DA YAYINLAYIN, OSMAN YILDIRIM EMEKLİYE AYRILDIĞINDA MAL VARLIĞI NEYDİ, ŞU ANDAKİ MAL VARLIĞI NE KADAR. ARADAKİ FARKI NASIL AÇIKLAYACAK. DAHA FAZLA UZATMANIZA GEREK YOK. AÇIKLAYIN Kİ KURUMA YILLARDIR BAĞIŞ YAPAN, FİTRESİNİ ZEKATINI KURBAN DERİSİNİ VERMİŞ VATANDAŞLAR GERÇEKLERİ GÖRSÜN. YOKSA HALKIN VİCDANINDA SİZ FARKLI ALGILANACAKSINIZ. AÇIKLAYIN Kİ OSMAN YILDIRIM CEVAP VERSİN. MAL VARLIĞINDA ARTIŞ VARSA KAYNAĞINI AÇIKLASIN. Cesaret isimli yorumcu lütfen Sizde 2014 / 72016 numarası neyse mutlaka biliyorsunuzdur. Konu hakkında açıklama yaparsanız herkes neyin ne olduğunu bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 10 yıl önce
Ali bey cesaretinizi yitirmeyin turk hava kurumunu sevenlerin tek umudu siz oldunuz.bunlar kurumu bitirdi..her turlu pislik var evet kayayi dovdurttugunu herkes biliyor.bir zamanlar kaya nin pesindeydi.secilene kadar.sonra is bitti ve atti.herkese yaptigi ayni.kurumcularida kurumdan atti.ben otuz yildir kurumcuyum asla fitremi ve derimi vermem artik.neler dondugunu biliyorum cunku.size dosya numarasini vermek istiyorum 2014/72016 artik adalet istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yakında ulaştırma sektöründe özellikle dhmi de yaşananlarla ilgili öyle analizler yazacağım ki, okuyanların aklı duracak ve yok canım bu kadarda olmaz diyecekler. Özellikle dhmi deki dönen kumpaslar genel müdürün arkasından oynan oyunlar milliyetçi muhafazakâr geçinip genel müdürün çol yakın dostu gibi görünüp arka planda odalara toplanıp kulis yapıp orhan birdalın gitmesi için yoğun çalışmalar yapıp el ovuşturanlar. Hergün birkaç grup halinde odalarda buluşup yeni oluşumların peşinde koşanlar ve hatta hatta genel müdürün dizin dibinde olup sahte gülücük ve sahte sevgilerle riyakarlık yapanlar makam için dostunu satmaya hazır olanlar pek yakında analizlerle saat kaçta hangi gün kaç kişi bu odalarda kumpas kuruyorlar hepsini isim isim açıklayacağım. Özellikle biri varki... neyse onu çok ayrı bir analizle kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim. Çok yakında başlıyor. Takip edin. Hayretler içinde kalacaksınız. Orhan birdalın vicdanını ve insanlığını nasıl kullandıklarını görünce o kişilerden iğreneceksiniz. Belkide yüzlerine tüküreceksiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal sana ~ 10 yıl önce
Merakla bekliyoruz. Ama bu kumpasları yeni yapmıyorlar. Bir yıldır bunun hazırlığı içindelerdi. Şimdi aleni yapıyorlar. En sevdikleri güvendikleri maalesef arkadan hançerliyor. Belki görecek Genel Müdür ama iş işten geçecek. Ali beyin burada uzun süre dillendirdiği şahısta bu işlerin baş aktörlüğünü çekiyor...
murat deniz ~ 10 yıl önce
isim isim açıklada öğrenelim sanki orhan birdal sütten çıkmış ak kaşık.mardine şırnağa hayatta eşşeği emanet etmeyeceğin adamları müdür yapan o değil mi?hele şırnak müdürü allem etti kullem etti memur sen torpiliyle müdür olarak atattı kendisini.bir de genel müdürü arayıp ben şırnağı beklemiyordum.bari antalya ya nöbetçi meydan müdürü yapsaydınız diyecek kadar makam için kudurmuştur artık.muammer gülerin torpiliyle mardine meydan müdürü olan mübarek insana ne demeli.kendisinden önceki müdürün ayağını kaydırmak için yapmadığı sahtekarlık kalmadı.1 yıllık şefken tüm temayüller çiğnenerek müdür yapıldı.özel kalem müdürünü saymıyorum bile genel müdürün.kendisi, sırf bu atamalarla bile liyakata ne kadar önem veren bir insan olduğunu zaten gösterdi.ha bu kişiler müdür olmadan önceki işlerini yapıyorlar mıydı derseniz.yapmıyorlardı efendim.işleri güçleri onun bunun kuyusunu kazmaktı.orhan bey çok adaletliydi doğrusu....
Havac ~ 10 yıl önce
THK'da olanlar Yargıya taşınmıştır. Ancak THK Adalet Bakanlığına yalvarmakta, kurum zarar görmesin diye dava açılmaması yönünde kıvranmaktadır. Gerçekler tek tek ortaya çıktığında yandaş ve akrabalar ne yüzle bu toplumda gezeceklerdir. Osman YILDIRIM daha önce de kurumun eski personeline şiddet uygulatmıştır. Polis tutanakları ve sağlık raporları ile sabittir. Yargı başlayınca herşey ortaya çıkacaktır. Lütfen devam Sayın KIDIK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000