21 Nisan 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]

SORMAKTAN BIKMAYACAĞIM… TA Kİ CEVAP ALANA DEK

Değerli okurlarım öncelikle sizlerden özür diliyorum. Birkaç haftadır havacılık sektöründe onca sorun varken sizleri sadece Türk Hava Kurumu özelinde yazılarımla meşgul ediyorum. Eminim sizler bu konuda kalbi duygularınızla yanımdasınız. Zira sorduğum sorular, peşine düştüğümüz olumsuzluklar hepimizin hakkı olan bir kurumla alakalı.

Hiçbir önyargı olmadan, tamamen belgeler ışığında ve tamamen objektif kriterlere dayanan, basın etik kuralları ile bağdaşan, kamuyu aydınlatma görevimizden ve kamunun bize yüklediği görevden güç alarak sorduğumuz sorular tartışmalı internet yasasının azizliğine uğruyor.

Sanmayın ki Türk Hava Kurumumuzu bu olumsuzların ortasında bırakacağız. Dilimiz döndüğü sürece söylemeye, kalemimizi birileri gerek cebren veya gerekse illegal yollardan, demokratik olmayan orman kanunu uygulayıp susturmadığı sürece yazmaya devam edeceğiz. Biz ölümden de korkmayız.

Hukuki yolları sonuna kadar kullanacağız. Gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar gideceğiz.

Haftalardır sorduğumuz sorulara cevap alamadık. Yazdığımız haberlere de açıklama alamadık. Lakin bazıları var ki gazeteci olmayanların platformlarında dilediği gibi konuşmuş. Olabilir kendi egosunu böylelikle tatmin olmuş olur.

Ben izninizle sorularıma aynen devam ediyorum.

Türk Hava Kurumu’nun başındaki zat, sayın Osman Yıldırım, oğlunuz Emre Yıldırım, Türk Hava Kurumu’nda çalışıyor görünüyor mu görünmüyor mu?

Çalışıyorsa kaç para maaş alıyor ve görevi nedir? İşe gelip gittiğini kanıtlayabilir misiniz?

Oğlunuz Emre Yıldırım için “çalışmıyor kendi şirketi var” demiştiniz. Biz çalışmadan maaş aldığını ispat edersek kamuoyu önünde özür dileme erdemi gösterebilecek misiniz?

Türk Hava Kurumu Üniversitesi kantinini işleten Azemoğlu, helikopter alımları sırasında Eurocopter temsilcisi yapıldı mı yapılmadı mı?

Azemoğlu şirketi ile oğlunuzun şirketi arasında ne tür bir ticaret vardır? Eurocopter’den gelen temsilcilik parası oğlunuzun şirketine aktarıldı mı aktarılmadı mı?

Yakın arkadaşlarınız ve akrabalarınız olmak kaydı ile Türk Hava Kurumu’na toplam 110 kişiyi hiç gereği yokken işe aldığınız doğru mu? Bu kişilere yüksek miktarlarda maaş ödediğiniz iddiaları karşısında ne diyeceksiniz?

Türk Hava Kurumu’nun bugünkü para ile 700 milyon TL eski para ile 700 trilyon Lira borcu olduğu doğru mudur?

Bankalardan ne kadar kredi çekilmiştir? Krediler için İstanbul’da bulunan bir bankanın ipotek edildiği iddiaları doğru mudur?

Aksaray’daki oteli 25 yıllığına kaç TL’ye kiraladınız?

Maaşları ödemek için kredi çektiğiniz, Türk Hava Kurumu’nun kredilerle döndüğü doğrumudur.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'na kiraladığınız helikopter ve uçağın saatlik kira ücreti nedir? Bu helikopter ve uçak toplam kaç saat uçmuştur ve kaç para alınmıştır?

Bankalardan kredi almak için zorlandığınız, kurumun bankalar nezdinde kredi notunun (0) sıfır olduğu doğru mudur?

Ve son soru, Sayın Osman Yıldırım, bir çalışanınızı adam tutarak dövdürttüğünüz doğru mudur? Bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ve sizin ifade verdiğiniz gerçek midir?

Değerli okurlarım. Bu sorulara cevap veremeyen, kapı arkalarından dolanıp yazımızı engellemeye çalışmanın nasıl bir savunma sistemi olduğunu sizlerin takdirine bırakıyorum.

Saygılarımla.

Umut var her daim var olacaktır. Umudunuzu yitirmemeniz dileğiyle.

SORMAKTAN BIKMAYACAĞIM… TA Kİ CEVAP ALANA DEK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000