18 Temmuz 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Arkadasim kurum icinde ayriliklara yol acmaya calismayin herkes mudurun verdigi emirleri uyguladi bu yazi kimin ricasiyla yazildi acaba?
  • Hakikaten muhteşem destekleri ile vatanperverliklerini tescil etmiştir ARFF. Talepleri mutlaka degerlendirilecektir diye umuyorum. Bu arada darbeci FETO/PYD davasina hakli olarak dahil edilecekler: SMART taki yeni şube mudurleri (kimlerin selami ile geldikleri belli) Genel Mudurlugun uzun suredir yerinden oynamayanlari ile Türkiye genelinde sayi 700 u bulacaktir diye tahmin ediyorum.Her kim fetöcü ve bu terör örgütüne destek veriyor ise bilinmektedir ve ekmeğe muhtaç olacaklardir inşallah.
  • Sn KIDIK.. Haberlerdeki Yorumlarda pek çok hainlik kokusu olan HINÇ KOKUSU olan YORUM var. Bunları da yayınlıyorsunuz ve de ''Endişelerim'' den bahsediyorsun. Sen Bu Yorumlara Çanak Tuttuğun için Endişelen bence !! Kusura bakma.. Bir hemşehrin olarak DOĞRU bildiğimi söylemek zorunda kaldım.
  • Thy ,özellikle Teknik aş deki çok sayıda gizlenmiş paralel yöneticiler temizlenmeyecekmi?
  • Dhmi içerisinde paralel temizlik yapılmadı arkadaşlardan ricam herkes yakından tanıdığı paralelci kişileri mit veya bimere ihbar edin. onların çok iyi birisi görünüşlerine aldanmayın onlar insan ilişkileri hususunda çok iyi eğitim aldılar. Allah için vatanımız için devletimiz için ihbar edin
  • Tüm olumsuz koşullara rağmen alana gelen, uçuş bile yapan pilot ve hosteslere de bir cümle teşekkür.
  • DHMİ içerisindeki pkk ve fetö sempatizanları da işten atılmalı. darbe yapılırken sevinçten havalara uçan ama darbe başarısız olunca birden demokrasi savaşçısı görünümüne bürünen fetöcü vatanhainleri DHMİ'den derhal atılsın. her havalimanında herkes bunların kim olduğunu iyi biliyor.
  • Haberlere bakıyorum hiç kargodan bahsedilmiyor. Oysa o gece kargonun kahraman işçileri hep birlikte tankları püskürtmüş barikatları kurmuş tam bir imanla destek vermişlerdir. Tanklara siper olmuşlardır. Kahraman işçilere selam olsun.
  • Hepsiyle gurur duyduk, gencleri Yunanistana verilen adalarin geri alinmasinda ve 2 senedir ugrasilmasina ragmen terorden temizlenemeyen guneydoguda da gormek isteriz, maglum tanka tufege ucaga karsi buyuk bir galibiyet aldilar masallah, ayni vatansever onurlu durusu pkk'ya karsi da bekliyorum.. Bunca zaman DHMI , ARFF 'deki komandolari daglara surmedikleri hata olmus, ama bundan sonrasi kolay alimallah.. Aslan parcalari
  • Kemal öztürk e, Ahmet karaman'a adı geçmeyen canını ortaya bütün herkese teşekkürler

Darbeye direnen kahraman DHMİ çalışanları ve endişelerim...

Cuma akşamı yaşanan kalkışma hareketi, gerçek vatanseverlerin de kendilerini göstermelerini sağlamış oldu. Tabi ben konuya havacılık açısından bakacağım. Hem yara aldık hem de yaralarımızı nasıl iyileştireceğimizi gördük.

En başından söylüyorum, kim bu vatanın bir kum tanesine zarar verme düşüncesinde ise onu lanetliyorum, onun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Bir huzur adası olması için çalıştığımız ülkemizde, Cuma günü yaşanan kahpeliğin akılla, düşünce ile izah edilebilecek bir yanı yoktur.

Bu kahpelik gösterdi ki, içimizde ne kadar hain var ise onlara kaşılık milyonlarca vatansever var. İşte bu sebeple, beyinleri yıkanmış, akılları başkaları tarafından ele geçirilmiş soysuzlara karşılık asaleti kanından gelen Türk milleti var.

Devlete karşı, demokrasiye karşı yapılan bu kalkışma hareketine karşı dimdik duran kahraman DHMİ çalışanlarını ve özellikle ARFF memurlarını gönülden tebrik ediyorum.

Kayseri'de, Malatya'da, Kars'ta, Konya'da canları pahasına pistleri kapatan bu kahramanların ayrıca ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyorum.

Gelelim Atatürk Havalimanı'na.

Daha onbeş gün önce terör saldırısı ile ağır bedel ödediğimiz Atatürk Havalimanı yeniden bir kaosa teslim edildi.

Atatürk Havalimanı nizamiye girişi tanklarla, askeri araçlarla kapatılıyor ve girişler darbeci askerlerin kontrolüne geçirilmeye çalışılıyor. Neyse ki vatandaş akın akın havalimanına gidiyor ve duruma deyim yerinde ise el koyuyor.

Bu arada kule de darbeciler tarafından ele geçiriliyor ve kontrolörler askerlerin silahı karşısında biçare kalıyor.

Havalimanı girişindeki durum vatandaşın desteği ile çözülürken, kontrol elden kaçıyor ve akın akın havalimanına gelen vatandaş hiçbir engelle karşılaşmadan milyon dolarlık uçakların olduğu yere akın ediyor.

Bu tehlikeli durumun yaşanmaması gerekirken, daha kanları kurumamış havalimanı şehitlerinin öldürüldüğü havalimanına kaostan yararlanarak girişilecek bir eylemi düşünememek en büyük hatadır.

Havalimanı apronunda çalışan personelin aktardığına göre Dominos Pizza'nın motosikletli çalışanının dahi apronda motosiklet ile cirit attığı bir süreci yaşamak, havalimanı güvenliğini sağlayan polislerimizin de dikkatsiz davrandığının bir göstergesi idi.

Atatürk Havalimanı kulesinde çalışan soğukkanlı davranarak can kaybı yaşanmasına neden olmayan kontrolör ve bilcümle arkadaşları da ayrıca kutluyorum.

Kabus gibi gecede THY Teknik A.Ş çalışanları apronda deyim yerinde ise can pazarı yaşadı. Kimi kurşunlara hedef olmamak, kimi uçağı korumak için elinden gelenin fazlasını yaptı.

Bu arada THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman da ekibinin motivasyonunu sağlamak için olayın başladığı andan itibaren tüm ekibi ile temas kurarak oldukları yerden ayrılmamalarını sağladığı, bizzat gelerek ekibiyle olduğu için cesaretinden dolayı alkışlıyorum.

Ayrı bir parantezi de 5 Km yürüyerek makamına gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Kemal Öztürk'e ayırmak istiyorum.  Olayın olduğu saatlerde görev bilinci içerisinde havalimanına koşan Kemal Öztürk, yolların araç yoğunluğu ve vatandaşın akınından dolayı kapanmasına adırış etmeden yürüyerek makamına gelmiş ve tüm önlemlerin alınmasına ön ayak olmuştur. İşte bu açıdan, kapı arkasına saklanmak yerine doğrudan darbeye karşı koymak için çaba harcayan Kemal Öztürk de ayrı bir alkışı haketmektedir.

Ve en büyük teşekkür başta THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine. Kendi cephesinde önemli bir yer turmuştur ve THY çalışanlarının kılına dahi zarar gelmemesi için çaba sarfetmiştir.

Akabinde, bütün THY çalışanlarını ziyaret ederek moral-motivasyonlarını en üst seviyede tutmak için elinden gelenin fazlasını yapmıştır. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi sırra kadem basmayıp THY ve iştiraklerini diri tutmayı başarmıştır.

Yıllarca söylediğimiz gibi cemaat demeye dilimizin varmadığı ve cemaat kisvesi altında devletin kılcal damarlarına sızan hainlerin bir an evvel devletin her kurumundan temizlenmesi en büyük dileğimizdir.

Devlete, demokrasiye ihanet içinde olanların canı cehenneme diyorum ve Allah ülkemizi şer odaklarından korusun.

Bir konuyu belirtmeden geçemeyeceğim. ARFF memurları ülkenin geleceği açısından önemli bir sınav vermiş ve belki de darbecilere en kritik engeli de onlar koymuştur. ARFF memurlarının masum isteklerinin başta Ulaştırma Bakanı olmak üzere DHMİ genel müdürlüğü tarafından bir an evvel karşılanması elzem hale gelmiştir. 

Darbeye direnen kahraman DHMİ çalışanları ve endişelerim...

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Zalih çabuk ~ 8 yıl önce
Arkadasim kurum icinde ayriliklara yol acmaya calismayin herkes mudurun verdigi emirleri uyguladi bu yazi kimin ricasiyla yazildi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF' ye Tebrikler ~ 8 yıl önce
Hakikaten muhteşem destekleri ile vatanperverliklerini tescil etmiştir ARFF. Talepleri mutlaka degerlendirilecektir diye umuyorum. Bu arada darbeci FETO/PYD davasina hakli olarak dahil edilecekler: SMART taki yeni şube mudurleri (kimlerin selami ile geldikleri belli) Genel Mudurlugun uzun suredir yerinden oynamayanlari ile Türkiye genelinde sayi 700 u bulacaktir diye tahmin ediyorum.Her kim fetöcü ve bu terör örgütüne destek veriyor ise bilinmektedir ve ekmeğe muhtaç olacaklardir inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 8 yıl önce
Sn KIDIK.. Haberlerdeki Yorumlarda pek çok hainlik kokusu olan HINÇ KOKUSU olan YORUM var. Bunları da yayınlıyorsunuz ve de ''Endişelerim'' den bahsediyorsun. Sen Bu Yorumlara Çanak Tuttuğun için Endişelen bence !! Kusura bakma.. Bir hemşehrin olarak DOĞRU bildiğimi söylemek zorunda kaldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy paralelcileri ~ 8 yıl önce
Thy ,özellikle Teknik aş deki çok sayıda gizlenmiş paralel yöneticiler temizlenmeyecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever dhmi ~ 8 yıl önce
Dhmi içerisinde paralel temizlik yapılmadı arkadaşlardan ricam herkes yakından tanıdığı paralelci kişileri mit veya bimere ihbar edin. onların çok iyi birisi görünüşlerine aldanmayın onlar insan ilişkileri hususunda çok iyi eğitim aldılar. Allah için vatanımız için devletimiz için ihbar edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 8 yıl önce
Tüm olumsuz koşullara rağmen alana gelen, uçuş bile yapan pilot ve hosteslere de bir cümle teşekkür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 8 yıl önce
DHMİ içerisindeki pkk ve fetö sempatizanları da işten atılmalı. darbe yapılırken sevinçten havalara uçan ama darbe başarısız olunca birden demokrasi savaşçısı görünümüne bürünen fetöcü vatanhainleri DHMİ'den derhal atılsın. her havalimanında herkes bunların kim olduğunu iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKIŞ ~ 8 yıl önce
Aynen katiliyrum fikrune.
Kahraman Kargo ~ 8 yıl önce
Haberlere bakıyorum hiç kargodan bahsedilmiyor. Oysa o gece kargonun kahraman işçileri hep birlikte tankları püskürtmüş barikatları kurmuş tam bir imanla destek vermişlerdir. Tanklara siper olmuşlardır. Kahraman işçilere selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burhan ~ 8 yıl önce
HELAL OLSUN KARGOCULARA ONLAR DA BIRER KAHRAMAN. BIZ HIC ÖYLE BÜYÜK FEDAKARLIK YAPANLARI UNUTMAYIZ. SAG OLUN VAR OLUN.
Kahramanlar ~ 8 yıl önce
Hepsiyle gurur duyduk, gencleri Yunanistana verilen adalarin geri alinmasinda ve 2 senedir ugrasilmasina ragmen terorden temizlenemeyen guneydoguda da gormek isteriz, maglum tanka tufege ucaga karsi buyuk bir galibiyet aldilar masallah, ayni vatansever onurlu durusu pkk'ya karsi da bekliyorum.. Bunca zaman DHMI , ARFF 'deki komandolari daglara surmedikleri hata olmus, ama bundan sonrasi kolay alimallah.. Aslan parcalari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 8 yıl önce
Kemal öztürk e, Ahmet karaman'a adı geçmeyen canını ortaya bütün herkese teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000