12 Şubat 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Kabin kokpit sendikalari ayrilsin.
  • Bu ay aldığım maaşın fazlasını vergi olarak ödedim. Tk da kast sistemi var adamlar personelle aynı yemeği bile yemeye tenezzül etmiyor. Yemek saatinde gm deki škoda araç sayısı yemeğe gelen ağalardan sebep o kadar fazla. Hepiniz gideceksiniz inşallah.
  • HASED ettiğin adamlar kirasını ödeyemiyor. ey atomu bölen insafsız. 20 yıldır sefil yaşatıyor ekmek parasına çalıştırıyor. ama kime anlatıyorum. Allah size yaşatsın diyorum. bugünde cuma. amin ya RABBİ
  • TGS ve TSS düşük almalarına rağmen yüzde elli zam yapıldı.Adalet anlayışınız harika bir kısım et yerken bir kısım kuru ekmek yiyor.Bizede arada TK nın bir maaşta aldığını verip sevindiriyorsunuz kendinizce sadaka veriyorsunuz.Müslümqnlıktan bahsetmeyin sonra bırakın bu işleri.
  • Sahi, Ahmet Bolat gelince yeniden gelmeye başlayan atama mailleri vardı. Onlar neden durdu?
  • Eylül gelsede 8,000 lira banka promosyonumu alsam
  • İnnşşaalllhhhh kurtulucam burdan. Çabalıyorum yırtınıyorum ahh bi kurtulıyım en büyük zengin benim bu düzenden çıktığım günü nasip etsin allah bana … içerde olanlara da allah sabır versin diye her gün dua edicem… en büyük zenginlik sahibi olcam inş… bu düzen mide bulandırdı artık ve hiçbişey de iyiye gitmeyecek fazlasıyla kanıtlandı yıllardır. Yokuş aşa yuvarlanmaya devam…
  • Thy Opet hala zamlı maaş almadı. Zam oranı belli olmadı.
  • Ya kardeşim anlaşsanıza artık ya. Anayasa mı belirliyorsunuz napıyorsunuz. Mesela khb başkanının içi rahat ediyor mu ekibinin bu muallak ortamda uçuşa gittiğinde. Üstlerine baskı yapması gerekirken halen bize daha iyi çalışın daha çok çalışın minvalinde mail atılıyor. Umarım ciddiye alınmadıklarının farkındadırlar.
  • oy moy yok TGs den bekletiye girmeyin.Müdürleriniz şefleriniz versin size oy

Ahmet Bolat, İlker Aycı’yı Nasıl Arattın Be!

“Artık senin için üzülmeye başladım” diyemem, “göbek atıyorum” hiç diyemem. Zaten nasıl geldiğini herkes biliyor, nasıl gideceğini merak ediyorlar. Dedim ya gökten zembille gelenler, çalgıyla/çengiyle gider. Nasıl hissediyor musun gitmenin cehennem sıcağını. Ahmet Bey size diyorum.

Hatırlar mısınız İlker Aycı TİS görüşmelerinde masaya oturduğu anda sözleşmeyi imzalayarak çıkıp, pozunu verir giderdi. Yani liderlik gösterirdi.

Sen ne yaptın sendikaya gidip. Dur tahmin edeyim. Havanda su dövdün, karada balık avlamaya çıktın. Yok öyle kolay lokma yemek.

Saatlerce Hava İş Sendikası’nda kalacaksın, binlerce çalışanın gözü kulağı sende olacak ama sen üstelik genel müdürün ile birlikte “sus/pus” kalıp milleti karamsarlığa götüreceksin.

İnan ben bile İlker Aycı’nın o liderlik anlayışını özledim, hiç olmazsa adam reisçilik oynuyordu. Peki, sen ne yapıyorsun.

Biz söyleyelim!

Sosyal medya fenomenliğine oynuyorsun.

Ama kullandığın sosyal medyaya özeniyorsan yanılırsın Ahmet Ağa. Sen kendin ol, sen kurumda senden alacağın kararların çalışan binlerce kişinin çarpanıyla milyonlara ulaştığını düşünerek hareket et.

Öyle kuru sıkı, palyatif çözümlerle milleti vergi sarmalında boğmak yerine, kendinizin ödemesi gereken vergiyi kuruma ödettiğiniz gibi çalışanların üzerine bindirdiğiniz vergileri de kurum üzerinden karşılayın da karşıki komşu iş yaptığınızı sansın.

Türk Hava Yolları çalışanları sizden sadaka dilenmiyor!

“Hemen imzalayalım” mantığı değil, tüm çalışanları huzurlu kılalım anlayışını önemseyin.

THY Teknik AŞ’ye verdiğiniz zammı THY A.O çalışanlarına yutturacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Çok da uyanıksın anlaşılan. Her daim THY A.O anlaşma yapmadan THY Teknik imza atmazdı. Neden çünkü THY’nin aldığı kadar THY Teknik alırdı.

Şimdi tilki uyanıklığında önce teknik sonra biz anlayışıyla “Bak teknik bu kadara razı oldu, siz de razı olun” düşüncesini dikte etmeye çalışmanızı kimse anlamadı sanmayın.

Zaten öyle olsa teknik sendikacılarına “farklı zam verirsek ek protokolle sizi de o orana çıkartırız” sözünü vermezdiniz.

Ahmet Bolat Bey, şu Pazar mesailerinin üzerinde neden tepinirsin? Neden insanların hakkını vermemek için hak yemeye çalışırsın? Hani sen inançlıydın! Hani sen hak yemezdin!

Vergi muafiyetini düşünme bir an evvel çalışanları vergi yükünden kurtar en azından yüklerini hafiflet.

Ahmet Bolat Bey, Nisan yaklaşıyor. Anladın sen onu!

Seçim öncesi ne olur ne olmaz fazladan bir şeyler ver ki belki üç beş artırırsın Murat Kurum’u.

Ha bu arada THY senin çiftliğin değil. Ne harcadığını, özel ağırlama giderlerini Ali KIDIK ve Airporthaber öğrenmesin diye özel önlem almışsın.

Hatta bu harcamaları genel müdür yardımcıları dahil kimse göremiyormuş. Oldu olacak para birimini de değiştir, harcamaları da faturalandırırken kağıt/kürek alımı diye kalemlendir.

Bir iki söz de kendimiz ile ilgili söyleyelim.

Ya anlıyorum habercilik oynuyorsunuz, rüzgarda toz savrulması yaşıyorsunuz. Bundan öncekilerde olduğu gibi sizler de takipte başarılısınız.

TOGG paylaştık diye arkamızdan kovalayanlar;  “zaten vardı, zaten biliyorduk” gibi sözler edip paylaşım yapma yarışına girmek yerine sessiz kalın da iş yaptığınız sanılsın.

Mama takipçisi olma yerine haber takipçisi olun.

Ahmet Bolat, İlker Aycı’yı Nasıl Arattın Be!

Yorumlar Tüm Yorumlar (275)

Adem ~ 2 ay önce
Kabin kokpit sendikalari ayrilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağalar ~ 2 ay önce
Bu ay aldığım maaşın fazlasını vergi olarak ödedim. Tk da kast sistemi var adamlar personelle aynı yemeği bile yemeye tenezzül etmiyor. Yemek saatinde gm deki škoda araç sayısı yemeğe gelen ağalardan sebep o kadar fazla. Hepiniz gideceksiniz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl bir vicdan.. ~ 2 ay önce
HASED ettiğin adamlar kirasını ödeyemiyor. ey atomu bölen insafsız. 20 yıldır sefil yaşatıyor ekmek parasına çalıştırıyor. ama kime anlatıyorum. Allah size yaşatsın diyorum. bugünde cuma. amin ya RABBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günce ~ 2 ay önce
TGS ve TSS düşük almalarına rağmen yüzde elli zam yapıldı.Adalet anlayışınız harika bir kısım et yerken bir kısım kuru ekmek yiyor.Bizede arada TK nın bir maaşta aldığını verip sevindiriyorsunuz kendinizce sadaka veriyorsunuz.Müslümqnlıktan bahsetmeyin sonra bırakın bu işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de bundan thy ye ne ~ 2 ay önce
bu serzenişini kendi şirketine iletebilirsin
Yhm ~ 2 ay önce
Kardeş ne güzel demişsin
Atama Mailleri ~ 2 ay önce
Sahi, Ahmet Bolat gelince yeniden gelmeye başlayan atama mailleri vardı. Onlar neden durdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs'li ~ 2 ay önce
Eylül gelsede 8,000 lira banka promosyonumu alsam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 ay önce
Ah be kardeşim seni düşürenler utansın
Az kaldı az ~ 2 ay önce
İnnşşaalllhhhh kurtulucam burdan. Çabalıyorum yırtınıyorum ahh bi kurtulıyım en büyük zengin benim bu düzenden çıktığım günü nasip etsin allah bana … içerde olanlara da allah sabır versin diye her gün dua edicem… en büyük zenginlik sahibi olcam inş… bu düzen mide bulandırdı artık ve hiçbişey de iyiye gitmeyecek fazlasıyla kanıtlandı yıllardır. Yokuş aşa yuvarlanmaya devam…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malcom x ~ 2 ay önce
Kendisini başkasının kurtarmasını bekleyenler yalnızca kölelerdir
ZAM ~ 2 ay önce
Thy Opet hala zamlı maaş almadı. Zam oranı belli olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km3 ~ 2 ay önce
Ya kardeşim anlaşsanıza artık ya. Anayasa mı belirliyorsunuz napıyorsunuz. Mesela khb başkanının içi rahat ediyor mu ekibinin bu muallak ortamda uçuşa gittiğinde. Üstlerine baskı yapması gerekirken halen bize daha iyi çalışın daha çok çalışın minvalinde mail atılıyor. Umarım ciddiye alınmadıklarının farkındadırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben kemal geliyorum ~ 2 ay önce
okumuyor ki kimse:)
cafer ~ 2 ay önce
oy moy yok TGs den bekletiye girmeyin.Müdürleriniz şefleriniz versin size oy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coban ~ 2 ay önce
oyunu para karsiligi satan coban…

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000