12 Aralık 2009, Cumartesi 12:45:42

YA TAMAM YA DEVAM...

Aylardır süren gerilimli tartışmaların ardından Hava-İş Genel Kurul'u bugün başladı.
  • atilay bey artık bu yönetimden çekilsın bu işi geçler yapsın bir garip emekli
  • THY sendikası seçimleri,aman ne kadar önemli!Ya bırakın bu işleri,başka hangi kuruluş var sendikada?Hiç kimse!THY'de ne kaldı.Bitirdiler.Kim bitirdi?HAVA-İŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YANİ HAVADAN İŞ YAPANLAR.Şu kapatılanın yandaşları!Halbu ki ne çok milliyetçidir thy!
  • SAYIN AYÇİN SENDİKADA İSTİKRAR VAAD EDEN BİR BAŞKANDIR GÖKKUŞAĞI B.ALTAN BEY BOŞ CEBİNİ DOLDURMAK İÇİN ADAY OLDU. B.ALTAN BU SAATTEN SONRA NE YAPABİLİR SÖYLERMİSİNİZ ?TGS, YİMİ İPTAL EDER ? CALL CENTERİ,Mİ GERİ ALIR ? UÇUŞ İŞLETMENİN ÖZELLEŞTİRİLME SÜRECİNİMİ ENGELLER ? HİÇ BİŞEY YAPAMAZ KENDİNİZİ KANDIRMAYIN BÖYLE CEBİ BOŞ ADAYLAR KOLTUĞA OTURUR İSE OLAN ÇALIŞANA OLUR DAHA FAZLA O YÜZDEN EN MANTIKLISI BENİM GÖRÜŞÜP MEVCUT YÖNETİMİN GÖREVE DEVAM ETMESİDİR ARTIK TÜRKİYE YÖNETİMİ DEĞİŞTİKTEN SONRA İŞÇİ DOSTU SOL PARTİLER,DEN BİRİ İKDİDAR OLURSA O ZAMAN BİŞEYLER YAPILABİLİR AMA ŞU AN İÇİN BU YÖNETİM VARKEN ÇİVİ BİLE ÇAKILAMAZ SÖYLÜYCEKLERİM BUNLARDAN İBARET YOKSA BENİM İÇİN A- OLMUŞ B -OLMUŞ HİÇ ÖNEMİ YOK BANANEKİ ...
  • dere geçerken at değiştirilmez (türk atasözü)
  • arkadaslar ceplerınızı mesaı ıle dolduramadınız sımdıde sendıkacımı oluyorsunuz......gökkuşağı iyi oluşum olabilirdi ancak kişilerin bir kısmı yanlış
  • arkadaslar atılay veya bır baskası herkezın amacı bellı bu koltukta donen rant. bana kımse sormadı kım atadı bu gokkusagındakı arkadasları? bu arkadaslar ıcınde su an calıstıgı bırımde kendı arkadaslarına ısını yıkıp arazı olanlar var ve bunlar arkadaslarının hakkını savunacak oylemı ???
  • dünyada türk insani kadar koltuk meraklisi görmedim.
  • Nöbet degisimi gereklidir.30 saat sonra neticeyi ögrenecegiz.

Topkapı Holiday Inn Otel’de başlayan genel kurul toplantısında taraflar açıklamalarda bulunurken, akıllarda artık tek bir soru var, seçimi kim kazanacak?

Bu sorunun yanıtı için çok uzun bir zaman kalmadı. Yarın, akşam saatlerinde seçimin galibi belli olacak. Ya Atilay Ayçin, ya da Bahadır Altan.

Yıllardır Hava-İş’te başkanlık görevini yürüten ve zaman zaman yaptığı sert çıkışlar nedeniyle Türk Hava Yolları yönetiminden de tepkiler alan Ayçin, ya yola devam diyecek yada tamam diyecek.

Seçimin diğer yüzü olan Bahadır Altan ise Atilay Ayçin’in karşısına güçlü bir aday olarak çıkıyor. Altan’ın seçimi kazanması bir çok kesime göre sürpriz olmayacak.

Bakalım bu seçimin sonrasında Başkan olarak adaylardan hangisi mikrofonların karşısına geçecek?

Tüm bu gelişmeleri AirportHaber.com’dan takip etmeye devam edebilirsiniz...

YA TAMAM YA DEVAM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
atilay bey artık bu yönetimden çekilsın bu işi geçler yapsın bir garip emekli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY sendikası seçimleri,aman ne kadar önemli!Ya bırakın bu işleri,başka hangi kuruluş var sendikada?Hiç kimse!THY'de ne kaldı.Bitirdiler.Kim bitirdi?HAVA-İŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YANİ HAVADAN İŞ YAPANLAR.Şu kapatılanın yandaşları!Halbu ki ne çok milliyetçidir thy!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN AYÇİN SENDİKADA İSTİKRAR VAAD EDEN BİR BAŞKANDIR GÖKKUŞAĞI B.ALTAN BEY BOŞ CEBİNİ DOLDURMAK İÇİN ADAY OLDU. B.ALTAN BU SAATTEN SONRA NE YAPABİLİR SÖYLERMİSİNİZ ?TGS, YİMİ İPTAL EDER ? CALL CENTERİ,Mİ GERİ ALIR ? UÇUŞ İŞLETMENİN ÖZELLEŞTİRİLME SÜRECİNİMİ ENGELLER ? HİÇ BİŞEY YAPAMAZ KENDİNİZİ KANDIRMAYIN BÖYLE CEBİ BOŞ ADAYLAR KOLTUĞA OTURUR İSE OLAN ÇALIŞANA OLUR DAHA FAZLA O YÜZDEN EN MANTIKLISI BENİM GÖRÜŞÜP MEVCUT YÖNETİMİN GÖREVE DEVAM ETMESİDİR ARTIK TÜRKİYE YÖNETİMİ DEĞİŞTİKTEN SONRA İŞÇİ DOSTU SOL PARTİLER,DEN BİRİ İKDİDAR OLURSA O ZAMAN BİŞEYLER YAPILABİLİR AMA ŞU AN İÇİN BU YÖNETİM VARKEN ÇİVİ BİLE ÇAKILAMAZ SÖYLÜYCEKLERİM BUNLARDAN İBARET YOKSA BENİM İÇİN A- OLMUŞ B -OLMUŞ HİÇ ÖNEMİ YOK BANANEKİ ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dere geçerken at değiştirilmez (türk atasözü)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar ceplerınızı mesaı ıle dolduramadınız sımdıde sendıkacımı oluyorsunuz......gökkuşağı iyi oluşum olabilirdi ancak kişilerin bir kısmı yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar atılay veya bır baskası herkezın amacı bellı bu koltukta donen rant. bana kımse sormadı kım atadı bu gokkusagındakı arkadasları? bu arkadaslar ıcınde su an calıstıgı bırımde kendı arkadaslarına ısını yıkıp arazı olanlar var ve bunlar arkadaslarının hakkını savunacak oylemı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dünyada türk insani kadar koltuk meraklisi görmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nöbet degisimi gereklidir.30 saat sonra neticeyi ögrenecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000