05 Ekim 2009, Pazartesi 08:17:07

OLAY YARATACAK BELGELER…

Hava-İş Sendikası’nın yaklaşan Genel Başkanlık seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Atilay Ayçin’e karşı Bahadır Altan ve Hasan Biçer’in sendika başkanlığına aday olması seçimlerin çekişmeli geçeceğini gösteriyor...
  • atilla ayçin ne zaman emekli olucak bilen varmı acaba sendika diye iş kolu yarattı adamcağız.
  • İşverenin 1 nolu adamı kaldıki kendi seçimi sendika'ya aday oluyor.Sana ricam sakın üzülmeyesiniz, çünkü bu arkadaşların hepsi gerçekten rengarenk.Ama sen bembeyazsın.Bir Hasan Biçer işverenin atadığı iş yeri amiri.Diğeri Bahadır Altan Pegasus Hava Yollarında Tüm çalışanlar sendikasızken çalışan bir kaptan. THY de İşden çıkarıldığı için sendikanın eylemini yaptırmayan eylem kırıcılığı yapan bir sendika balkanı adayı.Varlığın biz çalışanlara moral veriyor.
  • Hasan arkadaşımın bu sefer başaracağına yürekten inanıyorum.Kendisini yakından tanıyan birisi olarak tanımadan yorum yapanları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.Tanısanız zaten oyların bölünmesi için ortaya çıkarılmış bir isim demezsiniz eminim. O yüreği kocaman,dürüst,sosyal adalete inanan,kendi doğru bildikleri için sonuna kadar mücadele eden,savaşçı ama karşısındakilerin de haklarına saygılı, aynı zamanda akılcı,çözümleyici,özgüveni yüksek bir dünya insanıdır. Gerçekten ADAM GİBİ ADAMDIR. Tüm iyi dileklerim onunla yolun açık olsun arkadaşım...
  • Bahadir kaptani cok iyi tanirim.ancak su anda pegasusta ucuyor.her ne kadar adam gibi adam olsada isi ve sirketi geregi bizden uzak. ancak Hasan Bicer bizden biri icimizde. Bazi arkadaslar md.vekili oldugunu ve dolayisiyle yönetim yandasi imasinda bulunmuslar. Bence bu tamamen haksizlik. hasan Bicer hic kimsenin adami degil. Denemekte fayda var. hali hazirdaki sendika bugune kadar ne yapti. hangi hasta , magdura ,(kabin amiri Baris arkadasimizi hatirlayin) ne yaptilar. Avukat mi tutular, kefalet parasinimi ödediler,isten bir sekilde atilan arkadasa destek mi ciktilar.Toplanan paralar nereye gitti. Dönup dolasip bakirköyde hali hazirdaki daireyi aldik diyorlar. Yahu Sn Sefa bey 500 kisilik uye ile alasini aldi.
  • Bizce de Adam gibi Adam THY Teknik Çalışanları
  • Kaptan rumuzyla cevap yazan kişi acaba sendikalı mıdır ki Pegasus yada diğer özel havayollarında çalışanların sendikalı olmak istemediğini öne sürüyor. Sendikalı değilse o da mı sendikalı olmak istemeyenlerden !! Bırakın böyle saçmalıkları .İnsanlar sendikalı olmak mı istemiyorlar yoksa patronlar mı onların sendikalı olmasını istemiyor !! Sendikacılık örgütlenme işidir. Daha kendi şirketini örgütleyemeyen Bahadır nasıl olup da kitleleri örgütleyecek ha ??Adama gülerler
  • Çünkü bugüne kadar Bahadır bu sorunun cevabını veremedi. Türkiye de THY hariç diğer tüm özel havayollarında Bahadır dan başka kaç tane sendikalı havacı var ?? Cevabını ben sana söyliyeyim.. HİÇ ... Pegausus özel bir şirket. Diğer tüm özel havayolları gibi tabi ki onlar da bünyelerinde sendikalı çalışan istemezler. Peki Bahadır nasıl oluyor da sendikalı olarak Pegasus da çalışıyor patronların yöneticilerin bu konuya yaklaşlımı nedir ? Şirkete girerken sendika konusunda lobi faaliyeti yapmaması konusunda eğer bir tembih almadıysa neden bu konuyu hiç dile getirmedi kendi yazı yazdığı internet sitesinde ?? Herşeyde konuşanlar bu önemli konuyu konuşamıyorlarsa ortada vardır bir alengirli durum !!
  • Bahadır Altan bu işi yapabilecek en iyi kişi..tüm sorunları bilen ,üzerine giden taviz vermeyen bir insan.bulunduğu şirkette de konuşmasına gerek yok.oradaki pilot arkadaşlar topluca sendikalı olmak isteseler olurlar.istemiyorlar o başka.kimsenin onları biryere çekmesi gerekmez.H BİÇER İ TANIMIYORUM ANCAK OYLARIN BÖLÜNMESİ İÇİN ORTAYA ÇIKARILMIŞ BİR İSME BENZİYOR.TEKNİK BÖLÜMDEKİ ARKADAŞLARIN BUNU DİKKATE ALMASI GEREK..SANIRIM TÜM OLANLARDAN SONRA AYÇİN E HİÇ OY ÇIKMAYACAKTIR.ANCAK BURASI TÜRKİYE .DURUP DÜŞÜNMEK LAZIM.....
  • Hasan abi Hat Bakım Vardiya Müdürlüğünde her ne kadar başteknisyen olarak görünse de Müdür yardımcısı pozisyonundadır. Yani Hat Bakım Vardiya Müdürü (Eski Hat Bakım Vardiya Şefi) olmadığında bu göreve Hasan abi bakmaktadır. Benim kanaatime göre Hasan abi yönetime bu kadar yakınken nasıl oluyorda sendika başkanlığına adaylığını koyabiliyor...?
  • Bahadır sendika başkanı olunca ne yapacak acaba ? sendika şapkasını takıp Pegasus üniformasıyla yürüyüşlere katılabilecek mi?? Çalıştığı şirketindeki arkadaşlarını da sendikalı yapabilecek mi ?? Hiiiççççç sanmıyorum.. bugüne kadar bu konuyu daha ağzına bile alamadı, köşesinde yazamadı..Bu konuda tembih almış belli !!!

Mevcut Başkan Atilay Ayçin’in yanında Kaptan Pilot Bahadır Altan ve Türk Havayolları Teknik A.Ş’de Başteknisyen olarak çalışan Hasan Biçer sendika başkanlığına aday. Kıran kırana geçmesi beklenen sendika seçimlerinde sendika başkanlığına doksanlı yıllarda da aday olan Hasan Biçer bu akşam Airport TV’de yayınlanacak olan Sefa İnan’la Kara Kutu Programı’nda görücüye çıkıyor.

Program öncesi AirportHaber’e konuşan Hasan Biçer, olay yaratacak açıklamalarda bulunacağını söyledi. Mevcut sendika başkanının tüm delegelerin üzerine bizimle Hasan Biçerilgili “Bu kişi yönetimin adayı” diye yalanlarla çıkacak. “Ama artık devir değişti, iletişim var medya var çok daha önemlisi çalışan mesai arkadaşlarımız gerçekleri gördü” dedi.

Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin ile ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulunacağını ifade eden Hasan Biçer, “Kara Kutu programında yapacağım açıklamalar ak ile karayı ortaya çıkartacak. Yürekleri varsa gelip karşıma çıksınlar. Her platformda onlarla tartışmaya, gerçeklerin ne olduğunu söylemeye hazırım” şeklinde konuştu.

Airport TV’de bu akşam saat 21.00’de ekrana gelecek olan Kara Kutu Programı yeni yayın döneminin de ilk canlı yayını olacak.

Airport TV’nin yayınları Türksat uydusu, D-Smart 70. Kanal ve www.airporttv.tv üzerinden izlenebiliyor.

©AirportHaber.com

OLAY YARATACAK BELGELER…

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
atilla ayçin ne zaman emekli olucak bilen varmı acaba sendika diye iş kolu yarattı adamcağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşverenin 1 nolu adamı kaldıki kendi seçimi sendika'ya aday oluyor.Sana ricam sakın üzülmeyesiniz, çünkü bu arkadaşların hepsi gerçekten rengarenk.Ama sen bembeyazsın.Bir Hasan Biçer işverenin atadığı iş yeri amiri.Diğeri Bahadır Altan Pegasus Hava Yollarında Tüm çalışanlar sendikasızken çalışan bir kaptan. THY de İşden çıkarıldığı için sendikanın eylemini yaptırmayan eylem kırıcılığı yapan bir sendika balkanı adayı.Varlığın biz çalışanlara moral veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hasan arkadaşımın bu sefer başaracağına yürekten inanıyorum.Kendisini yakından tanıyan birisi olarak tanımadan yorum yapanları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.Tanısanız zaten oyların bölünmesi için ortaya çıkarılmış bir isim demezsiniz eminim. O yüreği kocaman,dürüst,sosyal adalete inanan,kendi doğru bildikleri için sonuna kadar mücadele eden,savaşçı ama karşısındakilerin de haklarına saygılı, aynı zamanda akılcı,çözümleyici,özgüveni yüksek bir dünya insanıdır. Gerçekten ADAM GİBİ ADAMDIR. Tüm iyi dileklerim onunla yolun açık olsun arkadaşım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bahadir kaptani cok iyi tanirim.ancak su anda pegasusta ucuyor.her ne kadar adam gibi adam olsada isi ve sirketi geregi bizden uzak. ancak Hasan Bicer bizden biri icimizde. Bazi arkadaslar md.vekili oldugunu ve dolayisiyle yönetim yandasi imasinda bulunmuslar. Bence bu tamamen haksizlik. hasan Bicer hic kimsenin adami degil. Denemekte fayda var. hali hazirdaki sendika bugune kadar ne yapti. hangi hasta , magdura ,(kabin amiri Baris arkadasimizi hatirlayin) ne yaptilar. Avukat mi tutular, kefalet parasinimi ödediler,isten bir sekilde atilan arkadasa destek mi ciktilar.Toplanan paralar nereye gitti. Dönup dolasip bakirköyde hali hazirdaki daireyi aldik diyorlar. Yahu Sn Sefa bey 500 kisilik uye ile alasini aldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizce de Adam gibi Adam THY Teknik Çalışanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaptan rumuzyla cevap yazan kişi acaba sendikalı mıdır ki Pegasus yada diğer özel havayollarında çalışanların sendikalı olmak istemediğini öne sürüyor. Sendikalı değilse o da mı sendikalı olmak istemeyenlerden !! Bırakın böyle saçmalıkları .İnsanlar sendikalı olmak mı istemiyorlar yoksa patronlar mı onların sendikalı olmasını istemiyor !! Sendikacılık örgütlenme işidir. Daha kendi şirketini örgütleyemeyen Bahadır nasıl olup da kitleleri örgütleyecek ha ??Adama gülerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çünkü bugüne kadar Bahadır bu sorunun cevabını veremedi. Türkiye de THY hariç diğer tüm özel havayollarında Bahadır dan başka kaç tane sendikalı havacı var ?? Cevabını ben sana söyliyeyim.. HİÇ ... Pegausus özel bir şirket. Diğer tüm özel havayolları gibi tabi ki onlar da bünyelerinde sendikalı çalışan istemezler. Peki Bahadır nasıl oluyor da sendikalı olarak Pegasus da çalışıyor patronların yöneticilerin bu konuya yaklaşlımı nedir ? Şirkete girerken sendika konusunda lobi faaliyeti yapmaması konusunda eğer bir tembih almadıysa neden bu konuyu hiç dile getirmedi kendi yazı yazdığı internet sitesinde ?? Herşeyde konuşanlar bu önemli konuyu konuşamıyorlarsa ortada vardır bir alengirli durum !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bahadır Altan bu işi yapabilecek en iyi kişi..tüm sorunları bilen ,üzerine giden taviz vermeyen bir insan.bulunduğu şirkette de konuşmasına gerek yok.oradaki pilot arkadaşlar topluca sendikalı olmak isteseler olurlar.istemiyorlar o başka.kimsenin onları biryere çekmesi gerekmez.H BİÇER İ TANIMIYORUM ANCAK OYLARIN BÖLÜNMESİ İÇİN ORTAYA ÇIKARILMIŞ BİR İSME BENZİYOR.TEKNİK BÖLÜMDEKİ ARKADAŞLARIN BUNU DİKKATE ALMASI GEREK..SANIRIM TÜM OLANLARDAN SONRA AYÇİN E HİÇ OY ÇIKMAYACAKTIR.ANCAK BURASI TÜRKİYE .DURUP DÜŞÜNMEK LAZIM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hasan abi Hat Bakım Vardiya Müdürlüğünde her ne kadar başteknisyen olarak görünse de Müdür yardımcısı pozisyonundadır. Yani Hat Bakım Vardiya Müdürü (Eski Hat Bakım Vardiya Şefi) olmadığında bu göreve Hasan abi bakmaktadır. Benim kanaatime göre Hasan abi yönetime bu kadar yakınken nasıl oluyorda sendika başkanlığına adaylığını koyabiliyor...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bahadır sendika başkanı olunca ne yapacak acaba ? sendika şapkasını takıp Pegasus üniformasıyla yürüyüşlere katılabilecek mi?? Çalıştığı şirketindeki arkadaşlarını da sendikalı yapabilecek mi ?? Hiiiççççç sanmıyorum.. bugüne kadar bu konuyu daha ağzına bile alamadı, köşesinde yazamadı..Bu konuda tembih almış belli !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000