15 Aralık 2009, Salı 10:15:34

İLÇE SEÇİM KURULU KARARI AÇIKLADI

Pazar günü yapılan Hava-İş Başkanlık seçiminin ardından İlçe Seçim Kurulu’na itiraz eden Gökkusağı Hareketi’nin itirazı kabul edilmedi, Atilay Ayçin’in Başkanlığı kesinleşti.
  • yaw arkadaslar herkes bahadır bahadır deyip duruyor ama listeye bakıyorsun ayçinin listesi liste başında ayçin bahadır niye piyasada yok liste basında arzu sahin unman var kafama takıldı
  • anlaşıldı bu adam o koltukta ölecek.hadi ben kaçtım kurtardım size Allah kolaylık versin olmazsa olmazlarınızla...ama hepsi oluyo maalesef.
  • genel kurulda gökkuşağı adına konuşan( kusura bakmasın adını bilmiyorum ) hanımefendi dediya biz eskiden mutlu azınlıktık şimdi mutsuz çoğunluğuz. sorarım ona mutlu günlerinde hangi gün bir pretostaya katıldı. valla kendi kendine etmiş. şimdi mutsuzluğunu yaşasın
  • kimileri diyorki nasıl masaya oturacaksın. valla benim bildiğim ayçin hemde aslanlar gibi oturur. söylenilen yerlerde kayıp etme meselesine gelince oda orada çalışan arkadaşların ayıbı. yada başka birşey
  • yeni giren bir polisin maaşı 1800 tl civarlarındadır.öte yandan 25 yıllık bir öğretmenin maaşı diye bir açıklama yapılmış .maaş, branşa ve buna bağlı olarak haftalık ders sayısına göre değişir.kadroluysa 1400 den aşağı maaş alan yoktur.bilmeden sallamayalım.iki meslek grubunu da yakından tanıyorum.
  • öğretmenler yazın okula gitmez. öğretmenler cumartesi pazar evindedir. öğretmenlerin iş kazası geçirme olasılığı yok denecek kadar azdır. ikramiye olayına gelince.onu da kaldıracaklar yakında merak etme. öğretmenlerin iş garantisi vardır.yarın biz özelleşiyoruz yok habom yok ,babom gibi dertleri yoktur.meb bakanlığı kartını aldılar mı emekli olana kadar garantidir işleri.
  • bu yazdıklarım teknisyenler içindir. 1-fazla mesai kalkmıştır. 2-yeni vardiya düzeniyle 100 tl vardiya primi kalkmıştır. 3-öğretmenin basur,bel fıtığı,kalp krizi gibi mesleki hastalıkları yoktur.eksi soğuklara apronda çalışmaz.üzerinde baskı yoktur.kimse hadi hadi demez.(milli eğitim camiasının içindeyim,iyi bilirim) 4-öğretmen olmak için öss sayısalda 340 puan yapmaya gerek yoktur.(bkz.anadolu ünv.sivil hav.yük.okulu)
  • sen hiç nişanlanacakken uçak kalmış diye işe çağırıldın mı? hiçbir hafta sonunu evde geçirememe zevkine vardın mı? sen hiç haftada toplam 30 saatten az uyuyarak işe gittin mi elin yüzün görünemeyecek şekilde kanserojen maddelere bulaştın mı? sen hiç vardiyalı çalışıp gece gündüz ayrımını algılayamadığın zaman oldu mu ?sen hiç hata yaptığında sonuçlarının 50milyon dolar olma stresini yaşadın mı? geçtim parayı en az 100 kişinin canına mal olma stresini yaşadın mı? lütfen bazı şeyleri direk paraya bağlayıp yorum yapmayın az da karşı tarafın gözü ile bakın lütfen......
  • aycin işini bilir yine ne yaptı etti başkan oldu ne diyim helal olsun
  • 1480 TL maaş cıplak maaşın senin on yıllık personel.4 ikramiye vardiya birimi ve fazla mesai 2000 tl yi geciyor. SEN HİÇ 25 YILLIK ÖGRETMENİN ne kadar maaş aldıgını biliyor musun? Ya da 20 yıllık polisin. Ya da 20 yıllık devlet memurunun. Biraz araştırın ondan sonra konuşun bak nasıl utanacaksınız.

İlk sayımda 146’şar oy olan taraflar, sandık kuruluna itirazda bulunmuş ancak sandık kurulu sadece mevcut yönetimin itirazını kabul ederek oy sayımını 147-146 Atilay Ayçin lehine açıklamıştı.

Bu kararın bozulması için dün öğlen saatlerinde Bakırköy İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulunan Gökkusağı Hareketi’nin eş başkanları açıklamada bulunarak kazanan tarafın kendileri olduğunu ifade etmişti.

Ancak İlçe Seçim Kurulu’nun biraz önce verdiği kararda Bahadır Altan’ın grubu olan Gökkusağı Hareketi’nin itirazının kabul edilmediği ve kazanan tarafın Atilay Ayçin olduğunun kesinleştirildiği öğrenildi.

İLÇE SEÇİM KURULU KARARI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
yaw arkadaslar herkes bahadır bahadır deyip duruyor ama listeye bakıyorsun ayçinin listesi liste başında ayçin bahadır niye piyasada yok liste basında arzu sahin unman var kafama takıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlaşıldı bu adam o koltukta ölecek.hadi ben kaçtım kurtardım size Allah kolaylık versin olmazsa olmazlarınızla...ama hepsi oluyo maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
genel kurulda gökkuşağı adına konuşan( kusura bakmasın adını bilmiyorum ) hanımefendi dediya biz eskiden mutlu azınlıktık şimdi mutsuz çoğunluğuz. sorarım ona mutlu günlerinde hangi gün bir pretostaya katıldı. valla kendi kendine etmiş. şimdi mutsuzluğunu yaşasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimileri diyorki nasıl masaya oturacaksın. valla benim bildiğim ayçin hemde aslanlar gibi oturur. söylenilen yerlerde kayıp etme meselesine gelince oda orada çalışan arkadaşların ayıbı. yada başka birşey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni giren bir polisin maaşı 1800 tl civarlarındadır.öte yandan 25 yıllık bir öğretmenin maaşı diye bir açıklama yapılmış .maaş, branşa ve buna bağlı olarak haftalık ders sayısına göre değişir.kadroluysa 1400 den aşağı maaş alan yoktur.bilmeden sallamayalım.iki meslek grubunu da yakından tanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öğretmenler yazın okula gitmez. öğretmenler cumartesi pazar evindedir. öğretmenlerin iş kazası geçirme olasılığı yok denecek kadar azdır. ikramiye olayına gelince.onu da kaldıracaklar yakında merak etme. öğretmenlerin iş garantisi vardır.yarın biz özelleşiyoruz yok habom yok ,babom gibi dertleri yoktur.meb bakanlığı kartını aldılar mı emekli olana kadar garantidir işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yazdıklarım teknisyenler içindir. 1-fazla mesai kalkmıştır. 2-yeni vardiya düzeniyle 100 tl vardiya primi kalkmıştır. 3-öğretmenin basur,bel fıtığı,kalp krizi gibi mesleki hastalıkları yoktur.eksi soğuklara apronda çalışmaz.üzerinde baskı yoktur.kimse hadi hadi demez.(milli eğitim camiasının içindeyim,iyi bilirim) 4-öğretmen olmak için öss sayısalda 340 puan yapmaya gerek yoktur.(bkz.anadolu ünv.sivil hav.yük.okulu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen hiç nişanlanacakken uçak kalmış diye işe çağırıldın mı? hiçbir hafta sonunu evde geçirememe zevkine vardın mı? sen hiç haftada toplam 30 saatten az uyuyarak işe gittin mi elin yüzün görünemeyecek şekilde kanserojen maddelere bulaştın mı? sen hiç vardiyalı çalışıp gece gündüz ayrımını algılayamadığın zaman oldu mu ?sen hiç hata yaptığında sonuçlarının 50milyon dolar olma stresini yaşadın mı? geçtim parayı en az 100 kişinin canına mal olma stresini yaşadın mı? lütfen bazı şeyleri direk paraya bağlayıp yorum yapmayın az da karşı tarafın gözü ile bakın lütfen......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aycin işini bilir yine ne yaptı etti başkan oldu ne diyim helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1480 TL maaş cıplak maaşın senin on yıllık personel.4 ikramiye vardiya birimi ve fazla mesai 2000 tl yi geciyor. SEN HİÇ 25 YILLIK ÖGRETMENİN ne kadar maaş aldıgını biliyor musun? Ya da 20 yıllık polisin. Ya da 20 yıllık devlet memurunun. Biraz araştırın ondan sonra konuşun bak nasıl utanacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000