30 Ekim 2011, Pazar 12:01:09

GÖKKUŞAĞI'NA YARGITAY TOKADI...

Gökkuşağı Hareketi tarafından açılan davayı reddeden Bakırköy 15. İş Mahkemesi'nin kararını Yargıtay da onadı...
  • asil tokat emekcilere sendika ve yargi tarafindan atilmistir...demokrasinin kanunun,adaletin olmayisinin ve bu konuda karar verenlerin vicdanlari ve cuzdanlari arasinda kaldiginin acik gostergesi...
  • Gereksiz bir hale dönüştürülen bu yapıdan nefret eder hale haldim. Sendika AĞA sı oldular. hepsi aynı halt. altlarında son model lüüüüükksss arabalar villalar leventte daireler. hava iş için demiyorum geneli için konuşuyorum. yaa Allah aşkına bırakın bu işleri. sendika AĞA sı bu nedir ya. işçi için çalışın isteklerinizde mantıklı olsun. zaten mantıksız tekliflerinizden dolayı iş verenler sendika lafını duyunca şeytan görmüş gibi oluyroalr
  • çelik iş in avukatını mı hava iş in karşısına çıkardınız? bu konuya açıklık istiyorum.sizi destekliyordum ancak bu durumu kabullenmekte buyuk güçlük çekiyorum.sıradan bir avukat tutsaydınız daha çok memnun olur sizi dahaok desteklerdim.Bir türlü kabullenemiyorum nasıl olurda tekniğin havacı olmadığını savunabilen birini tutarsınız?? lutfen açıklama
  • Hava-iş gibi bir sendikanın geldiği bu son duruma gerçekten üzülüyorum. SEndikada koltuk kavgası var, millet sorgusuz sualsiz işten atılıyor. Sendika eskiden yalan bir mail atardı , artık ona bile uğraşmıyorlar. Aidatlara acıyorum.
  • hava iş yetkililerinden, hakkı yenen habom a.ş çalışanları için de destek bekiyoruz
Hava-İş Sendikası'na karşı açılan Olağanüstü Genel Kurul Talebi'nin reddi kararı Yargıtay tarafından da onandı.

Hava-İş sendikasınca konu ile ilgili aşağıdaki açıklama yapıldı:
 
Hava-İş Sendikasına karşı açılan Olağanüstü Genel Kurul talebini reddeden Bakırköy 15. İş Mahkemesinin bu kararı Yargıtay 9. Dairesince onanarak kesinleşmiştir.
 
Bu kararla, hiçbir somut belge ve gerekçeye dayanmadan, uydurma bahanelerle,  seçilerek gelmiş bir yönetimi delege iradesini hiçe sayarak baltalama girişimi sonuçsuz kalmıştır.
 
Sendikal muhalefeti, kendilerinin de olan 50 yıllık sendikal kurumu yaralama, yıpratma maharetine ve husumetlerini sınır tanımaz kişisel hırslara dönüştüren, sağduyu ile hareket eden her türlü kararlarına saygı duyduğumuz delegelerden ayrı tuttuğumuz, bu girişimi planlayan kendilerine tuhaf misyonlar yükleyen 3-5 kişi, aslında ne kadar beceriksiz olduklarını bir kez daha ispatlamışlardır.
 
Kararlarını saygı ile karşıladığımız kendilerini destekleyen delegelerin büyük bir bölümünü, önce “Atilay Ayçin’e karşı başkan adayıyım” deyip sonra aday olmaktan korkarak çekilip kandıranlar, 1 yıldan fazladır da “2 ay sonra Yönetimdeyiz” haberleri ile oyalayarak bir kez daha mahcup olmuşlardır.
 
Doğru dürüst olağanüstü talep dilekçesi yazmaktan aciz, sendika genel kurul kararlarına itirazla, olağanüstü genel kurul talep etme arasındaki hukuki farklılıklardan habersiz bu beceriksiz 3-5 kişiden daha fazlasını beklemek hayalcilik olurdu.
 
Hava-iş sendikası yıllardır çok yönlü bir saldırı altındadır. Bu saldırı koalisyonunun hangi ilişkiler ile sağlandığını elbette biliyoruz. Dün Teknik A.Ş işçilerinin toplu iş sözleşmesini 25 ay geciktiren işkolu itirazını yapan işveren taşeronu Hak-İş'e bağlı Çelik-İş adlı sendikanın o davadaki hukuk müşavirini, Olağanüstü Genel Kurul davasında Hava-İş sendikasının karşısına dikenler tarihteki işçi sınıfına ihanet sayfalarında şimdiden yerlerini almışlardır.
 
Yürüdükleri çamurlu yollardan her fırsatta  Hava-İş’i lekelemeye çalışan, kendileri ile bile sorunlu bu 3-5 kişi, bu kişisel husumetlerini istedikleri kadar devam etsinler hiçbir sonuç alamayacaklardır.
 
Üyelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
GÖKKUŞAĞI'NA YARGITAY TOKADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
asil tokat emekcilere sendika ve yargi tarafindan atilmistir...demokrasinin kanunun,adaletin olmayisinin ve bu konuda karar verenlerin vicdanlari ve cuzdanlari arasinda kaldiginin acik gostergesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gereksiz bir hale dönüştürülen bu yapıdan nefret eder hale haldim. Sendika AĞA sı oldular. hepsi aynı halt. altlarında son model lüüüüükksss arabalar villalar leventte daireler. hava iş için demiyorum geneli için konuşuyorum. yaa Allah aşkına bırakın bu işleri. sendika AĞA sı bu nedir ya. işçi için çalışın isteklerinizde mantıklı olsun. zaten mantıksız tekliflerinizden dolayı iş verenler sendika lafını duyunca şeytan görmüş gibi oluyroalr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çelik iş in avukatını mı hava iş in karşısına çıkardınız? bu konuya açıklık istiyorum.sizi destekliyordum ancak bu durumu kabullenmekte buyuk güçlük çekiyorum.sıradan bir avukat tutsaydınız daha çok memnun olur sizi dahaok desteklerdim.Bir türlü kabullenemiyorum nasıl olurda tekniğin havacı olmadığını savunabilen birini tutarsınız?? lutfen açıklama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hava-iş gibi bir sendikanın geldiği bu son duruma gerçekten üzülüyorum. SEndikada koltuk kavgası var, millet sorgusuz sualsiz işten atılıyor. Sendika eskiden yalan bir mail atardı , artık ona bile uğraşmıyorlar. Aidatlara acıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hava iş yetkililerinden, hakkı yenen habom a.ş çalışanları için de destek bekiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000