13 Aralık 2009, Pazar 18:46:43

ATİLAY AYÇİN 1 ADIM ÖNDE!

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) 26. Olağan Genel Kurulu'nda kullanılan oyların eşit çıkması sonucu itiraz geldi. İtirazların ardından sonuç değişti...
  • Sefa beyinde yazdigi gibi : 4 yilda ayda 500.000 TL den 24.000.000 TL yada eski hesapla 24 trilyon..ee hesap ortada...bu para dan kim vazgecebilir...
  • Niye özelde başka kimse yok diye soruyorsunuz? Git pilotluğunu yap diyorsunuz. THY'den atılırken sizin pala bıyık başkanın bir delikanlılığını görmedik.
  • Son yazan arkadaşım haklısın.Bir zarftan iki mavi liste çıkmaz.Ama bir mavi bir beyaz çıkar ve böyle olmuştur.Çünkü seçmene bir zarf ve bir beyaz bir mavi oy pusulası veriliyor.Zarftan çıkan bir beyaz ve bir mavi pusula ikiside mühürlü.
  • Aynı zarfda 2 oy pusulası olmazhele de o zarfda mühürlü 2 adet ise hiç olmaz, Hele hele bir mühürlü biri mühürsüz ise hiç hiç olmaz. Seçim iptal edilir. netice olarak o oy pusulası iptal edilir; bu durumda beraberlik oluyorsa, kura çekimi olur. mevcut delegelerin yüzde onu veya tüzüğünde o oran kaç ise ki, her bapda o yüzdeyi bulmaları seçim neticelerine göre tabiidir. İmza topladıklarında, kısa zamanda yeniden seçime gidebilirler.
  • hayirlisi olsun..
  • YARIN SECIM KURULU ADALETI UYGULAYIP YENİ BASKANLA BIZLERI GUZEL GUNLER BEKLIYOR.atılay sanada gule gule
  • efsane bitti. thy çalışanı artık uyandı
  • İyi ettiniz de seçtiniz ayçini. Üyelerini 2007 yılında yaptığı gibi yine bu THY yönetime satar.
  • tebrikler gökkuşağı hareketi.azımsanacak bir başarı değil sizinkisi.umarım ülke deki diğer sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve siyasi partilerede örnek olur.ağalık beylik kulluk düzeninin sona ermesi için de vesile olur. ancak medyada ve kamuoyunda yeterince ilgi gördüğü takdirde !!!!!
  • Genel Kurulda günün adamı İSG işçileri adına konuşan işçi kardeşimizdi. Sendikacılığın ve işçiliğin taze sendikalaşmış bir iş yerinde ayakta durmasının canlı kanıtı. Atilay Ayçin`in karşısına çıkan bayan da Genel Kurul konuşmasında ağlamaklı oldu... Hasbel Kader başkan olursa Eyvah dedim Bu kadıncağıza işverenin karşısında nasıl mendil yetişir... Atilay Ayçin şimdi keskin bıçak. Ve işçi 3 yıldır kan kusuyor... Bir olursak bu Badem bıyıklı AKP yönetimini devireceğimize inanıyoruz...

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) 26. Olağan Genel Kurulu'nda kullanılan oyların eşit çıkması sonucuna her iki tarafta farklı nedenlerden dolayı itiraz etmişti.

Gökkuşağı Hareketi 1 zarftan iki oy çıktığını belirterek kullanılan oyun geçersiz sayılması gerektiğini belirtmiş ancak itiraz kabul edilmemişti. Ardından iptal edilen oylardan birinde çizik olduğu ve onun kabul edilmesi yönünde itiraz eden mevcut yönetim kanadının başvurusu kabul edildi. Böylece iptal edilen oyun geçerli sayılmasıyla Mavi Liste 147'ye yükselirken Beyaz Liste'nin oyu 146'da kaldı.

Ancak tüm bu sonuçlara rağmen, resmi sonuç yarın sabah Bakırköy İlçe Seçim Kurulu'nda verilecek kararın ardından belli olacak.

Ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz....

ATİLAY AYÇİN 1 ADIM ÖNDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa beyinde yazdigi gibi : 4 yilda ayda 500.000 TL den 24.000.000 TL yada eski hesapla 24 trilyon..ee hesap ortada...bu para dan kim vazgecebilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Niye özelde başka kimse yok diye soruyorsunuz? Git pilotluğunu yap diyorsunuz. THY'den atılırken sizin pala bıyık başkanın bir delikanlılığını görmedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son yazan arkadaşım haklısın.Bir zarftan iki mavi liste çıkmaz.Ama bir mavi bir beyaz çıkar ve böyle olmuştur.Çünkü seçmene bir zarf ve bir beyaz bir mavi oy pusulası veriliyor.Zarftan çıkan bir beyaz ve bir mavi pusula ikiside mühürlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı zarfda 2 oy pusulası olmazhele de o zarfda mühürlü 2 adet ise hiç olmaz, Hele hele bir mühürlü biri mühürsüz ise hiç hiç olmaz. Seçim iptal edilir. netice olarak o oy pusulası iptal edilir; bu durumda beraberlik oluyorsa, kura çekimi olur. mevcut delegelerin yüzde onu veya tüzüğünde o oran kaç ise ki, her bapda o yüzdeyi bulmaları seçim neticelerine göre tabiidir. İmza topladıklarında, kısa zamanda yeniden seçime gidebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayirlisi olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YARIN SECIM KURULU ADALETI UYGULAYIP YENİ BASKANLA BIZLERI GUZEL GUNLER BEKLIYOR.atılay sanada gule gule

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
efsane bitti. thy çalışanı artık uyandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi ettiniz de seçtiniz ayçini. Üyelerini 2007 yılında yaptığı gibi yine bu THY yönetime satar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler gökkuşağı hareketi.azımsanacak bir başarı değil sizinkisi.umarım ülke deki diğer sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve siyasi partilerede örnek olur.ağalık beylik kulluk düzeninin sona ermesi için de vesile olur. ancak medyada ve kamuoyunda yeterince ilgi gördüğü takdirde !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Genel Kurulda günün adamı İSG işçileri adına konuşan işçi kardeşimizdi. Sendikacılığın ve işçiliğin taze sendikalaşmış bir iş yerinde ayakta durmasının canlı kanıtı. Atilay Ayçin`in karşısına çıkan bayan da Genel Kurul konuşmasında ağlamaklı oldu... Hasbel Kader başkan olursa Eyvah dedim Bu kadıncağıza işverenin karşısında nasıl mendil yetişir... Atilay Ayçin şimdi keskin bıçak. Ve işçi 3 yıldır kan kusuyor... Bir olursak bu Badem bıyıklı AKP yönetimini devireceğimize inanıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000