12 Ekim 2013, Cumartesi 18:57:08

ANKARA 'EMEK' DEDİ

Hava İş Sendikası Ankara Şube Genel Kurulu'nda Emek Meclisi seçimi kazandı.
  • Ankara seçimleri reform hareketi destekli kazandılar.Yoksa yasin ozer alacağı oy 50 yi geçmezdi,yazık oldu şubeye.
  • uçucular dikkat,ayçin neler yaptı gördünüz.kaybedeceğini görüyor ve iftira kampanyası başlatmış durumda.Ali GüLÇİÇEK onun korkulu rüyası olacak.Ankara seçiminde karşısına bile çıkamadı.Resmen kaçtı.Ama genel kurulda kaçamaz Ali başkan onun hakkından gelecek.
  • Bu yönetim 24 yıldır işten atılan insanlara sahip çıkmadı.İşten atılan yaklaşık on bin kişiden bir kişiyi bile işe geri döndüremedi. bazı karnından düşünen arkadaşlar bunu sorgulayıp bu nedir diye soracaklarına,yasin niye işe geri dönmüş bunu sorguluyorlar.Pes yani peski ne pes.Kafayımı yediniz siz ya.
  • arkadaşlar, hayatımızla, geleceğimizle oynanıyor. buna izin verirsek, sonumuzun ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. oylarınızı bölmeyin, bugüne kadarki haklarımızı kazanan, tarafını çok iyi belli eden ayçin'e, ondan nefret etseniz de verin. onun dışında oy vereceğiniz herkes yeni tis'i şirketin istediği gibi imzalayacak. ayrıca reform hareketi ve emek meclisi, işveren destekli bir oluşum. açın gözlerinizi, kendi ipinizi kendi ellerinizle çekmeyin! greve gitmediniz, bari bu kadarını yapın.
  • uçucu arkadaşlar dikkat!! emek meclisi de, reform hareketi gibi işverencidir. kazanılmış haklarınızı kaybetmemek için denize düştük, yılana sarılacağız ve ayçin' vereceğiz oyumuzu.
  • Ucusta emek meclisi diyoruz.Muhalif gruplara emek meclisi altinda birlesmesini aycin aganin bunca yillik saltanatina son verilmesini istiyoruz.
  • Ankara'da başkan seçilen kişinin ilkokul mezunu olduğu söyleniyor bilen varmı?
  • Sayın Ayçin 2 yıla yaklaşan süreç öncesinde hayatımı(305-böyle hissedenlerin) çaldı...Hala dönen oyunlarının çirkinliğini sayamıyorum ama eger kabin de olsaydım asla onun olduğu yere yanaşmazdım.yaşadıklarımı bir ben bir Allahım biliyor,hani hep soylenılıyor ya biz 305 in arkasındayız onalr namusumuz diye,yalan arkadaşlar yalan....bir buçuk yıl karda kışta titreye titreye bekledikte bir hastalıkta nerdesin hayırdır diyen bile olmadı.sevgili arkadaşlarım ,çok özlüyorum unıformamı,işimi,uçaklarımı,ekip odamı ,lütfen sahip çıkın sahip olduklarınıza,tk yönetimine güvendiğimden değil bu yazdıklarım,hava iş içerisinde dönen oyunları yakından gördüğümden bu söylediklerim...umarım bu insanlar yüzünden bizden başka kimsenin canı yanmaz.yoksa inanın çogu havacılıkla alakası olmayan insanların bir de surat asmalarını afralarına maruz kalırsınız....emniyetli uçuşlar ,305 için de allah herkse bol şans versin.
  • Aycinciler korkutmaya devam ediyor.
  • Arkadaşlar , uçuşta şuan da reform hareketine amirler ve purser eğitimindekiler zorla delege yazdırılıyor .. Size boş gün planlayacağız , Kasım ayı programınızı 50 saat dökeceğiz gibi çocukça vaatler veriliyor .. Hür irade demiş birisi ne hür iradesi bireyleri zorla delege yap oy vermezse işten atmakla tehdit et .. Uyanalım artık ve geleceğimize sahip çıkalım MAVİ listeye oy verelim, işçi işverene bir kez daha göstersin hakkın verilmeyeceğini sadece alınabildiğini.. BEN REFORM HAREKETINDEN ZORLA DELEGE YAPILAN ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM..OYLAMA KAPALI YAPILACAK , TEHDİTLERE ALDIRMAYIN.. OYUNU BOZUN ve BUGÜNE kADAR BU HAKLARI BIZE KAZANDIRAN MAVIYE OYUNUZU VERİN..

Bu sabah başlayan oy verme işlemi sona erdi. Seçim sonucunda beklendiği gibi Emek Meclisi ipi göğüsledi. 

Mevcut şube başkanının yanı sıra Emek Meclisi ve bir bağımsız başkan adayının yarıştığı seçimde gülen taraf Emek Meclisi oldu.

Böylece Emek Meclisi ilk delegelerini çıkarırken seçilen 7 delege İstanbul'daki genel kurulda Emek Meclisi'ne destek verecek.

ANKARA 'EMEK' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

esb ~ 11 yıl önce
Ankara seçimleri reform hareketi destekli kazandılar.Yoksa yasin ozer alacağı oy 50 yi geçmezdi,yazık oldu şubeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
uçucular dikkat,ayçin neler yaptı gördünüz.kaybedeceğini görüyor ve iftira kampanyası başlatmış durumda.Ali GüLÇİÇEK onun korkulu rüyası olacak.Ankara seçiminde karşısına bile çıkamadı.Resmen kaçtı.Ama genel kurulda kaçamaz Ali başkan onun hakkından gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
Bu yönetim 24 yıldır işten atılan insanlara sahip çıkmadı.İşten atılan yaklaşık on bin kişiden bir kişiyi bile işe geri döndüremedi. bazı karnından düşünen arkadaşlar bunu sorgulayıp bu nedir diye soracaklarına,yasin niye işe geri dönmüş bunu sorguluyorlar.Pes yani peski ne pes.Kafayımı yediniz siz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 11 yıl önce
İşe geri dönebilmek mümkünmüdür.İşveren tazminatını ödüyor ve yolluyor.Buna karşı çıkacak İŞÇİ SINIFININ BİLİNCİNde olan çalışanlar nerde.
uçucu arkadaşlar ~ 11 yıl önce
arkadaşlar, hayatımızla, geleceğimizle oynanıyor. buna izin verirsek, sonumuzun ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. oylarınızı bölmeyin, bugüne kadarki haklarımızı kazanan, tarafını çok iyi belli eden ayçin'e, ondan nefret etseniz de verin. onun dışında oy vereceğiniz herkes yeni tis'i şirketin istediği gibi imzalayacak. ayrıca reform hareketi ve emek meclisi, işveren destekli bir oluşum. açın gözlerinizi, kendi ipinizi kendi ellerinizle çekmeyin! greve gitmediniz, bari bu kadarını yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işverenci ~ 11 yıl önce
uçucu arkadaşlar dikkat!! emek meclisi de, reform hareketi gibi işverencidir. kazanılmış haklarınızı kaybetmemek için denize düştük, yılana sarılacağız ve ayçin' vereceğiz oyumuzu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Ucusta emek meclisi diyoruz.Muhalif gruplara emek meclisi altinda birlesmesini aycin aganin bunca yillik saltanatina son verilmesini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 11 yıl önce
Ankara'da başkan seçilen kişinin ilkokul mezunu olduğu söyleniyor bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökyüzü ~ 11 yıl önce
Sayın Ayçin 2 yıla yaklaşan süreç öncesinde hayatımı(305-böyle hissedenlerin) çaldı...Hala dönen oyunlarının çirkinliğini sayamıyorum ama eger kabin de olsaydım asla onun olduğu yere yanaşmazdım.yaşadıklarımı bir ben bir Allahım biliyor,hani hep soylenılıyor ya biz 305 in arkasındayız onalr namusumuz diye,yalan arkadaşlar yalan....bir buçuk yıl karda kışta titreye titreye bekledikte bir hastalıkta nerdesin hayırdır diyen bile olmadı.sevgili arkadaşlarım ,çok özlüyorum unıformamı,işimi,uçaklarımı,ekip odamı ,lütfen sahip çıkın sahip olduklarınıza,tk yönetimine güvendiğimden değil bu yazdıklarım,hava iş içerisinde dönen oyunları yakından gördüğümden bu söylediklerim...umarım bu insanlar yüzünden bizden başka kimsenin canı yanmaz.yoksa inanın çogu havacılıkla alakası olmayan insanların bir de surat asmalarını afralarına maruz kalırsınız....emniyetli uçuşlar ,305 için de allah herkse bol şans versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Aycinciler korkutmaya devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar , uçuşta şuan da reform hareketine amirler ve purser eğitimindekiler zorla delege yazdırılıyor .. Size boş gün planlayacağız , Kasım ayı programınızı 50 saat dökeceğiz gibi çocukça vaatler veriliyor .. Hür irade demiş birisi ne hür iradesi bireyleri zorla delege yap oy vermezse işten atmakla tehdit et .. Uyanalım artık ve geleceğimize sahip çıkalım MAVİ listeye oy verelim, işçi işverene bir kez daha göstersin hakkın verilmeyeceğini sadece alınabildiğini.. BEN REFORM HAREKETINDEN ZORLA DELEGE YAPILAN ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM..OYLAMA KAPALI YAPILACAK , TEHDİTLERE ALDIRMAYIN.. OYUNU BOZUN ve BUGÜNE kADAR BU HAKLARI BIZE KAZANDIRAN MAVIYE OYUNUZU VERİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çicekci ~ 11 yıl önce
Hiçmi anlamaz insanlar?İşveren senin oyunu kime vereceğini belirlemek istiyor.Bukadar "ileri demokrasi"örneği sergiliyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000