20 Temmuz 2023, Perşembe 13:20:44

TAV Teknoloji Zagreb Havalimanı'nda hizmet vermeye başladı

TAV Technologies Zagreb Havalimanı’nda hizmet vermeye başladı. Şirket tarafından geliştirilen ve havalimanı kaynaklarının verimli kullanımını en üst düzeye çıkaran “Common Use Passenger Processing System (CUPPS)” ile seyahat belgeleri kontrollerini dijitalleştiren “Travel Document Authorization System (TDAS)” çözümleri havalimanında kullanılmaya başlandı.
  • Allah kurtarsın
  • Tav ın ortak olduğu en kötü idare edilen havalimanı. Her uçuşumuzda ground handling bir şey yapacak diye uçak altında bulunmak zorunda kalıyoruz

TAV Technologies  Zagreb Havalimanı’nda hizmet vermeye başladı. Şirket tarafından geliştirilen ve havalimanı kaynaklarının verimli kullanımını en üst düzeye çıkaran “Common Use Passenger Processing System (CUPPS)” ile seyahat belgeleri kontrollerini  dijitalleştiren “Travel Document Authorization System (TDAS)” çözümleri havalimanında kullanılmaya başlandı.

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Technologies tarafından geliştirilen IATA sertifikalı,  PAX Analyzer çözümü aracılığıyla iş zekası yetenekleriyle desteklenmiş Common Use Passenger Processing System (CUPPS) ile hızlı ve verimli güvenlik kontrol noktası doğrulamasını sağlayan  "Travel Document Authorization System (TDAS)" çözümleri Zagreb Havalimanı’nda kullanılmaya başlandı. Bu entegre çözümler, havalimanında check-in ve uçağa biniş dahil  çeşitli yolcu temas noktalarını optimize ederek terminal içinde yolcu deneyimini iyileştirirken  aynı zamanda  yapay zekâdan faydalanarak operasyon ekiplerine veri içgörüleri ve tahmin senaryoları oluşturuyor.

Zagreb Havalimanı CEO’su Hüseyin Bahadır Bedir, " TAV Technologies ile havalimanımıza teknolojik yenilik ve yolcu memnuniyetinde iyileşme açısından değer katan bir işbirliği gerçekleştirdik.TAV Technologies’in  çözümleri, aynı zamanda,  tüm havalimanı çalışanlarımız için kolay öğrenilebilir ve modern bir kullanıcı deneyimi sunuyor,” dedi.

TAV Technologies Genel Müdürü M. Kerem Öztürk, yolcu çözümlerinin önemli faydalarını vurgulayarak "Akıllı iş akışlarının, özelleştirilebilir gösterge panolarının ve sorunsuz sistem entegrasyonunun geliştirilmesi gibi alanlarda yolcu çözümlerimizin önemli avantajları bulunuyor. İş zekasıyla geliştirilmiş çözümlerimiz, operasyon planlama ekiplerine  yaklaşan uçuşlar, havayolları ve destinasyon dağılımları hakkında istatistikler sunarak verimlilik kazandırıyor. Aynı zamanda 7/24 teknik destek sağladığımız bu çözümlerin Zagreb Havalimanı’nda kullanılmaya başlanmasından dolayı mutluyuz,” dedi.

Hırvatistan’ın en büyük havalimanı Zagreb, 2022 yılında 3.1 milyon yolcuya hizmet vererek pandemi öncesi trafiğin %91'ini geri kazandı. TAV Havalimanları’nın içinde yer aldığı konsorsiyum Zagreb Havalimanı’nın 2042’ye kadar işletme hakkına sahip bulunuyor.

TAV Teknoloji Zagreb Havalimanı'nda hizmet vermeye başladı

Yorumlar

Şimdiden geçmiş olsun ~ 9 ay önce
Allah kurtarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 9 ay önce
Tav ın ortak olduğu en kötü idare edilen havalimanı. Her uçuşumuzda ground handling bir şey yapacak diye uçak altında bulunmak zorunda kalıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 9 ay önce
Aynen sayın hocam. Uçağın başına burada birşey gelmezse başka hiç bir yerde gelmez. Safety vs sıfır bu havalimanında. Tav nasıl görmüyor bunları acaba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000