24 Temmuz 2009, Cuma 14:23:37

TAV ile USAŞ anlaştı

TAV, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminalinde faaliyet gösteren Uçak Servisi A.Ş. (USAŞ)’ın, kira sözleşmelerini uzattı.
  • TAV büyük şirket. Birde USAŞ ile beraber şu ikram işine el atsa süper olacak. Hiç olmazsa DO & CO da biraz birşeyler öğrenir Usaştan.
  • ufo haberi gibi?? incelesenize Türkiyedeki havacılığın durumunu? DHMİ 'nin özelleşmesi ne durumda? Havaalanı kapasiteleri neden arttırılamıyor? Pilotların, Hava Trafik Kontrolörlerinin, şirket çalışanlarının durumları ne? Ne haldeler, nasıl olmalılar?? Bunları kovuştursanıza LÜTFEN.... Saygılarımla
  • öyle bir başlık atıyorsunuz ki sanki tav la usaş ortak oldu kardeşim teki ev sahibi teki de kiracı bu sıralar haber bulamıyorsunuz herhalde diye düşünüyorum.

TAV Havalimanları Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde, TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği A.Ş ile USAŞ Uçak Servisi A.Ş arasında yapılmış ve 30 Haziran 2009 tarihinde sona eren satış ünitelerinin kira sözleşmelerinin, aynı şartlarla imzalanan ek kira sözleşmeleriyle 30 Haziran 2010 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Yapılan anlaşmaya göre; USAŞ'ın söz konusu alanları, 30 Haziran 2010 tarihinde tahliye etmeyi taahhüt ettiği ifade edildi.

BODRUM VE İZMİR'DE "YOKUM" DEDİ

USAŞ'tan yapılan açıklamada ise, Bodrum-Milas Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde bulunan satış ünitelerinin 30 Eylül 2009 tarihi itibari ile kapatılması hususunda karar alındığını duyuruldu.

Açıklamada, bu konuda terminal işletmecisi olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne bugün müracaatta bulunulduğu kaydedildi.

 

TAV ile USAŞ anlaştı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
TAV büyük şirket. Birde USAŞ ile beraber şu ikram işine el atsa süper olacak. Hiç olmazsa DO & CO da biraz birşeyler öğrenir Usaştan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ufo haberi gibi?? incelesenize Türkiyedeki havacılığın durumunu? DHMİ 'nin özelleşmesi ne durumda? Havaalanı kapasiteleri neden arttırılamıyor? Pilotların, Hava Trafik Kontrolörlerinin, şirket çalışanlarının durumları ne? Ne haldeler, nasıl olmalılar?? Bunları kovuştursanıza LÜTFEN.... Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öyle bir başlık atıyorsunuz ki sanki tav la usaş ortak oldu kardeşim teki ev sahibi teki de kiracı bu sıralar haber bulamıyorsunuz herhalde diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000