20 Mayıs 2008, Salı 07:57:43

Gazipaşa Havaalanı için iddialı sözler!

Gazipaşa Havaalanı'ndaki çalışmaları inceleyen AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, havaalanının ihtiyaç duyulan şekilde açılmaması durumunda medya ve halk olarak hesabının sorulmasını istedi.
  • Yerel seçim yaklaşıyorya,milleti uyuttuguz yeter hala açacağım demek ve buna inanmak bu devirde ahhhhh
  • Bu rüyam gerceklesirken,asgarilerle degil azami ölcüler ile tamamlanmasi lazimdir.Herhangi bir olayda EMERGENCY Alani olarak kullanabilmek icin.Sayin Cavusoglu,bu aciklamasina cok gec kaldi.Kendi hareketinin secimle ilgili oldugunu,acikca belli etti.Kimin yaptigi degil,hersey zamani geldiginde yapilmalidir.Gazipasa ise cok gece kalmistir.
  • Gazipaşa havalanı açılacak gibi gözüküyor. Ama 2200 m de yeterli değildir.En az 3000 m ve 45 m eninde olmalı.
  • Sayın Çavuşoğlu,bırakın milleti kandırmayı artık, tam yerel seçimler öncesi acıklamalarınızla,yaptıklarınız birbirini tutmuyor. Madem 2200 metre pist olucaktı neden 1800 metre olarak onaylandı. Hem sonra isterse 3800 metre olsun, buraya düşünülen uçaklar nasıl inicek, yeni bir Kastamonu,Çaycuma yaratmakla mı övüneceksiniz. Hazır iktidarken oraya o havaalanını yapan,15 yıldır halkı kandıran zihniyetlerden hesap sorun

İnceleme sonrası TAV İşletme Müdürü Kemal Yenen ile beraber gazetecilerin sorularını cevaplandıran Çavuşoğlu, son günlerde bazı basın organlarında yer alan 'Gazipaşa Havaalanı'nın açılmayacağı yönündeki haberleri yalanladı. Çavuşoğlu, havaalanının bölgenin ihtiyacını karşılayacak şekilde açılacağı konusunda kararlı olduklarını söyledi. Çavuşoğlu şunları söyledi:

"Bazı gazete ve televizyonlarda 'Olmayacak, açılmayacak gibi' sık sık yer alan haberler tamamen asılsızdır. İnşaat burada başlamıştır. Ruhsat verilmiştir. Bu yönde aksi bir şey yazılmamalıdır. İhalenin yapılması, rekabet kurumundan kararın çıkması ve Devlet Hava Meydanları'nın kararı onaylaması ile beraber çalışmalar son hızıyla başladı. Burada Gazipaşa havaalanının ihtiyacı olan pist genişliği ve uzunluğu sağlanacaktır. Bu bizzat başbakanımızın, ulaştırma bakanımızın ve dolayısıyla bölge milletvekilimizin sözüdür. Kimi çevreler yaklaşan yerel seçimler öncesi havaalanı üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar. Halkımızın, turizmcilerin yatırımcıların şevkini kırmaya çalışıyorlar. İhtiyaç duyulan pist genişliği 45 metre, uzunluğu ise 2 bin 200 metre olması gerekiyor. Sivil havacılığın gerektirdiği standart neyse bunu yerine getirmek görevimizdir."

Kamulaştırma ile ilgili de vatandaşların duyduğu tedirginliğin yersiz olduğunu belirten Çavuşoğlu, gerektiği yerlerde gerekli kamulaştırmaların yapılacağını ifade etti. Gazipaşa'ya yapılacak olan Gökçeler Barajı ve Gazipaşa Adliye Sarayı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, bu yatırımların da söz verildiği gibi bitirileceğini ifade etti.

Gazipaşa Havaalanı için iddialı sözler!

Yorumlar

akcas ~ 16 yıl önce
Yerel seçim yaklaşıyorya,milleti uyuttuguz yeter hala açacağım demek ve buna inanmak bu devirde ahhhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bu rüyam gerceklesirken,asgarilerle degil azami ölcüler ile tamamlanmasi lazimdir.Herhangi bir olayda EMERGENCY Alani olarak kullanabilmek icin.Sayin Cavusoglu,bu aciklamasina cok gec kaldi.Kendi hareketinin secimle ilgili oldugunu,acikca belli etti.Kimin yaptigi degil,hersey zamani geldiginde yapilmalidir.Gazipasa ise cok gece kalmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAZİPAŞA TURİZM ~ 16 yıl önce
Gazipaşa havalanı açılacak gibi gözüküyor. Ama 2200 m de yeterli değildir.En az 3000 m ve 45 m eninde olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazipaşa ~ 16 yıl önce
Sayın Çavuşoğlu,bırakın milleti kandırmayı artık, tam yerel seçimler öncesi acıklamalarınızla,yaptıklarınız birbirini tutmuyor. Madem 2200 metre pist olucaktı neden 1800 metre olarak onaylandı. Hem sonra isterse 3800 metre olsun, buraya düşünülen uçaklar nasıl inicek, yeni bir Kastamonu,Çaycuma yaratmakla mı övüneceksiniz. Hazır iktidarken oraya o havaalanını yapan,15 yıldır halkı kandıran zihniyetlerden hesap sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000