28 Temmuz 2011, Perşembe 08:22:33

EASYJET'TEN İZMİR JESTİ...

Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Easy Jet’in dergisi, İzmir’i başta İngilizler olmak üzere, 6 milyon seyahat severe tanıtacak...
  • EASYJETin sahibi Guney Kibrisli yani RUM oldugunu bilen var mi ?? sizda daha kibrisda zafer sarkilari soyleyin
  • daha fazla uçuş istiyorum easy jetten. izmirden uçuşlarda uygun bilet bulamıyoruz. günleride uygun değil
  • schengen ulkelerini simdiden unut cunku turkiye ile ab ulkeleri arasinda openskies anlasmasi bulunmuyor. Hukumet Turk sirketlerini korumak amaciyla boyle bir anlasma yapmak istemiyor. Bu yuzden avrupa ucuslari fahis fiyata satiliyor ya zaten. Fas ve Tunus gibi ulkelerde bu anlasma gecerli, bosuna mi o ulkeler daha fazla yolcu cekiyor?
  • hayatım basel e schengen vizesiyle girebilir musun? yoksa okadarını biz de biliyoruz sınırda olamsa bile isviçre dediğin minicik ülke, istediğin ülkeye geçiş yap. önemli olan schengenle girilen ülkelere uçmak.
  • basel sabiha gökçen uçuyor.euroairport da,alman ,isviçre ve fransa ya ait 3 sınır kapısı var
  • Schengen ülkelerine de uçuş istiyoruz easyjet. Gurbetçi memleketleri hariç.
Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Easy Jet’in dergisi, İzmir’i başta İngilizler olmak üzere, 6 milyon seyahat severe tanıtacak. Easy Jet’in İletişim Direktörü Sheenagh Baxter Martin, “Tarihle iç içe, temiz, güvenli ve modern” olarak tanımladığı İzmir'i öncelikle İngilizler’e tanıtmak istediklerini söyledi.
 
Easy Jet’in İletişim Direktörü Sheenagh Baxter Martin, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak İzmir'e geldi. Martin, ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler’in yanı sıra İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Ticaret Odası, TAV İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İzmir Kalkınma Ajansı yetkilileri ile görüşmeler yaptı.
 
Altı sayfasını İzmir’in tanıtımına ayıracak
ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, Easy Jet’in İngiltere'den haftada iki gün İzmir'e direkt uçuşu bulunduğunu belirterek havayolu şirketinin yayın organının bu kuruluşla seyahat eden 6 milyon kişiye ulaştığını söyledi. Easy Jet Dergisi'nin Eylül sayısında altı sayfasını İzmir tanıtımına ayıracağını belirten İşler, şu bilgileri verdi:
 
“Easy Jet, geçen yıl İstanbul'a 400 bin yolcu getirdi. İzmir için de aynı beklenti içindeyiz. Ancak İzmir'i yeni yeni tanıyorlar. Eylül ayındaki altı sayfalık tanıtımın ardından, dergide yıl boyunca her ay İzmir'in bir başka yönünü, bir başka özelliğini tanıtan haberler yer alacak. Bir ay termali, iklimi, bir başka ay şarap ve zeytinyağı kültürü, tarihi yerleri, kültür turizmi anlatılacak.”
 
İzmir ilgi çekici bir destinasyon
İzmir'e ilk defa geldiğini belirten Easy Jet Dergisi İletişim Direktörü Sheenagh Baxter Martin ise, “tarihle iç içe, temiz, güvenli ve modern” diye tanımladığı İzmir'i öncelikle İngilizler’e tanıtmak istediklerini söyledi. Kentte tek başına dolaştığını anlatan Martin, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Biz İzmir'i dergimizle anlatıp önce bir talep yaratmaya çalışacağız. Türkiye İngilizler için Tunus ve Fas'tan sonra en çok tercih edilen üçüncü ülke. Biz sadece yoğun sezonda değil, düşük sezonda da çalışmak istiyoruz. İzmir fiyatlarıyla, kaliteli hizmetiyle, orta yaş ve üstünün bir çok yerde göremeyeceği yakınlıkla ilgi çekici bir destinasyon. Ayrıca kentin bu kadar eski bir tarihi olduğunu bilmiyordum. Hıristiyanlar için de öneml bir cazibe merkezi.”
EASYJET'TEN İZMİR JESTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
EASYJETin sahibi Guney Kibrisli yani RUM oldugunu bilen var mi ?? sizda daha kibrisda zafer sarkilari soyleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha fazla uçuş istiyorum easy jetten. izmirden uçuşlarda uygun bilet bulamıyoruz. günleride uygun değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
schengen ulkelerini simdiden unut cunku turkiye ile ab ulkeleri arasinda openskies anlasmasi bulunmuyor. Hukumet Turk sirketlerini korumak amaciyla boyle bir anlasma yapmak istemiyor. Bu yuzden avrupa ucuslari fahis fiyata satiliyor ya zaten. Fas ve Tunus gibi ulkelerde bu anlasma gecerli, bosuna mi o ulkeler daha fazla yolcu cekiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayatım basel e schengen vizesiyle girebilir musun? yoksa okadarını biz de biliyoruz sınırda olamsa bile isviçre dediğin minicik ülke, istediğin ülkeye geçiş yap. önemli olan schengenle girilen ülkelere uçmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
basel sabiha gökçen uçuyor.euroairport da,alman ,isviçre ve fransa ya ait 3 sınır kapısı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Schengen ülkelerine de uçuş istiyoruz easyjet. Gurbetçi memleketleri hariç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000