26 Mayıs 2010, Çarşamba 12:10:16

Airport Hotel kapasitesini artırdı

TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak havalimanlarında yiyecek içecek servisi sunan BTA Catering’in Atatürk Havalimanı’nda işlettiği İstanbul International Airport Hotel, kapasitesini artırdı.
  • ahl de çalışanlara indirimli üyelik verseler ya gym den sauna dan faydalansak... ne olur sankiii
  • Adanamızda da bu hotelinden aynı isminden var ve bence çok gözel bir hotel

Uluslarararası havalimanındaki konumlanması ve şehir merkezine yakınlığıyla iş ve turizm dünyasının tercihi olan Türkiye’ nin ilk ve en büyük havalimanı oteli İstanbul International Airport Hotel, kapasitesini artırarak oda sayısını 131’e yükseltti. Kara tarafında 85, hava tarafında ise 46 odası bulunan İstanbul International Airport Hotel, misafirlerine günlük konaklamanın yanı sıra saatlik konaklama imkanı da sağlıyor.

BTA Catering Genel Müdürü Sadettin Cesur, “İstanbul International Airport Hotel’e misafirlerimizin gösterdiği ilgi sunduğumuz konfor ve butik hizmetin etkisiyle çok fazla. BTA Catering olarak sunduğumuz hizmet kalitesini sektörümüzün dünya standartlarındaki örneklerinden daha da üst bir seviyeye taşımak için çalışıyoruz. Teknoloji ve modern çizgimizi otelimizin hem vitrininde hem de servisinde misafirlerimize hissetiriyoruz. Artan oda sayımızla daha fazla misafirlerimize bu deneyimi yaşatabileceğiz” dedi.

Kara ve hava tarafından ayrı girişleri olan İstanbul International Airport Hotel’de modern tasarım anlayışının hakim olduğu 131 oda bulunuyor. Odaların tamamında zengin seçenekli tv kanallarının yanı sıra uçuş detaylarının da takip edilebileceği LCD televizyon, internet girişi, çelik kasa ve minibar yer alıyor. Kesintisiz oda servisi ve uzun süreli kahvaltı hizmetinin sunulduğu İstanbul International Airport Hotel’de 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak konaklayabiliyor. Otel misafirleri Atatürk Havalimanı’nın iç ve dış hatlarına geçişte ücretsiz olarak shuttle servisinden faydalanabiliyorlar. Uçuşu bulanan otel misafirlerine ayrıca resepsiyondan veya terminalden check in işlemlerini online olarak gerçekleştirebilme imkanı sunuluyor. Bagajları yolcunun isteği doğrultusunda odasına bırakılıyor ve ayrılacağı gün aynı yerden alınarak yolcuya teslim ediliyor. İstanbul International Airport Hotel’de ayrıca, girişten önce veya çıkıştan sonra ücretsiz valiz saklama hizmeti veriliyor. Otelde konaklama yapan misafirler otelin otoparkını da ücretsiz olarak kullanabiliyor.

İstanbul International Airport Hotel’de, şirket yemeklerinden, toplantılarına kadar iş dünyasından birey ve kurumların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak üzere, farklı büyüklüklerde 4 adet toplantı salonu bulunuluyor. Toplantı Salonları gerektiğinde daha büyük organizasyonlar için 270 metrekarelik tek bir salona dönüştürülebiliyor. Ayrıca İstanbul International Airport Hotel’de önemli iş toplantıları için 10 kişilik iki “Executive Room” da hizmet veriyor.

Otelde egzersiz aletleri, masaj bölümünün de olduğu bir sağlık kulübü var. Sağlık kulübü yalnızca kara tarafında kalan misafirler tarafından kullanılabiliyor. Sağlık kulübünde 2 adet masaj odası, 2 adet sauna ve bir adet gym yer alıyor.
 

Airport Hotel kapasitesini artırdı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ahl de çalışanlara indirimli üyelik verseler ya gym den sauna dan faydalansak... ne olur sankiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adanamızda da bu hotelinden aynı isminden var ve bence çok gözel bir hotel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000