30 Ocak 2013, Çarşamba 13:26:44

SUNEXPRESS'TEN KARNE HEDİYESİ

Karneniz nasıl olursa olsun hediyeniz SunExpress’ten... Boyama kitabı ve sevimli ayıcık SunnySkyBear SunExpres’te çocukları bekliyor.
  • Helal olsun sana HACIM. Bu dönemde de idare ettin...
  • Boyama Kitabi 5 € icinde üc dört kalem var en adisinden. Birde isin arka tarafina bakmak lazim.Hostes bu kitabi satamazsa amirden okkali firca yiyor :D cok komik ya. SXD almanya Kabin Cheflerini ve DUS CGN STR Istasyon Cheflerini iyi bir gözetim altina almak lazim. HATA`yi haci sayda veya Paul schweigerde aramayin ortaligi karisdiran bu üc kisi Saygilar,
  • Sunexpress'in kabin içi uygulamalarıyla kim ilgileniyorsa derhal gönderilmeli! Bu kaçıncı fiyasko!!! Kim boyama kitabına o kadar para verir? tabi satamazsın :) Sanki jet sosyeteyi uçuruyorlarmış gibi davranmıyorlar mı... çok komik geliyor.
  • Is bulamayan sevgili kardesim, seen is bulma cabasini goster, is bulmus kardesim de sartlarini duzeltmenin cabasini. Hani yukaridakini asagiya cekmeyelim, birlikte yukari cikalim. Kimseye biyat etmeyelim, sirtimizdan para kazandirmayalim. Sana is vaad eden kurslara yazacaksin sen de derdini o zaman. Fo kardesim senin de cozumun maalesef burada degil. Abilerinle birlik olacaksin, sesini birlikte yukselteceksin. Sizzler burada yazdikca, sirtinizdan para kazanan insanlar avuclarini oksuyorlar. Calisin ve birlik olun. Havacilarin gelecegi buna bagli.
  • İlk olarak sunu belitetim ki Ben o fo degilim. Gerekli yerlere yapilan sikayetler ve rahatsizlarin haddini astigini ve artik yazmaktan usandigimizi belirtmek isterim. Arkadasima hak veriyorum. Ama size de veriyorum. Cok sukur ki ekmek kazanabilecegimiz bir kapimİz var lakin unutmamak gerekir ki bizler belli gereklilikleri yerine getirerek buraya geldik. Yaptigimiz operasyonu yapan diger sirketlerde ki calisan dostlarimiz cok daha iyi sartlardalar. Bizim amacimiz herkesin standardini ve hak ettigini almasidir. Bu demek degil ac gozluyuz. Cok sukur halimiz iyi karnimiz tok. Ama madem ki bu isin bedeline daha fazla veriliyorsa , bizlerde vasifsiz ve sigortasiz kacak isci muamelesi gormek istemiyoruz. Saygilarimla. Baska bir fo.
  • Aga millet fo olarak baslamak için uste para verıyor sıkayetın varsa burda paylasma gıt mudurune baskanına soyle.sanslısın kı fo olabılmıssın acıkta o kadar fo varken.
  • o boyama kitapları satılmak için yapıldı sonra bakıldı ki satılmıyor ki satılamaz da kabin ekiplerine onları satmak için yaptıkları baskılara yazık,sonra napalım şirin görünelim bari dediler.
  • SUNEX YİNE COMERTLİKTE SİNİR TANİMİYOR..BELLİKİ BOYAMA KİTAPLARİ İCİN KESENİN AGZİNİ ACMİS.NE KADAR COMERT OLDUGU FO MAASLARİNDANDA BELLİ...

SunExpress, ilk yarıyıl tatiline giren çocuklara, karnenin içeriğine bakmaksızın Sömestr hediyesi veriyor. Sömestr tatilinin boyunca, SunExpress ile uçan bütün çocuklar SunExpress’ten çeşitli hediyeler alacaklar. Boyama kitabı ve sevimli ayıcık SunnySkyBear SunExpres’te çocukları bekliyor. SunExpress, karnedeki notları bakmaksızın, SunExpress ile uçan bütün çocuklara hediye veriyor.

Bu uygulama ile karne stresi yaşayan çocukları sevindirmeyi amaçlayan SunExpress çocuk dostu olduğunu bir kez daha gösteriyor. SunExpress daha önce, Çocuk Kulübü gibi uygulamalar gerçekleştirmiş ve havaalanlarında Check-in kontuarlarının önüne meraklı çocukların yapılan işlemleri görmesi için tabure koyarak bir ilki gerçekleştirmişti.

SUNEXPRESS'TEN KARNE HEDİYESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gerçekten ~ 11 yıl önce
Helal olsun sana HACIM. Bu dönemde de idare ettin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Görevlisi ~ 11 yıl önce
Boyama Kitabi 5 € icinde üc dört kalem var en adisinden. Birde isin arka tarafina bakmak lazim.Hostes bu kitabi satamazsa amirden okkali firca yiyor :D cok komik ya. SXD almanya Kabin Cheflerini ve DUS CGN STR Istasyon Cheflerini iyi bir gözetim altina almak lazim. HATA`yi haci sayda veya Paul schweigerde aramayin ortaligi karisdiran bu üc kisi Saygilar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 11 yıl önce
Sunexpress'in kabin içi uygulamalarıyla kim ilgileniyorsa derhal gönderilmeli! Bu kaçıncı fiyasko!!! Kim boyama kitabına o kadar para verir? tabi satamazsın :) Sanki jet sosyeteyi uçuruyorlarmış gibi davranmıyorlar mı... çok komik geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birlik olun ~ 11 yıl önce
Is bulamayan sevgili kardesim, seen is bulma cabasini goster, is bulmus kardesim de sartlarini duzeltmenin cabasini. Hani yukaridakini asagiya cekmeyelim, birlikte yukari cikalim. Kimseye biyat etmeyelim, sirtimizdan para kazandirmayalim. Sana is vaad eden kurslara yazacaksin sen de derdini o zaman. Fo kardesim senin de cozumun maalesef burada degil. Abilerinle birlik olacaksin, sesini birlikte yukselteceksin. Sizzler burada yazdikca, sirtinizdan para kazanan insanlar avuclarini oksuyorlar. Calisin ve birlik olun. Havacilarin gelecegi buna bagli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ya yazan dostuma ~ 11 yıl önce
İlk olarak sunu belitetim ki Ben o fo degilim. Gerekli yerlere yapilan sikayetler ve rahatsizlarin haddini astigini ve artik yazmaktan usandigimizi belirtmek isterim. Arkadasima hak veriyorum. Ama size de veriyorum. Cok sukur ki ekmek kazanabilecegimiz bir kapimİz var lakin unutmamak gerekir ki bizler belli gereklilikleri yerine getirerek buraya geldik. Yaptigimiz operasyonu yapan diger sirketlerde ki calisan dostlarimiz cok daha iyi sartlardalar. Bizim amacimiz herkesin standardini ve hak ettigini almasidir. Bu demek degil ac gozluyuz. Cok sukur halimiz iyi karnimiz tok. Ama madem ki bu isin bedeline daha fazla veriliyorsa , bizlerde vasifsiz ve sigortasiz kacak isci muamelesi gormek istemiyoruz. Saygilarimla. Baska bir fo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 11 yıl önce
Aga millet fo olarak baslamak için uste para verıyor sıkayetın varsa burda paylasma gıt mudurune baskanına soyle.sanslısın kı fo olabılmıssın acıkta o kadar fo varken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ellerinde kaldı ~ 11 yıl önce
o boyama kitapları satılmak için yapıldı sonra bakıldı ki satılmıyor ki satılamaz da kabin ekiplerine onları satmak için yaptıkları baskılara yazık,sonra napalım şirin görünelim bari dediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 11 yıl önce
SUNEX YİNE COMERTLİKTE SİNİR TANİMİYOR..BELLİKİ BOYAMA KİTAPLARİ İCİN KESENİN AGZİNİ ACMİS.NE KADAR COMERT OLDUGU FO MAASLARİNDANDA BELLİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000