31 Ocak 2024, Çarşamba 14:03:43

SunExpress bir kez daha 'Great Place To Work' unvanının sahibi oldu

SunExpress, çalışanlarının geri bildirimleriyle 2023 yılının ardından 2024 yılında da “Great Place To Work’’ sertifikası almaya hak kazandı
  • Great Place to work anket sonuçları ile buraya yapılan yorumlara yapılan beğeniler arasında ters kolerasyon var, yani bilimsel olarak anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkıyor.
  • ulan daha dün adam intihar etti intihar !!! ne great workplace’inden bahsediyorsunuz ? haber bile yapmadınız gariban teknisyeni. kim bilir cemil ve avanelerinden ne kadar mobing yedi adam.
  • Bir havayolu sirketi temel ucretlere ZAM yapmamıs, ancak 33 TL olan dovız kurunu KUR KORUMALI adı altında 40 TL ye sabitlemis. Boylelikle EUR maas alan kisileri TL ye cevirmis. Gorunurde 33 TL den 40 TL ye olan sozde artisla maasa TL bazinda yuzde 21 zam yapmis olmus. Bankalarin yıllık mevduat faizinin TL bazinda kisisel hesaplara dahi yuzde 49 faiz verdigini goz onunde bulundurursak, buradan sirket kar etmis. Akıllı bir sirket. Finansal analizlere gore EUR doviz kuru Haziran itibariyla 40 TL yi bulacak. 4 aylik skalada her ay yukselen kuru baz alirsak, gorunurde yaptıgı yuzde 21 artis duzenlemesi, 4 aylık ortalama kur beklentisiyle kıyaslandıgında, sirkete aylık yuku personel (TL bazlı) bazında ortalama yuzde 10 olur. Haziran itibariyla da bu yük sona erer.Yıllık geliri totalde ortalama 500 bin TL olan x personel icin, ilgili sirketin toplamda yarattigi butce yuku guncel kur ile totalde 500 EUR (16.500 TL) yi gecmez. Yıllık maasa oranlanırsa verilen zam yuzde 3. Masal burda bitiyor.
  • sanırım ödül verilirken dikkat edilmeyen kısım bu. CEO'nun sözde zammı ile şirkette mutlu hiç kimse kalmadı. çalışanların aklı ile dalga geçer gibi yapılan ve her gün eriyen zam şirkette gerçekten BAYRAM havası estirdi.
  • Tebrik ediyorum çok sevindirici ve gururlandırıcı haber. Ayrıca en matematik özürlü yönetici ödülü kazanıldığını da paylaşalım lütfen
  • Parayla ödüller,ünvanlar almaya devam!şirkette bir tane mutlu çalışan yok,mutlu olanlar çalışanların emeğini sömüren yöneticiler ve dalkavukları.
  • hiç güvenilir bir araştırma şirketi olduğunu düşünmüyorum. reklam kokan hareketler. kokpit, kabin ve teknikten rastgele üçer insan seçin, görün bakalım ne kadar iyi bir çalışma ortamı varmış. Kaldı ki ankete katılım bittikten sonra zam olmayacağının açıklaması da bir tesadüf zannedersem. kokpit için maaş skalası neredeyse yarı yarıya pegasusla, kabinde ise geçim sıkıntısı yaşamayan yok. yıllardır yemek olayı çözülemedi. personelinin matematik bilgisi yokmuş gibi davranan bir yönetime sahip, şirketin geleceği iyi değil, herkes gitmenin hesabını yapıyor.
  • Örgutlu olmadığınız hergun,her düzenleme sizleri baskilamaya ve sindirmeye devam edecek!
  • Ödüllere doyamadınız , yok şurdan en harika havayolu yok burdan müthişsiniz. Sahi , güney afrika operasyonu nasıl gidiyor ? 2kabin amirinin önünü kesip kapkaç yapmaya çalışan sonrasında başarısız olan hırsızların olayını örtbas etmeye devam mı. Aaa doğru , güney afrikaya gidip ne kadar güvenli ne kadar harika olduğuna bakmıştınız değil mi. Bu
  • akşam çıkışta uğtrayın 'fırıncılar yüksek ödülü'nü de alın:)

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Great Place To Work® Enstitüsü tarafından kurum kültürü ve çalışan deneyimini ölçümlemek amacıyla çalışanlara yönelik gerçekleştirilen anonim anket ve analiz sonucunda bu yıl da “Great Place To Work” sertifikası almaya hak kazandı.

Stratejik öncelikleri arasında yer alan “çalışan bağlılığı ve mutluluğu” doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren SunExpress, çalışan deneyimi odağında inşa ettiği kurum kültürüyle geçen yılın ardından çalışanlarının bir kez daha takdirini kazandı. Çalışanlarının ankette paylaştığı geri bildirimler sonucunda “Great Place to Work” unvanının sahibi olan SunExpress, gerçekleştirilen anket kapsamında güvenilirlik, takım ruhu, saygı, hakkaniyet ve gurur gibi konularda değerlendirildi.

SunExpress’in çok uluslu ve dinamik yapısıyla, açık iletişim, çeşitlilik ve kapsayıcılık ve iş birliğine dayalı köklü kurum kültürü, çalışan memnuniyetini ölçümleme alanında dünya çapında kabul gören Great Place To Work® Enstitüsü tarafından yeniden tescillenmiş oldu.

Küresel bağımsız bir araştırma ve danışmanlık kuruluşu olan Great Place to Work®, 1992 yılından bu yana çalışanlarla dünya çapında anketler gerçekleştiriyor. Bu analizler, kurum kültürü ve çalışan deneyimi alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşıyor.

SunExpress bir kez daha 'Great Place To Work' unvanının sahibi oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

İlginç ~ 2 ay önce
Great Place to work anket sonuçları ile buraya yapılan yorumlara yapılan beğeniler arasında ters kolerasyon var, yani bilimsel olarak anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalancıyı…. ~ 3 ay önce
ulan daha dün adam intihar etti intihar !!! ne great workplace’inden bahsediyorsunuz ? haber bile yapmadınız gariban teknisyeni. kim bilir cemil ve avanelerinden ne kadar mobing yedi adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bereket Zamoglu ~ 3 ay önce
Bir havayolu sirketi temel ucretlere ZAM yapmamıs, ancak 33 TL olan dovız kurunu KUR KORUMALI adı altında 40 TL ye sabitlemis. Boylelikle EUR maas alan kisileri TL ye cevirmis. Gorunurde 33 TL den 40 TL ye olan sozde artisla maasa TL bazinda yuzde 21 zam yapmis olmus. Bankalarin yıllık mevduat faizinin TL bazinda kisisel hesaplara dahi yuzde 49 faiz verdigini goz onunde bulundurursak, buradan sirket kar etmis. Akıllı bir sirket. Finansal analizlere gore EUR doviz kuru Haziran itibariyla 40 TL yi bulacak. 4 aylik skalada her ay yukselen kuru baz alirsak, gorunurde yaptıgı yuzde 21 artis duzenlemesi, 4 aylık ortalama kur beklentisiyle kıyaslandıgında, sirkete aylık yuku personel (TL bazlı) bazında ortalama yuzde 10 olur. Haziran itibariyla da bu yük sona erer.Yıllık geliri totalde ortalama 500 bin TL olan x personel icin, ilgili sirketin toplamda yarattigi butce yuku guncel kur ile totalde 500 EUR (16.500 TL) yi gecmez. Yıllık maasa oranlanırsa verilen zam yuzde 3. Masal burda bitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bağlılık mutluluk ~ 3 ay önce
sanırım ödül verilirken dikkat edilmeyen kısım bu. CEO'nun sözde zammı ile şirkette mutlu hiç kimse kalmadı. çalışanların aklı ile dalga geçer gibi yapılan ve her gün eriyen zam şirkette gerçekten BAYRAM havası estirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakilentil ~ 3 ay önce
Tebrik ediyorum çok sevindirici ve gururlandırıcı haber. Ayrıca en matematik özürlü yönetici ödülü kazanıldığını da paylaşalım lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özsadakatsiz ~ 3 ay önce
Parayla ödüller,ünvanlar almaya devam!şirkette bir tane mutlu çalışan yok,mutlu olanlar çalışanların emeğini sömüren yöneticiler ve dalkavukları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZamExpress ~ 3 ay önce
hiç güvenilir bir araştırma şirketi olduğunu düşünmüyorum. reklam kokan hareketler. kokpit, kabin ve teknikten rastgele üçer insan seçin, görün bakalım ne kadar iyi bir çalışma ortamı varmış. Kaldı ki ankete katılım bittikten sonra zam olmayacağının açıklaması da bir tesadüf zannedersem. kokpit için maaş skalası neredeyse yarı yarıya pegasusla, kabinde ise geçim sıkıntısı yaşamayan yok. yıllardır yemek olayı çözülemedi. personelinin matematik bilgisi yokmuş gibi davranan bir yönetime sahip, şirketin geleceği iyi değil, herkes gitmenin hesabını yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu Madde ~ 3 ay önce
Örgutlu olmadığınız hergun,her düzenleme sizleri baskilamaya ve sindirmeye devam edecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahah ~ 3 ay önce
Ödüllere doyamadınız , yok şurdan en harika havayolu yok burdan müthişsiniz. Sahi , güney afrika operasyonu nasıl gidiyor ? 2kabin amirinin önünü kesip kapkaç yapmaya çalışan sonrasında başarısız olan hırsızların olayını örtbas etmeye devam mı. Aaa doğru , güney afrikaya gidip ne kadar güvenli ne kadar harika olduğuna bakmıştınız değil mi. Bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
security ~ 3 ay önce
oturdukları yerden security risk analizi yapanlar bunun için bari 1 duyuru yapsanız?:)
ödül ~ 3 ay önce
akşam çıkışta uğtrayın 'fırıncılar yüksek ödülü'nü de alın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000