01 Şubat 2024, Perşembe 15:05:29

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

SunExpress Havayolları'nın Boeing'den sipariş ettiği uçaklardan biri daha filoya katılmak üzere yola çıktı.

  • Getirin bakalim o ucaklarda ucacak ekip bulabilecek misiniz yakinda
  • Bu kadar mutsuz bu kadar tepkili bir ekibe durmadan ucak getirmek ve sadece ucak getirmek... bir adet simuator merkezi olmayan derslikleri baskalarindan kiralayan bir yonetim kalici yatirim olarak ucak aliyor. Mevcut kiralanan simulator merkezleri bir problem yasasa lisanslar guncelligini kaybetse dersliklerde problem olsa kabin kokpit recurrent dersleri gecikse... goz boyamaya boarda pembe sayfalar gostermeye calismak baska is kalicilik kalici yatirim yapmak bambaska bir is... neyse hayirli olsun kazasiz belasiz tok ve huzurlu ekiplerle kârlı mutlu ucuslar icra edilmesine nasipse.

SunExpress Havayolları'nın Boeing'den sipariş ettiği uçaklardan biri daha filoya katılmak üzere yola çıktı.



Amerikalı uçak üreticisi Boeing'e verilen siparişlerden TC-SMN kuyruk tescilli Boeing B737 Max 8 tipi yolcu uçağı sabah saatlerinde Antalya Havalimanı'na gelmek üzere havalandı. 



Boeing’in Seattle’daki tesislerinden kalkış yapan uçağın ilk durağı Keflavik olacak. Daha sonra ise direkt Antalya’ya gelmek üzere havalanacak. Bu uçakla birlikte SunExpress filosundaki Boeing 737 Max 8 tipi uçak sayısı 14’e çıkacak.

©AirportHaber

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

Yorumlar

Oh ~ 3 ay önce
Getirin bakalim o ucaklarda ucacak ekip bulabilecek misiniz yakinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 3 ay önce
Neden?
Masallah hocam masallah ceom ~ 3 ay önce
Bu kadar mutsuz bu kadar tepkili bir ekibe durmadan ucak getirmek ve sadece ucak getirmek... bir adet simuator merkezi olmayan derslikleri baskalarindan kiralayan bir yonetim kalici yatirim olarak ucak aliyor. Mevcut kiralanan simulator merkezleri bir problem yasasa lisanslar guncelligini kaybetse dersliklerde problem olsa kabin kokpit recurrent dersleri gecikse... goz boyamaya boarda pembe sayfalar gostermeye calismak baska is kalicilik kalici yatirim yapmak bambaska bir is... neyse hayirli olsun kazasiz belasiz tok ve huzurlu ekiplerle kârlı mutlu ucuslar icra edilmesine nasipse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alinan komisyonlari bilsen ~ 3 ay önce
Sen hergun ucak alirsin, hergun ucak getirirsin. Tamamen duygusal yani. Sim merkezi felan her zaman para birakmaz. Ilk basta alirsin mamani sonrasi olmaz. Gecis garantili kopru ya da musteri garantili hastane gibi dusun ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000