13 Mayıs 2011, Cuma 09:35:14

SUNEXPRESS'TEN BODRUM VE DALAMAN ATAĞI

SunExpress, İstanbul’dan Bodrum ve Dalaman uçuşlarına başlıyor...
  • sivas izmir istityoruz.....
  • Gunaydin, ati alan Uskudar'i gecti. Yaklasik 2 ay once Fethiye'de yapacagim tatilim icin bilet bakarken THY haricinde zamanlama olarak ucak bulmakta zorlaniyordum. Tatillerini ayarlayan insanlar zaten biletlerini aldi, bu hatta biraz gec kaldilar. Bir dahaki yaza kaldi artik.
  • sefer sayısı arttıkça, çalışmaktan canımız çıkacak! turizme iyi olacak diyelim bari..
  • saw erzincan seferini artdırırsanız seviniriz
  • uçuş sayısı artıyor da artıyor...güzel birşey sunex için...tebrik ediyorum, umarım başarırlar..bu yaz baya çetin bir rekabet olacak..umarım sezon sonunda birileri gümlemez...yeni başlayan havayolları için işler çok zor...sky akıllılık etti, kışın başladı, en azından belli bir bilinirlik yarattı...hizmet kalitesini bu şekilde devam ettirir ise, devamlılık gelir...herkese iyi sezonlar...amerikadan selamlar...
  • bu iyi olacak hem tatilciler hemde sunexpress açısından.. hiç olamzsa yuksek sezonda biraz daha fazla ucarak gecen seneki zarar tablosunun oluşmasının onune gecilir umarim.ama saatler biraz uygunsuz gibi.ama yinede yarıdan fazlasi dolar. sonucta yazin o bolgeler çok kalabalık oluyor. ama sky da baslayinca biraz fazla kapasite oalcak gibi gorunuyor. havayollarinin pek hoşuna gitmeyecek ama yolcu için iyi olacak.

SunExpress, İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) çıkışlı uçuşlarına yaz dönemine özel olarak Bodrum ve Dalaman’ı da ekledi. Özellikle haftasonu tatilleri için planlanan seferlerin eklenmesiyle birlikte SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen merkezli iç hat destinasyonlarını sayısı 15’e yükseldi.

SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen – Bodrum seferleri pazartesi, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada 3, Dalaman seferleri ise pazartesi ve cuma olmak üzere 2 kere düzenlenecek. Saatleri haftasonu tatilcilerine Bodrum ve Dalaman’da en uzun süreyi verecek şekilde ayarlanan seferler, 13 Haziran ile 19 Eylül arasında geçerli olacak.

SunExpress’in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 59,99 TL’den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Yolcu Avantaj Programı SunPoints’te, yolcular seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor. SunExpress, yaz sezonunda iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen’den Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kars, Mardin, Samsun, Trabzon ve Van’a uçuyor.

SUNEXPRESS'TEN BODRUM VE DALAMAN ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
sivas izmir istityoruz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gunaydin, ati alan Uskudar'i gecti. Yaklasik 2 ay once Fethiye'de yapacagim tatilim icin bilet bakarken THY haricinde zamanlama olarak ucak bulmakta zorlaniyordum. Tatillerini ayarlayan insanlar zaten biletlerini aldi, bu hatta biraz gec kaldilar. Bir dahaki yaza kaldi artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sefer sayısı arttıkça, çalışmaktan canımız çıkacak! turizme iyi olacak diyelim bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saw erzincan seferini artdırırsanız seviniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçuş sayısı artıyor da artıyor...güzel birşey sunex için...tebrik ediyorum, umarım başarırlar..bu yaz baya çetin bir rekabet olacak..umarım sezon sonunda birileri gümlemez...yeni başlayan havayolları için işler çok zor...sky akıllılık etti, kışın başladı, en azından belli bir bilinirlik yarattı...hizmet kalitesini bu şekilde devam ettirir ise, devamlılık gelir...herkese iyi sezonlar...amerikadan selamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu iyi olacak hem tatilciler hemde sunexpress açısından.. hiç olamzsa yuksek sezonda biraz daha fazla ucarak gecen seneki zarar tablosunun oluşmasının onune gecilir umarim.ama saatler biraz uygunsuz gibi.ama yinede yarıdan fazlasi dolar. sonucta yazin o bolgeler çok kalabalık oluyor. ama sky da baslayinca biraz fazla kapasite oalcak gibi gorunuyor. havayollarinin pek hoşuna gitmeyecek ama yolcu için iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000