21 Temmuz 2022, Perşembe 10:23:41

SUNEXPRESS'İN UÇAK İÇİ YEMEĞİNDEN YILAN VE SALYANGOZ ÇIKTI!

Sunexpress Havayolları uçağında yolculara ve ekibe ikram edilen yemeklerde yılan ve salyangoz çıktı.
  • Uçağa yüklenen hiçbir şeyi yemem, yemedim, yemeyeceğim. Günler öncesinden hazırlanıp dondurulan ölü gıdalar, hiçbir besin değeri alamazsınız,sadece posa... yolcu da çırpınsın yemekte yemek diye verin kurtulun bir şey sanıyorlar.
  • Allah kahretsin, bir daha sizin uçağınıza binersem ne olayım...
  • Çok seyahat ettiğimden dolayı bu firmaya ait yemeklerden yememe rağmen böyle bir olası durumla karşılaşmadım. Sancak firmasının profesyonel ve tecrübeli çalışan personellerinin bu tarz şeyleri gözden kaçırmasına imkan yoktur. Çok basit ki Karalama kampanyası ve sabotaj olduğu bariz bellidir.
  • yilan eti denemedim, ucusularda kendi yemegimi getiririm. almim mersi
  • Bazi sirketin ekipleri vietnam ve tayland yatilarda bu yiyecekleri sirf denemek icin yiyorlar zaten, nasil mideleri bulanmis simdi. Timsah yiyen hostes gordum
  • Sunexpress crew size sesleniyorum buraya üşüşmüşsünüz karınca sürüsü gibi milletin yorumlarını oyluyorsunuz :D:D Manipülasyonda zirve :D
  • girin twitterda SunExpress yazın, insanların birçok konuda ne kadar mağdur olduğunu görün, alt tarafı bir yolculuk yapacak millet, yaşamadığı rezillik kalmıyor, eninde sonunda bir yerde patlıyor tabi rezillikler
  • Teknisyenine pis su içiren şirketten ne bekliyorsunuz. Yeterki şirket kar etsin. Yılan salyangoz daha ucuza gelmiştir ondan koymuşlardır menüye. Şimdi yalanlarlar biz kondurmadık diye.
  • Diren SANCAK... resmen sabotaj
  • Komplomu değilmi bilinmez? Ben daha önce bu şirkette çalıştım ama bir akıllıda çıkıp o yemekler kaç derecede ısıtılıyor bu hayvan neden hala canlı kadar parlak demiyor.

Sunexpress Havayolları uçağında yolculara ve ekibe ikram edilen yemeklerde yılan ve salyangoz çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sunexpress Havayollar uçaklarına ikram hizmeti veren Sancak Catering'in yemeklerinden yılan ve salyangoz çıktı. Görenleri şaşkına çeviren o yemekler, insan sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi.

İkram sırasında yemekten çıkan yılan başı ve salyangozun yanı sıra küflü yemekleri gören yolcular duruma isyan etti.

İşte o inanılmaz anlar:

 







SUNEXPRESS'İN UÇAK İÇİ YEMEĞİNDEN YILAN VE SALYANGOZ ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (208)

Ekip ~ 2 yıl önce
Uçağa yüklenen hiçbir şeyi yemem, yemedim, yemeyeceğim. Günler öncesinden hazırlanıp dondurulan ölü gıdalar, hiçbir besin değeri alamazsınız,sadece posa... yolcu da çırpınsın yemekte yemek diye verin kurtulun bir şey sanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğrenççç ~ 2 yıl önce
Allah kahretsin, bir daha sizin uçağınıza binersem ne olayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calimero ~ 2 yıl önce
Çok seyahat ettiğimden dolayı bu firmaya ait yemeklerden yememe rağmen böyle bir olası durumla karşılaşmadım. Sancak firmasının profesyonel ve tecrübeli çalışan personellerinin bu tarz şeyleri gözden kaçırmasına imkan yoktur. Çok basit ki Karalama kampanyası ve sabotaj olduğu bariz bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanem ~ 2 yıl önce
Bu yaziyi yazan Sancak personeli olabilirmi.Nedeseniz kurtuluş yok artık.Bosuna reklam yapmayin.
Miş gibi ~ 2 yıl önce
Yolcuymuş gibi yapamayışın... komik
x ~ 2 yıl önce
yilan eti denemedim, ucusularda kendi yemegimi getiririm. almim mersi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekipler ~ 2 yıl önce
Bazi sirketin ekipleri vietnam ve tayland yatilarda bu yiyecekleri sirf denemek icin yiyorlar zaten, nasil mideleri bulanmis simdi. Timsah yiyen hostes gordum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Sen yedin mi?
Crew burada ~ 2 yıl önce
Sunexpress crew size sesleniyorum buraya üşüşmüşsünüz karınca sürüsü gibi milletin yorumlarını oyluyorsunuz :D:D Manipülasyonda zirve :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpress mağduru ~ 2 yıl önce
girin twitterda SunExpress yazın, insanların birçok konuda ne kadar mağdur olduğunu görün, alt tarafı bir yolculuk yapacak millet, yaşamadığı rezillik kalmıyor, eninde sonunda bir yerde patlıyor tabi rezillikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir Teknik ~ 2 yıl önce
Teknisyenine pis su içiren şirketten ne bekliyorsunuz. Yeterki şirket kar etsin. Yılan salyangoz daha ucuza gelmiştir ondan koymuşlardır menüye. Şimdi yalanlarlar biz kondurmadık diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pis su ~ 2 yıl önce
Su pisse içme arkadaş, hatta çalışmada, git temiz su veren yerde çalış. Ekmek yediğin yere bu şekilde itham etmek yakışıyor mu?
Harekat ~ 2 yıl önce
Diren SANCAK... resmen sabotaj

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sancak??? ~ 2 yıl önce
Komplomu değilmi bilinmez? Ben daha önce bu şirkette çalıştım ama bir akıllıda çıkıp o yemekler kaç derecede ısıtılıyor bu hayvan neden hala canlı kadar parlak demiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000