18 Nisan 2024, Perşembe 13:12:49

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NI OTOGARA ÇEVİRDİLER!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şikayetler artıyor... Terminal çıkışı otogara dönüştü!
  • Ben bunlarla hiç uğraşmıyorum. Buskirala.com dan transfer hizmeti alıyorum. Fiyatı da öyle fazla falan değil. En azından mahşer kalabalığı yok.
  • Bu otobüsler sayesinde bursa,kocaeli gibi yakın illerde yaşayan tüm vatandaşlar sabiha Gökcen havalimanı sanki kendi şehirlerinde gibi yurt dışı ve içi uçuşlarını yapıyor . Dünyanın her yerinde böyle. SÜPER KALİTE DE BIR HİZMET SUNULUYOR.HIZMET EDENLERE TEŞEKKÜRLER.Karşı çıkanlarda maddi çıkar nedeniyledir.
  • Malezyanin elinden alin diyorsunuz da haberleri mi unuttunuz. Malezya zaten yonetmek istemiyor, zarar eden bir havalimani. Havalimanin eksikleri giderilmeden vatandasin kullanimina acildi. Planlama hatalari ve tecrubesizlik sonucu ortaya cikan SAW.
  • Vali, polis, ısg, heaş hiç biri hanutçulara bir yaptırım yapamıyor çünkü böyle bir kanun yok adamı içerde yolcuların kolundan çekerken bilet satarken yakalıyorsun polise veriyorsun 600TL ile 1000 TL arası ceza yazıyor gönderiyor. Adam vazgeçmiyor günde 5-6 bin para kazandığı için hiçbir caydırıcı özelliği kalmıyor. Önce güvenlik konseyi toplanıp bir karar alacaklar sonra bunu güvenlik ve polislere dağıtacaklar hanutçuları içeri almayacaklar....
  • Sabiha Gökçen yönetimi Belediye ci olunca Türkiye Havcılığı da küçük işler kazançlar için bu duruma düşer.
  • tamam iyi has ta yolcuların kollarından çekmek normalmi elbette otobüs olacak olması da lazım amma böyle şark usuli kayri medeni yöntemlerlemi olcak
  • Pardonda neyle gideceğiz havaalanına taksi mi tutalım taksi plakanız mı var hayırdır ?
  • Metro ile ulaşım kolay İlk hareket noktası saw. Diğer otobüsler karşıdan gelir. Tem de bir hareket noktasına girer. Böyle bir dert yok. Bir de belediyeler uygun fiyata taşır. Koltuk fazla olur. İkram olmaz. Muhtemelen havalimani yolcusundan çok Anadolu yakası halkı kullanıyordur Benim bursa dan bir tanıdık İstanbul a gelecek alacağım onu. Direk İstanbul havalimanina gel dedim. Otogar a gelene kadar elli duraga uğrayacak. Bbbus ile şimdi İstanbul seyahat gelecek İki saate İstanbul havalimaninda.
  • Siz yakışmıyor deyince yakışmayacak mı ? Millet taksi canavarlarına mı binsin ?
  • Bir tek bu otobüsler mi? Ana yol kenarına utanmasalar ikinciye değildi neredeyse üçüncü sırayı araç park yeri yapacaklar. Hem de Otoyoldan geldikten sonraki keskin virajda dahi tehlikeli şekilde yol kenarına park ediyorlar. Sözde EDS var çalıştırmıyorlar. Oy kaygısıyla kimse işini düzgün yapmıyor. Diğer ülkeler bunu nasıl beceriyorsa gidip öğrenmek lazım .   .

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şikayetler artıyor... Terminal çıkışı otogara dönüştü!

Türkiye'nin dünyaya açılan önemli kapılarından biri olan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren otobüs şirketlerinden gelen şikayetler artarak devam ediyor. Uluslararası havalimanının Topkapı otobüs terminalini anımsatan bir görüntü sergilediği ifade ediliyor.

37,1 MİLYON YOLCU AĞIRLAYAN HAVALİMANINA YAKIŞMIYOR!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun yolcu trafiğine sahip ikinci havalimanı olmasına rağmen, çevre illerle kara ulaşımını sağlayan otobüs şirketlerinin terminal çıkışında sergilediği görüntü tartışmalara neden oluyor. Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova gibi yakın şehirler arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüsler, terminal çıkışını adeta bir otogara dönüştürmüş durumda. Geçen yıl 37,1 milyon yolcuya hizmet veren havalimanındaki bu durumun, hem hava yolu şirketlerinin hem de havalimanının prestijini zedelediği belirtiliyor.

HEMEN HER GÜN TARTIŞMA YAŞANIYOR!

Günlük olarak terminal çıkışında yaşanan olayların önüne geçmek için polis tarafından sıkı önlemler alınırken, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amirliği ve havalimanı otoritesi, bu duruma ilişkin önlemler almaları bekleniyor. Yolcuların, hanutçuların rahatsız edici davranışları nedeniyle sık sık tartışma yaşanıyor.

HAVALİMANI METROSUYLA GELİP OTOBÜSE BİNİYORLAR

Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na metro ile İstanbul şehir içinden gelen birçok vatandaşın da valizleriyle gelerek havalimanındaki otobüsler aracılığıyla şehirler arası seyahat ettiği tespit edildi. Havalimanının adeta bir otobüs terminaline dönüştüğü belirtiliyor.

Havalimanındaki otogar görüntüsüyle ilgili olarak, alınacak önlemler ve gelecek adımların ne olacağı ise merak ediliyor.

©AirportHaber.com

 
















 

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NI OTOGARA ÇEVİRDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Semanur Öztürk ~ 10 gün önce
Ben bunlarla hiç uğraşmıyorum. Buskirala.com dan transfer hizmeti alıyorum. Fiyatı da öyle fazla falan değil. En azından mahşer kalabalığı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüksel ~ 11 gün önce
Bu otobüsler sayesinde bursa,kocaeli gibi yakın illerde yaşayan tüm vatandaşlar sabiha Gökcen havalimanı sanki kendi şehirlerinde gibi yurt dışı ve içi uçuşlarını yapıyor . Dünyanın her yerinde böyle. SÜPER KALİTE DE BIR HİZMET SUNULUYOR.HIZMET EDENLERE TEŞEKKÜRLER.Karşı çıkanlarda maddi çıkar nedeniyledir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 gün önce
Malezyanin elinden alin diyorsunuz da haberleri mi unuttunuz. Malezya zaten yonetmek istemiyor, zarar eden bir havalimani. Havalimanin eksikleri giderilmeden vatandasin kullanimina acildi. Planlama hatalari ve tecrubesizlik sonucu ortaya cikan SAW.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW1 ~ 12 gün önce
Vali, polis, ısg, heaş hiç biri hanutçulara bir yaptırım yapamıyor çünkü böyle bir kanun yok adamı içerde yolcuların kolundan çekerken bilet satarken yakalıyorsun polise veriyorsun 600TL ile 1000 TL arası ceza yazıyor gönderiyor. Adam vazgeçmiyor günde 5-6 bin para kazandığı için hiçbir caydırıcı özelliği kalmıyor. Önce güvenlik konseyi toplanıp bir karar alacaklar sonra bunu güvenlik ve polislere dağıtacaklar hanutçuları içeri almayacaklar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 12 gün önce
Sabiha Gökçen yönetimi Belediye ci olunca Türkiye Havcılığı da küçük işler kazançlar için bu duruma düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gara Emmi ~ 13 gün önce
tamam iyi has ta yolcuların kollarından çekmek normalmi elbette otobüs olacak olması da lazım amma böyle şark usuli kayri medeni yöntemlerlemi olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WwW ~ 13 gün önce
Pardonda neyle gideceğiz havaalanına taksi mi tutalım taksi plakanız mı var hayırdır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw otogar ~ 13 gün önce
Metro ile ulaşım kolay İlk hareket noktası saw. Diğer otobüsler karşıdan gelir. Tem de bir hareket noktasına girer. Böyle bir dert yok. Bir de belediyeler uygun fiyata taşır. Koltuk fazla olur. İkram olmaz. Muhtemelen havalimani yolcusundan çok Anadolu yakası halkı kullanıyordur Benim bursa dan bir tanıdık İstanbul a gelecek alacağım onu. Direk İstanbul havalimanina gel dedim. Otogar a gelene kadar elli duraga uğrayacak. Bbbus ile şimdi İstanbul seyahat gelecek İki saate İstanbul havalimaninda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 13 gün önce
Siz yakışmıyor deyince yakışmayacak mı ? Millet taksi canavarlarına mı binsin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 13 gün önce
Bir tek bu otobüsler mi? Ana yol kenarına utanmasalar ikinciye değildi neredeyse üçüncü sırayı araç park yeri yapacaklar. Hem de Otoyoldan geldikten sonraki keskin virajda dahi tehlikeli şekilde yol kenarına park ediyorlar. Sözde EDS var çalıştırmıyorlar. Oy kaygısıyla kimse işini düzgün yapmıyor. Diğer ülkeler bunu nasıl beceriyorsa gidip öğrenmek lazım .   .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000