15 Ekim 2015, Perşembe 10:52:40

Sunexpress kabin memuru alacak

Sunexpress Havayolları kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • maaşlar nasıl yanlış . hangi yorum dogru senekspress?
  • artis artis artis..
  • sen önce firmanın adını doğru yaz , sonra maaşıyla ilgilenirsin. maaş belli : base maaşı 400 euro (50 saat), 50 saatten sonra ilk yılında olan kabin memuru saat başı 5, ikinci yıldan itibaren saat başı 7 euro alır. TK uçuşları için ekstra prim verilir,iç hat uçuşlarının saat hesaplaması 1.5 ile çarpılır, uçak içi satışlar ve yatı paralarıyla ilk yılında 3000'i net gecer, ikinci yılında 4000'i çok rahat gecer kazanç. sınavları geçebileceğini düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.sunexpress e girmek için can atıp da sınavda elenen kişilerin karalamalarını dikkate almayın derim.kedi ciğer hesabı. saygılar.
  • bu alımlarda sadece istanbul ve ankara için mi başvurulabiliyor bilen var mı? başvuru sırasında cevaplanması gereken soruda çalışmak istediğiniz şehir sadece İstanbul ve ankara olarak çıkıyor. herhangi bir bilgisi olan var mı? ben Antalya base için basvurcağım. teşekkürler.
  • Maaşların tümü açıklama getiren bir arkadaşımız dışında hepsi yalandır inanmayın.
  • Başvurmayın arkadaşlar! Kendini başbakan sanan I.K. Mülakatçıları ve Artis ekipleriyle nitelikli olsanız bile sizi elerler. Torpiliniz yoksa adamınız yoksa üzülürsünüz benden demesi başka iş bakın!
  • Arkadaslar sunexpress' te beş aydır çalışmakta olan bir kabin memuru olarak gayet memnunum. Ve havaciligi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim maas ilk yil, yeni bir kabin memuru için yaz kış ortalaması 2.500 civarı demislerdi baslarken ama daha üstünde olduğunu rahatlıkla soyleyebilirim.
  • 10 yıldır ucuyorum sirketimizde ve kabin amiriyim.bizim sirktette ne kadar ucarsan okadar cok para kazanırsın..2 ay once baslamis ve 105 saat ucan kabin memuru 5000 tl nin uzerinde para aldı.base maas 400 eurodur.ama ucus tanzimalatirya 90 saat ucan bir memur 4000 uzerinde alır yatisiz..indirimli ucak biletleri (emirates dahil),ozel saglik sigortasi, gibi guzel artilarida mevcuttur.Herkese tafsiye ederim
  • THY den sonra en iyi maaş veren şirket! Biraz yorulursunuz ama hep Anadolujet uçuyorsun ve sıkıcı! Ama yok ben uçarım dersen de eyvallah ! Türkiye de en iyi havacılık eğitimi bu şirket tarafından veriliyor çünkü %49 Alman gücü Lutfhansa !!!
  • pgs gene yandı. Gene yetişmiş elemanlarının bi kısmını kaybedecek. Sendika var uçuş limiti var. Daha nolsun? en azından görev değişikliği almazsınız günde 5 defa. Hangi uçuşa gititğiniz belli olur. maaşınızdan şirket ne kadar kırptı diye söylenmezsiniz. Sunexp iyidir iyi.

Sunexpress Havayolları kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

İnternet üzerinden bir ilan yayınlayan şirket, yaş aralığını 20-35 olarak belirledi. İyi derecede İngilizce ve yüzme bilen adayları tercih edeceğini açıklayan Sunexpress, dış görünüşe özen gösterilmesini de vurguladı.

İşte Sunexpress'in ilanı:

Genel Nitelikler

Uçma fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Masabaşı işler size göre değil mi? Belki de hayalinizdeki meslek SunExpress’de.

25 yıldır yolcularımızı sevdiklerine ulaştırıyoruz. 1000’e yakın kabin memurumuz hergün yolcularını büyük bir mutlulukla uçaklarımızda ağırlıyor.

Türk misafirperverliğini uçuş emniyeti ile mükemmel şekilde harmanlayan dinamik ve çok yönlü bir meslek edinmek istemez misiniz? Ya mesleğiniz boyunca farklı şehirler ve ülkeler görmeye ne dersiniz?

Cevabınız “Evet” ise ve aşağıdaki kriterlere sahipseniz biz de sizinle tanışmak ve sizi SunExpress ailemize dahil etmek için sabırsızlanıyoruz.

• T.C. vatandaşı iseniz ve T.C. Pasaportuna sahipseniz
• 20 - 35 yaşları aralığındaysanız
• Yurt içi en az lise diploması veya Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi ibraz edebilecekseniz
• İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir)
• Bayan adaylar için 1.60 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz
• Bay adaylar için 1.65 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz
• Dış görünüşüne özen gösteriyor ve İyi derecede yüzme biliyorsanız

İş Tanımı

Sınav merkezlerimiz İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'dır.
Ankara ve İstanbul (Asya) bölgelerimiz için alım yapılmaktadır.

Kriterleri uygun olan adaylarımız ikametlerinin en yakın olduğu merkezlerimize davet edilmektedirler.
İşe Alım sürecimiz aşağıdaki gibi gerçekleşmektedir;

1. Gün
• 100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı (1 Saat)
• İngilizce pratik mülakatı (10 dk)
• Online kişilik envanteri için şifre gönderimi

2. Gün
• Kurul mülakatı (1/2 Saat)

Önemli Not: Şirketimiz hiç bir suretle uzaktan görüntülü mülakat süreci gerçekleştirmemektedir.

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

Sunexpress kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

misafir ~ 7 yıl önce
maaşlar nasıl yanlış . hangi yorum dogru senekspress?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni bir kelime ~ 9 yıl önce
artis artis artis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunexpress iyidir ~ 9 yıl önce
sen önce firmanın adını doğru yaz , sonra maaşıyla ilgilenirsin. maaş belli : base maaşı 400 euro (50 saat), 50 saatten sonra ilk yılında olan kabin memuru saat başı 5, ikinci yıldan itibaren saat başı 7 euro alır. TK uçuşları için ekstra prim verilir,iç hat uçuşlarının saat hesaplaması 1.5 ile çarpılır, uçak içi satışlar ve yatı paralarıyla ilk yılında 3000'i net gecer, ikinci yılında 4000'i çok rahat gecer kazanç. sınavları geçebileceğini düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.sunexpress e girmek için can atıp da sınavda elenen kişilerin karalamalarını dikkate almayın derim.kedi ciğer hesabı. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlıs ~ 9 yıl önce
30 saat 400 euro ...20 saat i 5 le carp esittiir 100 euro..50 saat ucreti 500euro yapar..bilginize
ANTALYA ~ 9 yıl önce
bu alımlarda sadece istanbul ve ankara için mi başvurulabiliyor bilen var mı? başvuru sırasında cevaplanması gereken soruda çalışmak istediğiniz şehir sadece İstanbul ve ankara olarak çıkıyor. herhangi bir bilgisi olan var mı? ben Antalya base için basvurcağım. teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrudur ~ 9 yıl önce
su an sadece ankara ve istanbul görünüyor..Fakat son dakika ihtiyaca göre baska bir base cekebilirler..su an eigitmde olan grubun basina gelen gibi mesela
Sunekspress ~ 9 yıl önce
Maaşların tümü açıklama getiren bir arkadaşımız dışında hepsi yalandır inanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 9 yıl önce
Başvurmayın arkadaşlar! Kendini başbakan sanan I.K. Mülakatçıları ve Artis ekipleriyle nitelikli olsanız bile sizi elerler. Torpiliniz yoksa adamınız yoksa üzülürsünüz benden demesi başka iş bakın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil miiii ~ 9 yıl önce
torpilin gecmedigi tek şirket sunexpress..genel mudurun kardesi olsan giremezssin ama tk da oylemii..insan muamelesi göreceginiz tek yer sunexpress..hiyerarsinin olmadigi herkesin bir birey olarak deger verildigi bir kurum.
bkz. ~ 9 yıl önce
bkz. kedi ciğer ilişkisi.
mşsafşr ~ 7 yıl önce
kesinlikle katılmıyorum. torpillik bir durum yok. ingilizce speaking geliştirin ve rahat olun. sizi tercih edeceklerdir. yarısı kem küm ediyor ing. konuşmada ondan eleniyorlar bence
Calisan ~ 9 yıl önce
Arkadaslar sunexpress' te beş aydır çalışmakta olan bir kabin memuru olarak gayet memnunum. Ve havaciligi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim maas ilk yil, yeni bir kabin memuru için yaz kış ortalaması 2.500 civarı demislerdi baslarken ama daha üstünde olduğunu rahatlıkla soyleyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw esb base ~ 9 yıl önce
saw ve esb base de kazanclar ayt ve adb ye gore daha yuksek..90 saat ucan saw base de 4000tl uzeri alır..bacak parası ,katsayı oranlarıyla birlikte..
sxs kalitesi ~ 9 yıl önce
10 yıldır ucuyorum sirketimizde ve kabin amiriyim.bizim sirktette ne kadar ucarsan okadar cok para kazanırsın..2 ay once baslamis ve 105 saat ucan kabin memuru 5000 tl nin uzerinde para aldı.base maas 400 eurodur.ama ucus tanzimalatirya 90 saat ucan bir memur 4000 uzerinde alır yatisiz..indirimli ucak biletleri (emirates dahil),ozel saglik sigortasi, gibi guzel artilarida mevcuttur.Herkese tafsiye ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At yalanını ~ 9 yıl önce
Sev inananı..
yalan mı gercekmi.. ~ 9 yıl önce
mail adresini ver göndereyim maas bordrosunu kim yalan soyluyor anlaşilir..yalanmı gercekmi anlarsin
Uçan garson ~ 9 yıl önce
5000 lira alıyomuş buna kargalar güler.
gonder mailini ~ 9 yıl önce
o zaman at mail adresini güldüreyim seni....
aday ~ 9 yıl önce
10 gün önce ilana başvurdum, ne zaman dönüş yaparlar? Tüm niteliklerim uyuyor.
kasim ay, ~ 9 yıl önce
kasim ayinın ilk haftasi aramalara baslanicakmis..
Eski XQ'lu ~ 9 yıl önce
THY den sonra en iyi maaş veren şirket! Biraz yorulursunuz ama hep Anadolujet uçuyorsun ve sıkıcı! Ama yok ben uçarım dersen de eyvallah ! Türkiye de en iyi havacılık eğitimi bu şirket tarafından veriliyor çünkü %49 Alman gücü Lutfhansa !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgsyandı ~ 9 yıl önce
pgs gene yandı. Gene yetişmiş elemanlarının bi kısmını kaybedecek. Sendika var uçuş limiti var. Daha nolsun? en azından görev değişikliği almazsınız günde 5 defa. Hangi uçuşa gititğiniz belli olur. maaşınızdan şirket ne kadar kırptı diye söylenmezsiniz. Sunexp iyidir iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malesef ~ 9 yıl önce
sendikamiz yok malesef:(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000