11 Mart 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu iftirayı atan kızı tanıyorum hatta ikizi varmış bizim uçuşta daha yeni yalandan ağlayıp bu olayı anlatıp amirden teşekkür istemişti arkamda nevin var demişti hatta dikkat edin bu ikiz kızlara tehlikeliler böyle insanları nasıl çalıştırıyorlar..
  • Her 4-5 ayda bir fırsatım olduğunda Kızılay a kan verirdim. Bir seferinde iğne giren bölgeye pamuğu fazla bastirmamisim ertesi gün morluk ve şırınga izi fazlasıyla belli olur şekilde ise gitmek durumunda kaldım. 2 gün sonra genel müdür odasında buldum kendimi. Uyuşturucu kullandığım söylenmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Gülsem mi ağlasam mı öyle berbat bir durum. Kızılayın verdiği teşekkür belgesi ve telefona gönderdiği mesajı gösterdim. "İzler bu yüzden dedim, zaten kullansam kan veremem" dedim. Tamam dediler, çıkarken "o iftirayı atanların isinlerini bana söylemeyin" dedim. "Bugüne kadar kardeşim dediğim insanların yüzüne tükürmek istemiyorum." "ama siz de onların nasıl insanlar olduklarına dikkat edin" dedim. Maalesef hepimizin başına geldi, geliyor ve gelecek bu tür şeyler. Allah bizi bu insanlardan korusun.
  • Sen onu birak ustad, adam isten cikarmakla tehdit etti, ispat ettim uyariyi yiyen ben oldum adam hem suclu hem guclu bu TK boyle bi yer. Ispat etsende bosuna. simdi bu adam torpille de akademiye girdi
  • Türk adalet sistemi, taciz iddasini asılsız bulmuş. Üstelik bunun ile ilgili bütün delileri incelemiş. Tahmin ediyorum bu delilerin arasında sahitler ve uçaktan itibaren havalimanini terk edene kadar ilgili şahısların görüntuleri de vardır. Bu doğrultuda bay kabin memuru aklanmistir. Burada bnm aklım almıyor.Türk adaletinin ,savcisinin ,hakiminin suçsuz bulduğunu Türk Hava Yolları nasıl suçlu ilan ediyor.Bu kararın altına imza atanlar, kendilerini Türk adaletinden üstün mu görmektedirler.İftira atanın durumu ne olucak tir.işallah adalet ve doğru olan uygulanır.
  • Bu arada 10,5 milyar dolara 49%'u verildi gibi bir haber dolasmaya basladi, sadece boeing siparisi 12 milyar dolarken bu paralara milli servet peşkeş çekilmis olmuyor mu
  • Yazdiginiz yazilari bakanlar burokratlar okusada araya girip gunahsiz isten atilan mahkeme karari ise iadeyi kazanalar islerine geri donseler.
  • Etik kurulun başındaki şahısın bu konu ile ilgisi var mı ? Kendisi ah alma şampiyonu da. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Unutma münker ile nekir bunları kayıt ediyor.
  • merhaba kiz dinlenmis ve yalanci taniklarina itibar edilmis ki bu arkadas isinden olmus. yargi yolu ile haksizliga ve iftiraya ugradigini ispat etmis. fakat anlasilan tek tarafli yargilama asil isinden edilen bu arkadas aleyhine yapilmis. Siz bunun iftira olduguna hakimin kesin delil ve bulgulara ulasmadan ise iade karari verebilecegini nasil dusunuyor ve bundan neden bu kadar rahatsizlik duyuyorsunuz?
  • Öncelikle olayı yaşayanlar net olan neyse onlar bilir. Buradaki yorum yapanların ağzını büzmek gerekir. Sonrasındaki hostesi iftira attı diyenler de bunun doğruluk derecesini bilmesi gerekir. Olay tamamen vicdan meselesidir. Toplumun kültür seviyesi bayan hosteslere “kötü kadın” gözüyle baktıkları için ondandır bu erkek tarafından çoçuk haklı demeniz, aksi halde dinlemek gerekir. Lakin kimse boş konuşmasın hakka girmesin olay sonuçlanmış lakin yeniden piyasaya çıkaran Airporthaberin ne çıkarı var acaba burada bu düşündürdü.
  • Yalan olduğu o kadar belliki ben Sofya uçuşunda kafamı kaşıyamıyorum baştan çok saçma zaten ki savcı noktayı koymuş. Bide böyle iftiracı insanlarla aynı şirkette uçuşa gidip geliyoruz Allah korusun hepimizi...

THY’de nice canlar yandı iftiradan…

Bir mahkeme kararı var elimde. Bundan öncekiler gibi işe iade edilmesine hükmetmiş mahkeme. Edilir mi? Edilmez. THY’nin katı kurallarından biri. Hatırı sayılır bakan, milletvekili, bürokrat araya girmediği sürece kimse mahkeme, kadı, savcı tanımaz. Verir sekiz maaşı “hadi güle güle” der.

Hatırlıyorsunuz değil mi meşhur 305 ve 211 olaylarını. 305'te sendikal 211'de de FETÖ bahanesiyle haksız yere işten atılanlar.

Birçoğu mahkeme kararı ile işe iade edildiler. Edildiler edilmesine de peki THY onları işe başlattı mı? Hayır başlatmadı. THY kapıyı bir kez kapattı mı onu açmanın yolu imkansıza yakın.

Hep bahsediyorum ya vebal almak çok ama çok yanlış diye. İşte öyle bir vak’a var karşımda. Her ne kadar ben inanmasam bile vak’a iki yıl öncesine dayanıyor. Birebir takip ettim. Çünkü iftiraya uğrayanı Onur Air’de çalıştığı dönemden tanırım. Mazbut bir ailenin masum bir çocuğu olarak tanıdık ve hep öyle gördük.

THY’de uçabilmek için en çetrefilli yollardan geçti. İngilizcesini geliştirmek için Amerikalara kadar gidip en zor işlerde çalışıp ideali doğrultusunda çile çekti.

Velhasıl THY’ye girdi ama sonrasında başına gelmedik pişmiş tavuğun başına dahi geldi.

Bir gün Sofya-İstanbul seferini yaparken ekipte yer alan bir kabin memuresinin siyasi sorularına maruz kaldı. Ülkede yaşamak istemediğini söyleyen kız daha önce Amerika’da bulunmuş kabin memuruna Amerika’daki yaşam şartlarını sordu. İftira kurbanı çocuk ülkesindeki siyasi iradeyi savundu.

Sonra çocuk tatil için Amerika’ya gitti. Arkasından gerçek ile yalan arasında gidip gelen bir iftira maratonu başladı. Amerika’da bulunan çocuk acilen şirkete çağrıldı.

Çocuk Amerika’dan geldi ama ayakları titriyordu. Şirkette iftira sözleri yüzüne söylendi. Çamur bu attığında izi kalır.

Şikayet vardı hakkında. Sofya-İstanbul hattında kabin memuru kıza cinsel tacizde bulunmuştu.

Mahkeme kuruldu; savcı, hakim, iftiraya uğrayan, iftira atan, şahitler hepsi toplandı. Celseler uzun sürdü. Taciz ile suçlanan kendini anlatamadı, utandı, sıkıldı, yüzü kızardı ve bocaladıkça savcı hakim huzurunda güvensiz hale düştü.

Sonunda üç oturum yapıldı. Karar açıklandığında dünyalar başına yıkıldı genç çocuğun. İşine son verilmişti. En çok sevdiği şey uçmaktı oysa. Yapmadığını kanıtlamak, anlatmak için her yolu denedi. Olmadı, olmadı, olmadı.

Mahkemeye gitti. Hem iftira eden hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu hem de işe iade davası açtı.

Savcı iftiracı kızın söylediklerini çürütecek, iddiaların tümden asılsız olduğuna dair kanıtlara ulaştı.

Sonuç olarak karar verildi ama bu sefer Türk yargısının kararı. İşe iade kararı veren mahkemenin bu kararı THY tarafından kabul görür mü dersiniz. Hiç sanmıyorum.

Dün olmadıysa bugün de olmaz.

THY işten attığını tekrar işe zor alıyor. İmkansıza yakın bir durum.

İftiradan işten atılan gencin hayallerini yıktınız ve iki yıldır işsiz geziyor.

Şimdi işe iade etmediğiniz bu çocuğun iki yıllık kaybını nasıl karşılayacaksınız? İftiracı kız işine devam edecek mi?

THY’de nice canlar yandı iftiradan…

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Arka şef ~ 5 yıl önce
Bu iftirayı atan kızı tanıyorum hatta ikizi varmış bizim uçuşta daha yeni yalandan ağlayıp bu olayı anlatıp amirden teşekkür istemişti arkamda nevin var demişti hatta dikkat edin bu ikiz kızlara tehlikeliler böyle insanları nasıl çalıştırıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 5 yıl önce
Her 4-5 ayda bir fırsatım olduğunda Kızılay a kan verirdim. Bir seferinde iğne giren bölgeye pamuğu fazla bastirmamisim ertesi gün morluk ve şırınga izi fazlasıyla belli olur şekilde ise gitmek durumunda kaldım. 2 gün sonra genel müdür odasında buldum kendimi. Uyuşturucu kullandığım söylenmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Gülsem mi ağlasam mı öyle berbat bir durum. Kızılayın verdiği teşekkür belgesi ve telefona gönderdiği mesajı gösterdim. "İzler bu yüzden dedim, zaten kullansam kan veremem" dedim. Tamam dediler, çıkarken "o iftirayı atanların isinlerini bana söylemeyin" dedim. "Bugüne kadar kardeşim dediğim insanların yüzüne tükürmek istemiyorum." "ama siz de onların nasıl insanlar olduklarına dikkat edin" dedim. Maalesef hepimizin başına geldi, geliyor ve gelecek bu tür şeyler. Allah bizi bu insanlardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunay ~ 5 yıl önce
Sen onu birak ustad, adam isten cikarmakla tehdit etti, ispat ettim uyariyi yiyen ben oldum adam hem suclu hem guclu bu TK boyle bi yer. Ispat etsende bosuna. simdi bu adam torpille de akademiye girdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 5 yıl önce
Türk adalet sistemi, taciz iddasini asılsız bulmuş. Üstelik bunun ile ilgili bütün delileri incelemiş. Tahmin ediyorum bu delilerin arasında sahitler ve uçaktan itibaren havalimanini terk edene kadar ilgili şahısların görüntuleri de vardır. Bu doğrultuda bay kabin memuru aklanmistir. Burada bnm aklım almıyor.Türk adaletinin ,savcisinin ,hakiminin suçsuz bulduğunu Türk Hava Yolları nasıl suçlu ilan ediyor.Bu kararın altına imza atanlar, kendilerini Türk adaletinden üstün mu görmektedirler.İftira atanın durumu ne olucak tir.işallah adalet ve doğru olan uygulanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yokki ~ 5 yıl önce
Bu arada 10,5 milyar dolara 49%'u verildi gibi bir haber dolasmaya basladi, sadece boeing siparisi 12 milyar dolarken bu paralara milli servet peşkeş çekilmis olmuyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kbn ~ 5 yıl önce
Yazdiginiz yazilari bakanlar burokratlar okusada araya girip gunahsiz isten atilan mahkeme karari ise iadeyi kazanalar islerine geri donseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaylalar ~ 5 yıl önce
Etik kurulun başındaki şahısın bu konu ile ilgisi var mı ? Kendisi ah alma şampiyonu da. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Unutma münker ile nekir bunları kayıt ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
q ~ 5 yıl önce
merhaba kiz dinlenmis ve yalanci taniklarina itibar edilmis ki bu arkadas isinden olmus. yargi yolu ile haksizliga ve iftiraya ugradigini ispat etmis. fakat anlasilan tek tarafli yargilama asil isinden edilen bu arkadas aleyhine yapilmis. Siz bunun iftira olduguna hakimin kesin delil ve bulgulara ulasmadan ise iade karari verebilecegini nasil dusunuyor ve bundan neden bu kadar rahatsizlik duyuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul hakkı ~ 5 yıl önce
Öncelikle olayı yaşayanlar net olan neyse onlar bilir. Buradaki yorum yapanların ağzını büzmek gerekir. Sonrasındaki hostesi iftira attı diyenler de bunun doğruluk derecesini bilmesi gerekir. Olay tamamen vicdan meselesidir. Toplumun kültür seviyesi bayan hosteslere “kötü kadın” gözüyle baktıkları için ondandır bu erkek tarafından çoçuk haklı demeniz, aksi halde dinlemek gerekir. Lakin kimse boş konuşmasın hakka girmesin olay sonuçlanmış lakin yeniden piyasaya çıkaran Airporthaberin ne çıkarı var acaba burada bu düşündürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
156. Dönem ~ 5 yıl önce
Yalan olduğu o kadar belliki ben Sofya uçuşunda kafamı kaşıyamıyorum baştan çok saçma zaten ki savcı noktayı koymuş. Bide böyle iftiracı insanlarla aynı şirkette uçuşa gidip geliyoruz Allah korusun hepimizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000