29 Ekim 2018, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Gerçek şuki 2 gün önce yeni havalimanı açılmasına rağmen ofiste 1-2 kişi hariç dönüpte açılışı izlemedi bile, kimse ilgilenmedi.Gelinen noktada dünya metası yol,köprü,havalimanı artık insanları kesmiyor.çünkü insanlar mutsuz ve huzursuz.Allaha çok şükürki en başından beri bunlara meyl etmedik doğru yoldan sapmadık,şimdi gelinen noktada en başından beri doğru yolda oldugumuzu gösterdi çok şükür !
  • En düşük pilot maaşı bu kadar diye yayın yapıodunuz,teknisyen maaşı bu kadar diye neden haber yapmıyorsunuz?maaş herkesin özelidir bunu unutmayın
  • Sanırım cemaat temizlikleri sadece yönetim kadrolarında olacak, alt seviye de olmayacak.
  • Cemaatçi denen kişilerin 10undan 9 u namaz kılmıyor inanmıyorsan mescide gel bak. cemaat denince dindar akla gelmesin,cemaat sadece topluluk demek
  • Belli süre sonra kadroları değişmek şart,bunun adına metal yorgunlugumu dersin başka birşeymi bilemem.çünkü bizim nefsimiz zayıf ,geldigimiz yeri unutup belli süre sonra buralar bizden sorulur,thy bizimdire geliyor iş.o yüzden beş yılı dolduran şef müdür dahil personelle vedalaşacaksın,emekleriniz için teşekkürler artık sizinle çalışamayacagız diyeceksin. Demessen nolur,şef kendini belli süre sonra istasyon müdürü olarak görmeye başlar,ikilik ve kavga çıkar,o yüzden kestirmeden helalleşip vedalaşmak lazım.
  • Ali Bey,THY de müdür olarak çalışan ve fetönün kapatılan Fatih Üniversitesinden mezun olmuş müdürleri araştırsınlar.
  • Ali bey, sizin de belirttiğinizz gibi tis sonuçlarından o kadar memnunuz ki anlatamam size.Zevkten dört köşe olduk.Sizden de Allah razı olsun.Böyle haberleri bize veriyorsunuz. Hepinize yazıklar olsun!!!
  • Temizlikten kastedilen thy ve Tgs içindeki ismailaga kökenliler
  • Hakkını arayan insanlar ne zamandan beri kaos yaratma peşine düşmüş acaba? Şirket her türlü teknisyeni değersizleştirsin sonra buna karşı çıkanlar tü kaka olsun. Siz ne anlarsınız ki teknisyenin halinden.
  • "Bazı yazılarımda da bahsettiğim gibi teknisyen hak ettiğine yakın bir hakka kavuşacak" reyis hak ettiğimiz sadece bir 6 atlık dönemde ekstra yüzde 3 :12.5 mu? kalan tüm dönemler enflasyon... cidden bunu duyup hak ettiğiniz şeyi alcaksınız mı dedin, ciddi mi?

THY Teknik’te kaos peşindeler. THY’de sessiz operasyon…

Uzun süredir devam eden THY Teknik A.Ş çalışanlarının çalışma şartlarını iyileştirme üzerine yürütülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri geçen hafta da sonuçlanmamıştı. İşte bu durumu fırsat bilen kaos tacirleri devreye girdi. Bu girişimin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmam gerekir. Bu arada THY’de sessiz bir operasyon yürüyor.

Kaostan kim beslenir? THY’ye hasım olanlar. Kim beslenir? Çıkar çevreleri, kendini önemsetmek isteyen cahil-cühela takımı beslenir.

Teknik A.Ş çalışanlarının ve özellikle teknisyenlerin özlük haklarını iyileştirme adına sürdürülen TİS görüşmelerinde aslına bakarsanız anlaşmaya yakın bir pozisyon oluştu. Hatta kesin bir dille diyebilirim ki bu hafta çözüme kavuşacak. Az çok rakamları da biliyorum. Lakin verilmiş sözüm olduğu için bu rakamları açıklamak bana düşmez. Rakam açıklamayı da doğru bulmuyorum.

Bazı yazılarımda da bahsettiğim gibi teknisyen hak ettiğine yakın bir hakka kavuşacak.

Biliyorum en doğru haberleri, bilgileri Airporthaber aracılığı ile öğreniyorsunuz. Emin olun biz de size bunları vermeye çalışıyoruz. Geçen hafta anlaşmazlıkla ilgili haberi de bizden okudunuz. Malum bizim kırıntılarımızdan esinlenip, fikir hırsızlığı ile ortaya çıkmış asalaklar bu işten nemalanma peşindeler.

Onlara gülün geçin. Teknisyenin üzerinden geçinmek, onların duyguları ile oynamak, yanlış yola yönlendirmek, kaos yaratmak sadece ve sadece densizlerin, dengesizlerin, üşütüklerin işidir.

Dedim ya kaos yaratmak istiyorlar. Sanıyorlar ki geçmiş dönemlerde olduğu gibi teknisyenin üzerine basıp para kazanacaklar. Oysa üç-beş genç çocuğun beynine girip “hadi şöyle bir organizasyon kuralım” demekle bu işler kolay olmuyor.

Arkadaşlar, kendiniz olun. Başkalarının sizi tahakküm altına almalarına izin vermeyin. Günün sonunda kötü adam siz olursunuz. Zira ununu elemiş eleğini asmış amacı sadece kaos yaratmak olan bir kişiyi muhatap almanız size zarar getirir. Ait olduğu zümreden bile nemalanmış bu şahsiyetlerin tek amacı şahsi çıkarının peşinde olmaktır.

Ben açıkça söylüyorum. Hiçbir provokatif eylemin oyuncusu olmayın. Benden tavsiye bu şekilde.

THY sessiz sedasız temizlik yapıyor ve iyi de yapıyor.

“Cemaat” camide olur diye klasik biz sözümüz var. Ben buna kalben inanırım. Kastettiğim şu; eğer herhangi bir cemaatin mensubu iseniz ve devletin herhangi bir kurumunda kendinize ayrıcalık, öncelik istiyorsanız peşinen söylüyorum ben buna külliyen karşıyım. Hak edip, diğerlerine uygulanan prosedürlere uyarak geliyorsan buna da sözüm asla yok.

Geçmişteki hainlikleri biliyoruz. İsmini dahi anmak istemiyorum. Amma velakin biz onları yazarken bize karşı olanlar onların hainlikleri ortaya çıkınca “sizde ne cesaret varmış” dediler. Ha şu da biline ben o hainlerin kırıntılarının, uzantılarının kurdukları kumpastan ceza da aldım.  Ama umurumda değil. Allah’ın adaletini beklerim ben. Sabredenlerdenim.

Şimdi THY’de sessiz sedasız o veya bu, şu veya bu şekilde hiçbir vasfı olmadan THY’ye kapak atmış farklı cemaatlerin adamları tasfiye ediliyor.

İşte buna alkış tutuyorum. Ta en başından olması gerekenlerin farkına yeni varıldı. Kimin adamı olduğu önemli değil, bu kuruma kim faydalı olur o tercih edilecek. THY’nin gövdesi ehil insanlar tarafından yönetilecek. Ha arada siyasi olarak yapılmak zorunda kalınanları da o gövde taşıyacak. Siyaseten değil liyakaten atananlar başarı getirecek.

Yeni havalimanı da ülkemize hayırlı olsun. Eksiklikler olsa bile zamanla taşlar yerine oturacak.

Haftaya görüşmek dileğiyle…

THY Teknik’te kaos peşindeler. THY’de sessiz operasyon…

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

İnsanlar mutsuz ! ~ 5 yıl önce
Gerçek şuki 2 gün önce yeni havalimanı açılmasına rağmen ofiste 1-2 kişi hariç dönüpte açılışı izlemedi bile, kimse ilgilenmedi.Gelinen noktada dünya metası yol,köprü,havalimanı artık insanları kesmiyor.çünkü insanlar mutsuz ve huzursuz.Allaha çok şükürki en başından beri bunlara meyl etmedik doğru yoldan sapmadık,şimdi gelinen noktada en başından beri doğru yolda oldugumuzu gösterdi çok şükür !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobra ~ 5 yıl önce
En düşük pilot maaşı bu kadar diye yayın yapıodunuz,teknisyen maaşı bu kadar diye neden haber yapmıyorsunuz?maaş herkesin özelidir bunu unutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 5 yıl önce
Sanırım cemaat temizlikleri sadece yönetim kadrolarında olacak, alt seviye de olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemaatçi ? ~ 5 yıl önce
Cemaatçi denen kişilerin 10undan 9 u namaz kılmıyor inanmıyorsan mescide gel bak. cemaat denince dindar akla gelmesin,cemaat sadece topluluk demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefs ! ~ 5 yıl önce
Belli süre sonra kadroları değişmek şart,bunun adına metal yorgunlugumu dersin başka birşeymi bilemem.çünkü bizim nefsimiz zayıf ,geldigimiz yeri unutup belli süre sonra buralar bizden sorulur,thy bizimdire geliyor iş.o yüzden beş yılı dolduran şef müdür dahil personelle vedalaşacaksın,emekleriniz için teşekkürler artık sizinle çalışamayacagız diyeceksin. Demessen nolur,şef kendini belli süre sonra istasyon müdürü olarak görmeye başlar,ikilik ve kavga çıkar,o yüzden kestirmeden helalleşip vedalaşmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Ali Bey,THY de müdür olarak çalışan ve fetönün kapatılan Fatih Üniversitesinden mezun olmuş müdürleri araştırsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok zor ~ 5 yıl önce
Yok onu araştırmazlar!. Hepsi dikkati dağıtmak için fetö ye saydırıyor. Kim daha çok saydırıyor ve kimin sosyal medya hesabında bayraklı mayraklı resimler varsa ona dikkat etmek gerek. Herkes değil tabi, daha önceleri bağı olupta sonra takiye yapanlar.
Mühendis bey ~ 5 yıl önce
Ali bey, sizin de belirttiğinizz gibi tis sonuçlarından o kadar memnunuz ki anlatamam size.Zevkten dört köşe olduk.Sizden de Allah razı olsun.Böyle haberleri bize veriyorsunuz. Hepinize yazıklar olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vileda ~ 5 yıl önce
Temizlikten kastedilen thy ve Tgs içindeki ismailaga kökenliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 5 yıl önce
Hakkını arayan insanlar ne zamandan beri kaos yaratma peşine düşmüş acaba? Şirket her türlü teknisyeni değersizleştirsin sonra buna karşı çıkanlar tü kaka olsun. Siz ne anlarsınız ki teknisyenin halinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harranlı ~ 5 yıl önce
"Bazı yazılarımda da bahsettiğim gibi teknisyen hak ettiğine yakın bir hakka kavuşacak" reyis hak ettiğimiz sadece bir 6 atlık dönemde ekstra yüzde 3 :12.5 mu? kalan tüm dönemler enflasyon... cidden bunu duyup hak ettiğiniz şeyi alcaksınız mı dedin, ciddi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000