06 Aralık 2021, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • ahahahhaha din iman falan...
  • Kurumun itibari üzerinden ego ve çıkar savaş yapmak yerine. Kurum içinde kanayan hülleleri, atamaları yazsan bişey demeyecem
  • Özel kalem müdür kardeşte 90 doğumlu 3-5 yıllık açık öğretim mezunu hülle bir kardeş
  • thy ozel buro muduru+elı (kurumsalda muudur) porotokol mdru ve tum ekıbı lav edılıyor
  • Kendisinin suyu ısınıyor, defalarca uyarılmasına rağmen talimatları Bakan'dan değil başka yerden aldığı biliniyor artık. Zannediyor ki aldığı her karar onu koltuğunda tutmaya yetecek, ancak o iş öyle değil. Sabırla bekleyelim az daha, onu o koltuğa oturtanların hafızaları biranda gidip Hüseyin Keskin de kim tanımıyoruz diyebilirler.
  • Bu arkadaşın cehaletende olsa yaptıklarını din ve dindarlığa atfetmek, Onun yaptığından çok daha fazla yanlıştır. Onun dindar olduğunuda sanmıyorum. Bıraktığı sakalın dinle ilgisine mi kandınız? O kompleksli, ezik, bulunduğu makamı hak etmekle uzaktan yakından bir ilgisi olmayan boş bir kişidir. Koskoca AKP camiasında DHMİ görevini hakkıyla yapacak en az 10 bin yetişmiş, eğitimli adam olduğu halde bu görevin ona verilmesinin iki sebebi vardır. 1. First Ladynin yakın bir akrabasıdır. 2. Onu oraya getiren zat, Onun o makamı işgal etmesine Dhmi den dolayısıyla Ülke menfaatlerinden daha fazla değer vermektedir. Böyle bir tercihi yapmanın akılla, mantıkla, vicdanla, hesapla, liyakatla, Allahın işi ehline veriniz emriyle, adaletle hiçbir ilgisi yoktur. Sadece bu görev için değil, bulunduğu hiçbir görevin adamı değildi. Hepsi korumak, kayırmak, veya faydalanmak amacıyla yapıldı. O mezun olduğu Matematik öğretmenliğini bile yapamaz. Bu örnekler ortadayken AKP ye oy vermekte ancak cinnettir.
  • Hela olsun size makamlar kendine dahi faydası olmayacak insanlarla doldu.
  • H.K. isimli şahısla uğraşmayın; koltuktan ilk iktidar değişiminde "zorunlu emekli" edilince zaten hiçbir yerde iş miş bulamaz. Son ikbalini yaşamakta! Benim için önemli olan Antalya Havalimanı genişletme ihalesinin sonucu. Tabi yazarın belirttiği tarzda bir çingene pazarlığı yapılması hiç hoş olmamış (Devlet ciddiyetine yakışmayacak bir tutum...); bu da Devlet'in ne kadar aç ve acil paraya ihtiyaç olduğunun delili. Yoksa, Fraport-TAV'ın mevcut sözleşmesi zaten 2027 başına kadar uzatılmıştı. Daha 5 yıllık sözleşme süresi vardı; bu acele nedendir? Tamam, sen DHMİ olarak planlarını yap, hatta projelerini hazırlat ama ihaleyi mevcut sözleşmenin bitmesine 18, hadi 24 ay önce yapsana. Bu da Devlet ciddiyetine pek uymamış. Dertleri kira bedelinin %25'ini bir an önce alabilmekmiş... Neyse ki ihale sonucu abuk sabuk birilerine gitmedi de liyakat sahibi olanlara nasip olmuş. Amma, Limak ve daVinci'nin son anda gir(e)memeleri de manidar; o %25'i verecek paraları mı çıkışmamış acaba???
  • Ali Bey şuanda önemli olan konuları ele alsanız diyorum , Yer hizmetleri , kabin, kokpit ile alakalı sendikaya fikir verme amaçlı yazılar kaleme alsanız , insanların dayanacak gücü kalmadı artık ve 1 Ocak 2022 den sonra ne olacağı ile ilgili kimse bişey bilmiyor ne sendikadan ne de şirketten bir ses yok , artık insanları yıpratmasınlar herkes yeterince büyük imtihan verdi bu 1.5 sene içerisinde ve değişen bişeyler olsun artık , saygılar
  • Hüseyin KESKİN'in yaptığı hakkaniyetsizlikler artık dağları aştı. Halen yol yakınken aldığı yanlış kararları tekrar gözden geçirmesini umuyoruz. Ben bilmiyorum, benim ile alakalı değil, yok öyle değerlendirildi yok böyle oldu artık bu hikayeleri dinleyecek kimse yok. İnsanların hakkını yemeyi bırakıp doğru yola geleceğine olan inancımız tam. Yok gerçekten bu kafa ile giderse sadece Nargile işi ile kalmayacak.

DHMİ’nin çok Müslüman Genel Müdürü!

Sayısını hatırlamam DHMİ genel müdürlerinin. En çok yiyeninden en çok “inançlıyım” diyenini de gördük çok şükür. Neler yaşadık, gördük hepsi birer anı, birer kitaplık, birer ansiklopedik hatıralar. Lakin ben en sonuncusu hakkında bu hafta yaşadıklarımı anlatacağım.

Önce bi hakkı teslim edelim. Antalya Havalimanı devletin kasasına şu parasız günlerde nakit girdi sağlayacak olması adına önemli bir ihale gerçekleştirdi DHMİ. Başında da Hüseyin Keskin Efendi var. Hangi millet bahçesinde yuvarlandı ise omzu kırılmış veya kolu sakatlanmış bir halde geldi ihale salonuna.

Dediğim gibi devletin kasasına önemli bir para girecek bu ihale sayesinde. Ülkenin paraya ihtiyacı olduğu için 7 milyar Euro’ya kazanılan ihalede, DHMİ yönetimi ihaleyi yöneten arkadaşa resmen dilencilik yaptırdı.

“Efendim, idaremiz 300 milyon euro daha istiyor” dedi ihaleyi yöneten kahraman DHMİ idarecisi. Vallahi ironi yapmıyorum, adam yüzü kızara-bozara ses tonu titrek bir şekilde istedi. TAV grubu “7 milyar 100” olsun bari dedi. Sonra yine mikrofonu aldı DHMİ idarecisi “Olmaz efendim idare 300 istiyor” dedi. TAV grubu bir kez daha mikrofona “Peki ama bizim de bütçe planlamamız var 7 milyar 200’den fazla veremeyiz” dedi. DHMİ yönetimin sesi bu kez yüzsüz dilenci gibi “ne sizin dediğiniz ne de bizim dediğimiz olsun. 250 milyon avro daha yükselterek bağlayalım bu işi” diyerek son sözü aldı. TAV bu duruma “peki” demek zorunda kaldı gönülsüz bir şekilde.

Benim bu bürokratımıza sözüm yok. Aksine çok mütevazi ve bir o kadar da titiz idi ihale sırasında. Ama dilenci başı talimat verince onun söyleyecek sözü olamazdı.

Evet, bu açıdan DHMİ'yi devletin kasasına para gönderdiği için tebrik ediyoruz.

Asıl mevzu kimin yamacına tutunarak geldiği alemi cihan tarafından bilinen ve oturduğu koltuğu dolduramayan Hüseyin Keskin’in “Ne oldum” tavrını paylaşmak isterim sizinle.

Medeni ülkelerde gazeteciler, yazar-çizerler ülkenin demokrasi taşlarıdır. Eleştirir, gerekirse yıkıcı, kırıcı, şok edici cümleler dahi kurabilirler. Bu hak onlara Avrupa İnsan Hakları tarafından verilen bir alandır.

Kamu adına çalışanlar, kamunun malını mülkünü idare edenler her daim sorgulanmaya, eleştirilmeye hazır insanlar demektir.

Övgü yaptığımız da eleştiri yaptığımız da hatta yerden yere vurduğumuz da olmuştur Hüseyin Keskin’i.

Hatta hem Cahit Turhan’ın hem de Adil Karaismailoğlu’nun makamında gözü olduğunu da biliyoruz. Bundan iki sene evvel attığım bir twit için araya hatrını kıramayacağım ağabeylerimi sokarak “Bakan olduğum gün ilk demecimi ona vereceğim. Lütfen o twiti kaldırsın” haberini gönderen de kendisidir.

Sakallı ile bana haber gönderen ve “Bana dokunmasın” diyen de aynı zattır.

Eğer bazı hedeflerin için bana aracılar vasıtası ile yalvarıyorsan yerinin kıymetini bilmelisin.

İhale için gittiğim Ankara DHMİ Genel Müdürlüğü’nde kendisine selam vermek istedim. Makamına gittim. Özel kalem müdürü kardeşime kendimi tanıttım ve Hüseyin Bey’in orada olup olmadığını sordum. “Burada” dedi kalemdeki kardeşim. Sonra “İki dakika selam vereyim ayaküstü” dedim.

Özel kalemdeki kardeşim bir dakika deyip içeri girdi. Belki 15-20 saniye içeride kaldı ve dışarı çıktı. Kapının arasından görünüyordu Hüseyin Keskin. Özel Kalem müdürü kardeşim dışarı çıktı ve yüzünü yere eğerek “Görüşmek istemiyor” dedi. Ben de teşekkür ettim ve “Yoğun olabilir” dedim.

Dindar gençlik yetiştiriyoruz sözlerinin arkasından çıkan kindarlıktır Hüseyin Keskin’in yaptığı.

Ve şimdi sormak isterim Hüseyin Keskin’e…

  • Hangi işinize çomak soktum?
  • Cemil Acar’ın sana ve kuruma zarar vereceğini söylemem mi zoruna gitti. Yoksa ortak işleriniz vardı da ben mi bozdum?
  • Berat Albayrak’ın villasını aldığınızı yazmam mı zorunuza gitti?
  • FLY Servise düzenlenen operasyonda FETÖVARİ operasyon demem mi hoşunuza gitmedi?
  • Müslüman selam alır biliriz, hangi egonuz, hangi inancınız selam almanıza engel oldu?
  • Yapmış olduğunuz atamaların etik kurul raporunda uygunsuz olduğunu açıklamamızdan ar mı ettiniz?

Ve daha bir sürü soru var.

Hüseyin Keskin ihale salonuna geldi ve göz göze geldik. Utandı mı bilmem ama kafasını aşağı eğdi. Utansan da, özür dilesen de artık kafi değil. Zira ALLAH selamını alamayacak kadar içini kara bir kan bürümüş.

Yolun açık olsun bay Nargileci…

DHMİ’nin çok Müslüman Genel Müdürü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

zuhahhaha ~ 2 yıl önce
ahahahhaha din iman falan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin vs Ali ~ 2 yıl önce
Kurumun itibari üzerinden ego ve çıkar savaş yapmak yerine. Kurum içinde kanayan hülleleri, atamaları yazsan bişey demeyecem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel kalem müdürü kardeş ~ 2 yıl önce
Özel kalem müdür kardeşte 90 doğumlu 3-5 yıllık açık öğretim mezunu hülle bir kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozan ~ 2 yıl önce
thy ozel buro muduru+elı (kurumsalda muudur) porotokol mdru ve tum ekıbı lav edılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harley ~ 2 yıl önce
Kendisinin suyu ısınıyor, defalarca uyarılmasına rağmen talimatları Bakan'dan değil başka yerden aldığı biliniyor artık. Zannediyor ki aldığı her karar onu koltuğunda tutmaya yetecek, ancak o iş öyle değil. Sabırla bekleyelim az daha, onu o koltuğa oturtanların hafızaları biranda gidip Hüseyin Keskin de kim tanımıyoruz diyebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zerre kadar ~ 2 yıl önce
Bu arkadaşın cehaletende olsa yaptıklarını din ve dindarlığa atfetmek, Onun yaptığından çok daha fazla yanlıştır. Onun dindar olduğunuda sanmıyorum. Bıraktığı sakalın dinle ilgisine mi kandınız? O kompleksli, ezik, bulunduğu makamı hak etmekle uzaktan yakından bir ilgisi olmayan boş bir kişidir. Koskoca AKP camiasında DHMİ görevini hakkıyla yapacak en az 10 bin yetişmiş, eğitimli adam olduğu halde bu görevin ona verilmesinin iki sebebi vardır. 1. First Ladynin yakın bir akrabasıdır. 2. Onu oraya getiren zat, Onun o makamı işgal etmesine Dhmi den dolayısıyla Ülke menfaatlerinden daha fazla değer vermektedir. Böyle bir tercihi yapmanın akılla, mantıkla, vicdanla, hesapla, liyakatla, Allahın işi ehline veriniz emriyle, adaletle hiçbir ilgisi yoktur. Sadece bu görev için değil, bulunduğu hiçbir görevin adamı değildi. Hepsi korumak, kayırmak, veya faydalanmak amacıyla yapıldı. O mezun olduğu Matematik öğretmenliğini bile yapamaz. Bu örnekler ortadayken AKP ye oy vermekte ancak cinnettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slymn ~ 2 yıl önce
Hela olsun size makamlar kendine dahi faydası olmayacak insanlarla doldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 2 yıl önce
H.K. isimli şahısla uğraşmayın; koltuktan ilk iktidar değişiminde "zorunlu emekli" edilince zaten hiçbir yerde iş miş bulamaz. Son ikbalini yaşamakta! Benim için önemli olan Antalya Havalimanı genişletme ihalesinin sonucu. Tabi yazarın belirttiği tarzda bir çingene pazarlığı yapılması hiç hoş olmamış (Devlet ciddiyetine yakışmayacak bir tutum...); bu da Devlet'in ne kadar aç ve acil paraya ihtiyaç olduğunun delili. Yoksa, Fraport-TAV'ın mevcut sözleşmesi zaten 2027 başına kadar uzatılmıştı. Daha 5 yıllık sözleşme süresi vardı; bu acele nedendir? Tamam, sen DHMİ olarak planlarını yap, hatta projelerini hazırlat ama ihaleyi mevcut sözleşmenin bitmesine 18, hadi 24 ay önce yapsana. Bu da Devlet ciddiyetine pek uymamış. Dertleri kira bedelinin %25'ini bir an önce alabilmekmiş... Neyse ki ihale sonucu abuk sabuk birilerine gitmedi de liyakat sahibi olanlara nasip olmuş. Amma, Limak ve daVinci'nin son anda gir(e)memeleri de manidar; o %25'i verecek paraları mı çıkışmamış acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 2 yıl önce
Ali Bey şuanda önemli olan konuları ele alsanız diyorum , Yer hizmetleri , kabin, kokpit ile alakalı sendikaya fikir verme amaçlı yazılar kaleme alsanız , insanların dayanacak gücü kalmadı artık ve 1 Ocak 2022 den sonra ne olacağı ile ilgili kimse bişey bilmiyor ne sendikadan ne de şirketten bir ses yok , artık insanları yıpratmasınlar herkes yeterince büyük imtihan verdi bu 1.5 sene içerisinde ve değişen bişeyler olsun artık , saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolu Beyi ~ 2 yıl önce
Hüseyin KESKİN'in yaptığı hakkaniyetsizlikler artık dağları aştı. Halen yol yakınken aldığı yanlış kararları tekrar gözden geçirmesini umuyoruz. Ben bilmiyorum, benim ile alakalı değil, yok öyle değerlendirildi yok böyle oldu artık bu hikayeleri dinleyecek kimse yok. İnsanların hakkını yemeyi bırakıp doğru yola geleceğine olan inancımız tam. Yok gerçekten bu kafa ile giderse sadece Nargile işi ile kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000