22 Mayıs 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Air Clınıc çalışanlarına lütfen SES veriniz.
  • Thy ve iştiraklerde karı-koca müdür ve karı-koca şef vb olarak çalışanlar var.bunlar bulunmaz hint kumaşı mı.buna kim dur diyecek.hiçbir vasfı olmadan nasıl bu görevlerde çalıştırılıyorlar.heray en az ceplerine giren para 100k.
  • Merhabalar Ali bey Ahmet polat beylen nasıl görüşme sağlaya bilirim acaba
  • Ali bey siz olmasaniz havalimani calisanlari bugun aldigi haklarin en az yarisindan coğunu alamazdi iyiki varsiniz.
  • Htksen genel kurulunda seçilen üyelere canı gönülden başarılar
  • Ali bey ilk uzay yolcumuzun geçmişini bir araştırın. Bakin kim gidecek uzaya.
  • Ali bey biraz da yapılan düşük zamların takipçisi olun. Yalandan tuik enflasyonu ile zam alıyoruz
  • Ali abi şu pas bilet konusunu bir kez daha gündeme getirin bilet alıyorsun hava limanına gidiyorsun bütün yolcular biniyor sen kenarda koyun gibi bekliyorsun yer varsa gidicen yoksa orda kalıyorsun benim başıma geldi çünkü ben cenazeme gidecektim 40 yakın akrabam uçağa bindi ben binemedim allah yukarda orada bıçak vursalardı kan gelmezdi benden buz kesildim ya tam hak versinler yada biz size indirim yaptık deyip bizimle alay etmesinler resmen ikinci sınıf muamelesi görüyoruz
  • Ali bey iyi güzel söylüyorsunuzda havacılık sektöründe bir tek THY mi var sizin için başka şirketler vs. Havalimanı işletmeleri yok mu?
  • Sayın Ali bey bizler pgs calısanları olarak yıllardır banka promosyonunu alamıyoruz bizlerin paralarına kim çöküyor neden yatırılmıyor bilmiyoruz lütfen bizimde sesimiz olun lütfen bu şirketin başında nane olduğu sürece bizim ne ikramiyemiz olur nede huzurumuz

Biraz Sabır…

Değerli Okurlarım, Airporthaber’den vazgeçmeyen ve onun bilgileri ile her sabah, her an bilgilenen kıymetlilerimiz.

Biliyorum benden çok beklentiniz var. Ve biliyorum ki bu sektörde çalışanın haklarını koruyan benden başka da kimse yok.

O açıdan az sabır istiyorum.

Uzun zamandır Airporthaber ailesine vakit ayıramadım ve bunu siz de hissediyorsunuz. Alıştığınız haber tarzını da göremiyorsunuz.

Yaprak sallandı, ot kurudu haberlerini sevmiyorum. Alışılagelmişin dışında basın bülteni yayınlayan bir yayın organı olmak da benim tarzım değil.

Bazen elinizde olmayan sebepler sizi savurur sağa sola. Bu yüzden hayatınızın en önemli anlarını geçirdiğiniz havacılık sektörümüze hak ettiği kadar vakit ayıramamak elbette üzücü. Daha güçlü hizmetlerin yapılabileceğini düşündüğünüz, çalıştığınız, kafa yorduğunuz konuların gerçekleşmesini istersiniz.

Olur ya da olmaz.

Önemli olan niyettir, azmetmektir, iddia etmektir, koşmaktır. Ama bu sizi ana konunuzdan vazgeçirmez.

Bu yol bizim aşkımızdır, sevdamızdır.

Devamla şunu eklemek isterim. Hangi yerde, hangi makamda olursam olayım tek gayem havacılığın şampiyonlar liginde oynaması için çaba sarf edeceğim.

Yine çalışanın yanında olacağım, yine devletin eksikliklerini tamamlamaları için en şiddetli şekilde savunacağım.
Yine haksızlıklara boyun eğmeyip ceza alma pahasına canımı dişime takıp çalışacağım. Adaletin, hukukun tesisi için yol gösteren, öneri sunan pozisyonda olacağım.

Bakın ben taşeronları yazdım sonuçta taşeronlar tam manasıyla olmasa bile THY’nin iştiraki olan bir şirketin çatısı altında toplanıyor.

Bu süreçte değişim olur ya da olmaz verilen tüm sözlerin takipçisi olacağım. Özellikle Ahmet Bolat’ın 20 bin TL sözünün takipçisi olacağım.

Tabi bu da yetmez. Seçim süreçlerinden verilen diğer sözleri, taşeronda yapılan çalışmaları, atılan adımları hayatımız pahasına bile olsa takip edeceğiz.

Biraz sabredin dememin sebebi de budur.

Bu süreçte destek veren herkesi, hoşgörü ile bekleyen tüm okurlarımızı bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Hayat bazen zoru bazen kolayı karşınıza getirir. Hiçbir zaman kolayı tercih etmedik ve etmeyeceğiz. Çıkar hesabı yapıp eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz. Çoğa tamah etmeyip az ile yetinmeyi bileceğiz. Bu sebeple her daim çalışanın yanında olup onların mutluluğu ile mutlu olacağız.

Yeter ki onlar kazansız, yeter ki onlar huzurlu çalışma ortamında olsun.

Bir kez daha saygı ve sevgiyle selamlıyor, sabrınız için sonsuz minnettarlığımı ifade ediyorum

Biraz Sabır…

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Air Clınıc ~ 11 ay önce
Air Clınıc çalışanlarına lütfen SES veriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlker ~ 11 ay önce
Thy ve iştiraklerde karı-koca müdür ve karı-koca şef vb olarak çalışanlar var.bunlar bulunmaz hint kumaşı mı.buna kim dur diyecek.hiçbir vasfı olmadan nasıl bu görevlerde çalıştırılıyorlar.heray en az ceplerine giren para 100k.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs gariban işcisi ~ 11 ay önce
Merhabalar Ali bey Ahmet polat beylen nasıl görüşme sağlaya bilirim acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan ~ 11 ay önce
Ali bey siz olmasaniz havalimani calisanlari bugun aldigi haklarin en az yarisindan coğunu alamazdi iyiki varsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atcoist ~ 11 ay önce
Htksen genel kurulunda seçilen üyelere canı gönülden başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selamlar ~ 11 ay önce
Ali bey ilk uzay yolcumuzun geçmişini bir araştırın. Bakin kim gidecek uzaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 11 ay önce
Ali bey biraz da yapılan düşük zamların takipçisi olun. Yalandan tuik enflasyonu ile zam alıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 11 ay önce
Ali abi şu pas bilet konusunu bir kez daha gündeme getirin bilet alıyorsun hava limanına gidiyorsun bütün yolcular biniyor sen kenarda koyun gibi bekliyorsun yer varsa gidicen yoksa orda kalıyorsun benim başıma geldi çünkü ben cenazeme gidecektim 40 yakın akrabam uçağa bindi ben binemedim allah yukarda orada bıçak vursalardı kan gelmezdi benden buz kesildim ya tam hak versinler yada biz size indirim yaptık deyip bizimle alay etmesinler resmen ikinci sınıf muamelesi görüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden sadece thy ~ 11 ay önce
Ali bey iyi güzel söylüyorsunuzda havacılık sektöründe bir tek THY mi var sizin için başka şirketler vs. Havalimanı işletmeleri yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magdur pgs calısanları ~ 11 ay önce
Sayın Ali bey bizler pgs calısanları olarak yıllardır banka promosyonunu alamıyoruz bizlerin paralarına kim çöküyor neden yatırılmıyor bilmiyoruz lütfen bizimde sesimiz olun lütfen bu şirketin başında nane olduğu sürece bizim ne ikramiyemiz olur nede huzurumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000