20 Mart 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Düşündüklerinin yarısını yapabilirsen ne mutlu sana. Yolun açık olsun.
  • iga daki taciz olayları, üst yönetimin bildiği halde personelini taciz eden yöneticilere göz yumması. bunlarda ortaya çıkarılsın bazıları gitmeden ve hatta içerde örtpas edilen dosyalar ohooooo
  • Ben 5m kargo çalışıyor mu eyetliyim emekli olup aynı yerde çalışmaak istiyorum ancak yaklaşık 20 gün olodu halen çalışıp çalıştırmaya caklarını dâhi bir açıklama yok eğer ayın 30 na kadar açıklama yapmazlarsa bir maş gitmiş olacaktır lütfen bu konu hakkında bir yazı yazabilirmsiniz
  • B1 işe alımı ilanı 27000 euro kurs eğitim ücreti yıllarca işe başlayan ev kurmaya çalışan gençlerden kesilecekmiş Thy teknik tarihinde İlk defa eğitim ücreti ne günlere kaldı ülke müslümanları neler reva sonra Deprem oldu Feryat ezilen cok Allah gazabı şiddetlidir
  • Herkes ekmeğinin peşinde
  • Ali bey Sizi doğru tarafsız haberlerinizden dolayı takip ediyor ve beğeniyoruz fakat Thy esb başmüdürü taclz iddiası haberi yapıldı Peki saw tgs başmüdürü haberi neden yapılmadı Ve saw tgs iddia da değil kahırlanmışken
  • Tgs ye ne zaman kadro veriliyor
  • Sn Bolat; Keşke 2 müdür maaşı alan Sn Özel Büro Müdürünüz ve eşi Müdüre hanım içinde bir formül düşünülse. Yönetim bunu bilmiyor mu? Bir eve 2 maaş giriyor. Adammı kalmadı. Üzülüyorum…….
  • En kaliteli adamlara bak hep Birtane mi yamuğu olmaz !
  • Seçim vaadi olarak çocuğa ced bilet isteriz :)

Biraz Dem Biraz Sitem…

Değerli sektörüm, kıymetli okurlarım. Uzun bir yolculuk yaptım. Türlü türlü baskılara maruz kaldım. Ama tek başıma kalacağımı bilsem bile vazgeçmeyeceğimi söz verdim kendi kendime. Şu satırlarda asla siyaset yapmadım. Aksine iktidarın iyi yaptıklarını da alkışladım. Muhalif görünsem bile satırlara yansıtmadım.

Bütün hayatım da hayalim de havacılık için şekillendi. O yüzden sadece bu alanı seçtim. Hikayeler çok, anılar çok, yazmadıklarım, yutkunduklarım çok. Biriktirdiklerim, rafa kaldırdıklarım çok. Acılarım, sevinçlerim, hüzünlerim, kırgınlıklarım, kızgınlıklarım çok.

Yanımda adam olup sonra karşıma dikilenleri mi desem, satanı mı desem, arkamdan konuşanı mı desem, ihaneti mi desem, hıyaneti mi desem çok. İnsanoğlu olmayı etten kemikten sanıp karakteri oluşmayanı çok.

Ama bizim hayalimiz havacılık hayatımız havacılık oldu. Üstüne daha çok koymak, havacılığı daha çok geliştirmek, haksızlıklara boyun eğmemek, tehditleri umursamamak, mahkemeler karşında adaletsiz dünyanın adaletine güvenmek, satılmışların karşısında ahlaklı-adil insanları aramak hep bizim yolumuz oldu.

Üç kuruş reklam verip seni satın aldığını sananlara geçit vermedik. “Al reklamını git” dedik, dik durduk eğilmedik. Reklam vermesine rağmen yolsuzluklarını, ihanetlerini affetmediğimiz reklama rağmen yazdığımız, adalet karşısına çıkarttığımız insanlar oldu.

THK konusu da böyleydi. THK Airporthaber’e reklam desteği sağlarken yolsuzlukları yazdık, korkmadık. “Beyninin tasından şarap içeceğim” diyenlere inat gerçekleri haykırdık. MASAK raporlarına yansıyan “Airporthaber’de yayınlanan haberler ihbar kabul edilerek başlanan soruşturma neticesinde” diye başlayan iddianameleri gördük şükür.

Bunları bilen alçaklar arkamızdan “THK’dan komisyon aldığımız” yalanı ile öteki dünyanın adaletine gitti ki hakkımız helal değildir. Sessiz kaldım, yüce adalete güvendim ve hep güvenirim. Yaradana “Sayın Allah”, Peygamberimize “Muhammet bey” demedim.

Ruh hastalarına cevap vermek benim yapım değildi. Zürriyetinin yazdıklarını da umursamadım. Zira onun neler yaptığını da iyi bilirim. THK hikayesini de bilirim, Çelebi hikayesini de. Zira THK’ya sayemde girip ekmek yiyip sonra ekmek yediği çanağa pisleyenler aynı damarın uzamasıdır. Gerektiği zaman onları da buzdolabında tutuyoruz.

Velhasıl dostlarım, sektörümün tavizsiz karakterleri sizlere seslenmek bana yeter. O sebeple siyasetimin vakti geldi. Yine aklımda havacılık ve yine aklımda dünya havacılığında söz sahi olması gereken bir havacılık.

Adaletsizliğin hüküm sürdüğü, “Sabiha Gökçen’e slot verirsem İstanbul Havalimanı’na uçak inmez” anlayışından sağlıklı rekabeti oluşturmak, memleketin her köşesindeki havacılığımızı geliştirmek, bu anlamda öncü olmak, olmayan havacılık kanunlarını çıkartmak, sektörde eşitliği sağlamak, disipline etmek, adam kayırmacılığı önlemek, torpili ortadan kaldırmak için yola çıktık.

Lütfen yalnız bırakmayın…

Zira bu ülkemiz adına önemli. Şahısların kasalarını dolduran düzenleri yıkıp atalım. Sen şu cemaat ben bu cemaat yapılanmalarını ortadan kaldıralım.

Anadolu çocuklarının önünü açalım. Saray sempatizanları, cemaat çocukları, tarikat evlatları değil bu ülkenin gariban çocuklarını yüceltelim, yükseltelim.

Yalakalık değil ahlaklılık ön planda olsun, dürüstlük ön planda olsun. Ülkeye çakılan her çivinin sahibi olalım, her tuğlanın harcı olalım ama adaletle olalım.

Samimiyetimden şüpheniz olmasın.

Kavgalar, gürültüler son bulsun.

Milletvekilli olabilmek için yedi yıldır yapmış olduğum adaletsizliğin karşısındaki dik duruşumun; milletim için, havacılık sektörü için, turizm sektörü için enerjiye dönmesini çok istiyorum.

Bu düzenin böyle devam etmesi halinde inanın geri dönüşü olmayan bir yolun köleleri olmak zorunda kalacağız.

Bizler cesur insanlarız. Ya bugün ya da hiç…

Allah’a emanet olun..

Biraz Dem Biraz Sitem…

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

İzmir den eski dost ~ 1 yıl önce
Düşündüklerinin yarısını yapabilirsen ne mutlu sana. Yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son 2 ay ~ 1 yıl önce
iga daki taciz olayları, üst yönetimin bildiği halde personelini taciz eden yöneticilere göz yumması. bunlarda ortaya çıkarılsın bazıları gitmeden ve hatta içerde örtpas edilen dosyalar ohooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bican gözbaşı ~ 1 yıl önce
Ben 5m kargo çalışıyor mu eyetliyim emekli olup aynı yerde çalışmaak istiyorum ancak yaklaşık 20 gün olodu halen çalışıp çalıştırmaya caklarını dâhi bir açıklama yok eğer ayın 30 na kadar açıklama yapmazlarsa bir maş gitmiş olacaktır lütfen bu konu hakkında bir yazı yazabilirmsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 m ~ 1 yıl önce
Çok şey istiyorsun eyt lisin emekli olayım hatta kadrolu olarak olayım ama çalışmayada devam edeyim her ne kadar yazı yazmayı beceremesemde yinede olsun he bide 6 lı ganyancılara oy vereyim oh ne ala memleket
Thy teknik Mikail akbulut dönemi ~ 1 yıl önce
B1 işe alımı ilanı 27000 euro kurs eğitim ücreti yıllarca işe başlayan ev kurmaya çalışan gençlerden kesilecekmiş Thy teknik tarihinde İlk defa eğitim ücreti ne günlere kaldı ülke müslümanları neler reva sonra Deprem oldu Feryat ezilen cok Allah gazabı şiddetlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 1 yıl önce
Herkes ekmeğinin peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs saw ~ 1 yıl önce
Ali bey Sizi doğru tarafsız haberlerinizden dolayı takip ediyor ve beğeniyoruz fakat Thy esb başmüdürü taclz iddiası haberi yapıldı Peki saw tgs başmüdürü haberi neden yapılmadı Ve saw tgs iddia da değil kahırlanmışken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW TGS ~ 1 yıl önce
Ne oldu SAW da
Tgs ~ 1 yıl önce
Ne olacak sessiz sedasız görevinden Alındı yerine başka biri getirildi
Tgs kadro ~ 1 yıl önce
Tgs ye ne zaman kadro veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel büro!! ~ 1 yıl önce
Sn Bolat; Keşke 2 müdür maaşı alan Sn Özel Büro Müdürünüz ve eşi Müdüre hanım içinde bir formül düşünülse. Yönetim bunu bilmiyor mu? Bir eve 2 maaş giriyor. Adammı kalmadı. Üzülüyorum…….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİRESUN ~ 1 yıl önce
En kaliteli adamlara bak hep Birtane mi yamuğu olmaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 1 yıl önce
Seçim vaadi olarak çocuğa ced bilet isteriz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000