04 Mart 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • SkyTanking Ovenon & THY Opet konusunu ileride yazmaya devam edecektiniz? . THY Opet’e içeriden mi operasyon yapıldı, Alman operasyonu mu bunu çözüme kavuşturacaktınız? Merakla bekliyoruz ilğili yazınızı
  • ali bey yorumlarimiz nedne yayinlanmiyor? sizi seviyor ve takdir ediyoruz..turkiye de boyle gazetecilik kalmadi cunku
  • KADRİ KARDEŞ.SEN BİLDİĞİN İŞİ YAP DERİM!!.. EN İYİ BİLDİĞİN İŞ BİNLERCE SAYFA SÖZLEŞME OKUMAK.BU BİREYSELK DETAYCILIK GEREKTİRİR. BU VAR SENDE. O ZAMAN SENİN POZİSYONUNU 9172146317: “SÖZLEŞMELER VE FİNANS DİREKTÖRÜ’” !!:))SENİN BÖYLE BÜYÜK ORGANİZASYONU YÖNETMEN İMKANSIZ. BİRİNCİSİ NE İNSAAT NE SE HAVALİMANI GECMİSİN YOK ZATEN !!!İKİNCİSİ MEZİYETLERİN BİREYSEL ÇALIŞMAYA YÖNELİK CEO LUK BAŞKA BİŞE !!!AYRICA ORADA SANA DOST GÖRÜNEN TİPLER ÖZELLİKLE İCLAL GÜÇLÜ DURSUN ALİ ASLIHAN İSMAİL POLAT BUNLAR DEVAMLI KONSORAİYUM UYELERİNİ ALEYHİNDE BESLİYOR ZATEN HABERİN OLA!!!
  • Turkiye olarak kendimizi sansli sayalim, eger CEO Kadir'e IGA insaati ilk basladiginda bu gorev verilseydi dusunebiliyor musunuz ne gibi korkunc seyler olabilecegini? Birakin 4 yilda bitmesini 15 yilda dahi bitiremezlerdi. Bunun orneklerini dunyada goruyoruz. Almanya Berlin havalimani 10 yildir devam ediyor ve tamamlanamadi. Los Angeles havalimaninda ise yaklasik 6 yildan beri devam eden modernizasyon calismasi bir kaos durumunda ve bitmedi. Yusuf Akcayoglu ise sifirdan baslayip 4 yil gibi kisa bir sure icinde tamamlama noktasina getirebildigi projenin bu comezlere devredilmesi mantiksal olarak aciklanamaz. Bu isi insallah ve masallah diyerek cozeceklerini sandilar galiba.
  • Biraz da terminal yonetimine bakın dostlar.Danisma personelinin %90 i İngilizce bilmiyor.Hadi işe alım süreçleri hatır rica minnet ilerledi diyelim,yahu direktörü müdürü de mi İngilizce bilmez?( Kalifiye kişiler tenzih edilmiştir.) Saygılarımla.
  • Aslinda, bunun farkinda olan bir CEO vardi projenin basinda. Yusuf Akcagoglu daha insaat bile baslamadan once, insaat+isletme organizasyon kurgulamisti. Bu dogrultuda, cok onemli isletme tecrubesine sahip adamlari katmisti kadrosuna. Akcayoglu ayrilinca, kurdugu bu stratejiler de gume gitmis olmus. Hakkımızda hayırlısı...
  • Salla başı al maaşı takımının umurunda mı ,bir gün daha orada kalmaları için her taklayı atarlar.Biz Tav da böyle boş adamlarla çalışmadığımız için garipsiyoruz bunları.Bunlar iga yı batırırlar valla,bakışlarından korku ve bilgisizlik akıyor, yakında kovulacaklarının farkındalar ,bu sebeple yönetmeyi de bilmedikleri için korkuları ve baskıları gün geçtikçe artıyor bunların.
  • Şu Anda İGA daki tek gerçek ve işe yarar konusunda bilgili Kadri Samsunlu (Finans) ve Havalimanın altyapısı ve Mühendislik birimlerinde tecrübeli ve işten anlayan Eski Atatürk Havalimanı Üst düzey yöneticisi Gn Md yardımcısıdır. Gerisi ne havacılıktan,ne Havalimanı işletmesinden anlar,alayı yalakalıkla oraya gelen elifi görse mertek sanan tek kelime lisan bilmeyen ve geneli Mhp doğruyol döneminde Üniversitelerin kıytırık bölümlerden mezun hazır diplomalı bilgisizler ve Açık Hava Üniversitesinden mezun siyasi yalakalardır.Bu arkadaşlar bir yerlerini yırtsalar bilgileri olmadığı için duvarlara çarpıp ,iş bilmedikleri için astlarına sürekli hakaret.tehdit ve küfür ederek iş kotarmaya çalışan kovulmaktan kurtulamayacak abilerdir.
  • İGA başlı başına fiyaskodur . yol yakınken tamamen iptal edilmelidir. thy bu bataklıga kesinlikle girmemelidir. thy'den,tav'dan,dhmi'den,havaş'tan,çelebi'den kovulan şahısların toplandığı bir yapı başarılı olamaz. MERE ,KAYTAN gibi
  • ali bey thy basın müşaviri hakkında neden sustunuz- kim susturdu sizi

Bana Sor “Sana Zor”

Ne oldu be yeaahhh? 3 Mart geldi geçiyeah? Hani taşınıyordunuz? İşin mizahi yönü bir tarafa, demek ki neymiş efendim dereyi görmeden paça sıvanmaz. Bol keseden atmanın, hem devletin kesesine hem de senin itibar kariyerine zararı olduğunu anla artık. Hoş kariyer falan yerlerde sürünüyor ama yine de biz uyaralım.

Evet,”Mart ayı dert ayı” derler ama Allah böyle derdi düşman başına versin demek lazım. Açılamayan değil açılıp da taşınılamayan havalimanımız İstanbul Havalimanı için söylenecek en mantıklı söz olsa gerek bu.

Karizma yerlerde sürünüyor Kadri bey. Ne olacak senin bu hallerin? Hiç bilmediğin bir sektörde, boyundan büyük laflarla altından kalkamayacağın yük üstlendin be üstat. Şöyle geçmişi bir tarafa bakalım ne söylemişsin ve söylediklerinin hangisi gerçekleşmiş. Ha sana külfet olacak ise biz tararız ve isterseniz gelecek hafta bu sayfanın konusu haline getirebiliriz. Ama değer mi bilmem. Galiba değmez. Zaten toplum da biliyor artık kabak tadı verdiğini.

Kadri Bey en güzel projesini piyasaya sürdü ya artık ayrılsa da gam yemez. Kariyerine de “Bana sor” projesinin mihmandarı olarak ek bir sayfa ekleyerek tüm projeler yarışmasında altın portakal mı alır, altın kelebek mi alır, altın küre mi alır, altın elma mı alır, altına dair tüm ödülleri mi alır yoksa TÜBİTAK ödülüne mi layık görülür bilemem ama Bana Sor yerine ben diyorum ki bence “Sana Zor”

Niye zor biliyor musun?

Hiç bilmediğin bir sektöre gelip ahkam kestiğin için “Sana zor”.

Havacılığın ucundan bucağından, kıyısından köşesinden o işle ilgilenenlerin havalimanı ve havacılık bilgisi senden çok olduğu için “Sana zor”.

DHMİ’den, TAV’dan veya başka havalimanlarından gelen personelin havalimanı bilgisi senin bilgini ezer geçer o sebeple “Sana zor”

29 Ekim deyip Aralık’a, Aralık deyip Mart’a, Mart deyip Nisan’a ertelediğin için “Sana zor”.

Nisan’da bile taşınılıp, taşınılmayacağı sektörde tartışıldığı için “Sana zor”.

Herkesin ve her kesimin senin bu havalimanını işletemeyeceğine dair kanaat oluşturduğu için “Sana zor”

Her gün yerine birileri yakıştırıldığı için “Sana zor”.

Dükkan kiralama parası ile havalimanı işletilemeyeceğini anlayamadığın için “Sana zor”.

Yıllık 1 milyar Euro kirayı ödemek için ne yapsan “Sana zor”.

Maliyetleri artıran kira ulaşım gibi durumlardan dolayı çok sayıda havayolu şirketinin Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaçması an meselesi olduğu için “Sana zor”

Bu kadar yükün altından kalkamamak ve bu yüzden bırakıp gitmek de “Sana zor”

En iyisi sen Ferdi Tayfur gibi devam ediver.

Havalimanını açamadığım için uykusuz geçen geceler bana zor,

Yarım kalan taşınmayı tamamlayamadığım için hayat bana zor.

Tek başıma bu kadar yükün altından kalkamadığım için bana zor,

Havalimanı işletmecileri mutluluğu işletemediğim için mutsuzluğu bana zor,

Diye uzatıver gitsin.

Nasıl olsa öylede maaşı veriyeaah böyle de keyfin yerinde beyeaahhh.

Hadi bakalım “Bana sor”…

Bana Sor “Sana Zor”

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Bir ay oldu? ~ 5 yıl önce
SkyTanking Ovenon & THY Opet konusunu ileride yazmaya devam edecektiniz? . THY Opet’e içeriden mi operasyon yapıldı, Alman operasyonu mu bunu çözüme kavuşturacaktınız? Merakla bekliyoruz ilğili yazınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sansur ~ 5 yıl önce
ali bey yorumlarimiz nedne yayinlanmiyor? sizi seviyor ve takdir ediyoruz..turkiye de boyle gazetecilik kalmadi cunku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EEEY KADRİ!!!PART.3 ~ 5 yıl önce
KADRİ KARDEŞ.SEN BİLDİĞİN İŞİ YAP DERİM!!.. EN İYİ BİLDİĞİN İŞ BİNLERCE SAYFA SÖZLEŞME OKUMAK.BU BİREYSELK DETAYCILIK GEREKTİRİR. BU VAR SENDE. O ZAMAN SENİN POZİSYONUNU 9172146317: “SÖZLEŞMELER VE FİNANS DİREKTÖRÜ’” !!:))SENİN BÖYLE BÜYÜK ORGANİZASYONU YÖNETMEN İMKANSIZ. BİRİNCİSİ NE İNSAAT NE SE HAVALİMANI GECMİSİN YOK ZATEN !!!İKİNCİSİ MEZİYETLERİN BİREYSEL ÇALIŞMAYA YÖNELİK CEO LUK BAŞKA BİŞE !!!AYRICA ORADA SANA DOST GÖRÜNEN TİPLER ÖZELLİKLE İCLAL GÜÇLÜ DURSUN ALİ ASLIHAN İSMAİL POLAT BUNLAR DEVAMLI KONSORAİYUM UYELERİNİ ALEYHİNDE BESLİYOR ZATEN HABERİN OLA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ironfist ~ 5 yıl önce
Turkiye olarak kendimizi sansli sayalim, eger CEO Kadir'e IGA insaati ilk basladiginda bu gorev verilseydi dusunebiliyor musunuz ne gibi korkunc seyler olabilecegini? Birakin 4 yilda bitmesini 15 yilda dahi bitiremezlerdi. Bunun orneklerini dunyada goruyoruz. Almanya Berlin havalimani 10 yildir devam ediyor ve tamamlanamadi. Los Angeles havalimaninda ise yaklasik 6 yildan beri devam eden modernizasyon calismasi bir kaos durumunda ve bitmedi. Yusuf Akcayoglu ise sifirdan baslayip 4 yil gibi kisa bir sure icinde tamamlama noktasina getirebildigi projenin bu comezlere devredilmesi mantiksal olarak aciklanamaz. Bu isi insallah ve masallah diyerek cozeceklerini sandilar galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terminal ~ 5 yıl önce
Biraz da terminal yonetimine bakın dostlar.Danisma personelinin %90 i İngilizce bilmiyor.Hadi işe alım süreçleri hatır rica minnet ilerledi diyelim,yahu direktörü müdürü de mi İngilizce bilmez?( Kalifiye kişiler tenzih edilmiştir.) Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asrın Projesi, aylar geçerken... ~ 5 yıl önce
Aslinda, bunun farkinda olan bir CEO vardi projenin basinda. Yusuf Akcagoglu daha insaat bile baslamadan once, insaat+isletme organizasyon kurgulamisti. Bu dogrultuda, cok onemli isletme tecrubesine sahip adamlari katmisti kadrosuna. Akcayoglu ayrilinca, kurdugu bu stratejiler de gume gitmis olmus. Hakkımızda hayırlısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskitav çalışanı ~ 5 yıl önce
Salla başı al maaşı takımının umurunda mı ,bir gün daha orada kalmaları için her taklayı atarlar.Biz Tav da böyle boş adamlarla çalışmadığımız için garipsiyoruz bunları.Bunlar iga yı batırırlar valla,bakışlarından korku ve bilgisizlik akıyor, yakında kovulacaklarının farkındalar ,bu sebeple yönetmeyi de bilmedikleri için korkuları ve baskıları gün geçtikçe artıyor bunların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Hiç merak etmeyin beyler bunlar Nisanda da açamazlarsa alayı kapı önüne konacak bunu bilin . Türkiyeyi dünyaya rezil ettiler , Reis buna kesinlikle müsade etmez.
İGA çalışanı ~ 5 yıl önce
Şu Anda İGA daki tek gerçek ve işe yarar konusunda bilgili Kadri Samsunlu (Finans) ve Havalimanın altyapısı ve Mühendislik birimlerinde tecrübeli ve işten anlayan Eski Atatürk Havalimanı Üst düzey yöneticisi Gn Md yardımcısıdır. Gerisi ne havacılıktan,ne Havalimanı işletmesinden anlar,alayı yalakalıkla oraya gelen elifi görse mertek sanan tek kelime lisan bilmeyen ve geneli Mhp doğruyol döneminde Üniversitelerin kıytırık bölümlerden mezun hazır diplomalı bilgisizler ve Açık Hava Üniversitesinden mezun siyasi yalakalardır.Bu arkadaşlar bir yerlerini yırtsalar bilgileri olmadığı için duvarlara çarpıp ,iş bilmedikleri için astlarına sürekli hakaret.tehdit ve küfür ederek iş kotarmaya çalışan kovulmaktan kurtulamayacak abilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kani ~ 5 yıl önce
İGA başlı başına fiyaskodur . yol yakınken tamamen iptal edilmelidir. thy bu bataklıga kesinlikle girmemelidir. thy'den,tav'dan,dhmi'den,havaş'tan,çelebi'den kovulan şahısların toplandığı bir yapı başarılı olamaz. MERE ,KAYTAN gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nadir ~ 5 yıl önce
ali bey thy basın müşaviri hakkında neden sustunuz- kim susturdu sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000