25 Ekim 2021, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • HAKKINI YEDİĞİNİZ ,HİÇBİR SUÇU YOKKEN SAÇMA SAPAN İDDİALARLA İŞİNDEN EKMEĞİNDEN ETTİĞİNİZ ÇALIŞANLARIN AHI , BEDDUASI ÖMRÜNÜZ BOYUNCA ÜZERİNİZDE OLACAK. BUNU BİLSENİZDE BİLMESENİZDE BU BEDDUALAR BİR YERDEN ÇIKAR ELBET BU DEVRAN BÖYLE GİTMEZ.
  • Şu şirkette ki hain gibi hiçbir yerde hain bulamazsınız yediği kaba pisleyen para kazandığı şirketi kötüleyen insanlar pandeminin en yoğun olduğu zamanlar ağlıyordunuz ama size iş aş verenlerde akıl yok tek tek tespit edilip defetseler sizi ne güzel temizlik olur
  • Neredelerse artik..
  • Esenboğada yapılan atamalardan da söz edin biraz başmğdürün Kardeşi tek işçi olduğu çay ocağına sorumlu işçi atandı kendisine en yakın adamlarında şeflik verdi ESB de krallığını kurmuş istediğine istediğini yaptırıyor haklarımız yeniyor şikayet edecek kimse yok kendi adıma yazıyorum çekeceğiniz günler var bizim haklarımız ne olacak bakalım nerenizden çıkacak elinizden ayağınızdan yeğeninizden kardeşinizden daha nereleriniz yanacak bakalım hakkımız yerde kalmayacak sonunuz geliyor. Saltanat bitec
  • Yerine hangi beceriksizi getirmeyi düşünüyorsunuz? İçte ve dışarıdaki hainlerle ittifak edenleri mi?
  • bilen var mı ne oldu bizim Los Angeles te sef yapılan bayan f/o arkadas ? merak etim oradan direk kaptan mı olacak ? belkı de yeni konsolos o olur )))
  • 150 bin. Aycı Çaycı ekürisi 'sıfırlama' operasyonundan beri kapatmadıkları arsa kalmadı.
  • malum cemaatin doluştuğu yere mi
  • Doğan görünümlü çakma müfettişler düşünsün şimdi. Bakalım onlar nereye kaçacak.
  • Bide bizi gelin görün siz Ya. Müdürlere iZin var, apron harekat çıkar biz çıkamayız. Yazın iki gün izin verdiler bı ay izinler iptal. Yazık ya bizede s+ s- anası ağladı herkesin psikoloji yerlerde ne zaman göreceksiniz CİhAN Bey. İnan şaşırdık şaşırttınız bizi . Personelin yanında böyle olunur dimi. . . Herkes bıkkın mutsuz yaaa mutsuz. Ama doğru sizler bizim mutsuzluğumuzla besleniyorsanız diyecek bişey yok. Sayın Yhm müdürü umarım mutlusundur herkes demoroliZe oldu artık. Mutsuz herkes. İnsanlara moral verip motive edeceğinize devam edin bakalım böyle. Sizide birgün gören olur elbet. Yazık yazık yazık.

İlker Aycı sıvışacak mı?

Öyle iddialar var ki akıllara durgunluk verecek cinsten. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın sessiz sedasız Türkiye’den ayrılmak istediği iddia ediliyor. Öyle ki, ekonomik zorlukla mücadele sürerken olası bir iktidar değişikliği olur diye muhalefetin kapısını çaldığı, kendisine taraftar edinmeye çalıştığı şeklinde müthiş bir bilgi var.

Hepsine değineceğiz.

Cumhurbaşkanının en çok güvendiği, hatta evladım dediği İlker Aycı, İstanbul Havalimanı’na uçuşların başlamasıyla birlikte eşinin ayaklarına kırmızı halı sermesinden başlayan olumsuz hareketleri ve THY’nin paralarını gereksiz yerlere ve ultra fiyatlarla sponsorluklarla anılıyor.

Göktürk’te aldığı lüks villadan sonra Kemer Countr’ye golf sahası için 2 milyonluk sponsorluk verdiği ve karşılığında da elit kart sahibi olduğuna dair çok sayıda iddia var.

Ama üzerinde en çok konuşulan konu ise Los Angeles’ta bir ev ya da villa alıp ailesini oraya yerleştirdiği Ankara’nın dikkatinden kaçmadığı ifade ediliyor. İlker Aycı’nın da sık sık Los Angeles’a gittiği kurumu boşladığı da verilen bilgiler arasında.

Tabi sorgulanması gereken en önemli hususlardan birisi de İsrailli Leon Mayorkas üzerinden verilen sponsorluklar. Daha önce de yazdığım gibi THY tarihinde hiçbir vakit bir kulübe ajans üzerinden sponsor olunmaması.

İlker Aycı’nın talimatı ile Japonya’da bir bayan voleybol takımına Leon Mayorkas aracılığı ile sponsor olunduğu ancak bu bedelin ajans üzerinden yapılması dikkat çekti. Leon Mayorkas’ın İsrail, Estonya ve Amerika’nın New York şehrinde üç ayrı şirketi bulunuyor.

Leon Mayorkas üzerinden yapılan bir başka sponsorluk ise Almanya’da e-spor kulubü. Bu sponsorluk bedelinin de layığının on kat üzerinde olduğu kaydedildi.

Sorulması gereken soru şu?

THY, Leon Mayorkas aracılığı ile yapmış olduğu bu sponsorluklardan örneğin Japon bayan voleybol kulübüne ödenen paranın faturasını istedi mi? Yine Almanya’ya yapılan e-spor sponsorluğunun faturası THY’ye gönderilmiş midir?

Her iki anlaşmanın toplam ederinin 5 milyon TL civarında olması gerektiği halde toplamda 15 milyon TL’nin hesabı soruldu mu? Aradaki 10 milyon liralık fark kimler tarafından paylaşıldı.

İşte İlker Aycı bu ve buna benzer bir dolu iddialarla eleştiri noktasına oturmuş durumda.

Öte yandan İlker Aycı’nın bir siyasi partinin üst kademesinin kapısını çalarak, “benim bunlarla işim yok. Nihayetinde ben bürokratım” dediği iddia ediliyor.

İşte bu iddia çok su götürür.

İktidarın ekonomik zorlukla uğraşması, kamuoyunda giderek zayıflayan iktidar desteğinin olası bir yönetim değişikliğine evrilmesine hazırlık olarak değerlendiriliyor İlker Aycı’nın muhalefet ziyaretleri.

Bu bilgi çok güvendiğim bir kaynağım tarafından verildi.

THY’nin içi fokur fokur kaynarken, İlker Aycı’nın Amerika’yı su yolu yapması “Sıvışacak” dedikodularını da beraberinde getiriyor.

Bakalım önümüzdeki günler ne getirir.

Bir büyükelçilik mi bir konsolosluk mu! Hangisi kurtarır İlker Aycı’yı….

İlker Aycı sıvışacak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

HARAM OLSUN ~ 2 yıl önce
HAKKINI YEDİĞİNİZ ,HİÇBİR SUÇU YOKKEN SAÇMA SAPAN İDDİALARLA İŞİNDEN EKMEĞİNDEN ETTİĞİNİZ ÇALIŞANLARIN AHI , BEDDUASI ÖMRÜNÜZ BOYUNCA ÜZERİNİZDE OLACAK. BUNU BİLSENİZDE BİLMESENİZDE BU BEDDUALAR BİR YERDEN ÇIKAR ELBET BU DEVRAN BÖYLE GİTMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 2 yıl önce
Şu şirkette ki hain gibi hiçbir yerde hain bulamazsınız yediği kaba pisleyen para kazandığı şirketi kötüleyen insanlar pandeminin en yoğun olduğu zamanlar ağlıyordunuz ama size iş aş verenlerde akıl yok tek tek tespit edilip defetseler sizi ne güzel temizlik olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A bloka gelen tek yonetici yok ~ 2 yıl önce
Neredelerse artik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ESB ~ 2 yıl önce
Esenboğada yapılan atamalardan da söz edin biraz başmğdürün Kardeşi tek işçi olduğu çay ocağına sorumlu işçi atandı kendisine en yakın adamlarında şeflik verdi ESB de krallığını kurmuş istediğine istediğini yaptırıyor haklarımız yeniyor şikayet edecek kimse yok kendi adıma yazıyorum çekeceğiniz günler var bizim haklarımız ne olacak bakalım nerenizden çıkacak elinizden ayağınızdan yeğeninizden kardeşinizden daha nereleriniz yanacak bakalım hakkımız yerde kalmayacak sonunuz geliyor. Saltanat bitec

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 2 yıl önce
Yerine hangi beceriksizi getirmeyi düşünüyorsunuz? İçte ve dışarıdaki hainlerle ittifak edenleri mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Los Angeles te Sef ~ 2 yıl önce
bilen var mı ne oldu bizim Los Angeles te sef yapılan bayan f/o arkadas ? merak etim oradan direk kaptan mı olacak ? belkı de yeni konsolos o olur )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaç ~ 2 yıl önce
150 bin. Aycı Çaycı ekürisi 'sıfırlama' operasyonundan beri kapatmadıkları arsa kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kargocu ~ 2 yıl önce
malum cemaatin doluştuğu yere mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasip ~ 2 yıl önce
Doğan görünümlü çakma müfettişler düşünsün şimdi. Bakalım onlar nereye kaçacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw YHM ~ 2 yıl önce
Bide bizi gelin görün siz Ya. Müdürlere iZin var, apron harekat çıkar biz çıkamayız. Yazın iki gün izin verdiler bı ay izinler iptal. Yazık ya bizede s+ s- anası ağladı herkesin psikoloji yerlerde ne zaman göreceksiniz CİhAN Bey. İnan şaşırdık şaşırttınız bizi . Personelin yanında böyle olunur dimi. . . Herkes bıkkın mutsuz yaaa mutsuz. Ama doğru sizler bizim mutsuzluğumuzla besleniyorsanız diyecek bişey yok. Sayın Yhm müdürü umarım mutlusundur herkes demoroliZe oldu artık. Mutsuz herkes. İnsanlara moral verip motive edeceğinize devam edin bakalım böyle. Sizide birgün gören olur elbet. Yazık yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000