18 Mart 2015, Çarşamba 15:55:12

EASA’DAN TARİHİ ADIM

Avrupa Havacılık Emniyeti Kurumu EASA, 2020 vizyon hedefleri çerçevesinde, uçuş emniyeti konusunda sıkıntılar yaşayan ülkelerin otoritelerinin yeterli olan ülkelere devredilebileceğini açıkladı.
  • ey hayalleri olmayan, dunya gerceklerinde zikri, fikri kit zati muhterem, Turkiye nin havacilik konusunda geldigi noktayi analiz etmende elbet maktumdur, bilakis ucak uretmemek bu konuda daha yaptirim sahibi eder bizi, biz talp eden noktasinda iken, arz edenlerin, hangi noktada direnci olacagini gorme sen, sen bu dunyayi tek kutuplu sanma, holywood fazla izleme, bu olay siyasi bir karar degil, mesele ucak uretmek ile de degil, akildir anahtar kelime, anlaki cin bir gecede airbus a sangay da ucak fabrikasini acma kararini nasil aldirdigini anla, ulkene guven, hayaldir belki baslangic noktasi ama negatif den eyidir, tipki dedidgi gibi sairin, hayalle yasayaninda...yazdigin bu turkce ile Cin in batisina kadar anlasabiliyorken, kit hayalin ile bodur, entrikalar altinda anca Non Eu member state prangasina sen kal, keske ucak satmiyom dese ne guzel olur, belki o zaman ucak muhendisiyim diye gecinip, ofis boy statusundeki muhendisciklerimiz gercek yapmalari gerekeni yapar, bodur degilse.
  • Çok harika fikirlerin var, işe uçak üretmekle başla ki yanına almak istediğin o ülkeler başta Rusya seni ciddiye alsın. Lan olum sürekli eyirbus alıyon heriflerden. Satmasalar napacan? Ne boş adamlarsınız siz. Asia birliği kuracakmısız. Domates mi ihrac edecen?
  • Siz SHGM'yi EASA'ya üye sanıyorsunuz galiba (:
  • Ne kadar ukaka var.
  • Lisans sınavlarını 6 ay önce bitirmiş,ancak kalite birimi ve shgm'nin anlamsız,sonu gelmeyen saçma istekleri sonucunda halaa lisansımı alamadım.Bende diğer arkadaşların yaptığı gibi artık pes edip EASA sınavlarına girmeyi düşünüyorum.Stresi bile yetiyor inanın,herşeye bir kulp buluyorlar,arkadaşlarım benden 6 ay sonra başladılar EASA sınavına ve üstüne birde tip alıp işlettiler.Şöyle bir düşününce güzel ülkemin havacılıktaki gelişmesi elin ALMANI'NA , YUNANI'NA KALMIŞ. İyi'ki varlar diyor insan,ya olmasalardı !!!!
  • Asia Aviation Safety Agency(AASA), bizim bunu ivedikli faaliyete gecirmemiz gerekir, yukaridaki metindeki hedef sudur, Hitlerin Almanyasi, EU birligi icinde Easa bunyesine almis oldugu ulkelerin otoritelerinin uzerine oturup, hitlerin hayali olan, tum avrupaya hukmetme hayalinin adimlarini tamamlamak, burada herkesin akilli olmasi lazim, hedef su ki, lufthansa gudumundeki Easa ve onun yandaslarini EU pazarinda etkili hale getirmek icin, Bayrak devletlerinin bir parcasi olan otoritelrin bagimsizligini yok edip, tek bir ses haline getirmek, T.C bu dev ile tek basina mucadele etmek yerine AASA yi tum dogu ve kuzey cenahi ile faliyetini baslatip (rusya, azerbeycan, kazakistan, turkmenistan, cin, pakistan) rekabetimizi kuvvetlendirmmiz lazim, yoksa noneu member prangasi ile bize vurmus oldugu boyunduruktan ote, T.C Sivil havaciligini istedigi sekle sokabilme hakkini vermis oluruz, SHGM nin 1000 tane hatasi olsa bile sonuna kadar arkasinda durmali, yoksa c/s lisansi nede pilot kalir.
  • SHGM ye laf söylemeyin. Onlar olmasa kimlerle çalıştay yapacağız. Sürekli toplanıp havanda su döğeceğiz. TSE nasıl para kazanacak.
  • Bilal Bey Küme düşürülen SHGM yi THY ve A.Ü nün gügüdümünden çıkarmadan olmaz
  • Bu haber güzel bu hantal SHGM den kurtuluruz İnşallah. Varlıkları ile yoklukları belli değil. Lisans bile üretemiyoruz. SHGM bence park ve bahçeler genel müdürlüğünü ile birleşsin.

Avrupa Havacılık Emniyeti Kurumu EASA, 2020 vizyon hedefleri çerçevesinde,  uçuş emniyeti konusunda sıkıntılar yaşayan ülkelerin otoritelerinin yeterli olan ülkelere devredilebileceğini açıkladı.

Avrupa Havacılık Emniyeti Kurumu EASA'nın tavsiyeleri uygulandığı taktirde, mücadele içerisindeki Avrupa Birliği Ülkeleri kendi havacılık güvenlik gücü kontrolünü diğer havacılık otoritelerine devredebilecekler.

2020 vizyon hedefinin bir parçası olarak, havacılık düzenleme sisteminin geleceği doğrultusunda, EASA "kaynak eksikliği veya uzmanlık eksikliği" konulu güvenlik denetim sorunları yaşayan ülkeler tespit etmesi halinde, problemli ülkenin Denetimini bir başka ülkenin otoritesine bırakmayı amaçlıyor. 2020 hedefinin uygulanması halinde EASA'nın faaliyet alanındaki gücü de artacak.

EASA yetkili direktörü Patrik Ky'ın ifadesiyle “ Ülkelerin havacılık otoritelerine kardeş kuruluş olan EASA, ileride yaşanacak güçlüklere hazırlıklı olmak zorunda.Yapılan bu değişiklikler doğrultusunda, Avrupa havacılığının güvenlik düzeyini arttırma konusunda çok daha orantılı, esnek ve aktif olacağız."

Ky, “ Güvenlik konusunda hırslı olmanın hiçbir şekilde yanlış tarafı yoktur" diyerek taviz verilmeyeceği vurgusu yaptı.

EASA’DAN TARİHİ ADIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

AASA ~ 9 yıl önce
ey hayalleri olmayan, dunya gerceklerinde zikri, fikri kit zati muhterem, Turkiye nin havacilik konusunda geldigi noktayi analiz etmende elbet maktumdur, bilakis ucak uretmemek bu konuda daha yaptirim sahibi eder bizi, biz talp eden noktasinda iken, arz edenlerin, hangi noktada direnci olacagini gorme sen, sen bu dunyayi tek kutuplu sanma, holywood fazla izleme, bu olay siyasi bir karar degil, mesele ucak uretmek ile de degil, akildir anahtar kelime, anlaki cin bir gecede airbus a sangay da ucak fabrikasini acma kararini nasil aldirdigini anla, ulkene guven, hayaldir belki baslangic noktasi ama negatif den eyidir, tipki dedidgi gibi sairin, hayalle yasayaninda...yazdigin bu turkce ile Cin in batisina kadar anlasabiliyorken, kit hayalin ile bodur, entrikalar altinda anca Non Eu member state prangasina sen kal, keske ucak satmiyom dese ne guzel olur, belki o zaman ucak muhendisiyim diye gecinip, ofis boy statusundeki muhendisciklerimiz gercek yapmalari gerekeni yapar, bodur degilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AASA ~ 9 yıl önce
Çok harika fikirlerin var, işe uçak üretmekle başla ki yanına almak istediğin o ülkeler başta Rusya seni ciddiye alsın. Lan olum sürekli eyirbus alıyon heriflerden. Satmasalar napacan? Ne boş adamlarsınız siz. Asia birliği kuracakmısız. Domates mi ihrac edecen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sertifiye ~ 9 yıl önce
Siz SHGM'yi EASA'ya üye sanıyorsunuz galiba (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne kadar ukaka var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 9 yıl önce
Demek SHGM nin Türkçeye de ihtiyacı var. Ukaka ?
LİSANS-SIZ ~ 9 yıl önce
Lisans sınavlarını 6 ay önce bitirmiş,ancak kalite birimi ve shgm'nin anlamsız,sonu gelmeyen saçma istekleri sonucunda halaa lisansımı alamadım.Bende diğer arkadaşların yaptığı gibi artık pes edip EASA sınavlarına girmeyi düşünüyorum.Stresi bile yetiyor inanın,herşeye bir kulp buluyorlar,arkadaşlarım benden 6 ay sonra başladılar EASA sınavına ve üstüne birde tip alıp işlettiler.Şöyle bir düşününce güzel ülkemin havacılıktaki gelişmesi elin ALMANI'NA , YUNANI'NA KALMIŞ. İyi'ki varlar diyor insan,ya olmasalardı !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AASA ~ 9 yıl önce
Asia Aviation Safety Agency(AASA), bizim bunu ivedikli faaliyete gecirmemiz gerekir, yukaridaki metindeki hedef sudur, Hitlerin Almanyasi, EU birligi icinde Easa bunyesine almis oldugu ulkelerin otoritelerinin uzerine oturup, hitlerin hayali olan, tum avrupaya hukmetme hayalinin adimlarini tamamlamak, burada herkesin akilli olmasi lazim, hedef su ki, lufthansa gudumundeki Easa ve onun yandaslarini EU pazarinda etkili hale getirmek icin, Bayrak devletlerinin bir parcasi olan otoritelrin bagimsizligini yok edip, tek bir ses haline getirmek, T.C bu dev ile tek basina mucadele etmek yerine AASA yi tum dogu ve kuzey cenahi ile faliyetini baslatip (rusya, azerbeycan, kazakistan, turkmenistan, cin, pakistan) rekabetimizi kuvvetlendirmmiz lazim, yoksa noneu member prangasi ile bize vurmus oldugu boyunduruktan ote, T.C Sivil havaciligini istedigi sekle sokabilme hakkini vermis oluruz, SHGM nin 1000 tane hatasi olsa bile sonuna kadar arkasinda durmali, yoksa c/s lisansi nede pilot kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SHGM ye laf söylemeyin. Onlar olmasa kimlerle çalıştay yapacağız. Sürekli toplanıp havanda su döğeceğiz. TSE nasıl para kazanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
Bilal Bey Küme düşürülen SHGM yi THY ve A.Ü nün gügüdümünden çıkarmadan olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 9 yıl önce
Bu haber güzel bu hantal SHGM den kurtuluruz İnşallah. Varlıkları ile yoklukları belli değil. Lisans bile üretemiyoruz. SHGM bence park ve bahçeler genel müdürlüğünü ile birleşsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gugil ~ 9 yıl önce
ya park ve bahceler mudurlugunu de cicek ekemez hale getirir bunlar ,davul tozu imalati mudurlugu olarak yeniden yapilandirilmasi daha uygun olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000