07 Ekim 2017, Cumartesi 10:02:32

Air France'a ait A380'in kopan motor parçalarına ulaşıldı

Geçtiğimiz hafta Air France'a ait Paris-Los Angeles seferini yapan A380 tipi uçağının sağ motorundan parça kopmuş, uçak Goose Bay'a acil iniş yapmıştı. Motordan kopan parçalara Grönland'da ulaşıldı.
  • Ben bu uçakla (F-HPJE tescilli) Miami-Paris arası uçmuştum 2014 sonunda.. yol boyu izlediğim motorun 3 yıl sonra patladığını öğrenmek... Allah korusun
  • Denizin ortasi, nasil olsa goren yok duyan yok diye basiyorlar gaza sonra boyle oluyor. Surat yapiyorlar surat. Azicik akillansin bu ecnebiler; bak bizde oluyor mu hic? Bizim cocukalar efendi. Aferin, opuyorum gozlerinizden.
  • neden olduğu araştirilmalidir ve sonucunda uretim aşamasinda gerekli değişiklikler yapilmalidir..motorla ilgili avusturalya havayollari 380 uçağinda da çok faha ciddi motor arizasi olmuştu ve sonucunda havayolu aylarca 380 leri uçuramamişti..ciddi zarar oldu...denemeden malesef olmuyor denedikçe de uretim hatalari oetaya çikiyor..tabiki yeni uçak.aylar suren testler deneme uçuşlari yapiliyor ama..
  • Fan diski.

Geçtiğimiz hafta Air France'a ait Paris-Los Angeles seferini yapan A380 tipi uçağının sağ motorundan parça kopmuş, uçak Goose Bay'a acil iniş yapmıştı.

Kara kutuların incelenmesiyle motorun patladığı bölge Danimarka'ya bağlı olan Grönland bölgesi olarak tespit edilmişti.

Danimarka Kaza Araştırma Dairesi, Air Greenland'a ait bir helikopterin kopan parçalara buzullar üzerinde ulaştığını duyurdu.

F-HPJE tescili uçağa ait bulunan parçaların Danimarka Kaza Araştırma Dairesi'ne teslim edildiği ve Fransız Kaza Araştırma Bürosu'na gönderildiği belirtildi. Grönland'daki aramaların devam edeceği öğrenildi.









;



Air France'a ait A380'in kopan motor parçalarına ulaşıldı

Yorumlar

RM ~ 3 yıl önce
Ben bu uçakla (F-HPJE tescilli) Miami-Paris arası uçmuştum 2014 sonunda.. yol boyu izlediğim motorun 3 yıl sonra patladığını öğrenmek... Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murtaza ~ 6 yıl önce
Denizin ortasi, nasil olsa goren yok duyan yok diye basiyorlar gaza sonra boyle oluyor. Surat yapiyorlar surat. Azicik akillansin bu ecnebiler; bak bizde oluyor mu hic? Bizim cocukalar efendi. Aferin, opuyorum gozlerinizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
neden olduğu araştirilmalidir ve sonucunda uretim aşamasinda gerekli değişiklikler yapilmalidir..motorla ilgili avusturalya havayollari 380 uçağinda da çok faha ciddi motor arizasi olmuştu ve sonucunda havayolu aylarca 380 leri uçuramamişti..ciddi zarar oldu...denemeden malesef olmuyor denedikçe de uretim hatalari oetaya çikiyor..tabiki yeni uçak.aylar suren testler deneme uçuşlari yapiliyor ama..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fan diski bulun. ~ 6 yıl önce
Fan diski.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000